Találatok: 8 hír

Rengeteg fürdős kedvezménnyel zárul a január

Termal Online
-
  20.01.26 15:08 Utazás

Most több akciót tudunk ajánlani, mint programot. Hévízen a Tófürdőben ritkák az akciók, ezért most érdemes lecsapni a négy megyére érvényes kedvezményre. A kisújszállási fürdő a héten zárva tart.

Turisztikai fejlesztés indulhat Gyopárosfürdőn

Termal Online
-
  20.01.26 13:30 Utazás

Hamarosan több beruházás is kezdetét veheti Orosháza-Gyopárosfürdőn. A fejlesztést egy elnyert EU-s pályázat révén tudják megvalósítani.

Fürdőbelépők: különbségek a nyugdíjaskedvezményekben

Termal Online
-
  20.01.25 14:34 Utazás

A hazai termálfürdőkben olykor jelentős különbségek vannak abban, hogy kik vásárolhatnak kedvezményes árú nyugdíjas belépőt.

Vonzó szállásakciók a Hungarospában

Termal Online
-
  20.01.24 13:32 Utazás

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum saját szállodája a rövid pihenést tervezőknek és a hosszabb gyógykúrát keresőknek is kínál csomagajánlatot. Ezek mindegyike április 30-ig foglalható.

Kik látogatják a budapesti fürdőket?

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett fürdőket és strandokat 2019-ben több mint 5 millió vendég kereste fel. A decemberi forgalom különösen magas volt, amikor a 11 fürdőt 430 ezer vendég kereste fel.

Jövő héten nyit az Aquacinema fürdő fedett részlege

Termal Online
-
  20.01.23 16:46 Utazás

A szabadtéri részleget már az előző két nyáron birtokba vehették a vendégek. Most megnyitják az Aquacinema fedett fürdőjét is.

3+1 termálvizes tó, ahová érdemes ellátogatni

Termal Online
-
  20.01.22 17:21 Utazás

Akik ellátogatnának egy termálvizes tóhoz, azok számára több lehetőség is kínálkozik. Van köztük kisebb, nagyobb, újabb és hatalmas múltra visszatekintő termáltó is.

A szezonra megszépül a Zalaszentgróti Termálfürdő

Több kisebb, de fontos fejlesztés megvalósítását tervezik a Zalaszentgróton található fürdőben. Az önkormányzat üzemeltetésébe visszakerült termálfürdő nyitása idén május elsején várható.