Találatok: 58 hír

Közélet Közelről – 2019.10.14. – Szabó Péter Paks polgármestere

TelePaks
-
  Tegnap 23:56 Megyei

Szabó Péter kapott bizalmat a választóktól a következő öt éves önkormányzati ciklusra, a szavazatok 52.5 százalékával Paks korábbi vezetőjét választották a város polgármesterének.

Híradó – 2019.10.14.

TelePaks
-
  Tegnap 17:12 Megyei

Voksolás - Szabó Péter nyerte a polgármester választást. Program - Első alkalommal szervezték meg az Erőművek Éjszakáját. Győzelem - 77-62-t játszott az ASE a Jászberény ellen.

Szabó Péter Paks polgármestere

TelePaks
-
  Tegnap 15:53 Választás

100%-os feldolgozottság mellett, Szabó Péter nyerte a polgármester választást. A választók 52,5 százaléka voksolt a FIDESZ-KDNP jelöltjére. Ellenfele Heringes Anita, a Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltje volt, rá a résztvevők 47,49 százaléka szavazott.

A harmadik negyed döntött az ASE javára

77:62-re győzött az atomerőmű SE férfi NB I- kosárlabda csapata hazai pályán a Jászberény ellen. A piros kékek három fordulót követően 2-1-es mérleggel a tabella 6. helyén állnak.

Badacsonyi borok a Prelátusban

TelePaks
-
  Tegnap 15:53 Belföld

Kiváló borok, remek előadás. Ez jellemezte a Paksi Borbarátok Klubja legutóbbi estjét. A vendég ezúttal a Borbély Családi Pincészet szőlész, borásza, Borbély Tamás volt, aki badacsonyi borokkal érkezett az összejövetelre.

Választás 2019

TelePaks
-
  Tegnap 15:52 Választás

Reggel hat órakor nyitottak a szavazókörök október tizenharmadikán. A választásra jogosultak 45.9 százaléka, 7019 fő adta le voksát vasárnap. A helyi választási iroda vezetője szerint a paksi részvétel igazodott az országos eredményhez.

Erőművek éjszakája

TelePaks
-
  Tegnap 15:51 Belföld

Első alkalommal szervezték meg az országban az Erőművek Éjszakája elnevezésű rendezvényt. Az eseményhez az Atomenergetikai Múzeum is csatlakozott. Az interaktív programok és látványos kísérletek mellett üzemlátogatást is tehettek az érdeklődők.

Összefoglaló a 2019-es önkormányzati választásokról

TelePaks
-
  Tegnap 14:01 Megyei

Október 13-án zajlottak a 2019. évi általános helyi és nemzetiségi önkormányzati választások. Összefoglaltuk az eredményeket...

Felsőfokú tanulmányok támogatására lehet pályázni

TelePaks
-
  Tegnap 13:05 Megyei

Felsőfokú tanulmányok támogatására hirdet pályázatot a Felsőfokú Tanulmányok Szociális Támogatása Pakson Közalapítvány. Feltétel, hogy a pályázó a kérelmezést megelőzően legalább egy évig állandó paksi lakhellyel rendelkezik, valamilyen okból hátrányos helyzetű, illetve tanulmányainak célja első diplomájának megszerzése. A…

Ők kaptak ebben az esztendőben Céggyűrű kitüntetést

TelePaks
-
  19.10.13 18:35 Gazdaság

– A céggyűrű kitüntetés kifejezetten az, amiért sokat kell dolgozni. Nem csak dolgozni kell sokat, de az emberi kvalitásokat is meg kell csillantani, ráadásul évtizedeken keresztül, hiszen a vállalatnál eltöltött minimum 15 év után lehet egy munkavállalót felterjeszteni a kitüntetésre – ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Pekárik Géza, az MVM…

Braniszlav Dzunics: A harmadik negyedben döntöttük el a meccset

Hazai pályán fogadta a Jászberény csapatát az Atomerőmű SE, a férfi kosárlabdabajnokság harmadik fordulójában. Atomerőmű SE – Jászberény 77-62 (18-17, 19-14, 24-13, 16-18)...

Híradó – 2019.10.11.

TelePaks
-
  19.10.11 20:09 Megyei

Céggyűrű - Idén is 20 munkavállalónak adtak át kitüntetést. Helyhatósági választás - Vasárnap összesen 17 választókörben várják a polgárokat. Tárgyalás - Bíróság előtt a bölcskei késelő.

Jól működő képviselő-testületet kíván kialakítani a Fidesz-KDNP

TelePaks
-
  19.10.11 17:05 Választás

Három alappillére épült a Fidesz- KDNP paksi szervezetének a helyhatósági választásokra kialakított kampánya: a paksiakért felelősséggel, családbarát önkormányzat, valamint a fejlődő város és Paks II. beruházás. A Gárdonyi-kilátónál rendezett sajtótájékoztatón Szabó Péter polgármesterjelölt elmondta, a kampány sikeres volt, a választópolgárokat…

Céggyűrű-ünnepség 2019.

TelePaks
-
  19.10.11 17:05 Belföld

Idén is húsz munkavállalóját ismerte el céggyűrű kitüntetéssel az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Az ünnepségen Pekárik Géza vezérigazgatója mondott köszöntő beszédet, majd átadták az elismeréseket. A hagyományhoz híven idén is műsorral kedveskedtek a szervezők, a Budapest Jazz Orchestra lépett fel a Csengey Központ színpadán.

A paksiakért szeretne dolgozni a PDF

TelePaks
-
  19.10.11 17:04 Választás

Mi dolgozni szeretnénk a paksiakért – emelte ki Heringes Anita, a Paksi Deák Ferenc Egyesület polgármesterjelöltje a szervezet sajtótájékoztatóján, a piactéren, ahol az egyesület valamennyi jelöltje megjelent.