Találatok: 5 hír

Havas kikapcsolódás Szlovákiában!

VJM
-
  Ma 10:50 Egészség 

Szlovákia régóta kedvelt úti cél a téli sportok rajongói közt, hisz közeli síparadicsomai megkímélik a hosszú utazástól a hegyoldalak szerelmeseit.

Lisszabon mindig visszavár

VJM
-
  Tegnap 17:43 Színes 

Ha éppen legújabb európai utadat tervezgeted, ne keresgéld tovább a megfelelő desztinációt. Mi nemrég tértünk vissza Lisszabon lenyűgöző városából, ahol az év 290 napján süt a Nap.

Hasznos tippek és könyvek első olasz utunkhoz!

VJM
-
  17.10.18 14:48 Kultúra 

Mindenki ismeri Olaszországot - Róma ikonikus romjait és templomait, Toszkána szőlőtermő vidékét, Velence romantikus vízi útjait. Évszázadok óta keresett úti célok. Adjunk hozzájuk finom ételeket, csodás panorámát és minden meglesz egy feledhetetlen utazáshoz.

Fedezzük fel együtt Bécs legkáprázatosabb oldalát!

VJM
-
  17.10.18 08:08 Utazás 

Akár nyár van, akár ősz, esik az eső, vagy hét ágra süt a Nap, az osztrák császárvárost bármikor szívesen felkeresem. Már van törzshelyem ahol megszállok és kedvenc pékségem is. De látnivalókból mindig annyi új van, hogy választani se tudok.

Izland rejtőzködő, színes tavai

VJM
-
  17.10.16 21:08 Utazás 

Izland mindig is a természetfotósok egyik legkedveltebb helyszíne volt, hiszen tele van különleges természeti szépségekkel: vulkánokkal, hegycsúcsokkal, vízesésekkel, fjordokkal, gleccserekkel és gejzírekkel.