Találatok: 61 hír

Szeretlek, de már nem úgy

Style
-
  Ma 18:43 Életmód

Nem is olyan egyszerű ez az egész. A szeretlek szónak oly sok jelentése van. Nem szeretünk és nem is szerethetünk ugyanúgy senkit sem. Nekem te voltál minden, fontosabb voltál saját magamnál. A szeretlek szó eggyé vált veled.

Top10: frizura ötletek forró nyári napokra

Style
-
  Ma 16:14 Életmód

Kevés olyan csodás dolog van, mint a frissen mosott, fényes, szépen formázott hajzuhatag, azonban lássuk be, hogy a nyári kánikulában igyekszünk minél inkább mellőzni ezt a meglehetősen izzasztó élményt. Ennek ellenére nem szükségszerű, hogy unalmas legyen a frizuránk, most össze is gyűjtöttük a legjobb tippeket, amelyek tökéletesek…

'Mikor egyedül vagy, az idő metszeni tud, mint a penge.' Idézetek A remény rabjai-ból

Style
-
  Ma 13:26 Életmód

Stephen King regénye alapján film is készült, Morgan Freeman főszereplésével. A remény rabjai sok szempontból elgondolkodtató mű. Az emberi lélek, valamint a reményhez és az élni akaráshoz való hozzáállást mutatja be. Íme néhány elgondolkodtató idézet.

Legnépszerűbb küzdősportok

Style
-
  Ma 13:20 Életmód

Rengeteg küzdősport létezik, sokan versenyszerűen űzik. A hétköznapi ember számára rendkívül hasznos tud lenni, ha tanult valamilyen önvédelmet, még ha nem is profi szinten ismeri az adott sportágat. Melyek is a legismertebb technikák?

Stílusiskola: 10 outfit, amiért nem bánnánk, ha beköszöntene az ősz

Style
-
  Ma 13:13 Életmód

Bár egyelőre még örülhetünk a napsütésnek és a kánikulának, azonban már nem maradt túl sok idő a nyárból, ezért elméletben - a divat terén mindenképpen- elkezdtünk az őszre hangolódni. Kétségtelen, hogy hiányozni fognak a gondtalan nyári napok, azonban ezekért az outfitekért akár már most átugranánk a következő szezonba!

A találkozásokhoz idő kell, hogy igazi kapcsolattá váljanak

Style
-
  Ma 13:02 Életmód

A technika szélsebes iramban száguld el mellettünk, de testi és lelki szükségleteink, a szeretet, az elfogadás, a kötődés iránti vágyunk nem változik.

Egy tartós kapcsolat kihívásai

Style
-
  Ma 12:52 Életmód

A szerelem iránti vágy mindig dolgozni fog az emberekben, és mivel sokszor annyira vágyunk rá, előfordul, hogy amikor végre megérkezik a nagy szerelem az életünkbe, akkor elfeledkezünk arról, hogy egy igazán tartós párkapcsolat komoly kihívásokkal van tele.

Utazd körbe a világot a nappalidból - 20 film nyaralás helyett

Style
-
  Ma 10:55 Életmód

Előfordul, hogy úgy alakulnak a dolgok, hogy nincs lehetőségünk nyáron külföldre utazni, azonban ebben az esetben sem érdemes kétségbe esni, hiszen a szabadságunk alatt számtalan olyan filmet megnézhetünk, amelyek segítségével a világ közelebbi és távolabbi, azonban egyaránt különleges pontjaira utazhatunk. Most ezek közül listáztuk a…

Az inzulinrezisztencia nyomában

Style
-
  Tegnap 17:15 Életmód

Manapság egyre több embert, főleg nőket érint, az IR, vagyis az inzulinrezisztencia. A mai orvostudomány ennek ellenére, még gyakran elbagatellizállja, és úgy veszi, ez még csak egy figyelmeztető állapot, nincs ok, a komoly aggodalomra.

Dolgok, amiket jobb lett volna, ha előbb megértek az élettel kapcsolatban

Style
-
  Tegnap 16:54 Életmód

Emlékszünk milyen volt az a pillanat, amikor egyszer csak ránk szakadt az igazság, hogy menthetetlenül elmúltak a gyermek éveink és felnőttünk? Amikor megértettük, hogy mi az, hogy felelősséget vállalunk az életünkért? Amikor a világ kitárta kapuit, és nekünk hirtelen döntéseket kellett hoznunk, egyértelmű, világos utat adni az életünknek? Izgalom

Önmagad tisztelete is legalább annyira fontos

Style
-
  Tegnap 12:49 Életmód

Valahogy úgy van ez, mint a szeretettel, hogy amíg saját magunkat nem tudjuk, addig másoktól is hiába várjuk, hogy megtegyék. Ez azért nagyon fontos, mert segít abban, hogy sose becsüljük alá magunkat, ne legyünk túlságosan megalkuvók, illetve, hogy megóvjuk saját magunkat a csalódásoktól.

'Sok ember fél kimondani, mit szeretne. Éppen ezért nem kapják meg azt, amit szeretnének.' Idézetek Madonnától

Style
-
  Tegnap 12:38 Életmód

A pop nagyasszonya tegnap ünnepelte 61. születésnapját. Madonna sokak számára az egyik leginspirálóbb előadó, mások egyenesen túl soknak tartják, azonban azt nem lehet megkérdőjelezni, hogy sikert sikerre halmozott pályafutása során. Tőle gyűjtöttünk össze néhány szókimondó idézetet.

Top10: különleges manikűr ötletek, ha unod az egyszínű körmöket

Style
-
  Tegnap 09:54 Életmód

Kétségtelen, hogy a kevesebb néha több, azonban ha már te is unod az egyszínű manikűröket, akkor érdemes a most következő ötletek közül választani, ugyanis a különleges mintákkal pillanatok alatt feldobhatod a körmeid megjelenését. Egy-egy közülük olyan, mintha igazi festmény lenne, mi nem is nagyon tudjuk eldönteni, hogy melyik a…

A múltam vagy, a jövőm így nem lehetsz

Style
-
  Tegnap 09:52 Életmód

Emlékezni akartam. Mindenre, amennyire csak lehet. Nem akartam kidobni semmit, próbáltam ragaszkodni. Mert annyi minden történt. Nem volt elég a nyoma, tudni akartam azt is, mi hagyta őket rajtam. Még mindig emlékszem.

CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense - Új illat merész nőknek

Style
-
  Tegnap 09:45 Életmód

A CALVIN KLEIN WOMEN továbbra is a modern nőt ünnepli, az új illat, a CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum Intense pedig a sokoldalú modern nőiséget hozza be friss fókuszként. Illat azoknak a nőknek, akik bátran hozzák meg döntéseiket, és határozottan végig viszik elhatározásaikat. Illat merész nőknek.