Találatok: 69 hír

Kéri László: Nem Borkai botlott meg októberben, hanem a NER egésze

Zsúrpubi
-
  Ma 14:00 Vélemény

Attól tartok, hogy a kampány hevében, a váratlanul nagyméretű ellenzéki sikerek árnyékában hagyni fogjuk, hogy az évtized közéleti botránya valamiféle „villalakós” sunyiskodássá, kiszavazó show-vá silányuljon.

Feltették a hét kérdését a rendőrségnek a Borkai-ügyben

Zsúrpubi
-
  Ma 11:20 Vélemény

A lebukott fideszes polgármester egyszerűen botlásnak nevezte a nyilvánosságra kerülő korrupciós ügyeket, kurvázásokat, kokózásokat, amellyel úgy tűnik, a Fidesz és a szavazói is tudnak azonosulni - ahogyan azzal is, hogy az egész családja simlis ügyekben lehet érintett - hiszen bár Borkai gyorsan kilépett a pártból, Győr polgármestere…

Áttörés: Lehet, hogy megvan a megoldás a globális vérhiányra?

Zsúrpubi
-
  Ma 09:21 Egészség

Azóta nem volt ekkora áttörés a területen, amióta bizonyos Karl Landsteiner bő száz évvel ezelőtt rájött, hogy az emberek egy részét miért menti meg a vérátömlesztés, miközben másokkal végez. Ekkor alkotta meg az AB0 rendszert, amiért Nobel-díjat kapott.

Coming out: Bayer Zsóti a bukott, korrupciós ügyekbe keveredett Salvini melletti szimpátiatüntetésre hív

Az olasz nagykövetség előtt ma 3 órára összehívott rendezvényen a Sajtóklub méltán híres, rendkívüli tudással felvértezett flufferei is kinyitják a szájukat a bizonyára óriási tömeget vonzó, fergeteges bulin.

Bayer Zsoltiék 2 éve már „beiktatták a jobb világrendet”, csak még nem jött el

Zsúrpubi
-
  Ma 04:30 Vélemény

Szomorúan vettük észre, hogy már több mint 2 és fél év eltelt azóta, hogy Bayer Zsoltiék "Jobb Világrend Beiktatási Partit" tartottak a Szabadság téren Trump hivatalba lépésnek tiszteletére, de a jobb világrendet még annyira nem érzékeltük.

Köszönet Orbánnak: Budapest, Budapest te csodás!

Ma már nem kétséges, hogy Orbán Viktor mentette meg a luxus yachton kurvázó Borkait, tehát Tarlós István és a fideszes polgármesterjelöltek egy jelentős része tulajdonképpen közvetlenül Orbánnak köszönhetik a vereségüket. Nos, ha valaki, akkor tehát Orbán Viktor valóban ALKALMATLAN nem csak az ország, de már a Fidesz…

Németh Szilárd máris összefoglalta Karácsony Gergely polgármesteri programját

Zsúrpubi
-
  Tegnap 12:10 Vélemény

Röviden: Soros György támogatását elismerte Karácsony, Budapestet eladósította 4 nap alatt, szétfúrta a Liget-projektet, és korlátozta a sajtószabadságot a Lokál kitiltásával. Igen, a Lokál kitiltásával. A sajtószabadságot. Mondom még egyszer: A lokál kitiltásával a sajtószabadságot. Ne röhögj!

Orbán-basa: Muszlim magániskolát nyit Magyarországon Erdogan!

Az úgynevezett Maarif Alapítvány által működtetett intézményekben kötelező a Korán oktatása. Orbán migránsai, jó migránsok – dörmögheti magában az egyszeri Fidesz-szavazó.

Borkai nem gondolja, hogy feleségének vagyona a nyilvánosságra tartozna

Sőt, a saját vagyonnyilatkozatát se szereti mutogatni, soha nem teszi közzé a neten a vagyonnyilatkozatát. Az Átlátszó korábbi kérését sem teljesítette, amikor a portál elektronikus formában kérte ki az összes megyei jogú város polgármesterének vagyonbevallását.

Szárnyal az ország: Legalább napi 200 egészégügyi fertőzés történik Magyarországon

Zsúrpubi
-
  Tegnap 06:26 Vélemény

Ez összességében éves szinten így is legalább 340 ezer többletápolási napot jelent.

Orbán szerint Borkai a "közösségük számára nem tolerálható", de polgármester azért maradjon

Zsúrpubi
-
  Tegnap 04:30 Vélemény

Orbán a Balatonalmádiba kihelyezett frakcióülésük előtt azt mondta, hogy Borkai nem tolerálható számukra, sajtóinformációk szerint a lemondását mégis ő tiltotta meg. Tehát Győr városát továbbra is kontrollálják félrekúró bábjukon keresztül, hiszen az intolerancia egy megyeszékhelynyi magyar közösség életére nem vonatkozik.

Az utcanévtáblák cseréje politikai maszturbáció

Zsúrpubi
-
  19.10.17 15:00 Belföld

Budapest újonnan megválasztott polgármestere egy új korszakot ígér a fővárosiaknak, ehhez viszont nélkülözhetetlenek az elegáns gesztusok, nagyvonalú kompromisszumok. Hiszen éppen így, ezzel a gondolkodással sikerült legyőzni - szinte csodával határos módon - egy féldiktatúrában a zsarnok helytartóit, a kormánypártok jelöltjeit az elmúlt…