Találatok: 56 hír

Felesleges egy nárcisztikus szeretetéért küzdened

Style
-
 Ma 18:23Életmód

Gyakran a hiú és önző embereket is hajlamosak vagyunk nárcisztikusként elkönyvelni, pedig ez egy ennél sokkal összetettebb és problémásabb személyiségzavar. Ha egy ilyen emberrel kerülünk kapcsolatba,kezdetben minden csodásnak, sőt az egész személyisége, és maga a szituáció is kifejezetten vonzónak tűnhet, azonban hamar…

9 dolog, amitől jó lesz egy vezető

Style
-
 Ma 16:33Életmód

Az irányítás nem könnyű feladat. Hatalmas felelősséggel jár, és buktatókkal van kikövezve. Vezetőnek születni kell, bár néhány eleme elsajátítható. Mutatjuk, mik azok a tulajdonságok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki jó irányító, igazgató, vagyis főnök lehessen!

Ha igazán szeretsz valakit, helyet adsz neki az életedben

Style
-
 Ma 15:20Életmód

Amikor valóban, őrülten, mélyen beleszeretsz valakibe, tegyél meg mindent, hogy helyet biztosíts számára az életedben. Üdvözöld őt a világodban, add neki oda a kulcsot a szívedhez. Tegyél meg mindent, hogy otthon érezze magát. És győződj meg róla, hogy valóban boldog-e.

Stílusiskola: így viselj tavasszal pasztell színeket

Style
-
 Ma 12:26Életmód

Reméljük, hogy hamarosan tényleg a tavaszt köszönthetjük már, és elcsomagolhatjuk a téli ruháinkat. Az új szezon egyet jelent a színesebbnél színesebb ruhadarabokkal, például a csodás pasztell árnyalatúakkal. Mutatjuk, hogy mit érdemes viselni idén tavasszal!

Megkezdődött a gokart szezon a drivingcamp pályáján

Style
-
 Ma 11:32Életmód

Végre ismét egyre több lehetőségünk van otthonról kimozdulni, így itt az ideje, hogy utána járjunk a legjobb szabadtéri programoknak. Reményeink szerint lassacskán az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és valóban felhőtlenül élvezhetjük majd a szabadban a tavaszt. Azoknak, akiknek lételemük az adrenalinnal teli, izgalmas időtöltés, tökéletes…

Ha tehetsz valamit magadért, akkor dolgozz a mentális erődön

Style
-
 Ma 11:08Életmód

Ha nap mint nap szeretnénk legyőzni a rengeteg akadályt, ahhoz erősnek kell lennünk. Különösen a mostani időszak az, ami rendesen megdolgozza a pszichénket. Ez természetesen nem egyszerű, hiszen nagyon sok odafigyeléssel és tudatossággal jár megedzeni magunkat mentálisan, viszont vannak dolgok, amelyeket ha gyakorolsz,…

Férfiszempont: Érzelmi önbecsapás

Style
-
 Ma 09:26Életmód

Voltál már úgy, hatalmába kerített egy érzés, mely egyébként meghatározó volt életed azon szakaszában, mégis elfojtottad magadban, nehogy más megláthassa? Tudod, mi történik ilyenkor? Bekopogtat az egód, és azt mondja: “hahó, majd Én átveszem az irányítást”.

Mondatok, melyekkel egy férfi kettétöri a női magabiztosságot

Style
-
 Ma 09:19Életmód

Mindkét nem esetében megvannak azok a beindító gombok, melyekbe ha beletenyerelünk, akkor csúnya eredménye lesz. Így van ez azokkal a mondatokkal is, melyeket olykor a férfiak címeznek a nőknek, nem is biztos, hogy tudva, ezzel rendesen hazavágják a magabiztosságukat.

Nagyrobogó másképpen – 2021 Honda X-ADV

Style
-
 Ma 07:00Életmód

Elkezdődött tehát a nagyon várt motoros szezon, a tavasz, a nyár és a felhőtlen kalandozás, utazás kezdetét sugallja mindenkinek. Mi motorosok pedig külön örülhetünk annak, hogy a karantén, a COVID, a bezártság után végre nyeregbe pattanhatunk és jóval nagyobb szabadságérzetet kapunk, mint egy átlag halandó. A szabadságérzés fogalmát…

Stílusiskola: tavaszi outfitek oversize ingekkel

Style
-
 Tegnap 14:15Életmód

Az oversize ingek azért prkatikusak, mert hordhatjuk őket kabát, dzseki vagy éppen pulcsi helyett, ráadásul mindennel, de tényleg mindennel jól muatatnak - például melegítőnadrággal pont ugyanannyira kombinálhatjuk őket, mint szoknyákkal, és a végeredmény egészen biztosan egy stílusos outfit lesz.

Különböző kaktusz fajták

Style
-
 Tegnap 13:39Életmód

Én nagy rajongója vagyok a kaktuszoknak, a szobámban van három különböző fajta. Mindegyiknek lelkiismeretesen gondját viselem, mert nagyon sokat jelentenek nekem. Ha te is hasonlóképpen szereted a kaktuszokat, mindenképp olvasd végig!

Önmagad tisztelete is legalább annyira fontos

Style
-
 Tegnap 11:10Életmód

Valahogy úgy van ez, mint a szeretettel, hogy amíg saját magunkat nem tudjuk, addig másoktól is hiába várjuk, hogy megtegyék. Ez azért nagyon fontos, mert segít abban, hogy sose becsüljük alá magunkat, ne legyünk túlságosan megalkuvók, illetve, hogy megóvjuk saját magunkat a csalódásoktól.

A tükör előtt állva

Style
-
 Tegnap 11:10Életmód

Mintha mindig várnánk valamire. Belekerültünk egy állandó jelleggel váltakozó maszlagba. Egyszerre túl gyors és túl lassú. A peremen járkálok folyton ügyetlenül, hiszen nem mindig sikerül pontosan kicentizni a lépéseket.

'Csak akkor fognak szeretni, ha én magam szeretni tudok...' Búcsúzunk egy legendától

Törőcsik Mari, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő a mai napon hosszas betegeskedés után elhunyt. Gondolataival búcsúzunk tőle. Isten nyugosztalja!

Amit tudnod kell, ha valaki szorongással küzd a környezetedben

Style
-
 21.04.15 21:35Életmód

A szorongás egy nehezen megérthető pszichés betegség. Olykor megesik, hogy sötét, zavaros, és ijesztő. Pedig alapvetően lehet kezelni. Azonban az emberek hozzáállása, a szituációk, élethelyzetek, problémák eljuttathatják arra a pontra, hogy egy idő után kinyitja a pokol kapuját, majd meggyengíti, összezavarja a beteget, és a körülötte lévőket is.