Találatok: 13 hír

Ma jubilál az ország egyik legjobb gyógyvize

Termal Online
-
  Tegnap 14:49 Utazás

95 évvel ezelőtt ezen a napon tört fel Hajdúszoboszlón a termálvíz, ami rövid idő alatt gyökeresen megváltoztatta a település életét.

Olaszországi pótüdülés Hajdúszoboszlón

Termal Online
-
  Tegnap 13:39 Utazás

Szereti Olaszországot, de idén nem tudott hozzájuk elutazni? A hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotel egy különleges olasz hétvégével igyekszik megidézni a mediterrán hangulatot.

Mezőkövesden megtapasztalhatja az iszapkezelés kedvező hatását

Termal Online
-
  Tegnap 09:55 Utazás

A legnépszerűbb gyógyászati kezelések közé tartozik az iszappakolás, ami nem véletlen, hiszen meglepően sokrétű a gyógyhatása. A mezőkövesdi Hajnal Hotel gyógyászati kínálatának is része az iszapkezelés.

Veszprém megye két gyógyfürdője közül csak az egyikbe válthatunk belépőt

Termal Online
-
  20.10.25 17:36 Utazás

Veszprém megye nem túl gazdag gyógyvizekben és gyógyfürdőkben. Minősített gyógyvízből csak egy, gyógyfürdőből pedig kettő van a megyében.

Reumatikus betegségek: miért olyan hatásosak a gyógyvizek?

Termal Online
-
  20.10.24 18:46 Egészség

Nehéz találni olyan gyógyfürdőt, ahol a víz javallatai között nem szerepelnek a reumatikus betegségek. Mi lehet ennek a magyarázata?

Bor tematikájú szálláshely a termálfürdők ölelésében

Termal Online
-
  20.10.24 15:12 Utazás

Akármerre indulunk, termálfürdőket találunk. Egerszalók ideális úti cél a fürdők kedvelőinek, ugyanakkor itt a minőségi borok rajongói is megtalálják a számításukat.

Őszi-téli szezonban is üzemel a kinti gyógymedence Marcaliban

Termal Online
-
  20.10.24 13:54 Utazás

A tavalyi évhez hasonlóan a beltéri medencéken felül ismét tovább üzemeltetik a szabadtéri gyógyvizes medencét. Nyugodtabb körülmények várják az úszni vágyó vendégkört.

Az ország talán legbékésebb gyógyfürdője, ahol a belépő is olcsó

Termal Online
-
  20.10.23 14:39 Utazás

Szezonon kívül 1600 forint a teljes árú, 1400 forint a nyugdíjas belépő a hangulatos, kitűnő gyógyvizéről ismert fürdőbe. Berekfürdőn található az ország egyik legnagyobb múltra visszatekintő termálfürdője.

Sós vizes ülőfürdő: mikor érdemes alkalmazni?

Termal Online
-
  20.10.22 18:20 Egészség

Házilagos fürdőgyógyászati eljárás a sós vizes ülőfürdő. Elsősorban az adott területet érintő gyulladásos eredetű panaszok esetén lehet hatásos a sós ülőfürdő.

Online talkshow a Pikkelysömör Világnapján

Termal Online
-
  20.10.22 13:24 Utazás

Az online rendezvényen a Pszoriázis Centrumok szakemberei beszélnek a betegség modern kezelési lehetőségeiről és válaszolják meg a résztvevők által feltett kérdéseket. Október 29-én tartandó online eseményt Szily Nóra vezeti.

Könyvelő, pályázatíró iroda a termálhotel helyén?

Termal Online
-
  20.10.21 12:20 Utazás

Elhúzódó pereskedésre számít a siklósi termálfürdőt bérlő cég. Amennyiben nem működtethetik tovább a fürdőt, akkor a szomszédos hotelt sem szállodaként üzemeltetnék tovább.

Már az iskolákban a Kajla-útlevelek: fürdős kedvezmény is elcsíphető

Termal Online
-
  20.10.21 04:10 Utazás

Megérkeztek az iskolákba a Kajla-útlevelek, amelyekkel idén az őszi szünetben is ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatos gyerekek.

Magyarországi gyógyvizek: 11 új engedélyt adtak ki idén

Termal Online
-
  20.10.20 18:25 Utazás

Idén meglepően sok engedélyt adtak ki a gyógyvíz elnevezés használatára. Akadnak közöttük olyan gyógyvizek, amelyek korábban is rendelkeztek ezzel a minősítéssel.