Találatok: 44 hír

Steiner Kristóf: Minden porcikámmal a nyárra vagyok hangolva

WMN
-
 Tegnap 19:00Életmód

Lehet, hogy idén a nyaralás fogalmát is át kell majd értékelnünk, de addig is merengjünk el a régi nyarakon, és várjuk együtt, hogy végre újra ujjatlan pólóban, strandpapucsban flangálhassunk!

Szabad egy kislányt szexi ruhába öltöztetni? Nem. (Vélemény – indoklással)

WMN
-
 Tegnap 18:00Vélemény

Aki egy felnőttes póz vagy egy hasvillantós felső miatt szexualitást lát egy gyereklányba, nem gondolkozik egészségesen. Ez valóban így van. De akkor miért „szexisítjük” mi magunk is a gyerekeket, akik még csak tanulgatják, mit jelent a nőiség, szexualitás, vonzalom? Tóth Flóra két kislány anyukájaként elmélkedik a „szexi” gyerekruhák…

Melyik házba tartozol a Trónok harcából? – WMN-kvíz

WMN
-
 Tegnap 12:00Színes

A szíve mélyén mindenki húz valamelyik házhoz. Most az is kiderül, hogy valójában melyik családhoz tartoznál a Trónok harcából!

A kalocsai minta találkozása a popkultúrával – És még 11 eszement alkotás, amit szeretünk

WMN
-
 Tegnap 09:00Életmód

Szeretjük a formabontó tárgyakat, ruhadarabokat és játékokat, mutatunk is néhányat az aktuális kedvenceink közül. Kommentben soroljátok, ti melyik tervezőért rajongtok!

„Drag queennek lenni ugyanúgy előadóművészet, mint a színészet” – Pillants be egy hazai drag queen életébe

WMN
-
 Tegnap 07:00Életmód

A drag – azaz dress as girls – az egyik legösszetettebb művészeti ág, amihez nemcsak stílusérzék, hanem határtalan kreativitás, szexi mozgás és jó humor is szükséges. A drag queenek életét sok sztereotípia övezi, holott az extravagancia csak a színpadon jellemző rájuk.

Szürcsölhet-e egy férfi rózsaszín szívószállal margaritát, vagy kortyolhat-e egy nő whiskyt? – Nemek és a nekik osztott…

WMN
-
 21.04.17 19:00Életmód

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokat erőltessünk magunkra és magunkba, amiket nem élvezünk” – állítja Nyáry Luca, aki egy füst alatt leszámol az alkoholos italok gender-megközelítésével is.

„A házassággal az a baj, hogy szeretkezés után minden éjjel véget ér…” – Legkedvesebb Márquez-idézeteink nyomába…

WMN
-
 21.04.17 18:00Kultúra

„Úgy találta, hogy a nők valami külön észbeli adottság alapján, ami csak az övék, úgy tudnak elsiklani a valóság zátonyai mellett, hogy nem szenvednek hajótörést.” – Hét évvel ezelőtt ezen a napon halt meg a legnagyobb latin-amerikai író.

Nem kedveltem, mégis a kedvencem lett a ma 47 éves Victoria Beckham

WMN
-
 21.04.17 17:00Életmód

A szülinapos Victoria Beckham lehet, hogy ritkán mosolyog, mégis az egyik legpozitívabb példa a sztárvilágban.

„Elég egy falat, hogy egymás emlékeibe bele tudjunk kóstolni” – Interjú Góg Angéla food dizájnerrel

WMN
-
 21.04.17 12:00Recept

Számodra mi a boldogság íze? Mit tennél az „ízalbumodba”? És hány fajta tésztát ismersz eljárástól kialakítási mozdulaton át a formáig meghatározva? Ínycsiklandó beszélgetés egy food dizájnerrel, ami nemcsak a gyomornedveket indítja be, de a nosztalgiázást is!

Termékenységtudat-módszer a teherbe esésért, vagy épp ellene – Cserháti-Herold Jankával beszélgettünk

WMN
-
 21.04.17 09:00Egészség

Mit érdemes tudni a termékenységtudatról, és hogyan használható fel egy fogamzásgátló módszer akkor is, amikor babát szeretnénk? Ezekre kaphattok választ az alábbi cikkünkből.

A világ legszabadabb emberének érzi magát, amikor gitárt vesz a kezébe – Egy értelmileg akadályozott fiatalember tört…

WMN
-
 21.04.17 07:00Életmód

Farkas Gergő (23) az életét többféle (értelmi, beszéd- és mozgásbéli) akadályozottsággal éli, ám a tehetsége előtt nincsenek korlátok: úgy tépi a húrokat a gitáron, mint aki erre született. Egy csodálatos fiatalemberről mesél Gergő egykori tanára:

Az aputest probléma, és ami mögötte van – A férfiaknak miért nem kell jól kinézniük?

WMN
-
 21.04.16 19:00Életmód

„Az apustesttel rendelkező már elért valamit, az apustesttel rendelkező már abban a stációban van, amikor nem a testével, méreteivel kell bizonyítania. Az apustest annak a jele, hogy egy férfi már azt is megengedheti magának, hogy kilépjen a harci körből.” Egyetértesz?

„Auschwitzban nem volt múlt, nem volt jövő, csak az életben maradás számított” – Elolvastuk a világ legboldogabb em…

WMN
-
 21.04.16 18:00Könyv

„Néhány hétig el lehet élni élelem nélkül, néhány napig víz nélkül is, de remény nélkül, hit nélkül a többi emberben? Anélkül vége, összetörik az ember. Így éltük tehát túl. A barátság, az együttműködés segítségével. A reménnyel” – holokauszttúlélőként a százegy éves Eddie Jaku nemcsak annak élő tanúja, milyen borzalmakra képes az ember,…

Áh, én már nem dolgozom pizsamában! (Dehogynem) – Home office-stílusnapló a WMN-szerzőitől

WMN
-
 21.04.16 17:00Életmód

Ti milyen vad ruhapárosításokban vészeltétek át ezt az őrült évet?