Találatok: 32 hír

Tolódik a Lucid Air bemutatója

Ragaszkodnak a személyes bemutatóhoz. A teljes anyag Tolódik a Lucid Air bemutatója címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Féléves az AGT univerzális villámtöltője Harkányban

Stabilnak és megbízhatónak bizonyult a magyar fejlesztésű töltő. A teljes anyag Féléves az AGT univerzális villámtöltője Harkányban címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Villanyautósok.

Az őszi Párizsi Autószalon is elmarad

A francia szervezők nagyon pesszimisták a koronavírussal kapcsolatosan. A teljes anyag Az őszi Párizsi Autószalon is elmarad címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Akkumulátoros és üzemanyagcellás kisteherautókat is gyárt majd a Mitsubishi Fuso

A Daimler jövőbeni teherautóiban is megjelenhet a Japánban kifejlesztett technológia. A teljes anyag Akkumulátoros és üzemanyagcellás kisteherautókat is gyárt majd a Mitsubishi Fuso címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

BYD Blade: a kínaiak szuperbiztonságos akkumulátora

Villanyautósok
-
  Tegnap 17:47 Autó-motor

A BYD már gyártja az új, a korábbinál biztonságosabb és olcsóbb akkumulátorokat. A teljes anyag BYD Blade: a kínaiak szuperbiztonságos akkumulátora címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Megmutatta a hidrogénes X5 hajtásláncát a BMW

Villanyautósok
-
  Tegnap 15:36 Autó-motor

Egyszer valamikor lesz, de várni nem érdemes rá. A teljes anyag Megmutatta a hidrogénes X5 hajtásláncát a BMW címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Hivatalos: Detroitban sem lesz idén autókiállítás

Villanyautósok
-
  Tegnap 10:56 Autó-motor

A szokásos januári időpontban még lett volna esélyük a sikeres rendezésre. A teljes anyag Hivatalos: Detroitban sem lesz idén autókiállítás címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Egyszerre 2,5 gyárat épít a Tesla

Villanyautósok
-
  Tegnap 09:04 Autó-motor

Aktuális áttekintés az épülő és bővülő Tesla gyárakról. A teljes anyag Egyszerre 2,5 gyárat épít a Tesla címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

Már a közlekedési lámpákat is ismerik a Teslák

Villanyautósok
-
  20.03.29 16:04 Autó-motor

A tesztflották után hamarosan a többi autó is megkaphatja a frissítést. A teljes anyag Már a közlekedési lámpákat is ismerik a Teslák címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

Már lobbiznak a környezetvédelmi szabályok ellen az autógyártók

Villanyautósok
-
  20.03.29 12:04 Autó-motor

Nem kellett sokat várni rá, hogy bekövetkezzen, amitől féltünk. A teljes anyag Már lobbiznak a környezetvédelmi szabályok ellen az autógyártók címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

Húsz autó tölthet egyszerre az új német ultragyors töltőállomáson

Villanyautósok
-
  20.03.28 11:04 Autó-motor

Az Ionity 6, a Tesla 16 oszlopra osztja szét ugyanazt a villamost teljesítményt. A teljes anyag Húsz autó tölthet egyszerre az új német ultragyors töltőállomáson címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Harmadára csökkent Budapest levegőszennyezettsége

Villanyautósok
-
  20.03.28 09:04 Életmód

Sokak szerint nem a közlekedés felelős a városok levegőjének szennyezéséért. A teljes anyag Harmadára csökkent Budapest levegőszennyezettsége címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Villanyóra #22 - Jótékonykodás, Tesla lélegeztetőgép, utcai töltés

Villanyautósok
-
  20.03.27 17:24 Autó-motor

Ismét otthoni környezetből (aminek hangja itt-ott sajnos beszűrődött a felvételbe is) jelentkezik a Villanyóra. Ezúttal is Balázzsal és Szöcskével (Szűcs A teljes anyag Villanyóra #22 – Jótékonykodás, Tesla lélegeztetőgép, utcai töltés címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Hogyan segít az autóipar a koronavírus járvány elleni védekezésben?

Villanyautósok
-
  20.03.27 13:04 Autó-motor

Minden autógyártó és autóipari beszállító igyekszik segíteni a vírus elleni harcot. A teljes anyag Hogyan segít az autóipar a koronavírus járvány elleni védekezésben? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Áprilistól fizetni kell a töltésért az e-Mobi DC töltőknél is

Az orvosoknak és egyéb egészségügyi dolgozóknak átmeneti ideig ingyenes marad a töltés. A teljes anyag Áprilistól fizetni kell a töltésért az e-Mobi DC töltőknél is címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.