Találatok: 30 hír

Ők kapják idén a Kovács László-Zsigmond Vilmos életműdíjat

A magyar filmgyártást évtizedekig meghatározó operatőröket elismerő Kovács László-Zsigmond Vilmos életműdíjat kap Szilágyi Virgil, Lukács Lóránt, Kovács Gyula és Rák József - közölték a Kovács László-Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny szervezői az MTI-vel csütörtökön.  

Az Abbey Road egy utcanévtáblája több mint 37 ezer fontért kelt el

A Beatles-rajongók kedvelt londoni utcája, az Abbey Road egy utcanévtáblája 37 200 fontért (15,7 millió forint) kelt el egy árverésen.  

Elhunyt Palcsó Sándor 

Életének 92. évében, 2021. március 4-én elhunyt Palcsó Sándor kétszeres Liszt Ferenc-díjas operaénekes, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja.

Különleges plakátgyűjtemény látható a Várkert Bazár teraszán

Különleges, a 20. század első évtizedeit megidéző plakátgyűjtemény látható a Várkert Bazár teraszán - közölte a Várkapitányság kedden az MTI-vel.  

Színes programokkal üdvözli a tavaszt a Budapesti Operettszínház

zene.hu
-
 21.03.04 07:55Zene

Régi nagy kedvencek és nemrég bemutatott előadások is megtekinthetők lesznek a Budapesti Operettszínház márciusi online műsorában.

Újjáalakult a Kelemen Kvartett

zene.hu
-
 21.03.04 07:48Zene

Újjáalakult a Kelemen Kvartett, amely a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek programsorozaton mutatkozik be a magyar közönségnek.  

Négy stadionkoncertet szerveznek a beoltottaknak

Négy szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak a tel-avivi Bloomfield stadionban - jelentette be szerdán a helyi önkormányzat.  

Köszöntsük Tóth Verát! Boldog születésnapot kívánunk!

A Megasztár első évadának győztese március 3-án ünnepli születésnapját.

Lesz Red Bull Pilvaker 2021?

zene.hu
-
 21.03.03 05:01Zene

A szervezők mondták, hogy senki sem marad Pilvaker nélkül idén.

Dimash: Golden - új utakon

zene.hu
-
 21.03.03 04:52Zene

Dimash Qudaibergen olyan előadóművész, aki ebben az elzárt időszakban is rengeteget alkot, dolgozik. 2020-as termékeny éve után januárban megtartott egy minden várakozást felülmúló, csak szuperlatívuszokkal illethető online koncertet a tixr.com felületén, amiről egyelőre nincs elérhető felvétel, de hamarosan megvásárolható lesz dvd-n.

Dimash: Golden - on new roads

zene.hu
-
 21.03.03 04:44Zene

Dimash Qudaibergen is a performer who works and works in this closed period. After a fertile year in 2020, it held an over-the-top online concert with only superlatives in January on tixr.com, which is not yet available but will be available for purchase on DVD soon.   

Izgalmas formában csendül fel a House of the Rising Sun világsláger

zene.hu
-
 21.03.02 11:20Zene

Gedeon András ezúttal a House of the Rising Sun slágert adja elő acapellában.

BLEND - Áprilisban online rendezik meg a film + zene rendezvényt

Áprilisban online rendezik meg a könnyűzene és a film kapcsolatát szorosabbra kötő BLEND-et. A kezdeményezés tavaly indult a Hangfoglaló Program és Nemzeti Filmintézet Fast Forward Programja közös szervezésében.  

A Dal 2021 - A második elődöntőt rendezik szombaton

zene.hu
-
 21.03.02 04:43ZeneDunaA Dal

A második elődöntővel folytatódik A Dal 2021. A szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő showban tíz akusztikus produkciót láthatnak a nézők.  

Ajánljuk!  Péter Szabó Szilvia - Tűréshatár: dalszöveg, videoklip

zene.hu
-
 21.03.01 18:10Zene

Jöjjön  Péter Szabó Szilvia - Tűréshatár klipje.