Találatok: 46 hír

Hétszemélyes elektromos Merci SUV közeleg

Holnap leleplezik és Magyarországon gyártják majd. A teljes anyag Hétszemélyes elektromos Merci SUV közeleg címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Egy nap alatt elfogyott itthon az 50 db Kia EV6

Egy nap alatt elfogyott a magyar 50 darabos készlet. A teljes anyag Egy nap alatt elfogyott itthon az 50 db Kia EV6 címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Átadták a Hyundai Csoport első villámtöltő-állomását

Összesen 20 E-Pit épül Dél-Koreában. A teljes anyag Átadták a Hyundai Csoport első villámtöltő-állomását címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Mindig van lejjebb: hihetelenül alacsony ára lett a napenergiának Szaud-Arábiában

Ilyen energiaárak mellett nem éri meg a fosszilis energiahordozókat elégetni. A teljes anyag Mindig van lejjebb: hihetelenül alacsony ára lett a napenergiának Szaud-Arábiában címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: dr. Papp László (Sol Invictus).

Újabb MOL Plugee töltők álltak szolgálatba az M3-as mentén

Az M3-as autópályán is egyre könnyebb a villanyautós utazás. A teljes anyag Újabb MOL Plugee töltők álltak szolgálatba az M3-as mentén címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Új változat jön a Fiat 500-ból

Több hely jut majd a csomagoknak. A teljes anyag Új változat jön a Fiat 500-ból címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Új márka, ismerős villanyautó – Zeekr 001

Testvérmárkájától vette át első modelljét az újonnan alapított Zeekr. A teljes anyag Új márka, ismerős villanyautó – Zeekr 001 címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Így tölt a Hyundai Ioniq 5

Magas töltöttségi szintnél sem zuhan be látványosan a teljesítmény. A teljes anyag Így tölt a Hyundai Ioniq 5 címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Évente 600.000 autóba gyárt akkut a Volkswagen

Nincs akadálya, hogy félmillió MEB platformos autó készüljön évente. A teljes anyag Évente 600.000 autóba gyárt akkut a Volkswagen címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Olajcég fejleszti NIO akku-csere állomását

Be- és kiparkolással 5 percre sincs szükség az akkumulátor cseréhez. A teljes anyag Olajcég fejleszti NIO akku-csere állomását címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Az ilyen megoldások miatt nem döntik be a villanyautók a hálózatot

Elstartolt a Honda okostöltés-szolgáltatása. A teljes anyag Az ilyen megoldások miatt nem döntik be a villanyautók a hálózatot címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Bemutatkozott a Mercedes-Benz EQS

Ez lesz a világ legáramvonalasabb sorozatgyártott autója. A teljes anyag Bemutatkozott a Mercedes-Benz EQS címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Idehaza is előrendelhető a Kia EV6

50 helyet tart fent a Kia. A teljes anyag Idehaza is előrendelhető a Kia EV6 címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Már a legelső futamán győzni tudott a DS új versenyautója

Villanyautósok
-
 21.04.15 12:53Sport

Jó és rossz pillanatokat is tartogatott a római duplafutam a DS-nek. A teljes anyag Már a legelső futamán győzni tudott a DS új versenyautója címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Simon Zsolt.

Német környezetvédők perébe csatlakozott be a Tesla

Hiába megy gyorsan a Tesla gyárépítése Németországban, sok akadályt kell még leküzdeniük. A teljes anyag Német környezetvédők perébe csatlakozott be a Tesla címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.