Találatok: 41 hír

8 tanács, hogy ne legyen KOCKA az unokád

Vous
-
  Ma 14:00 Egészség

Igen, ez a cikk a nagyszülőkhöz szól, akik szerepe szinte felmérhetetlen érték a gyereknevelésben. Akkor is, ha a nagyszülők egy jelentős része „unokázás” mellett dolgozik. Akkor is ha lerövidült az idő, amit az unokák a nagyszülőkkel töltenek.

Soha nem késő elkezdeni…..Sőt!

Vous
-
  Ma 13:00 Egészség

A kor csak egy szám! A sport konzervál! Soha nem késő elkezdeni! Az idézett népszerű motivációs mondatokkal sokat találkozhatunk, és van bennük igazság.  A sportolást mindenkinek ajánljuk, de nem árt figyelni pár részletre.

A legszínesebb kockák - Vasarely szenzációs alkotásai

Vous
-
  Ma 10:00 Kultúra

Színesek, élesek, pöttyösek, ferdék. Mást látunk, máshogy látjuk, más a valóság- a képzelet és a szemünk is játszik velünk. Izgalmas pillanatok következnek.

Ez a három csillagjegy kiélezi a helyzetet

Van aki engedi, hogy maszatoljunk kicsit, megengedőbb, elnézi a kisebb nagyobb stikliket - a béke kedvéért inkább hallgat. Ez a három csillagjegy azonban nem viseli jól a homályos dolgokat, inkább KIÉLEZI szitut, de az igazságot akarja hallani.

Kókuszkocka, a nagy klasszikus

Vous
-
  Ma 08:00 Életmód

Az egyik legkedveltebb sütemény a kókuszkocka: nem létezhet ünnep vagy gyerekzsúr nélküle. Nem bonyolult elkészíteni, de egy jó piskótára mindenképpen szükségünk lesz. Mutatjuk is, hogyan készül...

Zseniális fotók a kettős máról

Vous
-
  Tegnap 14:00 Egészség

Uğur Gallenkuş török fotóművész szívfacsaró képeken mutatja be világunk kettős arcát. E mellett a képek mellett nem lehet elmenni önvizsgálat nélkül. Rólunk is szól. Hozzánk is szól. Tükröt tart. És felteszi a kérdést: mi lesz holnap?

Hogyan lehet gyorsítani a futást? Tippek a 40 év feletti futóknak.

Vous
-
  Tegnap 13:00 Életmód

Első hallásra talán csodálkozásra ad okot, de könnyen magyarázható tény, hogy a különböző tömegsport versenyeken a 40-45 éves korosztály mezőnye az egyik legnépesebb tábor. 

Majd holnap és azután

Vous
-
  Tegnap 10:00 Vélemény

Nézem a port az ablakpárkányon. Majd letörlöm holnap, majd akkor, amikor berakom a nagymosást, és az ablakot is megpucolom. Majd holnap.

Kókusztej házilag + isteni maradékmentő nassolnivaló

Vous
-
  Tegnap 08:00 Életmód

A kókusztej szuper alapanyag, és nemcsak laktózérzékenyeknek, enyhén kókuszos íze miatt kimondottan finom turmixokhoz, kávéhoz, de akár krémlevesekhez és ázsiai fűszerezésű ragukhoz is. Otthon is elkészíthetjük, és érdemes is, mert sokkal olcsóbban és teljesen természetesen, kevés munkával elővarázsolhatjuk ezt az egészséges…

Ez a három csillagjegy a legnagyobb halogató

Vous
-
  Tegnap 08:00 Ezotéria-horoszkóp

Nem vagyunk egyformák, de abban egyetérthetünk, hogy a "nemszeretem" feladatokat a legtöbben szívesen tolnánk át másnapra. Majd holnap megoldjuk alapon. Aztán az utolsó percben mégis nekiveselkedünk, mert nem nyugodt az éjjel, ha marad fontos tennivaló. Ez a három csillagjegy azonban békésen alszik éjjel, bármennyi feladatot is tolt…

Bikiniben - mindenből egy keveset? - hazai sztárok dögös fotói pont mára

Vous
-
  19.08.16 14:00 Bulvár

Hiába szaladnak az évek, vannak akik képesek megállítani az időt. Néha felszalad pár kiló, aztán leolvadnak. bikinis nyarak jönnek-mennek, nőnek a gyerekek, vagy csak a világ változik. Ezek a hazai sztárok azonban mindig szépek maradnak.

Sok kicsi sokra megy – kis lépésekkel is egyre fittebb lehetsz!

Vous
-
  19.08.16 13:00 Életmód

A közhiedelemmel ellentétben a jó kondíció, a fittség, a remek közérzet megszerzése nem valami szörnyen bonyolult és csak napi többórás edzésekkel elérhető távoli cél. A korunkhoz képest ideális erőnlét megerőltető tréningek nélkül, kis odafigyeléssel, némi napközbeni aktivitással is biztosítható.

Eleged van a melegből? Mutatunk valami jéghideget, amitől lehűlsz egy kicsit

Vous
-
  19.08.16 09:00 Tudomány

Olyan kicsik, egyenként, szabad szemmel alig láthatóak. Csak összekapaszkodva van olyan tömegük, felületük és színük, amely már az emberi szemnek is látványos. Pedig a hókristályok a természet legszebb formái közé tartoznak. Nézzétek meg velünk ezeket az ici-pici csodákat, amelyek nyáron igazán hűsítő látványt biztosítanak.

Mini sajttorta sütés nélkül, nyers eperraguval

Vous
-
  19.08.16 08:00 Életmód

Ez a sütemény a lehető legegyszerűbbek közül való, viszont isteni finom, se a tűzhelyet, se a sütőt nem kell bekapcsolni hozzá, és tényleg az elronthatatlan kategória, maximális élvezettel párosítva. Egyszerre csokis, vaníliás és epres, könnyű és lágy, igazi csábítás.

Ez a három csillagjegy értékeli az apró örömöket

Vous
-
  19.08.16 08:00 Ezotéria-horoszkóp

Míg sokan az örömre vakon, csak úgy keresztülszáguldanak a saját életükön, mások a legkisebb, az angyalszárny érintette apró örömöket is értékelik, megélik. Ez a három csillagjegy éber és tudatos az élet kicsi ajándékaira is.