Találatok: 8 hír

Magyar startupok várják a hazai szurkolók szavazatait

StartUP!
-
  Ma 17:37 Cégvilág

A Startup Campus düsseldorfi akcelerátor partnere a DigiHUB meghívására, február 13-án három magyarországi innovatív vállalkozás mutatkozik be a régió legrangosabb digitalizációval foglakozó eseményén, a Digital Demo Day-en.

70 milliós befektetést kaphatnak magyar startupok a régióban is egyedülálló programban

StartUP!
-
  20.01.24 16:01 Karrier

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus. A kiválasztott csapatok kezdő 20 millió forintos tőkebefektetést, gyártási kapacitást és üzleti képzést kapnak ahhoz, hogy a féléves program végére sorozatgyártásra alkalmas prototípust és piacképes üzleti modellt készítsenek. Az akceleráció fő…

A technológiai érettség hiánya veszélyt jelent acégekre

StartUP!
-
  20.01.23 17:41 Cégvilág

Miközben a vállalatvezetők többsége megbízik jelenlegi informatikai (IT) rendszerében, sokan mégsem tudják elérni azt az innovációs szintet, amely ösztönözné a növekedést és növelné az árbevételt – állapította meg az Accenture globális tanulmánya.

Ez lehet a megoldás az informatikushiányra?

StartUP!
-
  20.01.22 16:40 Gazdaság

2020 szeptemberében megkezdik céges gyakorlati évüket azok az informatikus hallgatók, akik elsőként szerezhetik meg diplomájukat a BME új, 6 szemeszteres alapképzésén. A szakot a bő tízezres informatikushiány hívta életre két évvel ezelőtt, a végzős diákokra pedig már most kiemelkedő érdeklődés mutatkozik. Az informatikushiányban…

Eljött az idő: Elon Musk rövidesen embert küld az űrbe

StartUP!
-
  20.01.22 16:33 Cégvilág

A SpaceX tavaszra tervezi első olyan útját, mely már embert is szállít – számol be a Space.com. A Crew Dragon kapszula vasárnap vett részt egy sikeres biztonsági teszten, előbb levált a hordozórakétájáról, majd az Atlanti-óceánban landolt. 

Mire való az Ideation workshop?

StartUP!
-
  20.01.21 13:59 Cégvilág

Egy startup akkor lesz fentartható, ha valódi problémákat old meg a felhasználók és a vevők számára. Ehhez fontos, hogy megismerjük a szükségleteket és kreatív, innovatív megoldásokkal szolgáljunk nekik. A Balance and Bloom ajánlóját közöljük.

A Spotify és a Facebook befektetőjétől kap pénzt a Revolut

StartUP!
-
  20.01.21 13:36 Gazdaság

Hamarosan lezárja újabb tőkebevonási körét a Revolut, mely startup értékelése 7-8 milliárd dollárra ugrik fel egyes források szerint. A frissen megszerzendő pénzt a Revolut az amerikai és szingapúri terjeszkedés finanszírozására szánja.

Innovációs Bajnokokat keres a Design Terminal

A Design Terminal január 21-től megnyitja a jelentkezést tavaszi Mentorprogramjába. A programban különböző társadalmi kihívásokra innovatív megoldást kínáló vállalkozások fejleszthetik terméküket, szolgáltatásukat. A következő szemeszterre február 29 -ig pályázhatnak a csapatok. A pályázati információk a Design Terminal honlapján érhetők el:…