Találatok: 5 hír

Megnyílt a világ legmagasabban fekvő akváriuma

VJM
-
  Tegnap 11:45 Színes

A hétvégén nyílt meg a nagyközönség előtt a világ legmagasabban fekvő akváriuma. Mondanunk sem kell, hogy a helyszín Kína, pontosabban a Csinghaj-tibeti-fennsík legnépesebb városa, Hszining.

Megújul a híres kubai Varadero homokos tengerpartja

VJM
-
  19.08.19 07:04 Utazás

A híres kubai tengerparti üdülőhely, Varadero homokos tengerpartja egy ideje már pusztulóban van a talajerózió miatt. A Havannától 140 kilométerre fekvő tengerpartot most hatalmas mennyiségű homokkal pótolják.

Jótékonysági akciókkal csap bele a lecsóba a STRAND Fesztivál

Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál, de nem csak bulit szolgáltat, segítséget is nyújt a rászoruló gyerekeknek. 

Szolnokon ősszel sem fogunk unatkozni!

VJM
-
  19.08.16 10:11 Utazás

Olyan programkavalkáddal vár a Tisza és Zagyva folyó torkolatánál fekvő megyeszékhely 2019 őszén, amit nehéz lenne űberelni. Találunk majd gasztrofesztivált tiszai hallal és gulyással, lesz akadályfutás, tudományos pizsamaparti és versenytánc gála is, hogy csak párat említsünk!

Kirándulás, borkóstolás, pihenés – Tokaj-Hegyalján minden együtt van

VJM
-
  19.08.15 15:56 Utazás

A tokaji borkultúra egyik kiemelkedő borászatával találkozhatunk, ha borkóstoló utunkon járva meglátogatjuk az első osztályú Öreg Király-dűlőt, mely a Barta Pince szőlőbirtoka.