Találatok: 11 hír

Naponta 1500-2000 maszk készül a szolnokiaknak

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere legújabb videóüzenetében elmondta, elkezdődött az ingyenes szájmaszkok kiosztása a szolnokiaknak, az egészségügyben dolgozóknak ingyenessé tették a buszközlekedést és az idősotthonokba beköltöznek a gondozók, hogy lehetőség szerint ne kerüljön be kívülről vírus az intézményekbe.

Folytatódnak a munkálatok a dr. Sebestyén Gyula és a Mester úton

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 16:12 Megyei

A kivitelező tájékoztatása alapján 2020. április 2-tól a Dr. Sebestény Gyula úton a Városmajor út és a megyei múzeum raktára közötti 30 méteres szakaszt lezárják - közölte Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A lakóhelyéhez legközelebbi iskolában vehetik át az ebédet a tanulók

Több szülő is jelezte, hogy egyszerűbb lenne a gyermeküknek a lakóhelyükhöz legközelebb eső iskolában átvenni az ebédet, majd az intézményi szolgálat egyből cselekedett és megoldották a helyzetet.

Négycsillagos minősítést kapott a szolnoki Sóház Panzió és Apartmanház

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 14:30 Megyei

A Tóth Andrea által vezetett panzió és apartmanház április elsején kapta meg az értesítést az elsimerő minősítésért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségétől. A csapat home office-ban ünnepelte meg az első legnagyobb sikerüket. 

Ingatlanpiac: 2020 a változások éve lesz (?) - A Casa NetWork tanácsai

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 11:45 Megyei

Kevés olyan dolog létezik, ami mindenkit kivétel nélkül érdekel. Az egyik ilyen az ingatlan. Mert lakni kell! A tulajdonunkban lévő lakás, ház aktuális forgalmi értékének nagyságával szinte mindenki tisztában van. Még akkor is, ha éppen sem eladni, sem pedig vásárolni nem akar. Gávris Szabolcs, a Casa Network ingatlanhálózat vezetője…

Tegyél jót, válassz helyi vállalkozót! Megjelent a Szolnok Megyei Napló legújabb lapszáma!

Szolnoki Napló
-
  20.04.01 11:06 Megyei

A hetente 44.000 példányszámban megjelenő újságunkban hétről-hétre rengeteg szolnoki és környéki vállalkozó mutatkozik be és kínálja termékeit. A mostani nehéz helyzetben tegyünk jót: válasszuk az ő szolgáltatásait, hogy segíthessük fennmaradásukat!

Járványügyi kórházzá nevezték ki a szolnoki Hetényi Géza megyei kórházat is

Erről március 31-én a kórház főigazgatója, Dr. Bene Ildikó számolt be közleményében.

Könyvajánló a karanténra: A Széchenyi Optika elárulja, miért boldogabbak a szemüvegesek

Szolnoki Napló
-
  20.03.31 10:30 Megyei

2019 őszén jelent meg a Széchenyi Optika tulajdonosának és optometrista-látszerészének, Taupert Szilviának az első könyve, amelyben lerántja a leplet arról, miért boldogabb az, aki szemüveget visel.

Egy jészberényi idős nőnek pozitív lett a koronavírus-tesztje, Szolnokon kezelik

Budai Lóránt, Jászberény polgármestere jelentette be, hogy egy helyi 74 éves néni is elkapta a vírust. 

Ingyen maszkot biztosít a város a szolnokiaknak

Szolnoki Napló
-
  20.03.30 15:18 Megyei

Szalay Ferenc polgármester Facebook oldalán jelentette be a hírt, hogy az igényeket keddtől tudják fogadni és szerdától lehet majd átvenni a maszkokat.

Jövőre halasztják a 26. Jász Világtalálkozót

Szolnoki Napló
-
  20.03.30 14:33 Megyei

Jövőre halasztják az idén nyárra tervezett  26. Jász Világtalálkozót a koronavírus-járvány miatt - közölte a házigazda jánoshidai önkormányzat képviselőtestülete és a társrendező Jászok Egyesülete pénteken közleményben az MTI-vel.