Találatok: 22 hír

A Bosszúállók szerelmespárjai így néznek ki a valóságban

Top Pont
-
 Ma 13:33Film

Mondhatjuk, hogy a Bosszúállók című 2012-es film a Marvel Univerzum egyik ékköve. Nem elég, hogy a kritikusok odáig voltak érte, döbbenetes csúcsokat is döntött a mozipénztáraknál, így nem is csoda, hogy bármi, ami a Bosszúállókkal kapcsolatos, érdekli az emberek nagy részét.

10 film, amiktől el fogod dobni az agyadat

Top Pont
-
 Ma 12:35Film

Te is szereted az izgalmas, már-már kiszámíthatatlan filmeket, amikor az utolsó utáni percekben következik be a mindent megváltoztató fordulat?

Jason Statham így változott meg az évtizedek során

Top Pont
-
 Ma 12:12Film

Jason Statham a karrierje összes filmjében lényegében ugyanannak a karakternek a különböző alakváltozatait játssza el, de ezt olyan jól csinálja, hogy külön brandet tudott létrehozni belőle.

10 filmes szerelmespár, akik annyira élvezték egymást, hogy később újra együtt akartak játszani

Top Pont
-
 Ma 06:17Film

Néhány színész duó olyan nagyszerűen érzi magát egymás társaságában a forgatás alatt, hogy később is szerelmespárt akarnak alakítani egy másik filmben. Például Ryan Gosling és Emma Stone háromszor játszott szerelmeseket a mozivásznon, köztük az Oscar-díjas Kaliforniai álomban. Kate Winslet és Leonardo DiCaprio is újra összejöttek…

18 gyerek kedvenc filmjeinkből, akik azóta mind felnőttek és nagyon megváltoztak

A gyerekszínészek mindig a szemünk előtt gyermekként léteznek. Nincs jobb módja annak, hogy világosan lássuk, hány év telt el, mint megnézni azokat, akik régen gyerekként ismertünk. Gyűlöljük, hogy ezt elmondjuk, de még a kedvenc gyermek szereplőink is a jól ismert filmekből most már felnőttek, és nem úgy néznek ki, mint régen. 

Paul Walker így változott meg az évtizedek során

Paul Walker már kétéves korában, 1975-ben szerepelt egy Pampers pelenkareklámban. Egész gyermekkorát végigkísérték a reklámfilmek. Az 1990-es évek második felében olyan filmekben tűnt fel, mint az Ökörikrek, a Pleasantville, a Prérifarkas Blues, A csaj nem jár egyedül vagy a Koponyák. 2001-ben lett igazán ismert Vin Diesel mellett a…

Így néznek ki a Fantasztikus négyes sztárjai napjainkban!

Top Pont
-
 21.04.16 10:31Film

A Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) egy 2005-ben bemutatott amerikai-német koprodukcióban készült szuperhős film, mely a Marvel Comics Fantasztikus Négyes című képregényén alapul. Rendezője Tim Story. A filmet az Egyesült Államokban 2005. július 8-án mutatták be. Abban az évben ez volt a harmadik szuperhős film az Elektra és a…

15 hatalmas tévhit, amit a filmek hitettek el velünk

Top Pont
-
 21.04.16 08:14Film

Minden bizonnyal senkinek nem mondunk újat azzal, hogy amit a filmekben láthatunk, az gyakran köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Filmsztárok, akik saját rajongójukkal kötöttek házasságot

Top Pont
-
 21.04.16 06:43Film

A napokban az origo.hu egyik cikkén akadt meg a szemünk, amiben azok a filmsztárok vannak a főszerepben, akik saját rajongójukkal házasodtak össze.

15 híres gyerekszereplő, akire ma már biztosan nem ismernél rá

Top Pont
-
 21.04.15 09:35Film

Egyszer mindenki felnő. Bármennyire is a szívünkhöz nőnek, a gyerekszínészek is felnőttekké válnak. Van, aki idősebb korában is szívhez szóló alakításokkal rukkol elő, azonban a többség sajnos felnőtt korára drasztikusan megváltozik, és nem éppen előnyére. 

10 híresség, akiket biztos, hogy nem vettél észre kedvenc filmjeidben

Top Pont
-
 21.04.15 07:49Film

Sok esetben, miközben épp nézzünk egy filmet, megdöbbenünk, hogy kik jelennek meg a képernyőn. Itt természetesen olyan személyekre gondolunk, akikről elöljáróban nem is gondoltuk, hogy benne lesznek.

10 kiváló film, amit csak nagyon kevesen ismernek

Top Pont
-
 21.04.14 11:04Film

A mostanában kijött kasszasikerek között van néhány, ami felülmúlja a várakozásokat. Íme tíz olyan film, amely valódi mondanivalóval és minőségi időtöltés ígéretével kecsegtet.

12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

Top Pont
-
 21.04.14 06:55Film

A balesetekért felelős gyártó cég, amelyben Harrison Ford eltörte a lábát, bűnösnek vallotta magát két bűncselekmény miatt. És úgy tűnik, hogy Han Solo, aki akkoriban a Star Wars: Csillagok háborújában szerepelt, szerencsés volt: Andrew Marshall ügyész a bíróságnak elmondta ,,Meg is ölhettek volna valakit. Tény, hogy ez nem történt meg, mert a…

22 bizonyíték, hogy Star Wars névvel mindent el lehet adni

Top Pont
-
 21.04.13 15:39Film

A Star Wars filmsorozat első részét 1977. május 25-én mutatták be a nagyközönségnek. A világ egyik legismertebb filmsorozata, amely rekordokat döntött meg a bevételével. 1978 és 1983 között a Star Wars volt a legmagasabb bevételt hozó film. Az elmúlt időben több generációt is sikerült meghódítania. Az évtizedek múlnak, de a Star Wars őrület…

A legnépszerűbb igaz történeten alapuló filmek főszereplői a valóságban

Top Pont
-
 21.04.13 15:21Film

Nem csupán a stáb és a színészek miatt érdekesek, hanem azért is, mert valójában élő emberekről mintázták ezeket a filmeket. Persze sokszor ezeket a neveket a színészek arcával azonosítjuk, de most megmutatjuk nektek, kik is valójában azok az emberek, akiknek életéről ezek a fantasztikus filmek készültek.