Találatok: 9 hír

Új termálkutat fúrnak egy Bács-Kiskun megyei fürdőfejlesztés miatt

Termal Online
-
  Tegnap 14:26 Utazás

Jelentős fejlesztést terveznek Kiskunhalason, aminek során a jelenlegi Halasthermált igazi fürdőkomplexummá bővítenék. Ennek keretében új termálkutat is fúrnak.

Ünnepi fürdőzés a Hungarospában

Termal Online
-
  19.12.13 16:39 Utazás

Szaunaszeánszokkal, esti fürdőzéssel és gyerekprogramokkal is várják a karácsonykor érkező vendégeket a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban. Érdemes online elővételben megvásárolni a belépőjegyeket.

Programözönnel zárul az év Tiszakécskén

Termal Online
-
  19.12.13 15:54 Utazás

Az év utolsó napjaiban biztosan nem fognak unatkozni a tiszakécskei Barack Gyógy- és Élményfürdőbe látogató vendégek. Szaunaprogramokat, gyerekfoglalkozásokat és éjszakai fürdőzést is rendeznek.

Amit a Kneipp-taposóról tudni érdemes

Termal Online
-
  19.12.12 18:40 Egészség

Mit jelent az, hogy Kneipp-taposó, honnan ered és mi a hatása? Összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudni a Kneipp-taposómedencéről.

Stagnáló vendégszám, de növekvő bevétel a Gyulai Várfürdőben

Termal Online
-
  19.12.11 19:41 Utazás

A vendégforgalomnak nem tett jót a téli és a tavaszi időjárás és kevesebben vették igénybe a gyógyászati kezeléseket. Viszont a Várfürdőt működtető társaság árbevétele emelkedett 2019 eddigi részében.

Fizioterápia: mit jelent és mire jó?

Termal Online
-
  19.12.10 17:42 Egészség

Mit jelent a fizioterápia és milyen betegségek, panaszok esetén lehet hatékony? Összefoglaltuk a fizioterápiával kapcsolatos alapvető tudnivalókat.

Megyei kedvezmények és salsás éjszakai fürdőzés

Termal Online
-
  19.12.09 20:23 Utazás

Ezen a héten a fürdők szaunaprogramokkal és különleges éjszakai fürdőzésekkel is várják az érdeklődőket. Karácsony előtt még jó akciókat is el lehet csípni.

Mikor kell gyógytornászhoz fordulni?

Amennyiben nem kompenzáljuk mozgással, sporttal a munkánkból adódó mozgásszervi problémákat, akkor a gyógytornász nagy eséllyel ránézésre tudja, hogy ülve vagy állva dolgozunk-e.

2020-ban indul a csisztafürdői kisvasút újjáépítése

Termal Online
-
  19.12.08 15:12 Utazás

Befejezték a pályafelújítást a balatonfenyvesi kisvasúton, jövőre pedig kezdetét veszi a csisztafürdői vonal felújítása, ami gyakorlatilag újjáépítést jelent. 2002 óta nem járnak vonatok a gyógyfürdőhöz.