Találatok: 25 hír

Új elektromos versenysorozatot jelentett be a FIA

Villanyautósok
-
  Tegnap 16:31 Autó-motor

A fiatal pilótáknak az eRX2-ben kell majd bizonyítaniuk a rátermettségüket. A teljes anyag Új elektromos versenysorozatot jelentett be a FIA címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Együtt hozza lendületbe a villanyautózást a SEAT, az Iberdrola és a VW Spanyolországban

Villanyautósok
-
  Tegnap 11:03 Autó-motor

Évente átlagosan 30 ezer töltőpontot létesítenek. A teljes anyag Együtt hozza lendületbe a villanyautózást a SEAT, az Iberdrola és a VW Spanyolországban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Ráckeve egy részén is ingyenes a parkolás

Villanyautósok
-
  Tegnap 10:31 Autó-motor

Legalábbis a zöld rendszámmal ellátott környezetkímélő járművek számára. A teljes anyag Ráckeve egy részén is ingyenes a parkolás címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

A brit DPD flotta 10%-a tisztán elektromos

Villanyautósok
-
  20.08.02 12:44 Autó-motor

Kézbesítésre nincs jobb az elektromos kisteherautónál. A teljes anyag A brit DPD flotta 10%-a tisztán elektromos címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Villámteszt: Volkswagen ID. 3 – második rész

Villanyautósok
-
  20.08.02 10:04 Autó-motor

Vajon milyen lehet vezetni egy hátsókerekes modern villanyautót? A teljes anyag Villámteszt: Volkswagen ID. 3 – második rész címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

2700 villámtöltőt telepít a General Motors és az evGO

Villanyautósok
-
  20.08.01 18:32 Autó-motor

Vásárlás közben tölteni nem jelent időkiesést. A teljes anyag 2700 villámtöltőt telepít a General Motors és az evGO címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Három infografika a magyarországi megújuló energiáról

Villanyautósok
-
  20.08.01 17:05 Tudomány

Több energiát nyertünk megújuló módon, mint amennyi szénégetésből származott. A teljes anyag Három infografika a magyarországi megújuló energiáról címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Sol Invictus.

Hyundai teszthétvége elektromos autókkal

Villanyautósok
-
  20.08.01 08:31 Autó-motor

Villanyautó tesztelőket keres az Autopalace. A teljes anyag Hyundai teszthétvége elektromos autókkal címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Nagyszabású töltőfejlesztésbe kezdett az Amazon Németországban

Villanyautósok
-
  20.07.31 16:04 Autó-motor

Essenben már 150 elektromos kiszállító jármű üzemel. A teljes anyag Nagyszabású töltőfejlesztésbe kezdett az Amazon Németországban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Villanyautós találkozó Abdán – 2020. augusztus 16

Villanyautósok
-
  20.07.31 11:50 Autó-motor

Augusztusban Győr környékén találkoznak a villanyautósok. A teljes anyag Villanyautós találkozó Abdán – 2020. augusztus 16 címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Ilyen lesz az első lengyel villanyautó

Villanyautósok
-
  20.07.31 09:05 Autó-motor

2023-ban egyből két modellel indítanának. A teljes anyag Ilyen lesz az első lengyel villanyautó címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Villanyóra #40 - Ezért ne várj a szilárdtest akkura!

Villanyautósok
-
  20.07.31 08:04 Autó-motor

A Toyota az idei olimpián kellett volna demonstrálja a szilárdtest akkus villanyautók első példányait a tokiói nyári olimpián. A sportesemény A teljes anyag Villanyóra #40 – Ezért ne várj a szilárdtest akkura! címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

100 benzinkútra telepít ultra-töltőt az Aral Németországban

Villanyautósok
-
  20.07.30 07:56 Autó-motor

A benzinkutak gyakran ideális helyszínt jelentenek az elektromos autó töltéshez A teljes anyag 100 benzinkútra telepít ultra-töltőt az Aral Németországban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Villámteszt: Volkswagen ID. 3 – első rész

Villanyautósok
-
  20.07.29 17:20 Autó-motor

Wolfsburgban jártunk, hogy elsők közt próbálhassuk ki az ID. 3-at. A teljes anyag Villámteszt: Volkswagen ID. 3 – első rész címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Októberben jön Európába az első teljesen elektromos kombi

Villanyautósok
-
  20.07.29 15:03 Autó-motor

Vetélytárs nélküli piacra érkezik a tisztán elektromos családi autó. A teljes anyag Októberben jön Európába az első teljesen elektromos kombi címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.