Találatok: 500 hír

Te hány házimunkát bízol a párodra?

Női NetCafe
-
  Ma 08:09 Egészség

A heteroszexuális amerikai párok többsége még mindig hisz a hagyományos nemi szerepek szerinti házimunka elosztásban, míg az azonos nemű párok úgy vélik, hogy a „férfiasabb”, illetve a „nőiesebb” fél legyen felelős a sztereotipikusan „férfias”, illetve „nőies” feladatok elvégzéséért.

Gázzal fűt? Brüsszel már nem sokáig hagyja!

Napi
-
  Ma 08:09 Belföld

Az Európai Beruházási Bank (EIB) 2022-től nem ad pénzt fosszilis tüzelőanyagos beruházásokra - adta hírül péntek hajnalban a BBC News.

A szívet támadják az ultrafeldolgozott élelmiszerek

VG
-
  Ma 08:08 Gazdaság

Az ilyen élelmiszerekben magas a só, a hozzáadott cukor, a telített zsír és más, a szívbetegségek kockázatát növelő anyag aránya.

Különleges hotel nyílik Japánban

AQUA
-
  Ma 08:08 Vitorlás

A felkelő nap országában egyre több kapszulahotel nyílik. Az Alphaville Architects most Kiotó egyik negyedébe, a különleges szövési technikáiról és textiljeiről ismert Nisijinbe álmodta meg a saját hotelverzióját, a Hostel Suit. Ez a terv annyiban különbözik a többitől, hogy a tervezők szándéka szerint elrendezése egy város képét utánozza, utcákkal

A Ferrari volt elnöke reméli, Hamilton nem éri utol Schumachert

F1világ
-
  Ma 08:08 Forma1

A Ferrari volt elnöke, Luca di Montezemolo nagyon reméli, hogy a 2020-as F1-es szezonban nem folytatódik Lewis Hamilton sikersorozata – szerinte ideje lenne, hogy a Ferrari átvegye az uralmat a Forma-1-ben.

Rutinvizsgálatok mellplasztikai műtét előtt

Videoklinika
-
  Ma 08:08 Egészség

Néhány vizsgálatot mindenképp el kell végeztetni mellplasztika előtt, a páciens érdekében is.

Totó eredmények és nyeremények 2019. 46. játékhét 1. forduló

Fortuna Web
-
  Ma 08:06 Sport

Totó eredmények és nyeremények 2019. 46. játékhét 1. forduló

„A cukorbetegek leginkább a rendszerességet fogadják el nehezen”

Minden év november 14-én ünnepeljük a Diabétesz Világnapot, melynek során még nagyobb hangsúly helyeződik a betegség megismerésére, kezelésére és a szűrések fontosságára. A világnap alkalmával dr. Porochnavecz Mariettával, a Cukorbetegközpont diabetológusával készült interjút olvashatják. Mi a gyakoribb, honnan derül fény a…

Óriási magyar siker a rákgyógyításban: megint a hazai kutatók fejlesztését díjazták külföldön

Femina
-
  Ma 08:06 Egészség

Innovációs versenyen nyert ismét az Oncompass Medicine magyar rákkutatói által kifejlesztett daganatterápiás módszer.

Szívszorító: sérült gyermeke várja haza a Szlovéniában elhunyt kamionost

Blikk
-
  Ma 08:05 Belföld

A napokban bejárta az egész országot annak a tragikus balesetnek a híre, amelyben egy magyar kamionost egy gyorsan hajtó, a nedves úton megcsúszó Opel Corsa taszított 20 méteres mélységbe. A kamionos özvegye, egyetemista lánya, és születése óta sérült gimnazista fia képtelen feldolgozni a történteket - írja a Bors.

Készült már néhány nagy bor biancából

Baon
-
  Ma 08:05 Belföld

Hetven újbormintát mustráltak a hétvégén a kiskőrösi Mediterrán Borházban megtartott Márton-napi rendezvényen a helyi borlovagrend tagjai.

Rendhagyó tanórát tartott Ózdon Trokán Nóra és Nagy Ervin

Rendhagyó tanórát tartott Trokán Nóra és Nagy Ervin, A TANÁR című sorozat két főszereplője Ózdon. A színészek a Magyar Református Szeretetszolgálat Válaszút Digitális Programjában résztvevő, 7-8. osztályos gyerekekhez látogattak el, hogy a tanulási nehézségek leküzdéséről beszélgessenek. Az apropót a sorozat egyik erről szóló epizódja…

Cselekedjünk

Magyar Szó
-
  Ma 08:05 Határtalan

Görcsölő gyomorral várom a telet. Félek a látványtól, ami vár reám. Szülőfalumban vajon hány kéményből fog felszállni a füst? Vajon hány ablakból szűrődik ki majd a karácsonyfa fénye? Már előre tudom a szomorú választ...

Megjósolják a halált

Szimpatika
-
  Ma 08:05 Életmód

Egy tanulmány szerint a sürgősségi osztályok orvosai jó eséllyel előre tudják, hogy 65 évesnél idősebb betegeik közül kik fognak egy hónapon belül meghalni.