Találatok: 29 hír

Öt menő ajándékötlet karácsonyra, hogy a gyerek játszva megtanuljon programozni!

Az adventi időszakban a gyermekes szülők egyik legnagyobb gondja, hogy beszerezzék a megfelelő karácsonyi ajándékot csemetéiknek. The post Öt menő ajándékötlet karácsonyra, hogy a gyerek játszva megtanuljon programozni! appeared first on technokrata.

A Saft építi fel a legnagyobb lítium-ion energiatároló rendszert az északi országokban

Megújuló energiaforrások és Energiatárolók The post A Saft építi fel a legnagyobb lítium-ion energiatároló rendszert az északi országokban appeared first on technokrata.

Így működik a gyakorlatban az agilis munkamódszer

Ne csak arról ismerjem meg a kollégámat, hogy ugyanolyan belépőkártya lóg a nyakában The post Így működik a gyakorlatban az agilis munkamódszer appeared first on technokrata.

Optimistább cégvezetők, erősödő beruházási szándék

A Rentasystem immár hatodikkal alkalommal volt kíváncsi a KKV-k és a nagyvállalatok IT és egyéb eszköz-beruházásaira és azok finanszírozási hátterére. The post Optimistább cégvezetők, erősödő beruházási szándék appeared first on technokrata.

Elérhető a Sophos Intelix felhőalapú threat intelligence platformja

Technokrata
-
  Tegnap 09:00 Infotech

API hozzáférés a digitális fenyegetésekkel kapcsolatos, használatra kész szakértelemhez The post Elérhető a Sophos Intelix felhőalapú threat intelligence platformja appeared first on technokrata.

Negyedik alkalommal kapott Zöld Nyomda díjat a Xerox

Technokrata
-
  Tegnap 07:55 Infotech

Negyedik alkalommal kapta meg a Zöld Nyomda Díjat a Xerox Digitális Nyomda, amellyel elismerték, hogy olyan innovatív technológiákat használ a termelékenység növelésére, amely a lehető legkisebbre csökkenti a környezeti hatásokat. A Xerox, amely élen jár az intelligens dokumentumkezelésben, közel húsz éve segíti ügyfeleit digitális nyomdai…

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

Technokrata
-
  Tegnap 07:00 Infotech

A Fibaro Smart Home egy könnyen integrálható, intelligens otthonautomatizálási rendszer, amely az úgynevezett „z-wave” technológiával biztosítja a központ és a vezérelt eszközök közötti vezeték nélküli kapcsolatot. Termékeik minősége és megjelenése alapján a leginnovatívabb gyártók között vannak a házautomatizálás piacon. Cikkemben a…

Fenntarthatósági okokból felére csökken a Vodafone SIM kártyák mérete

Hitelkártya méretű SIM kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50%-kal csökkenti a SIM kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül. A Vodafone célul…

A vállalkozók nem ismerik, de félnek tőle – Kutatás a nyílt bankolásról

A nyílt bankolásról szóló uniós direktíva szeptember 14. óta érvényben van, ennek ellenére az online számlázóprogrammal rendelkező vállalkozók több mint fele állítja, még sosem hallott róla. Kétharmaduknak vannak félelmei a nyílt bankolással kapcsolatban, 74 százalékuk pedig soha nem mutatná meg a számlatörténetét egy idegennek –…

Közösségi élményt varázsol az ünnepek előtti rohanásban a Telenor Hiperfa

Szőke Gábor Miklós szobrászművész interaktív karácsonyfája a budapesti Városháza parkban látható The post Közösségi élményt varázsol az ünnepek előtti rohanásban a Telenor Hiperfa appeared first on technokrata.

A vezetés közbeni mobilozás az egyik legidegesítőbb szokás a magyar autósok szerint

Technokrata
-
  19.12.08 08:09 Autó-motor

Az indexelés elmulasztása, a veszélyes előzés és a mobiltelefon-használat a legidegesítőbb szokások az utakon The post A vezetés közbeni mobilozás az egyik legidegesítőbb szokás a magyar autósok szerint appeared first on technokrata.

Design Terminal – Startup megoldások újítják meg a hazai mezőgazdaságot

Az inkubációs program további szakaszaiban a NAK és a Design Terminal workshopokon, konzultációkon, ágazati és külsős mentorok bevonásával segíti a résztvevő startupok fejlődését The post Design Terminal – Startup megoldások újítják meg a hazai mezőgazdaságot appeared first on technokrata.

Így készüljön fel az utazásokra az ünnepek alatt

Technokrata
-
  19.12.07 10:25 Autó-motor

Téli autós tippek a LeasePlantől The post Így készüljön fel az utazásokra az ünnepek alatt appeared first on technokrata.

A nők egyértelműen alkalmasabbak coach-nak, mint a férfiak

Technokrata
-
  19.12.07 10:20 Színes

Hazánkban is egyre kevésbé kell magyarázni, hogy létjogosultsága van a business és life coach szakmának. The post A nők egyértelműen alkalmasabbak coach-nak, mint a férfiak appeared first on technokrata.

Az új Nokia 2.3 a mesterséges intelligencia erejét adja a kezünkbe

Technokrata
-
  19.12.06 08:46 Mobiltech

Az egyre jobb Android élmény és a dupla hátlapi kamera a kétnapos üzemidővel párosul. The post Az új Nokia 2.3 a mesterséges intelligencia erejét adja a kezünkbe appeared first on technokrata.