Találatok: 27 hír

Villanyautóként élnek tovább a legszebb klasszikusok

Villanyautósok
-
  Tegnap 11:03 Autó-motor

Még különlegesebbé teszik a régmúlt autóit. A teljes anyag Villanyautóként élnek tovább a legszebb klasszikusok címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

A Földet nem, csak az életünket mentik meg az elektromos autók

Villanyautósok
-
  Tegnap 09:03 Autó-motor

Egy kínai tanulmány logikus, mégis csak ritkán figyelembe vett következtetésre jutott. A teljes anyag A Földet nem, csak az életünket mentik meg az elektromos autók címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Európában jelenhet meg elsőként a Hyundai új tisztán elektromos crossovere

Villanyautósok
-
  19.10.12 18:41 Autó-motor

Hamarosan elkészülhet a Hyundai első, az alapoktól tisztán elektromosnak tervezett prototípusa. A teljes anyag Európában jelenhet meg elsőként a Hyundai új tisztán elektromos crossovere címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

A villanyautók mentik meg a nagy dízeleket!

Villanyautósok
-
  19.10.12 09:05 Autó-motor

Reméljük nem, de sajnos ez is egy lehetséges forgatókönyv. A teljes anyag A villanyautók mentik meg a nagy dízeleket! címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Magyar Péter.

Ez nem egy Batman-pillanatkép, hanem a Porsche elektromos VTOL-ja

Villanyautósok
-
  19.10.11 19:20 Életmód

Nem két év múlva fog megjelenni, az biztos. A teljes anyag Ez nem egy Batman-pillanatkép, hanem a Porsche elektromos VTOL-ja címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Piszkosul megszépült a Toyota hidrogénautója

Villanyautósok
-
  19.10.11 18:25 Autó-motor

Mégsem kell csúnyának lennie, ami nem szennyezi a környezetet. A teljes anyag Piszkosul megszépült a Toyota hidrogénautója címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Bővíti a gödi akkumulátor gyárát a Samsung SDI

Jelentős beruházással bővíti gödi üzemét a Samsung SDI, amivel új munkahelyeket is teremt Magyarországon. A teljes anyag Bővíti a gödi akkumulátor gyárát a Samsung SDI címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Okosabbak lettek a DHL saját villany-teherautói

Villanyautósok
-
  19.10.11 16:14 Autó-motor

Nagyon bejött az elektromobilitás a szállítmányozási cégnek. A teljes anyag Okosabbak lettek a DHL saját villany-teherautói címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Áramszünet esetén is működnek majd a Superchargerek

Villanyautósok
-
  19.10.11 08:03 Autó-motor

A Tesla arra törekszik, hogy áramszünet esetén is működőképesek maradjanak a Supercharger állomások. A teljes anyag Áramszünet esetén is működnek majd a Superchargerek címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Megbukott a mesterterv, mégsem lesz Dyson villanyautó

Villanyautósok
-
  19.10.11 07:03 Autó-motor

Igen sokba került a próbálkozás. A teljes anyag Megbukott a mesterterv, mégsem lesz Dyson villanyautó címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Nissan Charge alkalmazás egyszerűsíti út közben a töltést

Villanyautósok
-
  19.10.10 10:04 Autó-motor

A Nissan új szolgáltatásával sokkal kéyelmesebb lehet a Nissan Leaf használata. A teljes anyag Nissan Charge alkalmazás egyszerűsíti út közben a töltést címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Kémiai Nobel-díjat kaptak, akik nélkül ma nem lenne villanyautózás

A hatékony energiatárolás a kulcsa a jövőnk szinte minden területének. A teljes anyag Kémiai Nobel-díjat kaptak, akik nélkül ma nem lenne villanyautózás címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Az USA közlekedési hatósága vizsgálja a Tesla akkuk kapacitáscsökkenését

Villanyautósok
-
  19.10.10 07:03 Autó-motor

A korábbi tűzeseteket követő szoftverfrissítés miatt NHTSA vizsgálat indult. A teljes anyag Az USA közlekedési hatósága vizsgálja a Tesla akkuk kapacitáscsökkenését címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Hatótáv-növelő mikrochipet fejlesztett a Bosch

Villanyautósok
-
  19.10.09 18:31 Autó-motor

A teljesítményelektronika fejlesztésében lát óriási lehetőséget a Bosch. A teljes anyag Hatótáv-növelő mikrochipet fejlesztett a Bosch címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Megmutatta az elektromos XC40 műszerfalát a Volvo

A legnagyobb újdonság az Android alapú infotainment rendszer lesz. A teljes anyag Megmutatta az elektromos XC40 műszerfalát a Volvo címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.