Találatok: 13 hír

Szombaton indul az igazi strandszezon a Hungarospában

Termal Online
-
  Ma 18:29 Utazás

Május 25-től a strandfürdő összes medencéje a vendégek rendelkezésére áll, ebbe beleértve a mediterrán tengerpart medencét is. Az aquapark várhatóan jövő héten nyit.

Megakadt a topolyai termálfürdő építése

Termal Online
-
  Ma 10:37 Utazás

Nem elég stabil a talaj ahhoz, hogy ráépítsék az alapot. Egy helyi vezető szerint a topolyai lakosok tehetnek arról, hogy fel kellett függeszteni a termálfürdő építését.

Tiszakécskei szállásajánlat az 50 év felettieknek

Termal Online
-
  Tegnap 18:04 Utazás

A senior korosztály számára állított össze egy csomagajánlatot a tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa. Egy ajándék prémium Kurland kezelést is kapnak a csomagot foglaló vendégek.

Hungarospa: 100 forintos belépővel várják a gyerekeket

Termal Online
-
  19.05.21 18:06 Utazás

Hajdúszoboszlón akciós belépőjeggyel és szórakoztató programokkal ünneplik a nemzetközi gyermeknapot. Hétvégétől már az összes strandi medence a vendégek rendelkezésére áll.

Megint olyan lesz a termáltó, mint korábban

Termal Online
-
  19.05.21 12:46 Utazás

Egy évvel ezelőtt folyt el a zalakarosi termáltó szinte teljes vízmennyisége. A nyár elején tervezik a tó újbóli megnyitását.

Gyereknapi programok és akciók a fürdőkben

Termal Online
-
  19.05.20 19:08 Utazás

Hétvégén rengeteg gyermeknapi program lesz, ráadásul sok helyen a belépők is olcsóbbak, vagy éppen ingyenesek a gyerekek számára. Sárváron egészségnapot tartanak vasárnap.

Átépítik a kaposvári fürdő szaunarészlegét

Zárva tart a Virágfürdő szaunája, ugyanis megkezdődött a részleg felújítása és kibővítése. Várhatóan szeptemberben vehetik birtokba a vendégek a megújult szaunavilágot.

Bővíteni akarják a fedett fürdőt a dunaszerdahelyi termálfürdőben

Termal Online
-
  19.05.19 13:59 Utazás

Télen a Thermalpark fürdő sokszor már eléri a kapacitása határát, ezért jelentősen bővítenék a fedett fürdőrészt. A beruházás 4,5-5 millió euróba, azaz 1,4-1,6 milliárd forintba kerül.

Balatoni települések, ahol termálfürdő is van a közelben

Termal Online
-
  19.05.18 18:09 Utazás

Előrelátó módon érdemes olyan településre tervezni a balatoni nyaralást, ahol van egy termálfürdő is a közelben. Sajnos nincs nagy választék, pláne, ha valaki nem autóval megy üdülni.

Cserkeszőlőn nem kell tartani az időjárástól

Termal Online
-
  19.05.18 12:47 Utazás

A hűvös, esős idő és a kánikula sem jelent gondot egy cserkeszőlői üdülésnél. Aki nem szeret az időjárás miatt aggódni, annak jó választás az üdülőhely és a Solaris Apartman & Resort.

Miskolctapolca: megújul a Barlangfürdő melletti park és a csónakázótó

Termal Online
-
  19.05.17 18:34 Utazás

Hamarosan kezdetét veszi a hatalmas miskolctapolcai élményfürdő építése. Ezzel párhuzamosan az őspark és a csónakázótó is megújul.

Májusban is jó úti célnak számít Tiszakécske

Termal Online
-
  19.05.17 09:33 Utazás

A hónap második felében is érdemes felkeresni a Tiszakécskén található Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt. Akciós belépővel, szaunadélutánnal és gyereknapi programokkal várják a vendégeket.

Már csempézik a csúszdás medencét Cegléden

Termal Online
-
  19.05.16 18:05 Utazás

Az utolsó simítások zajlanak a Ceglédi Gyógyfürdőben, ahol hamarosan kezdeték veszi a strandszezon. A fürdő fejlesztésére összesen 80 millió forintot költött a tulajdonos önkormányzat.