Találatok: 45 hír

Egy NERcegnőt nem érinthet semmilyen válság: Rogán Cecília a járvány alatt is gazdagodott

Van ám az országnak egy másik híres Cecíliája is, akinek a járvánnyal nem igazán kellett törődnie, mert számára igen értékesen telt a 2020-as év.

Ezek Gulyás Gergely és a kormány friss tanácsai a jelen járványhelyzetre

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón olyan értékes információkat mondott, hogy muszáj rendezett formában, mintegy kordokumentumként is a nyilvánoság elé tárnunk.

Újfent kiürült a kassza: Orbán több mint 109 milliárddal tölti fel a "Gazdaságvédelmi alapot"

Sajnos nem azért ürült ki, mert annyi pénz került volna az egészségügybe, vagy éppen a munkahelyek védelmére.

Beiktatták Joe Bident, a nemrég még Trump hátsójába belebújni igyekvő magyar kormány pedig a veszett fejsze nyele u…

Miután a Fidesz-média kitombolta magát Trump bukását siratva, Orbán pedig rádöbbent, hiába szeretett volna fürdőzni a populizmus győzelmében, elkezdtek lapulni, mint az a bizonyos dolog a fűben. Most pedig kidugták a fejüket, és már Bidenhez próbálnak dörgölőzni, előre borítékolható, mekkora siker kíséri majd erőtlen rugdalózásukat.

Meddig lesznek velünk a lezárások és korlátozások?

Lukács László György rámutatott, Orbán hazárdjátéka kizárólag a bizalmatlanságot szolgálja, mindannyiunk kárára. A Jobbik egészségügyi szakpolitikusa szerint ugyanis Magyarországon azért nem bíznak az emberek a védőoltásban, mert valójában az Orbán-kormány munkájában nem bíznak.

Három hét múlva jön az egy heti nyugdíj, ami a 13. havi

Nem teljes havi, mert először csak egy heti, de aztán majd négyheti... Szóval 13. havi. És az időseknek már csak olyan 1100-at kell aludni, hogy felmarkolhassanak plusz egy havi nyugdíjat 2024-ben.

Bolond bakter, kiskirály, főnök - jól ismerik a helyiek a hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekel vád…

6 év börtön várhat a fideszes képviselőre, aki nagyon próbál úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne körülötte, most az RTL Klub Házon kívül című műsora is rámutatott arra, hogy nagyon nincs.

Napi szomorú: Bayer Zsolték ma nem tartanak "beiktatási bulit"

Zsúrpubi
-
 Tegnap 14:51Vélemény

4 év szállt tova azóta, hogy Bayer Zsolték "Jobb Világrend Beiktatási Partit" tartottak a Szabadság téren Trump hivatalba lépésnek tiszteletére, de a jobb világrendet annyira nem érzékeltük.

Mindenki nyugodjon le! A Ripost kiderített mindent, amit tudni kell a kínai vakcináról ????

Zsúrpubi
-
 Tegnap 11:54Egészség

Miután Orbánék szokás szerint magukról lerázva, Brüsszelre mutogatva igyekeznek hárítani a felelőséget, azzal fenyegetve a lakosságot, ha nem nyelik be a leginkább az átláthatatlan jelzővel illethető kínai oltóanyagot, akkor lemondhatunk az idei nyárról, a kormányközeli propagandagyárak is működésbe léptek.

Szikora Róbert: "A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni"

Hál' istennek Szikora Róbert végre még aktívabban bekapcsolódott a balliberális gendermétely elleni nemzetmentő küzdelembe.

Rétvári Bence szerint Gyurcsányék még azt is megtiltották, hogy a fiúk autózzanak az oviban

Zsúrpubi
-
 Tegnap 05:30Vélemény

Talán ezért kell most Orbán vejének 50 milliós Mecedes, lányának pedig 20 milliós BMW.

Csemete az uborkafán, katonai ügyész a bakon és a jóllakott pacalhuszár a napköziből

Zsúrpubi
-
 21.01.19 17:00Vélemény

Magyarország ismét szintet lépett: bekerültünk a nemzetközi katonai elitbe. Nemes Jeles László Oscar-díjat kapott, Karikó Katalin kutatásai megalapozták a "hírvivő" RNS alapú Covid-oltást (kár, hogy mi egy elavultabbért házalunk), és most ez a "mi fiunk" bekerült a nagyhírű Sandhurst katonai akadémiára.

Jakab Péter: A kormány a magyar embereken kísérletezik

A Jobbik elnöke szerint Orbán zsarolja a magyar társadalmat, talán azért, mert a miniszterelnök a kínai vakcinával tud bizniszelni.

Közös nyilatkozatban tiltakozik az ellenzék az önkormányzatokat érintő büntetőhadjárat ellen

A hatpárti demokrata ellenzéki szövetség vezetői határozottan elítélik, hogy az Orbán-kormány ki akarja véreztetni a nem fideszes önkormányzatokat.