Találatok: 43 hír

Stílusiskola: így viseld ősszel a smaragdzöld színt

Style Magazin
-
 Tegnap 23:45Életmód

Legutóbb összegyűjtöttük a legjobb smaragdzöld manikűr ötleteket, és mivel ez a szín valóban tökéletesen passzol az őszhöz, ezért arra gondoltuk, hogy sorra vesszük a legjobb árnyalatokat is ezzel az árnyalattal. Íme, a kedvenceink!

A Nőknek, akik elcseszték a Férfiakat

Style Magazin
-
 Tegnap 20:53Életmód

Ezeket a sorokat azoknak írom, akik miatt sok szempontból peremre kerültünk. Peremre, mi, azok a Nők, akik valami másra vágyunk. Mi vagyunk, azok a nők, akik többek között azért is futunk bele borzalmas történetekbe, mert Ti elfelejtettétek azt, hogy mit is jelent valóban Nőnek lenni.

Oreos, nutellás szupergyors sajttorta

Style Magazin
-
 Tegnap 10:06Életmód

Ez a torta a nagy édességimádók minden kedvencét összegyűjti egy édességbe. Ultracsokis és nagyon-nagyon finom a végeredmény. Vigyázat függőséget okoz!

5 tipp arra az esetre, ha úgy éreznéd a világ is ellened fordult

Style Magazin
-
 Tegnap 10:06Életmód

Mindannyiunkkal előfordul, hogy úgy érezzük: Bizony az összes létező hullám összecsapott a fejünk felett és senki sem ért meg minket. Sőt, nem is akarnak érteni minket. Persze, mindezt csak a nehézségek miatt érezhetjük így. Előre kell néznünk, és a lehető legcsodálatosabb dolgot kell kihoznunk a napból, hiszen szerencsések vagyunk, hogy…

Rövid lista azon dolgokról, melyeket önmagam elvesztésekor tapasztaltam

Style Magazin
-
 Tegnap 10:06Életmód

Néha elfelejtjük, hogy az önmagunknak adott figyelem éppen olyan prioritás kellene, hogy legyen, mint a másoknak adott figyelmünk. Sokszor olyan élethelyzetbe kerülünk, hogy szétforgácsolódunk és a végén arra döbbenünk rá, hogy teljesen elvesztettük önmagunkat. Én is megtapasztaltam mindezt, így sorba vettem, hogy mi mindenről feledkeztem…

Zöldebb felfogás és empatikusabb légkör – a pandémia időszaka nem csak gazdasági lehetőségeket rejtett

A járványhelyzet árnyékában manapság sokat hangoztatott digitalizációs lehetőségek az üzleti élet szereplői számára csak a jéghegy csúcsát jelentik, mivel a környezettudatosság és dolgozói empátia felé tolódás legalább annyira befolyásolja a jövőnket, mint az elmúlt másfél évet – ez derült ki a Summit Play tudásmegosztó…

Férfiszempont:

Style Magazin
-
 Tegnap 09:54Életmód

A mára inkább negatív érzetekkel párosuló, és kimondottan nőkre használt kifejezés talán már a fogalom megalkotójának a fejében is zavaros volt. Talán néhány csalódás szülte. Talán csak a “high maintenance girls” magyarra fordításával nem tudunk mit kezdeni. Ezzel az angolszász környezetben használt kifejezéssel, ami szerint minden nő…

A boldogsághoz nem feltétlen van szükségünk egy másik emberre

Style Magazin
-
 21.09.27 14:18Életmód

Először is szeretnénk tisztába tenni a dolgokat. Nem arról van szó, hogy a kapcsolatoknak nincs értelme. Hogy ne lenne. Mindenki szeretné megtalálni az Ő hercegét, és hercegnőjét. Csak azt mondom, hogy nincs feltétlen szüksége az embernek egy másik emberre, a boldogsága beteljesedéséhez.

'Elismerem, ebben hibáztam.' - A magabiztos emberek szokásai

Style Magazin
-
 21.09.27 10:48Életmód

A magabiztosság kulcsa a kisebb sikeres értékelése és önmagunk elfogadása. Sokan küzdenek azzal, hogy nem tudják elfogadni saját magukat, ez pedig önbizalomhiányhoz vezet. Éppen ezért igyekeznünk kell, hogy szeretni és tisztelni tudjuk saját magunkat, hiszen ez egyenes út a magabiztos attitűd felé.

Rendszeres testmozgás az egészségért - De mikor?

Style Magazin
-
 21.09.27 10:36Életmód

Azt mind tudjuk, hogy nagyban hozzájárulhatunk az egészségünkhöz, ha rendszeresen mozgunk, azonban azt nehéz lehet eldönteni, hogy mikor is van erre a megfelelő időpont. Vajon reggel hatékonyabb edzeni, vagy éppen este? Ha munka előtt futunk vagy megyünk az edzőterembe, akkor vajon fáradtabbak leszünk, vagy épp ellenkezőleg, napközben…

Nem a megcsalás vezet a kapcsolatok halálához

Style Magazin
-
 21.09.27 10:03Életmód

Egy jó kapcsolat megújul, fejlődik, miközben mindketten fejlődünk, változunk benne. Egy hanyatló kapcsolatban eluralkodik a betokosodott unalom, a napi rutin, kevés az új, frissítő meghatározó élmény, a közös minőségi időn át megadott értő figyelem, és az azon keresztül megtapasztalt érzelmi biztonság.

Stílusiskola: ősszel is viselj rózsaszínt

Style Magazin
-
 21.09.27 10:03Életmód

Az már a Bajos csajok óta egyértelmű, hogy szerdánként szükségszerű rózsaszínt viselni, viszont mi így gondoljuk, hogy ez az egész őszi szezonban jó ötlet lehet. Könnyedén feldobhatjuk vele az egyre komorabbá váló időjárást, és az egyre sötétebbé váló összeállításokat. Mutatjuk a kedvenceinket!

Az érintés nem fogadalom, a vágy nem szerelem

Style Magazin
-
 21.09.27 01:45Életmód

Szenvedéllyel, „hegyes fogakkal” marjuk egymás ajkát, és az eszeveszett vonzalom kezdeti, módosult tudatállapotában képtelenek vagyunk szavakba önteni, amit érzünk. Intenzív testi vágy, vagy mindent elsöprő szerelem?

A túlérzékeny és túlgondoló emberek küzdelmei

Style Magazin
-
 21.09.26 20:21Életmód

Az érzékenység áldás és átok is egyszerre, ugyanis bizonyos szempontból lehetővé tesz egy mélyebb szintű kapcsolódást az emberekkel. Ugyanakkor pontosan emiatt könnyebben válhatsz mély sérülések elszenvedőjévé is.

Miért olyan nehéz kilépni egy toxikus kapcsolatból?

Style Magazin
-
 21.09.26 20:19Életmód

Kilépni egy mérgező kapcsolatból sokkal nagyobb kihívás, mint azt elsőre gondolnánk. Az elengedés nem azért nehéz, mert gyenge vagy, és nem tudsz megbirkózni a szakítással, hanem azért, mert olyan érzelmi sérüléseid lettek a kapcsolat által, hogy önmagában már azt is nehéz feldolgoznod.