Találatok: 48 hír

Felesleges időpocsékolás lenne? Hogyan tud kifizetődni az egész életen át tartó tanulás?

UniLife
-
 Ma 12:00Életmód

A tanulás elengedhetetlen része létezésünknek. Ahogy az étel testünket, úgy az új információk, valamint a folyamatos tanulás az elménket táplálja. A folyamatos tanulás jelenleg már alap elvárás az élet minden területén, nem csak a munkahelyen és az egyetemen.

Így ne legyen üres a zsebed - 5 tipp fiataloknak a pénzügyi tudatossághoz

UniLife
-
 Ma 08:00Karrier

Hogyan alapozhatod meg már fiatal korodban a jövődet pénzügyek terén? Kezdd kicsi, de fontos szokásokkal. Mutatjuk, mik a leglényegesebbek.

Tőlük szebb a világ! 10 alkalom, amikor idős emberek nagyon aranyos dolgokat csináltak

UniLife
-
 Tegnap 19:00Életmód

A cuki képeket mindenki imádja, legyen szó kisbabákról vagy állatkákról. De ki gondolta volna, hogy az idős emberek iránt is így érzünk?

A járványhelyzet és a hallgatói élet összhangja - beszélgetés a SE végzős hallgatójával

UniLife
-
 Tegnap 18:00Karrier

A koronavírus-járvány elleni küzdelemben sok egyetemista vett részt, mint ahogy Berzy Klára is a Semmelweis Egyetem végzős hallgatója is. Őt kérdeztük a szolgálat teljesítéséről és a további intézkedésekről.

Esküvői etikett - biztos, hogy jól csinálod?

UniLife
-
 Tegnap 17:00Életmód

Mennyi pénzt kell vinni, mit vegyek fel, kell-e majd táncolnom a menyasszonnyal? Ilyen és ehhez hasonló kérdések kavarognak az emberben, ha meghívót kap egy ismerőse nagy napjára. Eláruljuk, mire kell figyelni: esküvői etikett következik, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

5 érdekesség, amit nem tudtál az ókori olimpiáról

UniLife
-
 Tegnap 16:00Életmód

Július 23-án kezdetét vette a 2021-es tokiói olimpia, ami bár ez alkalommal zárt kapus rendezvény lesz, kétségkívül így is a világ legjelentősebb sporteseménye idén. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy összegyűjtünk néhány érdekes információt ennek a jeles eseménynek a kapcsán.

Ezeken a helyeken maximálisan megünnepelheted a felvételid / UniLife Videó

Sikeresen bekerültél az egyetemre? Akkor nincs is jobb módja az ünneplésnek, mint hogy ellátogass az adott egyetem gólyatáborába, vagy az EFOTT fesztiválra. Hankó Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára beavat, mivel várják a hallgatókat.

2022-re duplájára nő a felsőoktatás állami támogatása

UniLife
-
 Tegnap 08:30Karrier

A Budapesti Gazdasági Egyetem új Központi Könyvtárának és Hallgatói Centrumának alapkőletétele során Palkovics László innovációs és technológiai miniszter bejelentette, hogy az idei 210 milliárd forintról több mint 400 milliárd forintra nő a felsőoktatás állami támogatása jövőre.

Kvíz: Mennyire ismered a római számokat?

UniLife
-
 Tegnap 08:00Színes

Elképesztően sok dolog maradt ránk a római kultúrából, de hála az égnek, a számaik nem, mert azért lássuk be, az arab számok minden tekintetben felülmúlják őket. Ettől függetlenül az alapműveltség, meg a poén kedvéért érdemes ismerni őket.

Ők vigyáznak ránk a parton / UniLife Videó

UniLife
-
 21.07.29 20:00Életmód

Videónkból megismerhettek három fiatal, tehetséges vízimentőt, akik Keszthelyen, a Balaton-parton teljesítenek szolgálatot.

Költségek, amelyekkel biztosan számolnod kell az egyetemen

UniLife
-
 21.07.29 19:00Karrier

Az egyetem kezdete biztosan megnöveli a családi költségvetést. Mutatjuk milyen költségekkel kell számolnod és milyen bevételi lehetőségeid lehetnek.

A gömbölyű is lehet gyönyörű – plus size modellek, akiket muszáj lecsekkolnod Instán!

UniLife
-
 21.07.29 19:00Életmód

Szerencsére manapság egyre elfogadottabbá és keresettebbé válnak a teltebb, vagy éppen striákkal, cellulitisszel rendelkező modellek is. Ez igazán forradalmi változásnak tekinthető, hiszen évtizedekig csak nagyon karcsú, esetleg szálkásan izmos nőkkel találkozhattunk a kifutókon és a magazinok címlapjain.

Felvételi 2021: Ennyi hallgatót vettek fel felsőoktatásba!

UniLife
-
 21.07.29 18:00Karrier

A felvételi adatok szerint a jelentkezők háromnegyede bekerült valamelyik képzésre.

A tökéletesség fogságában - A perfekcionizmus hátrányai

UniLife
-
 21.07.29 16:00Életmód

A felszínen a perfekcionizmus egészen vonzó tulajdonság lehet, hisz rengeteg sikeres vállalkozó, énekes, sztár és atléta is azt nyilatkozta magáról, hogy sikerét ennek köszönheti. Ugyanakkor megvan a maga árnyoldala is, ami egészen elgondolkodtató lehet.

Minden alapszabály egy helyen a pótfelvételiről

UniLife
-
 21.07.29 11:00Karrier

Szükségetek lenne a pótfelvételivel kapcsolatban egy általános útmutatóra a szabályok tengerében? Elkészítettük nektek!