Találatok: 5 hír

5 hihetetlen lakóhely Magyarországon, ahova akár még ma is beköltözhetnénk

VJM
-
  Tegnap 14:38 Utazás

Újfent hazai gyöngyszemekbe botlottunk: különleges, egykori barlanglakásokat jártunk sorra, és persze környéküket, így megmutathatjuk, milyen elképesztő helyeket is találhatunk közvetlen közelünkben, határainkon innen. Válogatásunk remek ötletadó lehet kellemes őszi kirándulásokhoz. Hazai bakancslistánk következik!

Októbertől már Belgrád is elérhető lesz a zöld buszokkal

VJM
-
  19.10.16 16:40 Színes

A FlixBus októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést Budapest és Belgrád között, ez a korábbi kapacitás kétszerese lesz.

Ilyenek a világ legszínesebb építészeti csodái!

VJM
-
  19.10.14 15:40 Színes

Szökőkutak, kilátók, üvegfalak; ma már minden pompázhat színekben. És bizonyított, hogy a szivárvány színben tündöklő épületek és egyéb építmények az emberek lelkiállapotának is jót tesznek.

Különös tavaink gyűjteménye – Jöhet egy sárkányos, medúzás kirándulás?

VJM
-
  19.10.11 14:30 Utazás

Balaton, Velencei-tó, Tisza-tó. E három legismertebb tavunkon kívül – bármily meglepő –, de több mint háromezer kisebb is található Magyarországon. Érdemes hát útra kelni és meglátogatni párat, mert garantáltan különleges élményekben lesz részünk.

Megszállni a Maldív-szigeteken? Nem is olyan nehéz dolog!

VJM
-
  19.10.11 07:18 Kultúra

A Maldív-szigetek lenyűgöző szépségét is lehet még fokozni, ez a RIU-nak, a TUI saját tu­lajdonú szállodaláncának sikerült. Az idén nyitó két luxushotel két magánszigetet köt össze egy óceánon átívelő sétánnyal. Ráadásul Bécsből közvetlen járattal is elérhető.