Találatok: 46 hír

Ezért találják meg az okos, céltudatos nők olyan sokára az Igazit

Style
-
  Tegnap 16:39 Életmód

Az okos, céltudatos, empatikus nő messzemenően érzékeny. Kötődne már valakihez, de közben végzetesen retteg attól, hogy mégsem működik majd a kapcsolat, ezért nem nyitja meg a szívét, és nem mutatja esendő arcát. Tudat alatt győzködi magát, és indokokat sorakoztat fel a kapcsolat ellen, ahogy tart, majd túlságosan függeni kezd…

Felejtsük el a kézfertőtlenítőt?

Style
-
  Tegnap 14:24 Életmód

Amióta megjelent a koronavírus, mindenkinél van kézfertőtlenítő, a zsebében, a táskájában, a kocsijában, az íróasztalán és szinte egész nap használjuk is. Így próbáljuk megvédeni magunkat a vírustól. De vajon mit szól ehhez a bőrünk? Megkérdeztük Dr Pónyai Katinka bőrgyógyászt.

Férfiszempont: Megalkuvás a szexben

Style
-
  Tegnap 12:25 Életmód

Hallani időnként olyan párokról, akiknél több évtized után is tökéletesen működik a szexualitás. Valószínűleg ők vannak a legkevesebben. Jó esetben tisztában is vannak vele, hogy milyen szerencsés találkozás az övék, és meg is becsülik.

Az empátia segít, hogy megértsd az embereket és a világ rezdüléseit

Style
-
  Tegnap 12:12 Életmód

Nem véletlenül ütközünk mostanában olyan gyakran az empatikus jelzőbe. Bár sokan borongósan látják a jövőt, szerencsére úgy tűnik, hogy egyre többen természetesen kapcsolódnak azáltal, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek empatikus képességeikre. Egy új kutatás pedig hihetetlen dologra világít rá.

Az igazság az, hogy mindig kell egy barát

Style
-
  Tegnap 12:09 Életmód

Sokszor az igazságot, vagy az őszinte véleményt, ami eltér a miénktől, nehéz lenyelni és megemészteni. Azonban ezeket a dolgokat mégis leginkább attól a személytől tudjuk elfogadni, akivel a legszorosabb baráti kapcsolat fűz össze minket. Egy őszinte barát sokkal többet ér, mint száz másik. Így érdemes megbecsülnünk, ha olyan szerencsés…

Stílusiskola: így viselj ősszel farmerszoknyákat

Style
-
  Tegnap 11:58 Életmód

A farmerszoknya is azok közé a ruhadarabok közé tartozik, amelyeket nyugodtan átmenthetünk a nyáriból az őszi szezonba. Mindössze a megfelelő kiegészítőkről és rétegezésről kell gondoskodnunk, és máris stílusos őszi szetteket kapunk. Mutatjuk a kedvenceinket!

Top10: Őszi manikűr ötletek kékkel

Style
-
  Tegnap 11:39 Életmód

Ha szeretnél már búcsút mondani a harsány nyári árnyalatoknak, viszont nem szeretnél teljesen lemondani a színekről, akkor az őszi manikűrödhöz a kéket ajánljuk. Egészen biztosan passzolni fog a szezonális outfitekhez, ráadásul gyönyörű árnyalatokat lehet találni, amelyek vonzani fogják a tekinteteket.

A világsztárok mellett a Lexus is reflektorfénybe került a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon

A 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál mobilitási partnereként a világ vezető környezetbarát luxusautómárkájaként ismert Lexus is sütkérezett a rivaldafényben a múlt hétvégén. A rangos filmművészeti seregszemlét immár negyedik egymást követő éve támogatott Lexus által rendelkezésre bocsátott luxusautókkal okkal olyan hírességek érkeztek a…

Dolgok, amikért soha nem kell bocsánatot kérned

Style
-
  20.09.16 22:57 Életmód

A bocsánatkérés felszabadító és gyógyító erővel rendelkezik, de van olyan helyzet, amikor már sok, esetleg káros is lehet. Ez már az a pont, amikor nem azért kérünk bocsánatot, mert hibáztunk, hanem azért, mert hűek maradtunk önmagunkhoz. A bocsánatkérésnél fontos, hogy megőrizzük a saját önbecsülésünket is, ne hagyjuk, hogy mások olyan…

Stílusiskola: így viselj ősszel ballonkabátokat

Az őszi szezon divat szempontjából messze az egyik legnagyobb kedvencünk, ugyanis ilyenkor a réteges öltözködésnek köszönhetően nagyon változatos, és kifejezetten stílusos szetteket állíthatunk össze. Ezúttal az egyik kihagyhatatlan alapdarab, a ballonkabát viseléséhez szeretnénk néhány ötletet adni!

Hogyan udvarol egy 21. századi férfi?

Style
-
  20.09.16 14:27 Életmód

Tud-e a mai férfi udvarolni? Hol maradnak a régimódi ismerkedési szokások, a mély beszélgetések? Hol vannak azok a férfiak, akiket csillogó szemmel figyelünk, ahogyan eltökélten indulnak felénk az udvarlás sokak számára bonyolult és szükségtelen mezsgyéjén? Ők nem érzékelik ezt fölösleges, mihaszna, időhúzó tevékenységnek, nem…

'Szerelmet kerestem, de közben önmagamra találtam' – interjú Dobi Diával

Style
-
  20.09.16 14:11 Életmód

Egy lélek útján járó nő, aki nem kér a címkékből. Így válaszolt Dia, amikor megkértem, meséljen magáról, mutatkozzon be. Dia sok éve foglalkozik emberekkel, főként a lelkükkel. Számos módszert tanult, technikát tanult az évek alatt, mégsem kötelezte el magát egyik mellett sem.

Hogyan csökkentsük vagy űzzük el tartósan a stresszt életünkből?

Style
-
  20.09.16 14:07 Életmód

A stressz sajnos mindannyiunk életében egyre erőteljesebben jelen van ilyen vagy olyan formában napjainkban, amikor mind nőként, mind férfiként egyre több fronton kell helytállnunk. Sokszor észre sem vesszük magunkon, de mind lelki, mind fizikai egészségünkre rendkívül negatív hatással van. Olykor pedig már annyira feszültek is lehetünk,…

A szeretetet lehet tanulni?

Style
-
  20.09.16 12:13 Életmód

A szeretet képességét adottságnak tekintjük. Magától értetődőnek, hiszen eredendően ezt szívtuk magunkba az anyatejjel. A valóság azonban nem csupán fekete és fehér árnyalatokból áll, a szeretetet bizony nagyon kemény gyakorolni.

Kellene legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre

Style
-
  20.09.16 11:59 Életmód

Egy párkapcsolatba mindenki csomaggal érkezik. Ha a szerelem sok megszenvedett kapcsolat után ékezik, óvatosabban bánsz a szíveddel. Emlékszel a csalódások sebeidre, melyek tán azóta sem gyógyultak be. Minél többször, többféle bizalomvesztés ért bennünket, annál nehezebb bíznunk. De nem adhatod fel!