Találatok: 170 hír

Még a kamatemelés is erősíti: tartja bombaformáját az OTP

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 17:16Gazdaság

Tartja csúcsközeli szintjeit a bankpapír-íme az okok!

Visszaesett spanyol gazdaság teljesítménye

A spanyol gazdaság teljesítménye az első negyedévben 4,2 százalékkal csökkent éves összehasonlításban és 0,4 százalékkal mérséklődött az előző negyedévhez viszonyítva - közölte a spanyol statisztikai hivatal.

A járvány újabb hulláma fenyegeti Izraelt

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 17:00Gazdaság

Valós veszélyt tartogat magában a delta vírusvariáns terjedése. Azt sem tudni, hogy a használatban lévő vakcinák, milyen mértékben hatékonyan vele szemben.

Fenyegetőzik a Gazprom, Európának többet kellene fizetnie

A Gazprom azzal számol, hogy magasabb lesz az Európának idén szánt földgáz átlagára az általa eddig becsültnél.

Javult a német üzleti hangulat

Az elemzők által vártnál is kedvezőbb lett júniusban a német üzleti hangulatindex.

Foci EB: a legértékesebb keretek és a szponzorok kapcsolata a tőzsdével

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 15:00Gazdaság

Sajnos tegnap éjjel véget ért a magyar válogatott számára a torna. Most azonban ideje megnézni. hogy miféle kapcsolat van a keretek, a sztárjátékosok, és a tőzsde között.

Kritikus szinthez érkezett a Siemens

NAPI Bár tegnap komoly mínuszban is volt, összességében jó napot zárt a Siemens, ezzel pedig kritikus szinthez érkezett az árfolyam, hiszen ha az EMA(50)-es mozgóátlagot is áttöri a grafikon, akkor szabad lehet az út felfelé, legalább a 140.00 eurós ellenállásig. Támasz: középső Bollinger-szalag CCI(14) indikátor: semleges szint RSI(14) indikátor:

Még tovább eshet a Deutsche Bank

NAPI Továbbra sem alakul jól a Deutche Bank árfolyama, és az utóbbi napok zuhanásának köszönhető, hogy az EMA(50)-es mozgóátlag támasza is elesett. Az alsó Bollinger-szalag lassíthatja a csökkenő trendet, de a 9.800 eurós támaszszintig nem várnék valódi fordulatot. Támasz: 9.800 eurós szint CCI(14) indikátor: eladási szint…

Veszélyben az RWE

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 14:30Gazdaság

NAPI Egy hajszálon függ technikai szempontból a részvény sorsa, hiszen nagyon kicsire van attól a grafikon, hogy áttörje a 30.00 eurós támaszt, és ezzel egy komoly és stabil árcsökkenés vegye kezdetét. Egyelőre azonban nem látszik, hogy mi tudná megfordítani az eddigi tendenciát, és valószínű, hogy az alsó Bollinger-szalag közelsége sem lesz…

Csökkenő pályára állt a Volkswagen

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 14:30Gazdaság

NAPI Hiába érte el bő két héttel ezelőtt ismét a 315.00 eurós ellenállási szintet a részvény árfolyama, nem sikerült azt áttörni, így azóta csökkenő pályára állt a grafikon, aminek köszönhetően jelenleg már az EMA(50)-es mozgóátlag támaszánál áll a jegyzés. Áttörés esetén folytatódhat az árcsökkenés, alternatív forgatókönyv lehet a visszapattanás,

Részleteket a BMW két legújabb EV modelljéről

A BMW hivatalosan június elején mutatta be a BMW i4 és a BMW iX modelleket, most azonban további részleteket is elárultak a két elektromos modell technikai specifikációiról.

Így áll most a Mol

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 10:47Gazdaság

Erőt mutat a Mol árfolyama, a pozitív vállalatspecifikus tényezőkre koncentrálhatnak a befektetők.

Rendesen beindult az orosz ipari termelés

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 10:43Gazdaság

Jelentősen, a vártnál is nagyobb mértékben nőtt az ipari termelés éves szinten májusban Oroszországban.

Javított az eredményén Apollo Tyres

TőzsdeFórum
-
 Tegnap 10:31Gazdaság

A járványvédelmi korlátozások közepette csökkenő bevétel mellett javította üzemi eredményét az elmúlt pénzügyi évben az indiai Apollo Tyres Ltd., nettó eredménye azonban egyszeri tételek miatt veszteség lett, nagyobb az előző évinél.

Felemás volt a kép Ázsiában

Vegyesen zártak a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, és nincs egységes trend a még nyitva tartó piacokon sem.