Választási hírek

Vasárnap választ az illiberális mintaállam

Helyi idő szerint vasárnap reggel 8 órakor (közép-európai idő szerint reggel 7 órakor) megnyíltak a szavazóhelyiségek Törökország-szerte az előrehozott államfő- és parlamenti választáson - írja az MTI.

Az EP választások fő kérdése is a migráció lesz

A mostani uniós csúcstalálkozó és a jövő évi európai parlamenti választásoknak is fő kérdése lesz a migráció - emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán pénteken.

Választási kampányra költötte a Jobbik a támogatói forrásokat

Gyöngyösi Márton azt ígéri, visszafizetik a támogatást azoknak, akik nem a kampányra, hanem a bírság kifizetésére adták. Azt ugyan nem tudni, hogy miből, hiszen üres a pártkassza.

Akár az európai parlamenti választáson is indulhatnak a Jobbik szakadárok

A Jobbik frakciójából kizárt Dúró Dóra szerint más is követheti őt az ellenzéki párt parlamenti képviselői közül.

Lebukott a Fidesz, kamujelöltet indít Miskolcon

A Fidesz az ellenzéki jelölttel azonos nevű kamujelöltet indít a miskolci időközi választáson, hogy összezavarja a választókat. 

Az LMP-ben alulmaradtak a hit harcosai

24
-
10:40

Az LMP stabilizálódni látszik a választás utáni belső konfliktusok után. Lassan rá is fordulnak az önkormányzati választásra.

Orbán szerint szép, kifinomult jogi munka a Stop Soros

Kant szerint szép az, ami érdek nélkül tetszik.

Színesre sikeredett a Momentum új elnöksége

Lokál
-
17:38

Az országgyűlési választáson kudarcot szenvedő Momentum új elnökségéről készített körképet a Figyelő. A Figyelőnek nyilatkozó elnökségi tagok elárulták, hogy nemmel szavaznának a Stop Soros törvénycsomagra és hiányolják a…

Elmeszelte a bíróság a Hír TV-t, Kubatov Gáborról terjesztettek hamis hírt

Magyar Idők
-
16:48

A választási kampány hajrájában állt elő a csatorna képtelen állításokkal, amelyekről a bírósági ítélet alapján is kiderült: hazugságok voltak.

Hadházy Ákos kilép az LMP-ből, függetlenként folytatja a harcot a korrupció ellen

Az országgyűlési képviselői mandátumát megtartja, de kilép az LMP-ből Hadházy Ákos volt társelnök, aki a 24.hu-nak adott interjújában beszél a döntéséről. A kilépést azzal indokolja, hogy az ellenzéki párt nem nézett szembe azzal a a…

Tóth Bertalan: fel kell adni az egyéni érdekeket az önkormányzati választáson

A pártelnök nem látja reális esélyét annak, hogy az MSZP egyedül állítson főpolgármester-jelöltet.

Tóth Bertalan: '19 őszén vetődhet fel a pártelnöki és a frakcióvezetői poszt szétválasztása

ATV
-
18:47 Jobbik MSZP

Csak később, valamikor a jövő évi európai parlamenti és az őszi önkormányzati választások után jöhet szóba a pártelnöki és a parlamenti frakcióvezetői poszt szétválasztása - nyilatkozta az atv.hu-nak Tóth Bertalan.

Továbbra is nehézkes a kormányalakítás a szomszédban

Két héttel a parlamenti választások után még mindig nem lehet tudni, hogy ki alakíthat kormányt Szlovéniában, ettől függetlenül az államfő június 22-re összehívta a parlament alakuló ülését - írja az MTI a Reporter cikke alapján.

Keresztes: az ellenzék nem követheti el ugyanazt a hibát

Ellenzéki és civil összefogást sürget a jövő évi önkormányzati választáson az LMP társelnöke.

Ma új elnököt választ a Magyar Szocialista Párt

Az MSZP elnöksége az áprilisi országgyűlési választás után mondott le, de ettől függetlenül is tisztújítást kellett volna tartani idén, mert legutóbb 2016-ban volt tisztújító kongresszus és a párt vezetőinek megbízatása két évre szól.

Ujhelyi: jön a politikai háború

Sztárklikk
-
08:58

A Fidesz miniszterelnöke már szabályos háborút vizionál az európai közösségen belül, szerinte a 2019-ben soron következő európai parlamenti választás egy „értékek és kultúrák közötti harc” lesz, ha úgy tetszik: egy „sorsdöntő ütközet”.

Időközi választást rendeznek ma két településen is

Két településen rendeznek időközi önkormányzati választást vasárnap: a Zala megyei Dióskálon polgármestert, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bódvarákón két képviselőt választanak.

„Az MSZP a volt elnökök pártja”

ATV
-
06:23

Kongresszus előtt áll a Magyar Szocialista Párt. Az esélyek leegyszerűsödtek: az öt elnökjelölt közül kettő visszalépett, a legutóbbi fejlemény pedig az, hogy az országgyűlési választás kampányarca, Kunhalmi Ágnes végül is a választmány…

Toplista