Találatok: 18 hír

Vas Kata Blanka 20 UCI ponttal hangolt a közelgő világbajnokságra

Velo
-
  Tegnap 12:22 Sport

A közelgő imolai országúti kerékpáros világbajnokság női mezőnyversenyében érdekelt Vas Kata Blanka két top-10-es hellyel hangolt a szeptember 26-i vb-futamra.

Tadej Pogacar: ez egy csodálatos sportág

Az ír Sam Bennett (Deceuninck-Quick Step) zöld trikóban nyerte a Tour de France utolsó szakaszát, miközben összetettben a szlovén Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) ünnepelhetett, aki a sárga mellett a pöttyös és a fehér mezt is hazavihette.

Sam Bennett nyert a Champs-Élysées-n, Tadej Pogacar a 2020-as Tour de France győztese

Velo
-
  20.09.20 19:28 Sport

Az ír Sam Bennett (Deceuninck-Quick Step) bizonyult a leggyorsabbnak a Francia Körverseny utolsó szakaszán, összetettben a szlovén Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) diadalmaskodott.

Tadej Pogacar minden idők második legfiatalabb Tour de France-győztese lehet

Szeptember 21-én, hétfőn ünnepli huszonkettedik születésnapját a szlovén Tadej Pogacar, aki a Lure és a La Planche des Belles Filles csúcsa közötti 36,2 kilométeres hegyi időfutam során megfordította a verseny összetett állását, ötvenhét másodperces hátrányából, ötvenkilenc szekundum előnyt „varázsolt”.

Tadej Pogacar teljesítményére nincsenek szavak, Primoz Roglic álma szertefoszlott

Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) nyerte a Francia Körverseny huszadik szakaszát. Az egyéni időfutam során a szlovén kerekes ledolgozta összetettbeli hátrányát, így gyakorlatilag megnyerte a Tourt honfitársa, Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) előtt.

Egy impulzív támadás végén Sören Kragh Andersen már a második szakaszgyőzelmét ünnepelhette

Velo
-
  20.09.19 05:31 Sport

A Team Sunweb immáron a harmadik etapgyőzelmét szerezte az idei Francia Körversenyen, miután Sören Kragh Andersen a tizennegyedik szakasz megnyerését követően, a tizenkilencediken is a legjobbnak bizonyult, ráadásul, mint arra emlékezhetünk Marc Hirschi győzött a tizenkettedik etapon. A dán kerékpáros elárulta, hogy az első sikerével…

Sören Kragh Andersen duplázott, a tizennegyedik szakasz után a tizenkilencediket is megnyerte a Touron

A dán Sören Kragh Andersen (Team Sunweb) nyerte a Francia Körverseny tizenkilencedik szakaszát, összetettben továbbra is a szlovén Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) vezet.

Ne maradj le: zárul a kedvezményes, online előnevezés a 2020-as Mapei Tour de Zalakarosra!

Velo
-
  20.09.18 08:49 Sport

Ezúton is értesítünk Benneteket, hogy a 2020.09.26-27.-én megrendezésre kerülő Mapei Tour de Zalakaros vasárnapi napjának különböző futamaira (135 km-es Spirit Auto - Skoda országúti maraton, 60 km-es Villtek országúti teljesítménytúra és 33 km-es Karos-Spa családi túra) a kedvezményes, internetes előnevezés 2020.09.20.-án 23.59-kor…

Egy igazi luxuskerékpárt dobott piacra a Lamborghini és a Cervélo

Velo
-
  20.09.18 06:02 Sport

A minap az olasz Lamborghini és a kanadai Cervélo közös munkájának eredményeképpen, egy limitált kiadású kerékpár került a piacra. A Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition modellből mindössze hatvanhárom példány készült.

Az Ineos-Grenadiers megmentette a Tourját, miközben Nicolas Portalra emlékeztek

Velo
-
  20.09.18 05:25 Sport

Mesterien felépített taktikával nyerte meg Michal Kwiatkowski, csapattársa Richard Carapaz társaságában a Tour de France tizennyolcadik szakaszát,ezzel megmentve a brit sor Tourját.

Kettős Ineos-Grenadiers siker a Tour de France 18. szakaszán

A lengyel Michal Kwiatkowski (Ineos-Grenadiers) nyerte a Francia Körverseny tizennyolcadik etapját, csapattársa az ecuadori Richard Carapaz (Ineos-Grenadiers) előtt. Összetettben továbbra is a szlovén Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) vezet.

Thomas Pidcock lehet a kerékpársport következő nagy szenzációja

Velo
-
  20.09.17 06:05 Sport

Még mindig csak huszonegy esztendős, de ott lesz az imolai világbajnokságon, mégpedig komoly neveket kiszorítva a brit keretből. Thomas Pidcock, aki a cyclo-cross és a hegyikerékpározás mellett immáron országúton is letette a névjegyét.

Miguel Angel Lopez: otthonosan éreztem magam ebben a magasságban

Velo
-
  20.09.17 05:04 Sport

Sokak számára egyértelmű volt, hogy nagy valószínűséggel egy kolumbiai kerékpáros nyeri majd meg a Francia Körverseny királyszakaszát, amely a Col de la Loze csúcsán, 2300 méteren zárult.

Miguel Angel Lopez nyerte az idei Tour de France királyszakaszát

A kolumbiai Miguel Angel Lopez (Astana) győzelmével ért véget a Francia Körverseny királyszakasza, összetettben továbbra is Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) vezet.

Új, még kényelmesebb helyszínen a Mapei Tour de Zalakaros nevezési központja

Velo
-
  20.09.16 14:26 Sport

Ezúton is értesítünk Titeket, hogy a 2020-as Mapei Tour de Zalakaros nevezési központja új helyre költözik. Egy szuper, nagy méretű, fixen telepített sátorban leszünk 2020. szeptember 25-27. között, mely ellenáll mindenféle időjárási körülménynek. A nagysátor a Zalakarosi Fürdő területén belül áll, megközelíteni a termáltó melletti nagy…