Találatok: 154 hír

A hosszabbításban lettek meg a GYHK első pontjai

A mérkőzés első fele kiegyensúlyozott volt, de aztán teljesen felborult a pálya, a Gyergyói HK tűzijátékot rendezett a Hokiklub Budapest kapuja előtt, azonban a piros-fehérek még mindig nem találják a góllövés receptjét.

Becze aranygóljával nyert a Sportklub

Székelyhon
-
  Tegnap 21:15 Sport

Fordulatos mérkőzésen, a hosszabbítás első percében lőtt góllal győzte le a Csíkszeredai Sportklub az Újpest együttesét 4–3-ra a jégkorong Erste Liga alapszakaszában.

Biciklikkel járták végig a leendő kerékpárút nyomvonalát

Székelyhon
-
  Tegnap 21:10 Határtalan

Felvonulással zárult a Mobilitás Hete Székelyudvarhelyen pénteken délután: a Márton Áron térről indulva azt a mintegy 16 kilométeres távot járták be a kerékpárosok, amelyen a közeljövőben egybefüggő bicikliutat alakít ki a városvezetés.

Itthon tanulni, a szülőföldön boldogulni

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

Több mint száz elsőéves hallgatót fogadott köreibe a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ (SZÉK) pénteken délután: a három szakra beiratkozottak eskütétellel váltak a diákközösség tagjaivá.

Nem lesz hiány programokból ezen a hétvégén sem

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

Falura költözik a város Csíkszeredában, gazdanapokat tartanak Csíkdánfalván és Csíkszentsimonban, lófuttatás lesz Erdőszentgyörgyön, Töltöttkáposzta Fesztivál Parajdon, és ezek csak a legnagyobbak a megannyi esemény közül. Programajánló.

Ezek a fogorvosok lesznek ügyeletben a hétvégén

Székelyhon
-
  Tegnap 20:12 Határtalan

Csíkszeredában Bálint-Tulit Enikő, míg Székelyudvarhelyen Nyirő Sándor látja el a sürgősségi fogászati eseteket a hétvégén.

Továbbra is szenved a rossz helyzetkihasználás miatt az SZFC

Székelyhon
-
  Tegnap 19:21 Sport

Hiába alakított ki számtalan lehetőséget Lénárdfalván a Székelyudvarhelyi FC, a labdarúgó 3. Liga 5. fordulójában végül kétgólos vereséget szenvedett a helyzeteit jobban kihasználó házigazdától.

Még mindig várat magára a Sepsi OSK első hazai győzelme

Megszakíthatja a döntetlenek sorozatát a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a labdarúgó 1. Liga 10. játéknapján hazai pályán fogadja az FC Hermannstadt együttesét. A háromszékiek eddig összegyűjtött tíz pontjukkal a rangsor 8. helyén állnak.

Gyilkosságért elítélt rab szökött meg

Székelyhon
-
  Tegnap 18:15 Határtalan

Megszökött péntek délután egy minősített emberölésért 22 éves börtönbüntetésre ítélt 39 éves fogvatartott Goleşti település környékéről, ahol börtönön kívüli munkát végzett – tájékoztatta az Agerprest a focşani-i börtön, ahol a férfi büntetését töltötte.

Zárt kapus büntetést kapott a magyar válogatott a szlovákok elleni meccs miatt

A Magyar Labdarúgó-szövetségnek zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Azerbajdzsán elleni október 13-i hazai Eb-selejtező mérkőzést, illetve mintegy 20 millió forintos büntetést kell befizetnie az UEFA-nak.

Rhédey múzeumot avattak Erdőszentgyörgyön – Erzsébet királynő szépanyjának is emléket állít a kiállítótér

Székelyhon
-
  Tegnap 18:14 Határtalan

Régi adósságot törlesztett Erdőszentgyörgy azzal, hogy pénteken hivatalosan is megnyitották a helyi kastélyban a Rhédey-kiállítóteret, amely többek közt múltunk tragikus sorsú szépségének, Rhédey Claudiának állít emléket.

Holtan találtak egy tanulót Csíkszeredában

Székelyhon
-
  Tegnap 17:11 Határtalan

Öngyilkossági kísérletről kapott bejelentést egy csíkszeredai középiskolából a rendőrség pénteken délután. A helyszínre érkező hatóságiak és mentősök már csak egy 17 éves diák halálának beálltát tudták megállapítani.

„Önvédelemből” elégséges: fejtörést okoz a tanintézeteknek az őrszolgálat

Székelyhon
-
  Tegnap 15:12 Határtalan

Térfigyelő kamerákkal, portásokkal, mozgásérzékelős riasztórendszerekkel, saját kapusszolgálattal, illetve őrző-védő cégek szolgáltatásait igénybe véve próbálják fenntartani a biztonságot a Hargita és Maros megyei tanintézetek többségében. Az iskolák zömében működik valamilyen állandó felügyelet.<

A sereghajtónál törné meg negatív sorozatát az FK Csíkszereda

Székelyhon
-
  Tegnap 13:15 Sport

A 8. forduló mérkőzéseivel folytatódik a román labdarúgó 2. Liga küzdelemsorozata, az FK Csíkszereda szombaton délelőtt 11 órától a sereghajtó Sportul Snagov otthonában vendégszerepel. A mérkőzést a csíkszeredai Mikó-vár udvarán, kivetítőn is lehet követni.

Örökbefogadás: új informatikai rendszer készül

Székelyhon
-
  Tegnap 13:15 Határtalan

Az örökbefogadással kapcsolatos adminisztratív eljárások leegyszerűsítése, valamint a bürokrácia csökkentése a célja annak az intézkedésnek, melynek értelmében létrehozzák az Országos Örökbefogadási Informatikai Rendszert.