Találatok: 5 hír

Bazilika Esztergomban, Velencei-tó és Bory-vár, avagy a Közép-Dunántúl legjava

Termálfürdő
-
  19.12.12 19:00 Utazás

A királyok és királynék városaiban lenyűgöző várak, kastélyok és arborétumok, Európa egyik legnagyobb bazilikája, dunai panorámás sípályák, csónakázható tavasbarlang és megannyi népszerű fürdő található. A hideg idő se tántorítson el minket abban, hogy felfedezzük ezt a sok csodát.

A jövő nyár csodáját Debrecenben kell keresni - Megújul az Aquaticum Strand

Termálfürdő
-
  19.12.12 15:36 Utazás

A jövő nyár a debreceni Nagyerdőben különleges élményt kínál. Ekkor nyitja meg kapuit a megújult strand, ami sok szempontból egyedülálló lesz egész Magyarországon. Mutatjuk, mit fog tudni, és hogy fog kinézni az új strand...

Élmény és egészség karácsonyra (is)

Termálfürdő
-
  19.12.12 11:29 Utazás

Akár az egész családot megajándékozhatjuk egyetlen utalvánnyal. Az ötödik szendvicssütő vagy a huszadik nyakkendő helyett ajándékozzunk inkább élményt! Ha a család szereti a vizes szórakozást, akkor a legjobb egy wellness utalvány. Elég kiválasztani a helyet, az időpontot majd eldönti a megajándékozott.

A nagy budapesti uszodatérkép, avagy hol úszhatunk a téli hónapokban?

Termálfürdő
-
  19.12.11 20:51 Életmód

Összegyűjtöttük Budapest azon fürdőit, ahol télen is van lehetőség az úszásra. A város uszodáit is sorra vettük, az összeállításunk végén pedig az áttekinthetőség kedvéért egy térképen is megjelenítjük őket.

Kastély- és fürdőtúra a délnyugati országrészben

Termálfürdő
-
  19.12.11 20:00 Utazás

Reneszánsz, barokk és szecessziós műremekek azok a kastélyok, melyek ma már kórházként, múzeumként, szállodaként, kiállítások helyszíneként, szabadtéri színházként szolgálnak. Látogassuk meg őket, hiszen lehet, hogy egyszer majd esküvőnket is itt tartjuk.