Találatok: 84 hír

M-Square Hotelként nyílt meg a megújult Madách téri szálloda

Turizmus
-
  Tegnap 17:00 Utazás

M-Square Hotel márkanéven, megújult belsővel, bővített szobakapacitással várja vendégeit az egykori Regency Suites Hotel a budapesti Madách téren.

Indulhat a Duna Borút felfedezése

A szerb–magyar határ két oldalán negyven pincészet vendégeként gyűjthetnek maguknak különleges élményeket azok, akik végiglátogatják az elmúlt hónapokban kialakított Duna Borutat.

Kőrösi Csoma Sándor Talentum-díj: Csiszár Virág – videó

Turizmus
-
  Tegnap 16:01 Karrier

Csiszár Virág nemzetközi booking manager a turizmusban végzett kiemelkedő szakmai teljesítményéért Kőrösi Csoma Sándor Talentum-díjban részesült. Nézze meg a fiatal szakemberről készült készült kisfilmet!

Különleges fotópályázatot hirdetett a Vármúzeum

Turizmus
-
  Tegnap 16:00 Utazás

Fotópályázat indult a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumának Au Revoir! – Magyar származású fotográfusok Franciaországban című kiállításához kapcsolódva.

Volt egyszer egy Cooptourist

Turizmus
-
  Tegnap 15:54 Utazás

A legendás utazási iroda alapításának 50. évfordulója alkalmából összegyűltek az egykori kollégák egy baráti beszélgetésre, nosztalgiázásra és egy finom ebédre a hétvégén.

Új Lufthansa City Center-iroda nyílt Budapesten

Turizmus
-
  Tegnap 15:30 Utazás

A Platinum Travel Solutions utazási iroda Lutfhansa City Center Platinum Travel néven létrehozta a cégcsoport új, "tailor-made" szabadidős utaztatási részlegét.

Ízes Magyarország: Libadalom

Turizmus
-
  Tegnap 15:09 Utazás

Márton-napi eszem-iszom libás finomságokkal és szép borokkal Siófokon, november 15–17-ig.

Ismét van Budapesten „dinner show”

Turizmus
-
  Tegnap 14:30 Utazás

Akrobatamutatványok, artisták, élő zenekar, csillogó ruhák – ezek jellemzik a hajdani Moulin Rouge épületében, a Kálmán Imre Teátrumban bemutatott műsort.

Budapest, a regionális RevPAR-bajnok

Turizmus
-
  Tegnap 13:58 Utazás

Közép-Kelet-Európa szállodai és turisztikai fejlesztési irányait boncolgatta a november 7-én Bécsben megrendezett International Hotel Investment & Design Conference.

Nincs konstrukciós pánik a Boeingnél

Turizmus
-
  Tegnap 13:47 Utazás

Elterjedt a hír, hogy repedéseket fedeztek fel a Boeing egyes 737NG típusú repülőgépein. Kiderült, hogy nem kell kongatni a vészharangot az amerikai gyártó fölött.

Kezdődik a Kálvária kápolna felújítása Szentkúton

Megkezdődik a mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhelyen a Kálvária kápolna felújítása, a munkálatok várhatóan 2022-ben fejeződnek be.

Pályázati forrás hévízi szállásadóknak

Egy sikeres pályázat eredményeként egyebek mellett ingyenes idegen nyelvi és számítástechnikai képzést nyújt tagjai számára a Hévízi Szobakiadók Közössége.

Újabb tűzfalfestmény készült el Józsefvárosban

Elkészült az óriás tűzfalfestmény a Józsefvárosban található Leonardo utca 12-14. szám alatti ház tűzfalán, amelyen a Vízipók-csodapók című rajzfilm karakterei elevenednek meg.

Mondja el, milyen legyen a Balaton kerékpáros desztinációként!

Turizmus
-
  Tegnap 09:56 Utazás

Kérdőíves kutatást indított a Magyar Turisztikai Szövetség, hogy felmérje a Balaton potenciális kerékpáros vendégeinek igényeit a turisztikai szolgáltatások fejlesztéséhez.

A RAUM lehet Füred új kedvence

Turizmus
-
  Tegnap 09:25 Utazás

Újabb gyöngyszem igazolja, hogy ősszel sem áll meg az élet a Balatonnál, sőt! Ilyenkor még hangulatosabb a tó partján, egy kellemes étteremben finom ételek mellett elidőzni. Például a balatonfüredi RAUM Kikötő Klubban, amely könnyed eleganciájával az év végi rendezvények számára is ideális.