Találatok: 35 hír

Nadrágfelvarrás – eltisztázva, kézzel felvarrva

Vous
-
  Tegnap 19:00 Otthon

Varrósulink soron következő részében újra a nadrágszárral dolgozunk. Vegyes felhajtás következik, kicsi gép, kicsi kéz.

Eddz, hogy jobb legyen a párkapcsolatod!

Vous
-
  Tegnap 13:00 Életmód

Tudományosan is kimutatták, hogy a testmozgás oldja a szorongást, javítja a hangulatot, elűzi a stresszt és a depresszió ellen is hatásos. Elősegíti ugyanis a hangulatjavító szerotonin, valamint a fájdalomcsillapító és általános jó érzést okozó endorfinok felszabadulását az agyban. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, az vonzza az embereket,…

Brad Pitt már nem pálya, mások után csorog a nyál

Vous
-
  Tegnap 11:50 Színes

 Ahogy Angelina Jolie is kivetette szívéből a Szenvedélyek viharában egykor volt szívtipróját, a Blöffölőt, az arrogáns tibeti hegymászót…. úgy felejtjük el mi is a szőke kalandort és dobban ma már mások után a szívünk.

Gyors csirkepaprikás, ami 30 perc alatt kész

Vous
-
  Tegnap 08:00 Recept

A klasszikus paprikás csirke lekörözhetetlen, de a nagyobb és csontos csirkedarabokkal készülő fűszeres ragu viszonylag hosszú főzési időt igényel, hogy porhanyósra, omlósra puhuljon a hús. Ha kisebb darabokra vágott filét használunk, akkor viszont sokkal gyorsabban elkészül, és akár szaladósabb napokon is élvezhetjük ezt a melengető,…

Réznap, rézvirág és rézhajó - alkotások, ahol az ÉG a FÖLDDEL összeér

Vous
-
  19.10.12 17:00 Ezotéria-horoszkóp

Nézem az alkotásokat, mennyi forma, szín, hajlás, gondolat. Lélekből született kis csodák ezek, amelyeket egy csapatnyi nő, egy iregszemcsei női közösség alkotott, településük 200 éves templomának réztetejéből.

Rettenetes élmény: a férjednek több cipője van, mint neked

Vous
-
  19.10.12 13:00 Életmód

Mire gondolsz, ha egyik napról a másikra eltűnik a borotvád, amivel a lábad szoktad megigazítani? Ha felfedezed, hogy a férjednek már több cipője van, mint neked, s újabban testhez simuló nadrágokat választ magának? 

Durva sérülés és csoda már az első héten, de mit hoz a hétfő a Fuss, család, fuss! következő adásában?

Vous
-
  19.10.12 11:00 Életmód

A Fuss család, fuss! első párbaja hatalmas küzdelmet hozott a Lipők és Hornyák család között.

Ez megismételhetetlen! Sporttörténelmi diadal a maratoni távon

Vous
-
  19.10.12 10:00 Életmód

A kenyai hosszútávfutó, Eliud Kipchoge a mai reggel másodszor futott neki az elképzelhetetlenül nagy kihívásnak, két óra alatt szerette volna lefutni a maratoni távot, a 42,195 kilométert.

Ez három csillagjegy nem fut senki után

Vous
-
  19.10.12 09:00 Ezotéria-horoszkóp

Mindannyian játszmázunk néha, szeretjük érezni, hogy a másik jobban akar, többet tesz bele a kapcsolatba, epekedik. Ez a három csillagjegy azonban keményen lezárja az ilyen próbálkozásokat.

Bögrés sütőtökös pite 3 perc alatt

Vous
-
  19.10.12 08:00 Életmód

Nyakig benne vagyunk az őszben, ami azt jelenti, hogy a boltok, kávézók és cukrászdák polcai roskadoznak a sütőtök ízesítésű termékektől. Örülünk, de azért mi jobban szeretjük, ha valami házilag, csupa-csupa szeretettel készül – ebben az esetben kevesebb mint öt perc alatt!

Tápai Szabina: Annyira szexi, hogy kiesik a szemünk, ő meg keményen megmondja a tutit másoknak

Vous
-
  19.10.11 19:00 Életmód

El se hisszük, hogy két gyerek édesanyja, nem hagyott nyomot rajta a várandósság, se a gyereknevelés, az álmatlan éjjelek.  

Tanácsok kezdőknek: így fuss!

Vous
-
  19.10.11 13:00 Életmód

A futás és a gyaloglás kombinációjaként, így lehet legjobban elkezdeni ezt a sportot. Kezdő vagy újrakezdő vagy? Így fuss!

A túlsúlyosság elleni világnap apropóján ne essünk át a ló túloldalára

Vous
-
  19.10.11 10:00 Egészség

Minden nap hoz valamit, amire figyelhetünk. Ma arra a sok sok millió embertársunkra (hoppá, én is ebbe a csoportba tartozom), akik túlsúllyal küzdenek. Vagy azt hiszik... küzdeniük kell. Minden héten új diéta. Új módszer. Új remények. Majd valami vagy valaki segít. A csodapirula. Aztán kiderülhet, hogy amit túlsúlynak lát önmagunkon a lelkünk,…

A Buddha-tál trendi, diétás és egészséges - és lehet egyszerű is!

Vous
-
  19.10.11 08:00 Életmód

A 2000-es években megindult egészségtudatosabb a vegetáriánus, majd a vegán, a clean eating és a különféle táplálékérzékenység okán tartott étrendek nyomán jó néhány éve megjelent az úgynevezett Buddha-tál, ami egyrészt nagyon színes, másrészt mindig nagyon egészséges, alakbarát, népszerűségét pedig ezek mellett annak is…

Ez a három csillagjegy úgy fogad el, ahogy vagy

Vous
-
  19.10.11 08:00 Ezotéria-horoszkóp

Mindannyian erre vágyunk, a tökéletes partnerre, aki nem ítélkezik, nem akar megváltoztatni, Nem húz le, sőt! felemel, szárnyakat ad és naponta bebizonyítja, mennyire szeret.