Találatok: 500 hír

A világ 10 legbiztonságosabb városa

Noizz
-
  Ma 13:33 Életmód 

A brit Economist 60 város biztonságát vizsgálta meg a személyes-, a digitális-, az egészségügyi- és az infrastrukturális biztonság témakörében, amelyből egy hasznos listát is készített.

Ahol a vállalkozók összejöhetnek

KamaraOnline
-
  Ma 13:33 Gazdaság 

A hét üzleti programjai közül válogattunk.

Édes anyanyelvünk

Kanizsa Újság
-
  Ma 13:32 Megyei 

Kimagasló eredményt ért a Batthyány-iskola két diákja az „Édes anyanyelvünk” elnevezésű versenyen Sátoraljaújhelyen.

Tudta? A farkasok együttműködőbbek egymással, mint a kutyák

Lokál
-
  Ma 13:32 Külföld 

A közös cél elérésért a farkasok együttműködőbbek egymással, mint a kutyák - állapították meg a Bécsi Állatorvosi Egyetem Ernstbrunnban lévő farkaskutató központjának tudósai.

Idén erre már nem érdemes költeni: ebbe fektesd a pénzed jövőre

Pénzcentrum
-
  Ma 13:32 Gazdaság 

Érdemes eltolni a nyaralóvásárlást 2018 elejére, az elmúlt évekhez hasonlóan várhatóan most is kissé visszaesnek majd az árak az erős őszi szezon után - áll az Otthontérkép októberi nyaralópiaci elemzésében. Az átlag hirdetési...

Egy hétig nem használt mobilt, ez történt

Cosmopolitan
-
  Ma 13:31 Mobiltech 

El tudod képzelni, hogy egy hétig ne használd a mobilodat? Képzeld, a Cosmo egyik újságírója most bevállalta a kihívást. Csekkold, mi történt vele a hat nap alatt!

Nem sürgős a környezetvédelem? Mégis maradnak még a bolti nejlonzacskók

Lájk Startlap
-
  Ma 13:31 Gazdaság 

A törvényjavaslatból egy módosítóval kivennék a nejlonzacskó termékdíjának emelésére vonatkozó részt. Korábban írtunk róla, hogy a környezettudatosság jegyében eltűnhetnek a nejlonzacskók a hazai boltokból. A bolti, eladótéri műanyag zacskók esetében a jelenlegi kilónkénti 57 forintról 1900 forintra emelte volna egy törvényjavaslat az adót. Ám…

Megszűnik a családi házak kötelező kéményellenőrzése

Lokál
-
  Ma 13:31 Belföld 

Az Országgyűlés kedden megszüntette a családi házak kötelező kéményseprő-ipari ellenőrzését, amelyet ezentúl a tulajdonosok megrendelésére, de továbbra is ingyenesen végezhet el a katasztrófavédelem, illetve egyes településeken az önkormányzati közszolgáltató.

Sztárszerzők a könyvvásáron

MMonline
-
  Ma 13:31 Gazdaság 

A legnépszerűbb, friss kötetes magyar szerzők többsége szerepel a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron október 19-22. között a Teslában. A rendezvény a könyvpiac számára is fontos, hiszen jól előkészíti az évvégi csúcsidőszakot.  

Baleset a 6-oson – Mentőhelikopter vitte el a motorost

Bama
-
  Ma 13:30 Baleset-bűnügy 

Egy autóval ütközött egy motoros Mecseknádasd közelében.

Bölöniék már dobogós helyen vannak

Székelyhon
-
  Ma 13:30 Sport  Belgium

Tovább folytatja nagyszerű menetelését a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban Bölöni László a Royal Antwerp szakvezetőjeként. Újonc együttesével már a harmadik helyen áll a pontvadászatában.

Hamarosan megöli az OLED az LCD-t

PCWorld
-
  Ma 13:30 Mobiltech 

A jelentések szerint 2020-ra az okostelefonok piacán az OLED lesz az úr.

Tárt karokkal várják a jövő mozdonyvezetőit

Magyar Idők
-
  Ma 13:30 Gazdaság 

Számos cég szenved a képzett munkaerő hiánya miatt a logisztikai ágazatban is, azonban kevesen áldoznak figyelmet, munkát, pénzt a következő generációk képzésére. A Rail Cargo Hungaria mind a szakképzésben, mind a felsőfokú oktatásban távlatos gondolkodással ért el sikereket. Kovács Imrének, a cég igazgatósága elnökének a Debreceni…

A Waberer's megtámadja a román adóhatóság döntését

A Waberer's romániai leányvállalata a romániai adóhatóság által követelt adóhátralék kisebb részét rendezi, a fennmaradó összeget közigazgatási, szükség esetén bírósági úton támadja meg, és emellett kérelmezi a döntés végrehajtásának felfüggesztését - közölte a Waberer's International Nyrt. a tőzsde honlapján kedden.

Volner János

HírTV
-
  Ma 13:30 Vélemény 

A Jobbik frakcióvezetőjét arról is kérdeztük, miért ragaszkodik a párt az önálló kormányalakításhoz.