Találatok: 4 hír

Négyhetes filmes- és zenei fesztivál kezdődött Máltán!

VJM
-
  20.06.30 08:38 Színes

Hogy megünnepeljék a kötelező bezártság végét, Máltán egy hatalmas filmes- és zenei fesztivál kezdődött június 26-án, ami egészen július 18-ig, tehát négy héten keresztül tart Valletta kikötőjében.

A száguldás öröme – Honda Forza 300

VJM
-
  20.06.29 18:25 Kultúra

Mindig is oda voltunk a motorokért. Elsősorban a nagyobb kategóriájú gépek hoztak minket lázba, de egy olyan remekül összerakott, könnyű, kompakt és sportos megjelenésű robogónak, mint a Honda Forza 300 sikerült levennie minket a lábunkról.

A szép bőr érdekében – Fiatalító hatóanyagok a fényvédőkben

VJM
-
  20.06.26 14:50 Egészség

A fényvédők világában való eligazodás nehézkes. Ma már általánosan elfogadott, hogy kerüljük a kémiai fényvédőket és hogy az is nagyon fontos, hogy a fényvédő mellett mit tartalmaz egy igazán jó készítmény. Ha tudatosan választunk modern jótékony hatóanyagokat, akkor könnyen lehet szép és egészséges bronz barna bőrünk.

A technológiának hála, ott lehetünk az Alfa Romeo 110. születésnapján

Az Alfa Romeo június 24-én ünnepelte 110. születésnapját, és a hivatalos ceremónia alkalmából újra megnyitotta kapuit a márka történeti múzeuma Arese-ben. De mivel személyesen nem tudott minden rajongó ott lenni, ezért online csatlakozhattunk az ünnepséghez, és vissza is nézhetjük az eseményt.