Találatok: 196 hír

Eltűnés miatt keresik a makói Losonczi Tibort

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 60 éves helybeli férfi megtalálásában.

2010 és 2019 között a nettó keresetek 87 százalékkal emelkedtek

Magyarországon 2010 és 2019 között a családi adókedvezményt is figyelembe véve a nettó keresetek 87 százalékkal emelkedtek - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Csaknem 24 ezer kézbesítetlen küldeményt halmozott fel otthonában egy japán postás

Csaknem 24 ezer kézbesítetlen küldeményt halmozott fel Tokióhoz közeli otthonában egy japán postás, akit mostanra elbocsátottak állásából és jelenleg nyomozás folyik ellene - írja a BBC hírportálja.

VOLT Fesztivál: My Chemical Romance, Bring Me The Horizon, Offspring

Három világhírű rockzenekar, a My Chemical Romance, a Bring Me The Horizon és az Offspring is koncertet ad az idei Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban. Ezzel teljes lett a fesztivál nagyszínpadának programja - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Amilyen a gazda, olyan a kutyája – és fordítva?

Vásárhely24
-
  Tegnap 14:23 Megyei

Azt mondják, a kutya az ember legjobb barátja, a barátait pedig nem akárhogy választja meg az ember, legtöbbször a saját személyiségéhez hasonlót keres. De vajon mi a helyzet az ebeknél, mi alapján választanak a gazdák házi kedvencet, és hogyan hat a személyiségük a kutyáéra, illetve a kutya személyisége a gazdáéra?

Elszállították a Dugonics téri fényszarvast

Véget ért a karácsonyi hangulat Szeged belvárosában - számol be a szegedma.hu.

Nyílt nap volt a szegedi egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán

A delmagyar.hu tudósítása szerint az érdeklődőket végigvezették a kar épületében, így olyan ér­­dekes helyekre is bejuthattak, mint a régészek pincéje, a pszichológusok laboratóriuma és a kommunikáció szakosok stúdiója.

Tállai: Nyolc gazdaságélénkítő intézkedést indított a kormány tíz év alatt

Az elmúlt tíz évben legalább nyolc nagy horderejű gazdaságélénkítő, köztehercsökkentő intézkedéssorozatot indított a kormány, amelyeket hamarosan újabb követi - erről beszélt Tállai András a Magyar Nemzetnek.

Tizenkét milliárd forintnyi egyházi fejlesztést hozhat ez az év Csongrád megyében

Vásárhely24
-
  Tegnap 11:53 Megyei

Összesen 12 milliárd forintnyi egyházi fejlesztést hozhat ez az év a megyében. A delmagyar.hu azt írta, hogy Apátfalván, Klárafalván, Mindszenten, Ópusztaszeren, Pitvaroson, Pusztamérgesen, Sándorfalván és Zsombón is megújulhat idén a templom.

Február elsején tartják az orvosbált Vásárhelyen

Az immár hagyományos, jótékonysági rendezvény bevételéből idén fizikoterápiás és mozgásszervi rehabilitációs eszközöket vásárolnak majd - írja a promenad.hu.

Szakértő: nem kapnak elég elismerést a nevelőszülők

Nem kapnak elég elismerést a nevelőszülők, pedig érzelmileg az egyik legmegterhelőbb munkát végzik - közölte a SOS Gyermekfalvak minőségirányítási igazgatója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Határozatképtelen volt a szegedi parkolási ügyben összehívott rendkívüli közgyűlés

A tanácskozás helyszínén - amely a szokásoktól eltérően nem a városháza díszterme, hanem a polgármesteri hivatal egyik tanácsterme volt - csak az ülést vezető Nagy Sándor alpolgármester (Momentum) és nyolc fideszes, illetve KDNP-s, valamint egy független képviselő jelent meg a 29 tagú testületből.

A drónok hasznosításáról szerveznek konferenciát a vásárhelyi Mezőgazdasági Karon

Vásárhely24
-
  Tegnap 10:40 Karrier

Mezőgazdasági drónok a digitális agráriumban címmel szervez konferenciát a Szegedi Tudományegyetem vásárhelyi Mezőgazdasági Kara – olvasható a Rádió7 oldalán.

Széklábbal verte élettársát egy részeg férfi egy Szegedi melletti faluban

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványára a bíróság letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki a múlt héten életveszélyes sérüléseket okozott élettársának – közölte a vádhatóság.

Rohamosan emelkedik Kínában a halottak és betegek száma

Rohamosan emelkedik Kínában a koronavírus halottainak és válságos állapotú betegeinek száma. Vasárnap estére már nyolcvanan haltak bele a betegségbe, reggel még 56 volt a ragály halottainak száma.