Találatok: 7 hír

Ezeket együk az egészséges bőrért

Mindenkinek megvan a kedvenc arckrémje vagy a bevált arckezelése, de a szép bőr egyértelműen a táplálkozással kezdődik. Néhány egyszerű szabály betartásával, C- és E-vitaminban, cinkben, szelénben gazdag étkezéssel segíthetjük elő a ragyogó és hibátlan bőrt.

Úszásnemek: a mellúszás

Termálfürdő
-
  Tegnap 19:00 Életmód

Aki azt mondja magáról, tud úszni, többnyire azt érti alatta, hogy ismeri a mellúszást, és valahogy elevickél vele a vízben. Ez a típus valójában az úszás legösszetettebb mozgást igénylő válfaja.

Csónakázzunk Európa legszebb tavain!

Termálfürdő
-
  Tegnap 07:24 Utazás

Közép-Európa legszebb gleccsertaván, Dél-Tirol legmélyebb alpesi taván, Svájc luxus villái között, Ausztria és Erdély legbájosabb taván festői környezetben kötelező a romantikus evezés és a csónakázás.

7 dolog, amit mindenképp próbáljunk ki, ha fürdőbe megyünk

Termálfürdő
-
  19.05.23 19:23 Életmód

Ha végre eljutunk fürdőzni, már nemcsak a csobbanás vagy a csúszdázás az, amiért napokig ellennénk ott, hanem azok a különböző kezelések, szauna szeánszok, masszázsok, pakolások, amelyek kellemes felfrissülést kínálnak.

Ingyen fürdőzés és családi mókázás gyereknapon országszerte

Termálfürdő
-
  19.05.23 18:43 Utazás

A fürdővárosok is készülnek a gyereknapra. Lesz olyan fürdő, ahova 12 év alatt ingyen mehetnek be a gyerekek, olyan is, ahol disco, csúszdaverseny és kincskeresés kerül terítékre. Családi futás, dínó show, lovas kocsikázás: minden a gyerkőcök szórakoztatására.

Épül az ország egyik legnagyobb fürdőkomplexuma

Termálfürdő
-
  19.05.20 20:20 Utazás

Miskolctapolcán építik fel az ország egyik legnagyobb wellness központját. Nyolc beltéri és két kültéri medence kap majd helyet a legkorszerűbb fürdőtechnikát és szolgáltatásokat felvonultató családi élményfürdőben, amelyet várhatóan jövőre avatnak fel.

Vadregényes tavak a Duna-Tisza közén és fürdők a közelükben

Termálfürdő
-
  19.05.18 08:18 Utazás

Különleges világot rejt a Duna-Tisza köze, melynek legtöbb tava természetvédelmi terület. Van, amelyik csak engedéllyel látogatható, van, ahol vízi kalandpark is létesült, és van, melynek partján hatalmas fesztiválokat tartanak a nyári időszakban.