Találatok: 13 hír

Ezek a lányok megmutatják, hogy az önbizalom jelenti az igazi szépséget

Vous
-
 Tegnap 08:00Életmód

Mi a szépség? Mitől szép egy nő? Szépnek látjuk akkor is, ha mindenki más szerint nem az? Egy fotós különleges képeket készített fiatal lányokról olyan helyzetekben, amelyben 100%-osan magabiztosak.

Az 5 legjobb fehérjeforrás

Vous
-
 Tegnap 00:00Egészség

Amikor mozgásról és a megfelelő táplálkozásról van szó, sokan a szénhidrátok bevitelére koncentrálnak. Könnyen belesétálnak abba a csapdába, hogy nem foglalkoznak a fehérje bevitelével, pedig az ugyanolyan fontos lenne. Mutatunk néhány ételt, amivel segíthetsz izmaidnak a regenerálódásban és fejlődésben, ráadásul egészségesek is.

Tervezz, ha vár rád a bringatúra!

Vous
-
 21.04.12 15:43Életmód

Minden túra más és más, ahogyan mi bringások is többféleképpen szeretünk túrázni. Hogy mit vigyünk magunkkal, ha vár a bringatúra? Tuti recept nincs, csak néhány fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni.

„Minden megváltozott, de ő még nem volt kész az elengedésre” – Egy barátság csapdájában

Vous
-
 21.04.12 08:30Színes

„Egy barátság kezdete mindig könnyű és boldog, na de a vége már korántsem ilyen. Gyorsan elrendezhetném annyival a történetet, hogy bonyolult és fájdalmas. De mivel egy emberi kapcsolatról beszélünk, ez is olyan, mint egy szakítás – megviseli a lelket. Nem annyira intenzív, de éppoly alattomos” – kezdi történetét Bíborka, aki a VOUS…

Nem kell mindig az edzéssel terhelni a szervezetünket! Próbálj meg lazítani!

Vous
-
 21.04.11 10:00Egészség

A munkánkban sokszor igyekszünk megszüntetni a holt időket, kihasználni az időgazdálkodás adta lehetőségeket, és kisajtoljuk az utolsó csepp belső hatékonyságjavítási lehetőségeket is. Mégis, meg kell adni a szervezetnek a kemény intenzívebb munka mellé az intenzívebb pihenés lehetőségét is.

Tipikus beszólások,amiket biztos ti is megkaptok, ha gyakran hordtok feketét

Vous
-
 21.04.11 10:00Divat

Elvileg a divatnak az önkifejezésről kellene szólnia, hogy mindenki azt visel, amit csak akar. De akkor miért teszünk megjegyzéseket egymás külsejére? Összegyűjtöttem a legidegesítőbb beszólásokat, amiket rendre megkapok azért, mert imádom a fekete színt. 

Így karcsúsítsd és erősítsd egyszerre a lábaidat!

Vous
-
 21.04.10 10:00Életmód

Nehéz ügy a lábaink formálása! Először is meg kellene szabadulni a felgyűlt feleslegtől, netán a narancsbőrtől, aztán erősíteni is kellene őket, de úgy, hogy formásak, nőiesek legyenek! Összetett problémakör, de nem megoldhatatlan a feladat! Ma egy olyan tréninget mutatunk, amivel egyszerre karcsúsíthatod és formálhatod is a lábaidat! Erősítés…

Meghalt Fülöp herceg

Nemrég jelentette be a Buckingham-palota, hogy 99 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg. A herceg mindig Erzsébet árnyékában maradt, de valójában nagyon karizmatikus férfi volt az egyszerű szemléletével és sajátságos humorával.

Gyalogolj, és szép leszel!

Vous
-
 21.04.09 12:43Egészség

Tudtad, hogy a gyaloglással nemcsak kalóriát égethetsz el, de a testtartásodat is javíthatod? Nemcsak futás, de gyaloglás közben is ügyelnünk kell a testtartásra, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogyan mozgunk. Az életünkben egyre inkább szerepet kapó ülőmunka csak ráerősít a görnyedtségre, ezeket a beidegződéseket pedig…

Mit tegyél, ha megálltál a fogyásban?

Vous
-
 21.04.08 13:42Életmód

A fogyókúrázók rendszeresen visszatérő problémája, hogy ha nagy nehezen be is indul, nem folyamatos a súlyvesztés, sokszor megáll a folyamat és ilyenkor nem tudják, mit tegyenek. Ne csüggedj, segítünk!

Pozitívan gondolkodom – ha beleőrülök is!

Vous
-
 21.04.08 07:10Életmód

Ha dédapáinknak elmeséltük volna, hogy a 21. században a pozitív gondolkodásra mint életforma hirdetésére egy egész iparág fog épülni, motivációs előadók sokaságát megteremtve, valószínűleg jól kinevettek volna minket – kezdi a cikkét Mariann, aki a VOUS vendégszerzői felhívására jelentkezett. A következő sorokban Bognár Mariann…

Virágzik a self-help biznisz – de vajon mi nyerünk vele, vagy rajtunk nyerészkednek?

Vous
-
 21.04.08 06:00Életmód

Virágzik a self-help biznisz, önsegítő blogok, könyvek, videók, podcastok, idézetek, fotók terjednek a neten mindenhol, amelyek segítségével egy karnyújtásnyira kerülhet az áhított siker, egészség, boldogság. Teljesen mindegy, hogy milyen világnézethez, valláshoz, kultúrához kötődtök, egészen biztosan találtok magatoknak forrást, amely enyhíti…

Egészséges reggeli és nasi ötletek, receptekkel

Vous
-
 21.04.07 07:00Egészség

A nagyobb étkezések között sokszor megéhezünk. Nehéz ilyenkor eldönteni, mit szabad nassolnunk és mit nem. Vajon mi az, amivel már túlzásba esünk, és teljesen felesleges kalóriákat viszünk be, majd nem fogunk tudni a főétkezések alatt enni? Íme, három ízletes receptötlet reggelire vagy nasi helyett!