Találatok: 34 hír

2023-ban jön az elektromos Fiat Panda

A Fiat másik népszerű modellje is megkapja az elektromos meghajtást, de csak 2023-ban. A teljes anyag 2023-ban jön az elektromos Fiat Panda címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

3425 km villanyautóval 24 óra alatt

Hihetetlenül sokat fejlődött az elektromobilitás az elmúlt 10 évben. A teljes anyag 3425 km villanyautóval 24 óra alatt címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Csúnya balesetben bizonyította jó utasvédelmét az Audi e-tron

Darabokra tört az e-tron, kigyulladt az akkumulátor, de a járművezető kisebb sérülésekkel megúszta. A teljes anyag Csúnya balesetben bizonyította jó utasvédelmét az Audi e-tron címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

A villanyautózás aranykorát éljük

Aki most nem próbálja ki a villanyautózást, az kimarad a forradalomból, annak minden előnyével és hátrányával, később már csak egy egyszerű közlekedési eszközt kap majd. A teljes anyag A villanyautózás aranykorát éljük címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

1,2 milliárd kilométer villanyautóval

Elon Musk Tesla Roadstere másfél év alatt megtett egy kört a Nap körül. A teljes anyag 1,2 milliárd kilométer villanyautóval címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Kínai kézbe kerül a XVI. kerületi Ikarus ipari park

Villanyautó összeszerelés indulhat Magyarországon? A teljes anyag Kínai kézbe kerül a XVI. kerületi Ikarus ipari park címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Oxfordban talajba rejthető töltőpontok jelentek meg

Villanyautósok
-
  Tegnap 11:04 Autó-motor

Az Urban Electric szerint hasznos lehet a használaton kívüli töltőoszlopot a föld alá rejteni. A teljes anyag Oxfordban talajba rejthető töltőpontok jelentek meg címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Mobiliti országjárás összefoglaló

Villanyautósok
-
  Tegnap 10:06 Autó-motor

Menetidők, fogyasztás, töltési adatok. A teljes anyag Mobiliti országjárás összefoglaló címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Villanyautósok.

Mit tegyünk, ha az AC töltő nem engedi el a töltőkábelt?

Villanyautósok
-
  Tegnap 08:03 Autó-motor

Kétféle villanyautós van: az egyiknek már túszul ejtette egy töltőoszlop a Type2 töltőkábelét, a másiknak csak ezután fogja. A teljes anyag Mit tegyünk, ha az AC töltő nem engedi el a töltőkábelt? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Elektromos buszt tesztel a BKV

A következő két hétben egy teljesen elektromos meghajtású Mercedes-Benz eCitaro városi buszt tesztelhetnek a BKV Zrt. járművezetői és utasai. A teljes anyag Elektromos buszt tesztel a BKV címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Angliában már több az elektromos autó töltő, mint benzinkút

Villanyautósok
-
  19.08.18 16:17 Autó-motor

Pedig ezt csak 2020-ra várták. A teljes anyag Angliában már több az elektromos autó töltő, mint benzinkút címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Dél-Koreában 26500 dollár a Model 3 induló ára

Villanyautósok
-
  19.08.18 10:03 Autó-motor

A Tesla eladási ára magasabb, mint az Egyesült Államokban, a Dél-Korai állami és tartományi ösztönzők azonban jelentős árcsökkentést eredményeznek. A teljes anyag Dél-Koreában 26500 dollár a Model 3 induló ára címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Végre a Mazda is lép az elektromobilitás irányába

Villanyautósok
-
  19.08.18 09:03 Autó-motor

A Mazda eddig megpróbált kimaradni a villanyosításból, de 2020-ban talán bemutatják első elektromos autójukat. A teljes anyag Végre a Mazda is lép az elektromobilitás irányába címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Kia e-Niro: a Tátrába utazik a család

Villanyautósok
-
  19.08.18 08:05 Autó-motor

Ezúttal nem utaztunk különösebben messzire, így hatótávparáról szó sem volt, de vajon hogyan fért el a család és a sok csomag a Niroban? A teljes anyag Kia e-Niro: a Tátrába utazik a család címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

A Volkswagen Kaliforniában bemutatta az ID.BUGGY koncepciót

Villanyautósok
-
  19.08.17 12:05 Autó-motor

„Adja vissza a kocsinkat! Pirosat, sárga tetővel!” A teljes anyag A Volkswagen Kaliforniában bemutatta az ID.BUGGY koncepciót címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.