Találatok: 16 hír

Melyik a legjobb szolárium?

Csokicső, turboszoli, EU-s szabvány, bioszoli... Rengeteg kifejezés, aminek nem mindenki van tisztában a jelentésével. Ha kipróbálnád valamelyiket, csak nem tudod, melyiket kellene, segítünk.

Aszalt, szárított gyümölcsök házilag egyszerűen

A különféle gyümölcsök, zöldségek, illetve húsok napon aszalása, illetve szárítása talán a legrégebbi tartósítási technológiája az emberiségnek. Ennek megfelelően rémesen időigényes és macerás tevékenység, amit csúnyán megtorpedózhat a szeszélyes időjárás is. Persze ha az embernek van egy aszalógépe, mindjárt más lesz a helyzet.

Ajándékötletek gyereknapra

Startlap Vásárlás
-
  Tegnap 13:24 Otthon

Kis híján itt a gyereknap, de még nem késtünk el semmivel, pláne ha az utolsó pillanat környékén szeretünk ajándékokat beszerezni.

A legjobb klímák

Startlap Vásárlás
-
  Tegnap 10:14 Otthon

Közeleg a nyár, és ha még nem tetted meg, itt az ideje elgondolkodnod rajta, hogy milyen klímaberendezést is kellene beszerelni a lakásba ahhoz, hogy ne forralja fel az agysejtjeidet a július közepétől ránk ereszkedő embert próbáló hőség.

Készíts otthon fagylaltot 10 perc alatt!

Startlap Vásárlás
-
  Tegnap 05:37 Recept

Jön a gatyarohasztó hőség, olyankor egy hűsítő sör, fagyi életmentő bír lenni. Ezzel a játékszerrel pedig az elkészítése is szórakoztatóvá válik.

Így lesz másodperces meló elválasztani a tojás sárgáját a fehérjétől

Startlap Vásárlás
-
  19.05.21 07:31 Recept

Ha valaki azt mondja, hogy a legkönnyebben ezt a műveletet egy hallal lehet elvégezni, akkor valószínűleg kinevetjük, vagy a legjobb esetben is a Gyalog Galopp vonatkozó heringes jelenete jut az eszünkbe, pedig messzebb nem is járhatnánk a valóságtól.

Ennyiért sem vehetsz már sokáig krumplit - a legjobb akciók a héten

Startlap Vásárlás
-
  19.05.21 05:55 Életmód

Az elmúlt egy évben drasztikusan emelkedett a burgonya ára, ezért kíváncsiak voltunk, a boltok akciós kínálatában milyen áron szerepel a termék. Mutatjuk az eredményt:

A legjobb laptopok

Startlap Vásárlás
-
  19.05.20 13:05 Mobiltech

A középkategóriás árucikkekel általában az a probléma, hogy az ár-érték arány zsinórmértékét követve bizony a megfizethetőség érdekében engedni kell valamelyest a minőségből. A prémiumcikkek esetében ez természetesen nincs így, viszont mélyebbre is kell nyúlni az erszényben ahhoz, hogy megkaphassuk őket. Górcső alá vettük…

Ezt a játékot imádni fogják a gyerekek a kertben!

Startlap Vásárlás
-
  19.05.20 10:46 Otthon

A kerti hinta tipikusan az a dolog volt, amiért az ember kölyökkorában megállás nélkül nyavalygott és ha kertesházban élt, elég jó esélye volt arra, hogy a szülők egy idő után megunták a dolgot és apu végül rászánt egy hétvégét a műveletre, hogy lecsendesítse csemetéjét, és ha az a közelben sertepertélt, egyúttal a szókincsét is alaposan…

Ez a pumpa gyerekjátékká teszi a kempingezést

Startlap Vásárlás
-
  19.05.19 05:23 Mobiltech

A sátorozáshoz, vagy strandoláshoz elengedhetetlen matracok felfújása mindig egy neuralgikus pontot jelent a kikapcsolódás felhőtlenségében, hiszen értékes időt visz el és közben még megterhelő is. Kivéve, ha van nálad Max Pump.

Eldugult a lefolyó? Ez a filléres kütyü lehet a megoldás!

Startlap Vásárlás
-
  19.05.18 10:18 Otthon

A dugulás azon kevés jelenségek egyike, amelyik nem tud jókor történni, ráadásul komoly bosszúsággal jár, ha pedig még türelmetlenek vagyunk mellé, akkor drága mulatság is. Ha viszont beszerzünk egy FlexiSnake-et, az egész vircsaft múló kellemetlenséggé szelídül.

Kapszulaporszívó a kocsidhoz

Startlap Vásárlás
-
  19.05.18 05:23 Mobiltech

Az autó takarítása macerás dolog, a porszívók többsége szóba se jöhet, mert vagy túl nagyok a művelethez, vagy csak egyszerűen rendkívül időigényes a velük folytatott munka. De a kapszulával minden megváltozik.

A boltok megérezték, mikor ér véget a rossz idő - a legjobb akciók a héten

Startlap Vásárlás
-
  19.05.17 05:55 Életmód

Mintha csak előre tudták volna, hogy mikor ér véget a rossz idő, a boltok polcaira felkerültek a nyár elmaradhatatlan desszertjei, a jégkrémek. Természetesen az akciósak közül válogattunk.

Szeretsz a természetben grillezni? Ezt a sütőt neked találták ki

Startlap Vásárlás
-
  19.05.17 05:23 Recept

Nyilván megvan annak is a maga romantikája, amikor este tüzet rakunk és szalonnát sütünk fölötte, vagy ha kevésbé vagyunk szerencsések és épp az USA-ban vagyunk, akkor mályvacukrot, de egy grillsütővel sokkal változatosabbá tudjuk tenni a sátrazós mulatságokat.

A legjobb női elektromos borotvák

Startlap Vásárlás
-
  19.05.16 14:56 Életmód

A lehető legbiztonságosabb, karcmentes eszközt keresed? Vagy azzal gyűlik meg a bajod, hogy bőröd nem elég feszes a borotváláshoz? Nehezen szőrteleníted a hajlatokat és az intim részeidet? Vannak váratlan hirtelenségű helyzeteid? Különböző igények alapján szedtük össze a legjobbnak tűnő választást.