Találatok: 500 hír

A finanszírozók rémálma

Miközben naponta két új ritka betegséget írnak le, dilemmák sorával küzdenek a klinikusok, a technológiai értékelők és a finanszírozók, közli a PharmaOnline.

Ilyen az, ha tökéletes egy nő feneke

Cafeblog
-
  Ma 06:39 Blog

A nő akinek tökéletes a feneke legalábbis a farmergyártók szempontjából ő az ideális próbamodell Létezik olyan modell munka ahol nem

A kampány hajrájába értek a pártok

Orbán Viktor hétpontos, bevándorlásellenes programjával az EP-választás előtti utolsó napokban is nagyszabású, módszeres kampányt folytat a Fidesz a szavazók megnyeréséért.

Sűrűn kelt vetés ritkítása is porondon van májusban – kertészeti tippek a hónapra

Májusi eső aranyat ér - tartja a mondás, és ebből az értékes csapadékból most sok jutott a szántóföldekre és kertekre, sőt, további esőzés várható a következő napokban. Viszont ha eltűnik a sár, sok dolguk lesz a gazdálkodóknak, íme egy kis emlékeztető, mire is kell figyelni május hónapban, elsősorban a kertekben.

12. helyen zártak az OB I-ben az Aligátorok

Ugytudjuk
-
  Ma 06:36 Megyei

Ötméteresekkel kapott ki a szombathelyi vízilabda csapat.

Vincze Ottó öccse is győri kézist szeret

24
-
  Ma 06:35 Sport

Görbicz és Bódi nemcsak az edzéseken, hanem a családi ünnepségeken is találkoznak.

Weisz Fanni a gyermekvállalásról: nem lesz szüksége a lombikra

Weisz Fanni és férje úgy érzi, készen állnak már a gyermekvállalásra, a gyönyörű siket modellnek pedig nem kell lombikprogramban gondolkodnia, pajzsmirigyzavara ellenére is teherbe eshet.

Az öntözésen túl is van aszályvédelem

VG
-
  Ma 06:35 Gazdaság

Elkerülni nem lehet az aszálykárokat, de mérsékelni igen. Ebben nemcsak az öntözés, hanem a jó fajtaválasztás és a helyes technológia tonnákban mérhető segítséget nyújthat – mondta

Kiderült, mik csábítják haza a külföldön dolgozó magyarokat

Ripost
-
  Ma 06:35 Belföld

Végre többen jönnek haza Magyarországra, mint amennyien elmennek külföldre szerencsét próbálni. A Ripost a fordulat okát is megfejtette.

Kiabáltak vele, és az arcába nevettek, Évi mégis megnyitotta anyaműhelyét

NLC
-
  Ma 06:34 Életmód

Esküvő után pikk-pakk babát várni. Zökkenőmentesen visszatérni a jól fizető munkahelyre. Pataki-Nagy Évinek ilyesmi tervek cikáztak a fejében, ám az élet más lapokat osztott neki.

A Pentagon elismerte, hogy volt UFO-kutatási programja

A programot 2012-be ugyan lezárták, de a minisztérium változatlanul vizsgálódik, ha „azonosítatlan tárgyakról” vagy „idegen űrjárművekről” érkezik bejelentés.

A Pentagon elismerte, hogy volt UFO-kutatási programja

A programot 2012-be ugyan lezárták, de a minisztérium változatlanul vizsgálódik, ha „azonosítatlan tárgyakról” vagy „idegen űrjárművekről” érkezik bejelentés.

"A Fecebookot államosítani kell, vagy fel kell darabolni"

Hírklikk
-
  Ma 06:34 Belföld

A Facebook felszámolta Toroczkai László kétszázezres oldalát. Nagyjából semmiben nem értek egyet Toroczkaival, visszataszítónak találom azt, ahogy cigányok ellen uszítva, gyakorlóban masírozva és Orbán zsebében avászkodva próbál magának egzisztenciát teremteni. Ahogy azonban korábban a gyurcsányista kvízprofesszor, úgy most az…

Így húzzák ki a betegséggel a zsebünkből a pénzünket

Azenpenzem
-
  Ma 06:34 Gazdaság

Az Azénpénzem.hu tapasztalatai szerint nem is annyira finoman gyakorolnak nyomást az egészségügyi gondokkal küszködőkre, hogy a tb helyett inkább a magánellátást vegyék igénybe. Nem véletlenül tolódik tehát az egészségügyi kiadások aránya az államtól a magánszemélyek felé.

Megnősül az AWS énekese

Habostorta
-
  Ma 06:33 Bulvár

Egy év telt el azóta, hogy az Aws zenekar képviselhette Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, de a sikere azóta is töretlen. A zenészek a munkában és ...