Találatok: 7 hír

Ércbe öntött életmű – Balatoni szobraival búcsúzunk Varga Imrétől

WeLoveBalaton
-
  Tegnap 15:42 Kultúra

Siófok jó ideje tudatosan gyűjti a köztéri Varga Imre-szobrokat. Az elhunyt művész hét fontos városbéli alkotásával emlékezünk rá.

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: A kenesei soós-hegyi kilátó

A tragikus sorsú Soós Lajos költőről elnevezett hegyen található az egyszintes kilátó, amiről belátni a Balaton teljes keleti medencéjét.

5 könyv, aminek ott a helye a Balaton-rajongók polcán

WeLoveBalaton
-
  19.12.12 12:00 Kultúra

Kitalált és igaz balatoni történetek, egy pékség születésének sztorija, valamint tragikus sorsú zsidó családok és a borkereskedelem története is megelevenedik a tóhoz köthető, új könyvek lapjain. Öt olyan művet ajánlunk, amelyeknek minden Balaton-rajongó örülne.

Balatoni Bakancslista – 20 tipp, hogy mit csinálj télen

WeLoveBalaton
-
  19.12.11 14:27 Utazás

Talán még soha nem pörgött ennyire a téli Balaton: már 7 műjégpályán korcsolyázhatunk, emlékezetes túrákra indulhatunk, és sokszínű gasztroprogramokon vehetünk részt. Összegyűjtöttük a legizgalmasabbakat.

Kiderült, kikkel bulizunk a következő Balaton Soundon

Bejelentették a szervezők az első nagy neveket: EDM-sztároktól a menő underground dj-kig összesen 21 fellépőt árultak most el.

Ilyen, ha az adventi vásár, a helyi gasztro és a korcsolyapálya a Balaton-parton találkozik

WeLoveBalaton
-
  19.12.09 16:06 Kultúra

Az élettel teli téli Balatont zászlajukra tűző gasztropionírok megint megmutatták, hogy érdemes 0 fok alatt is elzarándokolni a tóhoz. Kézműves vásárral, koripályával, gasztronómiai seregszemlével, vitorlásversennyel készültek, és látogató is akadt bőven.

Heti híradó: Sípálya és kisvasút is kinyitott, Györök nem kér a lakóparkokból

WeLoveBalaton
-
  19.12.09 11:30 Utazás

Zajlanak az adventi vigasságok, rengeteg halat telepítettek a Balatonba, vaddisznókat lőnek ki Szigligeten és jövőre átépítik a veszprémi körgyűrűt. Heti híreink.