Választási hírek

Szájer szerint továbbra is baloldali túlsúly tapasztalható a médiában

A jövő tavaszi európai parlamenti választáson azok a pártok lesznek sikeresek, amelyek az emberek véleményével egyező álláspontot alakítanak ki a migráció kérdésében - hangsúlyozta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Szájer József.

Egy korlátba vezető rámpát adna el akadálymentesítésként a fideszes alpolgármester

A 444.hu volt olyan szemfüles, hogy észrevegye: az augusztus 16-án megjelent, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Veszprémi 7 nap hetilapban szerepel egy cikk, amelyben a város alpolgármestere (és volt országgyűlési képviselőjelöltje),…

Nem állít jelöltet Czeglédy Csaba körzetében a Jobbik

Nem indít jelöltet a Jobbik a szombathelyi időközi önkormányzati választáson – írja közleményében a párt városi szervezete. Mint ismeretes, az időközi választás kiírását a még mindig előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba baloldali…

Az Összefogás Párt felvette a 306 milliós támogatást, aztán szinte nyom nélkül felszívódott a választások utá…

Két hete anélkül szűnt meg az Összefogás Párt, hogy akár egyetlen forintot visszafizetett volna a 2018. április 8-i választásokon történő indulásért kapott 306 millió forintos költségvetési támogatásból – derül ki az RTL Klub Híradójából.

Súlytalanná vált az ellenzék

Deák Dániel politológus szerint az ellenzéki pártok teljes mértékben feladták a küzdelmet, hiszen az időközi választásokon nem is indítottak jelöltet.

Hamisan vádolták a fideszes képviselőt

A VIII. kerületi rendőrkapitányságot bízta meg a Központi Nyomozó Főügyészség azzal, hogy nyomozzák ki, ki próbálta hamis váddal besározni a kampány során a Fidesz–KDNP tapolcai képviselőjelöltjét, Fenyvesi Zoltánt.

Vétó Lengyelországban

Andrzej Duda megvétózta az európai parlamenti választások lengyel rendszerét módosító, a 13 lengyelországi választókerületben megválasztandó képviselők minimális számát megszabó törvényt - a döntésről maga a lengyel államfő…

Három hónapig segélyt kap, de nem nyugszik bele a vereségbe Dömsödi

Nem törődik bele a vereségbe Dömsödi Gábor (61) volt pásztói polgármester, akit mindössze 106 szavazattal győzött le fideszes kihívója a vasárnapi időközi választáson.

Fricz Tamás: Egyértelmű a Fidesz-Kdnp fölénye

Nem hoztak meglepetést a hétvégi időközi választások eredményei – mondta a politológus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.

Új elnököt választott az Nvb tagsága

Patyi András a bizottság ülésén bejelentette, hogy keddi hatállyal lemond a testület vezetéséről, majd a leköszönés tudomásulvételéről szóló jegyzőkönyvi döntés meghozatala idejére elhagyta az üléstermet.

Cserben hagyta az LMP Dömsödi Gábort

Alig több mint száz szavazattal maradt alul Dömsödi Gábor a vasárnapi időközi önkormányzati választáson, Pásztón. A regnáló polgármester hétfőn csalódottan nyilatkozott az ATV-nek: „nem fogadom el az eredményt, mert nem tudom…

Újpesti alelnöke sincs a Jobbiknak

A párt bejelentette, hogy nem indít saját jelöltet a XV. kerületi időközi választáson, amivel kimondva-kimondatlanul, de Gyurcsány Ferencék „civil” jelöltjét segíti.

Megvan ki váltja Patyi Andrást az NVB élén

Patyi András csak az elnöki posztról mondott le, a választási bizottságnak tagja marad.

Lemondott Patyi András az Nvb elnöki tisztségéről, új elnöknek Rádi Péter választották

Patyi András, aki a testület 2013-as megalakulása óta volt annak elnöke, a bizottság ülésén elmondta: a keddi nappal mond le az elnöki megbízatásról.

A Jobbik úgy döntött, inkább hagyja a baloldalt felállni a XV. kerületben

888
-
15:15 Fidesz

Az önmagát folyton-folyvást a "legerősebb ellenzéki pártnak" beállító Jobbik ismét úgy akarja elkerülni az orbitális pofont s kudarcot, hogy inkább el sem indul a XV. kerületi időközi választáson.

A szombathelyi Fidesz a saját képviselőjelöltjét dobja a mélyvízbe augusztus 20-án

Nyugat
-
14:18

Ezzel készülnek az októberi időközi választásra, Czeglédy Csaba volt körzetében.

Csonka bizottság dönt ma Patyi utódjáról

A Nemzeti Választási Bizottság azután tart ülést, hogy elnökük, Patyi András lemondott elnöki tisztségéről.

Dömsödi elbukott, a Fidesz aratott

Lokál
-
00:01

Hatalmas kormánypárti fölénnyel zárultak a hétvégi időközi önkormányzati választások: Pásztón a polgármesteri helyet és nyolcből hét képviselői poosztot tölhetnek be a Fidesz-KDNP jelöltjei, Felcsútón 89 százalékkal, ellenfél nélkül…

Mészáros nyert Felcsúton, Dömsödi elbukott Pásztón

Mindössze 95 szavazattal győzte le a kormánypárti jelölt Dömsödi Gábor (61) eddigi polgármestert Pásztón a vasárnapi időközi választáson.

Raskó: a "periféria" okozta Dömsödi vesztét

ATV
-
16:14

Dávid és Góliát harcát hozta el a pásztói időközi önkormányzati választás – ezzel a hasonlattal élt az ex-MDF-es Raskó György.

Átlépnének a Mi Hazánkba a hajdúböszörményi jobbikosok

HírTV
-
12:20

Azt sérelmezték, hogy az elmúlt három országgyűlési választáson sem állíthattak jelöltet.

Szoros csatában buktatta meg a Fidesz Dömsödi Gábort

Farkas Attilát, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották Pásztó polgármesterévé a vasárnap tartott időközi választáson - tájékoztatta a Nógrád megyei város jegyzője vasárnap este az MTI-t.

Eldőlt: ő lett Pásztó új polgármestere

Farkas Attilát, a Fidesz–KDNP jelöltjét választották Pásztó polgármesterévé a vasárnap tartott időközi választáson – tájékoztatta a Nógrád megyei város jegyzője vasárnap este az MTI-t.

Toroczkai árulással vádolja a Jobbikot

Lokál
-
00:55

Titokban találkozott Gyöngyösi Márton Jobbik-alelnök és Hajdu László, a DK országgyűlési képviselője, hogy egyeztessenek a XV. kerületi időközi választásra tervezett együttműködésről. Vagyis megtörtént a lehetetlen: összeért a…

A Fidesz-Kdnp jelöltje nyerte a pásztói időközi választást

Farkas Attilát, a Fidesz-KDNP jelöltjét választották Pásztó polgármesterévé a vasárnap tartott időközi választáson – tájékoztatta a Nógrád megyei város jegyzője vasárnap este az MTI-t

Balmazújvárosban bukott a Fidesz támogatottja, Pásztón viszont nyert a kormánypárt

Balmazújvárosban ugyan hivatalosan két független polgármester-jelölt között dőlt el az időközi választás - Hegedűs Péter helyi vállalkozó javára -, azonban a vesztes Nagy Tamás valójában a Fidesz támogatásával indult. Ennek ékes bizonyítékát…

Nem sikerült a bravúr: a Fidesz behúzta Felcsútot

Pásztón, Balmazújvárosban és Sorkikápolnán is önkormányzati választás zajlott.

Kedden lemond az NVB vezetéséről Patyi András

A Nemzeti Választási Bizottság keddi ülésén Patyi András elnök lemond és akár rögtön új elnököt is választhatnak.

A „Fiatal Demokratáknak” csak szégyenkeznivalójuk van

Belegondoltak abba, hogy azok a 18 éves fiatalok, akik jövőre már szavaznak az európai parlamenti és az önkormányzati választáson, mindössze tízévesek voltak, amikor Orbán Viktor megkezdte az illiberális állam kiépítését?

Négy településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap

Balmazújvárosban, Felcsúton és Sorkikápolnán polgármestert, Pásztón településvezetőt és képviselőket is választanak.

Toplista

Az Országgyűlési választások eredményei

Tovább a teljes toplistához