Találatok: 56 hír

A férfi annyira fog tisztelni téged, amennyire te tiszteled saját magadat

Style
-
  Ma 11:15 Életmód

Ahhoz, hogy tiszteljünk valakit, jogos elvárás, hogy ő tiszteletre méltóvá váljon, vagyis érdemelje, vívja azt ki. Egy kapcsolat arra az elhatározásra épül, hogy két felnőtt ember meghozta a döntést, együtt haladnak tovább az úton, megnyitják a szívüket egymás felé, megmutatják igazi valójukat.

A nyújtás legfontosabb szabályai

Style
-
  Ma 11:00 Életmód

A streching, vagyis a nyújtás majdnem olyan fontos, mint a bemelegítés. Ennek számos oka van. Most ezeknek jártunk utána.

Stílusiskola: így viselj télen szövetkabátokat

Mivel egyelőre úgy néz ki, hogy nem éppen a leghidegebb télre számíthatunk, így téli kabátként tökéletes választás lehet egy vastagabb szövetkabát. Különösen azért javasoljuk, mert bármivel is kombináljuk, nagyon csinos és stílusos lesz a végeredmény! Íme, a kedvenceink!

10 film, ami után elhiszed, hogy létezik az az egy, igaz szerelem

Style
-
  Tegnap 23:01 Életmód

Időnként mind imádjuk a romantikus filmeket, amelyek elhitetik velünk, hogy sokkal jobb az életünk, amikor leszáll a rózsaszín köd, és mindent szebb színben látunk. Viszont időnként kifejezetten jobb szembesülni az érzéssel, hogy az a bizonyos egyetlen, mindent elsöprő szerelem létezik. A listánkon szereplő filmek mind azt hivatottak igazolni,…

Értelek, de te megértesz engem?

Style
-
  Tegnap 17:20 Életmód

Én megértelek. Én elfogadlak. Én meghallgatlak. Én alkalmazkodom. És én hol vagyok ebben a történetben? Mert sajnos nem igazán látom magamat.

5 dolog, amin össze fogtok veszni karácsonykor

Style
-
  Tegnap 16:05 Életmód

A karácsony a szeretet ünnepe, azonban figyelembe véve, hogy ilyenkor huzamosabb ideig össze vagy zárva a családoddal, ráadásul a legtöbb embernek ez az év vége és készülődés miatt kifejezetten stresszes időszak, így elkerülhetetlen, hogy családon belül kisebb-nagyobb viták, esetleg veszekedések alakuljanak ki. Most összegyűjtöttük azt…

Top10: smink ötletek karácsonyi partykra

Style
-
  Tegnap 14:40 Életmód

Mint minden buli esetében, természetesen a karácsonyi partykra is elsődlegesen a megfelelő outfitet kell kiválasztanunk, azonban ha ez már megvan, akkor rátérhetünk arra, hogy milyen sminket érdemes viselnünk. Mi a most következők közül bármelyiket bátran ajánljuk, mutatjuk a kedvenceinket!

'A modellkedés nagyon jól megalapozta az életrevalóságomat és a munkához való hozzáállásomat' - Interjú Tóth Kinga Z…

Style
-
  Tegnap 14:34 Életmód

Tóth Kinga Zoé 2018-ban lett az Anna bál szépe, így kulturális nagykövetként egy évig képviselhette Balatonfüredet. Tinédzser korában olyan ismert márkák modellje volt, mint a Dior vagy a Calzedonia, manapság pedig a Glamour Marketing ügynökség hostess- és modellközvetítés divíziójának a vezetője. Erről a kívülről csillogónak tűnő, ám mégis…

Amikor egy erős nő búcsút int egy férfinak, onnan nincs visszaút

Style
-
  Tegnap 14:26 Életmód

Az erős nő nem olyan, mint a hétköznapi nő. Teljesen más meccset játszik. Keményebb. Bölcsebb. Sokkal inkább ragaszkodik az alapelveihez. Nem hagyja, hogy semmibe vegyék őt, főleg azok a férfiak, akik megpróbálják kihasználni, és összezavarni őt.

Egy elfojtott, viszonzatlan érzés

Style
-
  Tegnap 03:33 Életmód

Szeretek sétálni este a városban, már pár napja terveztem ezt az utat, de ma nem csak sétálni indultam, hogy kitisztuljon a fejem, ma este a lelkemet is rendezni szeretném. Az élet nyüzsög körülöttem, szempárok, léptek haladnak el mellettem. Jó lenne egyszer kiüríteni mindent, végig sétálni úgy, hogy nincs senki más az utcákon csak én, a zene a…

Stílusiskola: így viselj télen lilát

Style
-
  19.12.10 22:34 Életmód

A lila tipikusan egy olyan szín, amelyről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, és alapvetően nem jellemző, hogy viseljük. Pedig a legegyszerűbb összeállításokat is feldobja, így szerintünk érdemes a téli ruhatárunkba beszerezni néhányat ilyen darabot!

A világ legjobbjai a Soundon: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Kygo és sokan mások

Az idén csúcsra járatott Balaton Soundot – a most bejelentett fellépőket nézve - kínálatban akár felül is múlhatja jövőre a nyár legnagyobb európai vízparti bulija. Több mint húsz név már biztos, köztük olyan headlinereké, mint a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas & Like Mike duó, a Sound kívánságlistájának állandó vezetője, Martin Garrix, vagy Kygo

Az okok, amiért nőnek lenni igazi kiváltság

Style
-
  19.12.10 14:58 Életmód

Sokszor mondják a nőkre, hogy ők a gyengébbik nem, azonban kétség sem fér hozzá, hogy erősek és szerencsések vagyunk női mivoltunk miatt. Lássunk néhány példát arra, hogy miért is vagyunk kiváltságos szerepben.

Csak egy út van

Style
-
  19.12.10 11:50 Életmód

Csak egy út van. Nem létezik, nem is lehet más út, mint a szíved útja. Minden látszólagos késleltetés, akadály, reménytelenné vált helyzet, egy azon út részei, a te utadé, de ezek sokszor csak hátra nézve nyernek értelmet.

Amikor végleg betelik a pohár egy nőnél

Style
-
  19.12.10 11:46 Életmód

Kedves férfi (tisztelet a kivételnek, mert van kivétel). Épp a minap gondolkodtam, hogy szívesen cserélnék veled egy napra testet, én, mint férfi, te, mint nő.