Találatok: 82 hír

Négycsillagos szálloda épül a kaposvári fürdő mellett

Egészen pontosan egy 120 szobás, négycsillagos superior hotelhez keres tervezőt az önkormányzat. Az új szálloda a gyógyfürdő mellé épülne.

Vigyázat, taxishiéna is fuvarozhat sárga színű autóval!

Turizmus
-
  Tegnap 18:38 Utazás

Felbecsülhetetlen károkat okoznak a turizmusnak az illegális dolgozó taxishiénák – mondta Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke.

Német szakmai workshop Hamburgban – időpontváltozás!

Turizmus
-
  Tegnap 17:02 Utazás

A Magyar Turisztikai Ügynökség múlt héten meghirdetett hamburgi workshopjának időpontja szeptember 25-re (szerda) módosul.

Minden eddiginél intenzívebb össztűz a szúnyogokra

Ezen a héten több mint 100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás, az ország 418 településén, valamint négy Budapesti kerületben – tájékoztatott a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Osztrák szakmai roadshow – meghosszabbított jelentkezési határidő

Turizmus
-
  Tegnap 16:37 Utazás

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019. szeptember 16–18. között rendezvénysorozatot hirdet osztrák beutaztatással foglalkozó irodák, szállodák és szolgáltatók részére, leisure szegmensben.

Tourinform-arculatváltás: segítőkészséget fejez ki az új logó

Turizmus
-
  Tegnap 16:32 Utazás

Harminc év után a Magyar Turisztikai Ügynökség megújította a Tourinform-hálózatát arculatát, amelynek része egy új logó bevezetése is. Interjú Molnár Anitával, az MTÜ Tourinform-koordinációért felelős programigazgatójával.

Luxusszálloda lett a bostoni börtönből

Turizmus
-
  Tegnap 16:22 Utazás

A bostoni Charles Street egyik impozáns épületét a 19. században még messzire elkerülték a lakosok. Mindenkinek a büntetés meg a pénz jutott eszébe – pontosabban az óvadék, ha volt miből kifizetni, a cellába vonulás helyett.

Az ötödik csillagot célozta meg a bécsi reptér

Turizmus
-
  Tegnap 15:18 Utazás

Építkezési területté alakul át az elkövetkező négy évre a bécsi repülőtér, amely az ötcsillagos minősítést is szeretné megszerezni a beruházással.

Olcsóbbak lettek a riói karnevál jegyei

Turizmus
-
  Tegnap 14:31 Utazás

Már kaphatók a 2020-as riói karneváli jegyek, és jó hír, hogy a belépők olcsóbbak lettek.

Saját biztosítás az Air France-tól a két órát meghaladó késésekre

Az Air France és az Allianz együttműködése olyan biztosítást kínál a légitársaság utasainak, amely a két órát meghaladó késések esetén 50 eurót fizet.

Prémium utasbiztosítási termékekre fókuszál a Colonnade

Az utazási irodák, utazásszervezők mellett a biztosítók is tapasztalhatják, milyen sok szempontból változtak meg az utazási, nyaralási szokások az utóbbi időkben.

Hat év csúszással, dupla áron készült el a berlini Múzeumsziget új kapuja

Turizmus
-
  Tegnap 12:55 Utazás

Átadták a berlini Múzeumsziget új kapujának számító James Simon Galériát, amelyet egyesek az építési költségek emelkedése és az épület formája miatt a világ legdrágább ruhatárának csúfolnak.

Tinédzser korba lépett Linz

Nagyszabású szakmai összejövetellel, egy önálló kiállítás megnyitásával és nemzetközi workshoppal emlékeztek, s értékelték a kereken 10 éve megvalósult Európa Kulturális Fővárosa Projekt (EKF) tapasztalatait a felső-ausztriai Linzben.

A kalandparkok egyharmada elbukott az ellenőrzésen

Turizmus
-
  Tegnap 11:50 Utazás

A nyári szezon előtt ellenőrizték a kalandparkokat, többet ideiglenesen be kellett zárni a hiányosságok miatt.

Legyél önkéntes a Szigeten!

Száz feladatkörbe várja a Sziget fesztivál a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát, és ezzel tapasztalatot szerezni.