Találatok: 84 hír

Ausztriában több mint százan fertőződtek meg egy nap alatt

Vasárnap 114 új koronavírus-fertőzöttet diagnosztizáltak Ausztriában az osztrák belügyminisztérium adatai szerint. A lakosság úgy gondolja, keveset ellenőrzik a szabályok betartását.

Bejelentette első hat útvonalát a Wizz Air Abu Dhabi

A légitársaság október 1-jétől indítja a járatokat Abu-Dzabiból.

Rendezvényipari összefogás – meghívó

Turizmus.com
-
  Tegnap 15:56 Utazás

A május óta futó #PowerOfLiveEvents kampány kilép a virtuális térből és nagyszabású élő rendezvénnyé alakul. A szervezők széles szakmai összefogásra számítanak, ezért a hazai turizmus, illetve a rendezvény szektor tagjaihoz fordulnak.

Beutazási korlátozásokat vezet be a kormány, visszatér a karantén

A kormány a koronavírus-járvány súlyossága szempontjából három kategóriába sorolja az államokat, és ennek megfelelően korlátozza az onnan érkezők határátlépését. Az új szabályozás július 15-én lép életbe.

Horvátország nem csak tengerparti nyaralás

Turizmus.com
-
  Tegnap 12:06 Utazás

A horvát turizmust érintő aktualitások és a LOT júliustól induló járatairól szóló információk is elhangzottak a Jet Travel webinarsorozatának legutóbbi epizódjában.

Felszállt a szezon első chartergépe Egyiptomba

Négy hónap kényszerszünet után, vasárnap reggel felszállt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről az ETI és a Fly Egypt első, Hurghadába tartó, csaknem teli gépe.

Szigorítja a nem uniós állampolgárok belépését Horvátország

Az uniós állampolgárok, köztük a magyarok továbbra is korlátozások nélkül léphetik át a határt.

Felfelé ível az utazási kedv a Budapest Airporton

Turizmus.com
-
  20.07.11 11:05 Utazás

A májusi közel négyszerese, a tavaly júniusinak azonban még mindig alig több, mint egyhuszada volt a Budapest Airporton júniusban mért utasszám, a repülőtér felmérésének eredményei azonban biztatóak.

Montenegró korlátozta a belépést, Koszovó szigorítana

A fertőzöttek számának növekedése miatt Montenegró újabb szabályokat hozott az országba történő belépésre vonatkozóan. Koszovó pedig az országban élőket fegyelmezné szigorúbb intézkedésekkel.

Jól halad a MÁV a Nyugati felújításával

Az ütemterv szerint halad a rekonstrukció a Nyugati pályaudvar mintegy 8200 négyzetméteren megújuló tetőszerkezetén – adta hírül a MÁV Zrt.

Balatonlellétől a Tisza-tóig – nagyító alatt az üdülőkörzetek ingatlanárai

Fonyód környékén az elmúlt tíz évben megháromszorozódtak a lakó- és üdülőingatlanárak, miközben a Velencei-tónál 50 százalékkal, a Tisza-tónál pedig 9 százalékkal nőttek – derül ki a Takarék Index elemzéséből.

Tokajban is felavatták a megújult Tourinform-irodát

Turizmus.com
-
  20.07.10 20:33 Utazás

A Magyar Turisztikai Ügynökség tavaly indította el egymilliárd forintos fejlesztési programját, amellyel Tourinform-irodák megújulását támogatja országszerte. Július 10-én a tokaji irodát is átadták.

Elkészült a Magyar Zene Háza látványos tetőszerkezete – videó

Turizmus.com
-
  20.07.10 20:06 Utazás

Elkészült Európa egyik leglátványosabb tetőszerkezete, ezzel szerkezetkész a Liget Budapest projekt keretében épülő Magyar Zene Háza.

Arcus Temporum Pannonhalmán – idén augusztusban is

A Pannonhalmi Főapátság 2020-ban is megszervezi az Arcus Temporum Pannonhalmi Művészeti Fesztivált.

Még idén elkészülhet Miskolctapolca futurisztikus fürdőkomplexuma

A fürdő öt épülete közül négy szerkezete már elkészült, a belső medencék alapozása már megtörtént, és a külső medencék kivitelezése is folyamatban van.