Találatok: 27 hír

Felturbózta az adatmennyiséget a Telenor új számlás tarifáiban

Technokrata
-
  Tegnap 08:13 Infotech

A beszédet előnyben részesítők is találnak a korábbinál kedvezőbb lehetőségeket The post Felturbózta az adatmennyiséget a Telenor új számlás tarifáiban appeared first on technokrata.

Csúcsteljesítményű AMG modellek gyártása indult el Magyarországon

Kizárólag Kecskeméten gyártják a Mercedes-Benz AMG Performance kompakt modelljeit The post Csúcsteljesítményű AMG modellek gyártása indult el Magyarországon appeared first on technokrata.

Újabb mérföldkő a magyarországi digitális oktatásban

Technokrata
-
  Tegnap 05:00 Infotech

Iskolai környezetekhez fejlesztett Dell laptopflottán tanulhatnak az Európa 2000 Középiskola diákjai The post Újabb mérföldkő a magyarországi digitális oktatásban appeared first on technokrata.

Robotpókot küldenek a britek a Holdra

Technokrata
-
  19.10.12 09:50 Infotech

A robotpók a világ legkisebb holdjárója lesz, és az első, ami lábakon jár. 2021-ben indulhat a Holdra Nagy-Britannia első holdjárója. A szerkezet az eddigi legkisebb holdjármű lesz, és nem kerekek, hanem lábak segítségével közlekedik. A gép tömege csupán másfél kilogramm. Tudományos műszerek mellett két kamerát tartalmaz, és mínusz 130…

David Preece a Panasonic új közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója

Technokrata
-
  19.10.12 07:00 Infotech

2019. október 1-jével David Preece-t nevezték ki a Panasonic közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatójának. The post David Preece a Panasonic új közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója appeared first on technokrata.

Az európai gyártóvállalatok nem tudják eredményesen alkalmazni az okostechnológiákat

Technokrata
-
  19.10.12 06:00 Infotech

Az európai gyártóvállalatok kevesebb mint egyharmada használta fel eddig sikeresen az okosgyári működésből származó adatokat az üzleti döntéshozásban The post Az európai gyártóvállalatok nem tudják eredményesen alkalmazni az okostechnológiákat appeared first on technokrata.

A világ legkiválóbbjai közé került a GreenGo

Kiválósági díjat kapott a GreenGo az Oracle OpenWorld 2019 konferencián, a Fenntarthatósági Innováció kategóriában. The post A világ legkiválóbbjai közé került a GreenGo appeared first on technokrata.

A FlixMobility új tech hubot nyitott Nürnbergben

Technokrata
-
  19.10.11 15:11 Infotech

A már meglévő berlini, müncheni és harkovi tech hubok mellett a FlixMobility tovább növeli fejlesztői csapatát. ● Az új FlixCar szolgáltatást Nürnbergben fejlesztik ● Növekvő csapat: 50 új fejlesztő 2020 végéig ● ZOLLHOF tech inkubátor – az ideális hely IT startupok részére Európa legnagyobb távolsági buszszolgáltatója a nürnbergi ZOLLHOF…

Babakocsikhoz fejleszt intelligens hajtásrendszert a Bosch

Intelligens érzékelők szabályozzák a babakocsi elektromos hajtását és az automatikus fékezést, mérik a sebességet és értékelik az útfelszín minőségét The post Babakocsikhoz fejleszt intelligens hajtásrendszert a Bosch appeared first on technokrata.

A frissdiplomás mérnökök átlagfizetése elérte a 400.000 forintot

Kiugróan megemelkedtek az elmúlt években a keresetek a műszaki pályákon. The post A frissdiplomás mérnökök átlagfizetése elérte a 400.000 forintot appeared first on technokrata.

A fiatalok szerint a Magyar Telekom lett az egyik legvonzóbb munkahely

Technokrata
-
  19.10.11 05:00 Infotech

A PwC Magyarország idén több mint 37 ezer középiskolában vagy felsőoktatási intézményben tanuló diák és pályakezdő fiatal munkahelyválasztási preferenciáit tárta fel online kérdőív segítségével. The post A fiatalok szerint a Magyar Telekom lett az egyik legvonzóbb munkahely appeared first on technokrata.

Törökbálinton is beújít a SPAR

A SPAR ez év októberben egy modern és minden vásárlói elvárásnak megfelelő áruház építését kezdi meg a Pest megyei településen. The post Törökbálinton is beújít a SPAR appeared first on technokrata.

Így lesz programozó egy háromgyerekes fizikusból

Közgazdászok, jogászok és fizikusok is részt vettek már a kifejezetten kisgyerekes anyákat célzó programozó átképzésben. The post Így lesz programozó egy háromgyerekes fizikusból appeared first on technokrata.

Manapság egy jó ötlet akár egymillió forintot is érhet

Technokrata
-
  19.10.10 07:12 Színes

Európa legnagyobb hackathonja ismét Budapesten The post Manapság egy jó ötlet akár egymillió forintot is érhet appeared first on technokrata.

Így dobhatjuk fel a lakásunkat a tél közeledtével

Októberben hosszabbodnak az éjszakák, búcsúzik az indián nyár és az utolsó napsugarak. The post Így dobhatjuk fel a lakásunkat a tél közeledtével appeared first on technokrata.