Találatok: 211 hír

Olvasóink már nagyon várják az igazi tavaszi időjárást

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak egy aktuális témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

Öt város tűzoltói oltották a sárvári gyárban keletkezett tüzet

Hétfőn reggel lángok csaptak fel Sárváron, a Soproni utca egyik gyárában. Információink szerint a tűz egy elektromos konténerben keletkezett a bejárat mellett, ahol csomagolás-technológiai műveleteket végeztek.

Példaadó műemlékkgondozásért kapott kitüntetést Déri Péter plébános

Az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága, online esemény keretében jelentette be saját alapítású díjának győzteseit a Műemléki Világnap alkalmából.

Száz fölött a Vas megyei koronavírus-fertőzöttek száma

2680 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 753 188 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon.

Ittasan, bukósisak nélkül motorozott Rábahídvégen

Egy személyt is szállított az ittas férfi. A Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a motorossal szemben.

A szlovének harmada a lehető leghamarabb beoltatná magát

Egy nemrég készült felmérés szerint a szlovének harmada a lehető leghamarabb beoltatná magát a koronavírus ellen – közölte a helyi sajtó vasárnap.

Út a Tündérszépek fináléjába – Kurucz Kittivel beszélgettünk

A csényei lány képviseli majd Vas megyét a szépségverseny országos döntőjében, amelynek online szakasza, vagyis a közönségszavazás hétfőn kezdetét veszi.

Kezdődik a büki Deák park átépítése, marad zöldterület is

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Az elöregedett fenyők kivágásával hamarosan kezdődik a Deák park átalakítása. Játszótér készül, a Répce mente meséit idéző egyedi játszóeszközökkel.

Mutatjuk mikor és hol adhat vért a héten

A szakemberek arra kérik a véradókat, mielőtt elindulnak vért adni ellenőrizzék a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a www.ovsz.hu, illetve a www.voroskereszt.hu internetes oldalakon.

Két meccset is nyert a SZoESE női kosárcsapata

Vaol
-
 Ma 07:00Sport

Sűrű hétvégéje volt a Szombathelyi Egyetemi SE amatőr NB I.-es női kosárcsapatának, pénteken és vasárnap is pályára lépett – mindkét bajnokit megnyerte.

Falugondnoki kisbuszt és új óvodai játszóteret kapott Narda

A Magyar falu programban pályázott tavaly Narda önkormányzata: az elnyert összegekből megszépült az új óvoda játszóudvara és falugondnoki kisbuszt is beszereztek.

Nem unatkoztak a csepregi tűzoltók az év első felében

Kiugróan magas esetszámokkal kezdték az évet a csepregi tűzoltók: januárban és februárban huszonöt bevetésük volt, március-áprilisra normalizálódott a helyzet.

A Muravidéken is nyitják a teraszokat

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Hétfőtől a nyolc, narancssárga fázisban levő régióban nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai a kormány csütörtöki döntésének értelmében.