Találatok: 52 hír

Szakmát Tanulok – 2020.01.27. – Műkörmös

TelePaks
-
  Tegnap 18:35 Kultúra

A Telepaks műsorában mesterségek fortélyaival ismerkedünk. 2020 első adásában egy kevésbé férfias foglalkozást próbálok ki! Műkörmös leszek, tartsatok velünk.

Híradó – 2020.01.27.

TelePaks
-
  Tegnap 16:19 Megyei

Ünnepség – Átvette a Paks Kultúrájáért díjat a Kultúra Napján Mádi Magdolna. Művészeti est - A Balogh Antal Katolikus Általános Iskola és Gimnázium diákjai léptek színpadra. Fülesbagoly – Megszámlálták a populációt Dunakömlődön.

Mádi Magdolna vehette át a Paks Kultúrájáért Díjat

TelePaks
-
  Tegnap 15:31 Belföld

Ez a város nagyon sokat tesz a kulturális örökség megőrzéséért – mondta el Mádi Magdolna, a Paks Kultúrájáért Díj átvételét követően. A díjat 2004-ben a képviselő-testület azon személyek részére alapította, akik a város kultúrájáért, hazai és nemzetközi elismertségéért maradandót alkottak.

Művészeti estet tartott a Balogh Antal Katolikus Iskola

TelePaks
-
  Tegnap 15:20 Belföld

Kreatív énekes, mesés és táncos produkciókat mutattak be a Balogh Antal Katolikus Általános Iskola és Gimnázium a hagyományos művészeti estjükön. Az intézmény valamennyi korosztálya kedveskedett a közönségnek, közel 130 diák lépett színpadra. Az előtérben kiállítás is nyílt a tanulók kézműves munkáiból.

Blatt Pálra emlékeztek Pakson

TelePaks
-
  Tegnap 15:20 Belföld

A Baja csapata nyerte a hatodik alkalommal rendezett Blatt Pál labdarúgó emléktornát az Atomerőmű sportcsarnokban. Az U7-es korosztályban összesen hat együttes küzdött a helyezésekért, a nap végén az egyéni díjak is gazdára találtak.

Megünnepelték a Magyar Kultúra Napját

A Magyar Kultúra Napja alkalmából tartottak ünnepi estet pénteken a Csengey Dénes Kulturális Központban. Szabó Péter polgármester beszédét követően átadták a Paks Kultúrájáért díjat, amelyet Mádi Magdolna, a Tűzvirág Táncegyüttes művészeti igazgatója vehetett át.

Testületi Tudósítások – 2020.01.24

TelePaks
-
  20.01.26 14:13 Kultúra

Testületi Tudósítások - 2020.01.24

Az utolsó öt percben ment el a hajó

Rangadót játszott az ASE NBI/A-s férfi kosárlabdacsapata, Kovács Ákosék Körmenden léptek pályára. EGIS Körmend – Atomerőmű SE 93-84 (18-21, 33-23, 18-21, 24-19)...

Vereség a Ferencváros elleni mérkőzésen

TelePaks
-
  20.01.25 17:13 Sport7 hír a témában

Kikapott a Paksi FC a Ferencvárosi TC ellen játszott mérkőzésen az OTP Bank Liga 17. fordulójában, idegenben…

О гимне – по поводу дня венгерской культуры

TelePaks
-
  20.01.25 11:30 Megyei

В среду, 22 января отмечался день венгерской культуры, но наш город старался подлить праздничное настроение: организовал торжественный вечер в пятницу. Нет лучше нужного…

Híradó – 2020.01.24.

TelePaks
-
  20.01.24 20:17 Megyei

Testületi ülés – Intézményvezetői kinevezésekről is döntött a képviselő-testület. Intézményavató – Ünnepélyesen is átadták a Kalkuttai Szent Teréz tagóvodát. Értékelés és tervek – Évindító sajtótájékoztatót tartott az Országos Atomenergia Hivatal.

Mádi Magdolna kapta a Paks Kultúrájáért díjat

A magyar kultúra napja alkalmából rendezett városi ünnepségen Szabó Péter polgármester mondott beszédet, majd átadta a Paks Kultúrájáért díjat, amit ez alkalommal Mádi Magdolna, a Tűzvirág Táncegyüttes művészeti igazgatója vehetett át…

Megtartotta januári ülését a képviselő-testület

Módosította a 2019. évi évi költségvetési rendeletet, megállapította a polgármesteri hivatalban dolgozó köztisztviselők idei illetményalapját, közlekedési céget alapított és személyi kérdésekről is döntött a Paks Város Önkormányzatának képviselő-testülete januári ülésén…

Átadták a Kalkuttai Szent Teréz Óvodát

TelePaks
-
  20.01.24 16:11 Belföld

– Ha Paksot építjük, akkor tudjuk a nemzetet is építeni, ez az óvoda is ezt a célt szolgálja – mondta Süli János, bővítésért felelős miniszter a Kalkuttai Szent Teréz Tagóvoda ünnepélyes átadóján. Az eseményen dr. Udvardy György veszprémi érsek hangsúlyozta, hogy olyan oktatási központot szeretnének itt létrehozni, amely az óvodától a…

Nyolc témában döntött a képviselő-testület

Elfogadták az elmúlt évi költségvetésről szóló rendelet hetedik módosítását, megállapították a polgármesteri hivatalban foglalkoztatott köztisztviselők idei évi illetményalapját, kft.-t hoztak létre, és önkormányzati cégvezetői megbízatásokról döntöttek a képviselők január 23-i ülésükön, a városházán.