Találatok: 231 hír

Késsel rabolt ki egy fogyatékkal élőt a tinédzser

A váci rendőrök a lakásáról állították elő azt a 19 éves férfit, aki kirabolt egy fogyatékkal élőt Nagybörzsönyben.

Tolatás közben gázoltak halálra egy gyalogost

Halálra gázolt egy gyalogost autójával egy férfi tolatás közben vasárnap, Mosonmagyaróváron – közölte a rendőrség a honlapján.

Hamarosan a telefonunkkal nyithatjuk és zárhatjuk autónkat

A Samsung közösen dolgozik az Audi, BMW, Ford és Genesis autógyártókkal, hogy a mobiltelefonunkból autókulcsot varázsoljanak.

Tehervonat tévedt le a vágányról

Kisiklott egy tehervonat, egy konténer is leborult róla vasárnap a murakeresztúri vasútállomáson, a baleset a személyszállítást nem akadályozza – közölte honlapján a Mávinform.

Ukrajnában csaknem hatezer új beteget regisztráltak

Ukrajnában egyelőre nem lassult számottevően a koronavírus-járvány terjedése, vasárnapra is csaknem hatezer új fertőzöttet jegyeztek fel, és ismét több mint kétezren kerültek kórházba.

Szerbia egy héten belül olthat a kínai vakcinával

Összesen egymillió dózis érkezett szombaton a belgrádi repülőtérre a kínai vakcinagyártó, a Sinopharm koronavírus ellen kifejlesztett oltóanyagából. Aleksandar Vucic, szerb elnök szerint egy héten belül megkezdődhet a felhasználásuk.

Trócsányi László járt Lázár Jánosnál

Az európai parlamenti képviselő a térség országgyűlési képviselőjénél járt vendégségben, egy könyvet is víve ajándékba.

Benkő a Pesti Tv-ben: A kormány több ezer milliárddal akarja kipótolni a vidékfejlesztésre szánt összeget

Ez óriási lendületet okozhat a magyar agráriumban, a vidéki életben - hangsúlyozta Benkő Zsolt, a Gazdasági Egyesület elnöke a Pesti TV-ben, aki Nagyné Legény Ildikóval és Győrffy Villám Andrással egyetemben volt vendége a Pesti TV Krokodilagy című műsorában.

Müller Cecília elárulta, hogy mit érzett a beoltása után

Kevesebb az új fertőzött és a lélegeztetőgépen lévők száma is csökkent. Pénteken 87 koronavírussal fertőzött beteg hunyt el Magyarországon. Az oltási program a hétvégén is folytatódik, az egészségügyi dolgozók mellett a száznál nagyobb létszámú idősotthonok lakói és dolgozói is oltakoznak.

Kis kertvárosi havas-egyveleg – olvasói fotók

Sokan várták már, hogy essen, és sokan nem. Olvasónk, Nóri várta és tett is egy sétát. Szánkózni talán még éppen nem lehet, vagy épp'már lehet- No de nem sokáig. Aki szereti Holle anyó ajándékát, menjen ki és élvezze azt!

Brüsszeli forrásból kevesebb mint félmillió embernek elegendő vakcina érkezik Magyarországra március végéig

Az M1 szombati adásában elhangzott, hogy a kabinet "egyértelműen elhibázottnak és lehetetlenül lassúnak tartja Brüsszel vakcinabeszerzését". A kormány számításai szerint ha csak Brüsszelre hagyatkozik Magyarország, akkor szeptember végénél előbb nem lehet feloldani a korlátozásokat.

Menczer: a baloldal ne hátráltassa a munkát álhírekkel!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára arra kérte "a baloldalt és a sajtóját", hogy ha már "segíteni nem tudnak és nem is akarnak, legalább álhírekkel, félrevezetéssel ne hátráltassák a munkát".

Elhunyt Sas József, a hagyományos kabaré műfajának egyik utolsó mohikánja

A Blikk értesülései szerint a humorista szervezete tegnap éjjel feladta a harcot a koronavírus ellen.

64 új fertőzött Csongrád-Csanádban

Országosan pedig 1241 fővel nőtt a koronavírusosak száma, elhunytak 77-en egy nap alatt.