Találatok: 192 hír

Babaváró hitel meglévő gyermekre – lehetséges?

Vaol
-
  Ma 06:00 Gazdaság

Többen is feltették nekünk a kérdést, hogy vajon a babaváró hitelt meglévő gyermekre lehetséges-e igényelni, holott több esetben is írtunk már a feltételekről és az igénylés menetéről. Vegyük át épp ezért még egyszer részletesen a babaváró hitelt, hogy minden apró részlet tisztázásra kerülhessen!

Hazai pályán az SZKKA

Vaol
-
  Tegnap 21:17 Sport

Az NB I-es női kézilabda-bajnokság 4. fordulójában első hazai meccsét vívja a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia: szombaton 18 órakor az Alba Fehérvár KC lesz a vendég az Arena Savariában.

BL: továbbjutott a Falco KC

Vaol
-
  Tegnap 20:47 Sport

A kosárlabda Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hosszabbítás után kikapott a román Oradea vendégeként – de csak 6 ponttal, így továbbjutott! Szombathelyen a Falco 9 ponttal, 71-62-re verte ellenfelét. Körülbelül 130 vasi drukker kísérte el Romániába a csapatát.

A polgárok érdeke

Vaol
-
  Tegnap 20:39 Megyei

Ungár Péter szerint a szombathelyiek érdeke lenne egy polgármesterjelölti vita, hogy megismerhessék az indulók véleményét a legfontosabb kérdésekről.

Kaotikus díjátadón osztották ki a Mercury-díjat

Páran például bukfencezni próbáltak.

Új Egis-üzemet avattak

Vaol
-
  Tegnap 20:17 Megyei

Varga Mihály pénzügyminiszter avatta fel az Egis Gyógyszergyár Zrt. körmendi gyáregységének 4000 négyzetméteres, galenikus gyógyszerkészítményeket – krémeket, oldatokat – előállító üzemét pénteken.

A főtábla küzdelmeivel folytatódik a Magyar Kupa

Vaol
-
  Tegnap 18:16 Sport

Szombaton és vasárnap az országos főtábla küzdelmeivel folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa. Öt Vas megyei csapat érintett: Haladás, Sárvár, Vép, Vasvár, Nádasd.

A Diósgyőr a vendég

Vaol
-
  Tegnap 18:08 Sport

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a ­Diósgyőri VTK-t fogadja.

Három vasi klub versenyzői is indultak

Vaol
-
  Tegnap 18:02 Sport

Két bronzérmet is szereztek az Alpokalja SK versenyzői a Rövidtávú Országos Tájfutó Bajnokságon.

46 milliárd forint jut Szombathely fejlesztésére

Vaol
-
  Tegnap 17:39 Megyei

Már több mint száz vasi nyertest hirdettek a Magyar Falu Programban, pedig még csak öt kiírás zárult le az idei 16 közül. Erről és Szombathely fejlődéséről is beszélt Gyopáros Alpár, a Modern Települések Fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

A helyes táplálkozást népszerűsítik – Helyi gazdák termékeit is kínálták Répcelakon

Vaol
-
  Tegnap 14:00 Megyei

A tudatos, egészséges táplálkozásról tartott előadást Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi tagja diákoknak, akik meg is kóstolhatták a helyi termelők által készített ételeket.

Vasúti átjárók időszakos lezárása megyénkben

Vaol
-
  Tegnap 13:46 Megyei

Az érintett időpontokban a gépjárművek a kijelölt kerülő útvonalon közlekedhetnek.

Fidesz: az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a bevándorlókat

Az októberi önkormányzati választásnak azért is különösen nagy a tétje, mert az ellenzéki polgármesterek betelepítenék a bevándorlókat – jelentette ki a Fidesz-frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Október 21-én folytatódik a Human Operator Zrt. ügye a Szegedi Törvényszéken

Vaol
-
  Tegnap 12:35 Megyei

Október 21-én folytatódik a Human Operator Zrt. ügye a Szegedi Törvényszéken – tájékoztatta a bíróság pénteken az MTI-t.