Találatok: 31 hír

Megmérgezték Bóbitát, a Tavasz utcai kiskutyát

Szegeder
-
 Tegnap 19:22Belföld

Darab májasba rejtett patkánymérget dobtak be a Tavasz utca egyik udvarára, miután az ott lakó nő sétálni vitte kutyáját.

Nyolcsávos futópályát kapott az újrókusi sporttelep

Elkészült a Szegedi Vasutas Sportegyesület (SZVSE) nemzetközi versenyek rendezésére alkalmas atlétikai pályája - közölte az egyesület elnöke hétfőn a helyszínen.

Drágul a parkolás Szegeden

Nagy Sándor javasolja, hogy 2021-ben 7%-kal, 2022-ben pedig további 4%-kal emelje meg Botka László Szegeden a parokolási díjakat. A rendeletről Botka László egymaga dönthet a veszélyhelyzet miatt.

A karácsonyi vásár mellett szerencsére Dóm téri műanyagégetés sem lesz az idén

Szegeder
-
 Tegnap 15:36Belföld

A számomra teljesen érthetetlen szokás, mely szerint minden évben egy halom konténerbe sűrített műanyagot meggyújtanak, majd azt rituálisan belélegeztetik az egybegyűlt félszáz emberrel, szerencsére idén nem kerül megrendezésre a koronavírus-járvány miatt.

Házában égett meg valaki Makón

Halálos tűzeset történt vasárnap délelőtt Makón.

Elektromos buszokat vesz a kormány a magyar városokba

A kormány a Klíma- és természetvédelmi akcióterv részét képező Zöld busz programban tíz éven át összesen 36 milliárd forinttal támogatja az elektromos autóbuszok beszerzését. A mai napon megjelent első, 4,2 milliárd forint keretösszegű pályázati kiírásban a városi elektromos meghajtású személyszállítási járművek beszerzésére és a…

Megszűnik a Barátok közt

22 év után véget ér a Barátok közt, ezt már az RTL igazgató-helyettese is megerősítette. Kolosi Róbert a SorozatWikinek mondta, hogy már nem nézik elegen a sorozatot. „A sorozat kreatív szempontból egy olyan útvesztőbe került, amely teljesen eltérítette az eredeti gondolataitól, eredeti céljaitól és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már c

Elloptak egy autót a belvárosból, a rendőrök hamar rábukkantak

A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a baksi férfival szemben, aki elkötött egy személyautót Szegeden. A járőrök rövid időn belül elfogták.

Örökre bezárhat a Cserepes sori piac

Szegeder
-
 Tegnap 11:58Belföld

Az önkormányzat kezdeményezte a harminc éves Cserepes sori piac megszüntetését. Decemberben születik döntés, melyet Botka László egymaga hozhat meg.

Nagy Blanka kilép a Momentumból

Az Azonnali értesülései szerint azért hagyja ott pártját, mert nem lehetett jelölt a 2022-es országgyűlésin.

Kivágtak egy halom nagy fát a Lapos mellett

Szegeder
-
 20.11.29 11:05Színes

Nagyjából 40, terjedelmes nyárfát csaptak ki a Tisza újszegedi árterében a héten az Ativizig munkatársa. A változást arra járó kollégánk szemet szúróként jellemezte. Az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság tájékoztatása szerint a fák rendkívül nagy dőlésveszélyűek és túlkorosak voltak már. Azt ígérik, hogy a helyükre a faanyag elszállítása és a…

Közel 7 ezer új fertőzöttet regisztráltak tegnap

6819 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 211 527 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Havazás lehet Szegeden

Északkeleten több mint 5 centiméternyi hó is hullhat, egy keveset azonban Szegedre is jósolnak.

Nem vehetünk ezentúl a sofőrnél jegyet a Mars téren

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében december 1-től bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés. Szeged is a listán.

2021-ben akarják kiírni a pályázatot, és 2022-ben befejezni szabadkai vasút vajdasági részét

Szegeder
-
 20.11.28 12:13Külföld

Villámgyorsan tervezik felújítani  a szerbek a Szabadka és a szerb-magyar határ közötti vasútvonalat. A pályázatot csak jövőre írják ki, 2022-végére azonban már el akarnak készülni az egésszel, mondta a város alpolgármestere.