Találatok: 9 hír

Éjszakai fürdőzések és szaunaszeánszok a héten

Termal Online
-
  Tegnap 20:10 Utazás

Több helyen is éjszakai fürdőzést tartanak, néhol még sztárvendég is fellép. Egyes fürdőkben gyógyászati csomaggal és akciós fürdőbelépőkkel várják a nyugdíjasokat.

Fedett élményfürdővel bővül a Brigetio Gyógyfürdő

Termal Online
-
  19.10.13 17:53 Utazás

Bővítik a komáromi termálfürdőt, aminek révén főként a szezonon kívüli kínálata erősödik a Brigetio Gyógyfürdőnek. Élménymedence, sodrófolyosó és pezsgőmedence is lesz a fedett élményfürdőben.

Fedett aquaparkok, ahol egész évben csúszdázhatunk

Termal Online
-
  19.10.12 16:11 Utazás

Adunk négy tippet azoknak, akik fedett aquaparkokat, csúszdaparkokat keresnek. Néhány hazai élményfürdőben egész évben találhatnak vizes attrakciókat az aktívabb kikapcsolódásra vágyók.

Fürdős és szaunás programokban gazdag ősz a Tisza partján

Termal Online
-
  19.10.11 18:52 Utazás

A tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdő októberre is rengeteg szaunás programmal készül. Az őszi tanítási szünet minden egyes napján animációs foglalkozásokkal várják a kisgyerekes családokat.

Hajdúszoboszló: gyógyuljon a fürdő szállodájában

Termal Online
-
  19.10.11 13:20 Utazás

A társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezeléseket igénybe vevő vendégeknek kedvező szálláscsomagokat kínál a Hungarospa Thermal Hotel. A szálloda saját gyógyászati részleggel is rendelkezik.

Nagy változások előtt a Hajdúnánási Gyógyfürdő

Termal Online
-
  19.10.09 12:02 Utazás

A Hajdúnánási Gyógyfürdő szabadtéri medencéinek vízfelülete közel a negyedével, a fedett medencekínálat pedig a duplájára növekedne. Ezen felül új szálláshelyeket is kialakítanának a fürdő területén.

Bekamerázták Hévízt

Termal Online
-
  19.10.09 11:22 Utazás

A hévízen élők és a turisták biztonságát tovább növeli a közelmúltban modernizált és kibővített térfigyelőkamera-rendszer. Az új technológia alkalmas a rendszámok felismerésére is, így egyből kiszúrja az üdülőhelyre érkező körözött autókat.

Már épül a zalacsányi luxus termálfürdő

Már javában zajlik a zalacsányi Zala Springs Golf Resort különleges termálfürdőjének építése. A létesítmény autentikus finn szaunával, magas színvonalú szolgáltatásaival fogja kényezteti a látogatókat.

Will Smith a Széchenyi Gyógyfürdőben járt

Termal Online
-
  19.10.08 12:49 Utazás

Will Smith és Ang Lee a Budapesten forgatott legújabb filmjük apropóján szerepelt Amerika legnézettebb reggeli tévéműsorában. A színész és a rendező a Széchenyi fürdőben nyilatkozott a csatornának.