Találatok: 52 hír

Kérlek, ne szeress

Style
-
  Tegnap 14:58 Életmód

Illetve csak akkor, ha tudod, hogy nemsokára felveszed a kabátod es elmész, rágyújtasz egy cigire és olyan kifogást fújsz ki, amit még nem használtál el. Kérlek, azt add nekem.

Ezek a dolgok akadályoznak meg abban, hogy igazán boldog lehess

Style
-
  Tegnap 14:40 Életmód

Érzed, hogy szükséged van valamire, de nem tudod megmondani pontosan, hogy egy új munkahely, egy másik párkapcsolat, esetleg több pénz lenne az, ami igazén boldoggá tenne. Nem is egy ilyen konkrét, kézzelfogható dologról van itt szó, egyszerűen csak arról, hogy szeretnéd, hogy az életedben minden egyensúlyba és harmóniába kerüljön.…

Stílusiskola: így viselj kockás blézereket

Style
-
  Tegnap 13:26 Életmód

A blézerek jó alternatívát jelenthetnek az átmenetei kabátok helyett, hiszen ha farmernadrággal és tornacipővel viseljük őket, az összkép akkor is csinos és elegáns lesz. A mi kedvenceink a kockás darabok, melyekből mindenképpen érdemes legalább egyet beszereznünk a szezonra. Azt, hogy hogyan érdemes viselni, máris eláruljuk!

Top10: csodás őszi hajszín árnyalatok

Style
-
  Tegnap 13:11 Életmód

Itt az ideje egy kicsit változtatni a külsőnkön, amelynek a legegyszerűbb módja, ha valamilyen új, különleges, az őszi szezonhoz illő hajszínt választunk. A csokoládé barna, a szőkés barna, vagy a vörös bármely természetes árnyalata tökéletes választás lehet. Mutatjuk a legszebbeket!

Ha ezeket érzed, ne mondj igent

Style
-
  Tegnap 11:11 Életmód

A legtöbb nő már számtalanszor végigpörgette a fejében, hogy milyen lánykérésről álmodik. Elképzelte a gyűrűt és minden mást. Az gyönyörű, ha párunk úgy dönt, velünk szeretné leélni az életét és ennek gyűrűvel jelét is adja.

Egy érzelmileg elérhetetlen embert szeretni a saját időd pazarlása

Style
-
  Tegnap 10:56 Életmód

„Nim a kezembe nyomott egy csésze kávét. Belekortyoltam, és pont olyan volt, mint amilyennek szeretem. Erős és édes. Ha ehhez még hozzáadjuk az elmebeteg és elérhetetlen jelzőt, akkor ez pontosan fedné a nőideálomat is.”- írta Alexis Hall az Árnyékok és álmok című könyvében. Ismerős?

Éljenek az igazi Férfiak!

Style
-
  Tegnap 10:51 Életmód

Egy önmagában felélesztett igazi erőt élő férfi, nem tud megmaradni a nem megélt, erős női energiák nélküli nővel.

Stílusiskola: elő a műszőrme mellényekkel

Style
-
  19.10.12 16:15 Életmód

A műszőrme mellények egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból, így az egészen biztos, hogy ebben a szezonban is kifejezetten trendik leszünk benne. Viselhetjük bőrdzsekivel, vagy egyszerűen csak pulcsival, esetleg inggel, stílusosabbá fogja tenni az őszi szettünket. Mutatjuk is a kedvenceinket!

A mandulaolaj jótékony hatásai a szépségre

Style
-
  19.10.12 16:00 Életmód

A mandulaolaj számtalan előnnyel rendelkezik, így nem véletlen, hogy napjaink szépségápolási termékeinek nagy részében megtalálható. Nagyon jó hatással van például a hajra és bőrre, de megmutatjuk nektek, hányféleképpen alkalmazhatod szépséged megőrzésére.

Az élet rövid, így ezt a 10 dolgot mindenképpen meg kell tenned

Style
-
  19.10.12 14:14 Életmód

Sokszor halljuk, hogy az élet rövid, így érdemes időben cselekednünk, azonban már olyannyira elcsépeltté vált ez a mondat, hogy sok esetben nem vesszük elég komolyan. Érdemes ezt minél inkább tudatosítanunk magunkban és megtennünk olyan dolgokat, amelyeket talán nem merünk, vagy egyszerűen mindig csak halogatunk.

Köszönet a férfinak, aki végül feladta, hogy a szívemmel játszott

Style
-
  19.10.12 14:07 Életmód

Ez annak az embernek szól, aki miatt megsérült a lelkem, amikor túl elfoglalt volt, ahhoz, hogy foglalkozzon vele. Köszönöm, hogy feladtad, mert így lehetőséget adtál nekem arra, hogy megtanuljam, mire van szükségem valójában az életben, és hogy megérdemlem, hogy egy kapcsolatban tiszteljenek mint nőt, és úgy bánjanak velem, ahogy kell.…

Férfiszempont: Megbecsülés nélkül

Style
-
  19.10.12 14:02 Életmód

A Nő nem boldog, mert kicsinek látja a mellét. A férfi a farkát. A férfi frusztrált, mert kopaszodik. A Nő meg a narancsbőr miatt.

Miért fontos annyira az önbizalom?

Style
-
  19.10.12 12:49 Életmód

Sajnos a mai világunk egy óriási hadjáratot indított el annak érdekében, hogy az emberek önbizalmát teljesen összetörje. Ennek a rendszernek mára mi alanya és egyben állítmánya is lettünk. A cselekedeteinkkel, a másolással és az ügy támogatásával, sokszor épp úgy okozunk önbizalom rombolást, mint a nagy multik. Miért van ekkora…

A szexmentes élet kellemetlen következményei

Style
-
  19.10.12 11:07 Életmód

Függetlenül attól, hogy valaki párkapcsolatban vagy szingliként éli mindennapjait, előfordulhat, hogy a szexuális élete nem éppen aktív, vagy nemes egyszerűséggel úgymond nem is létezik. Ez persze általában egyik helyzetben sem túl jó, nem véletlenül szokták tudni a testi élvezeteket nélkülözők napra pontosan megmondani, hogy mióta is tart ez…

Az igazi önbizalom, az igazságod hiteles képviselésében rejlik

Style
-
  19.10.11 22:27 Életmód

Elcsépelt közhely, hogy az igazság felszabadít, mégis valódi bölcsesség. Azonban, hogy valóban képviselni tudd az igazadat, először önmagad igazságához kell visszatalálnod.