Találatok: 36 hír

Stella egyedül kelt útra, majd beleszeretett Indonéziába

Indonéziára vágyott, így minden évben oda járt feltöltődni. Már azt tervezte, hogy kiköltözik, ám az élete másképp alakult: rátalált a szerelem, így Ausztriában kötött ki. A Nagy Utazók sorozatunk legújabb részében Kovács Stella mesél a világkörüli kalandjairól.

200 reptér mehet tönkre a következő hónapokban

Arról már nem egyszer szó volt, hogy a járványhelyzet mennyire padlóra vágja a légitársaságokat, arról azonban még nem esett szó, hány reptér mehet csődbe.

Izgalmas program a családnak: Nyilvános tobozszüret a Follyban

A Folly idén is nyitvatartási időben rendezi meg a tobozszüretet az öthektáros arborétumban. 2020. november 7-én alpintechnikával szüretelik le az óriástobozú fenyők, az andalúziai jegenyefenyők és a tengerparti fenyők tobozait, hiszen ezek a tűlevelűek akár több tízméteresre is megnőnek. Az eseményt vezetett arborétumi séta és…

Palvin Barbara mellett David Guetta lesz az MTV EMA házigazdája

Reflektorfénybe kerül az ország: David Guetta DJ és producer lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA 2020 online showjában november 8-án Budapesten.

30 ezres leépítés 2 év alatt a Boeingnél

Két év alatt 30 000 embert tesz utcára a Boeing.

Videón a 340 méteres német viadukt felrobbantása

Az autópályaszakasz "bontásához" 61 kilogramm robbanóanyagot használtak fel.

Leégett egy értékes 17. századi fatemplom Prágában

Az épület a Moldva bal oldalán elterülő Kinsky kertben állt, védett műemlék volt és népszerű turistacélpontnak számított.

A határról már egyből karanténba küldenek itthon

Életbe léptek az új karanténszabályok Magyarországon. Meghatározott országokból történő beutazás esetén a határról egyből a karanténlakásba küld a rendőr.

Besokalltak Amszterdamban: elegük lett a biciklisekből és a turistákból

Startlap Utazás
-
  20.10.28 14:40 Utazás

Virágokkal borítják be az amszterdami hidakat, hogy ne kerékpármegőrzőként funkcionáljanak.

Videón a Dél-Budát és Dél-Pestet összekötő új Duna-híd

Startlap Utazás
-
  20.10.28 14:22 Utazás

Az új Duna-híd jobb kapcsolatot teremt Budapest déli városrészei, elsősorban Újbuda, Csepel és Ferencváros között, valamint jelentősen hozzájárulhat a belváros, elsősorban a Nagykörúton belüli területek forgalomcsillapításához.

Anyakivan videón mutatja be az őszi Balatont

Startlap Utazás
-
  20.10.28 11:03 Utazás

Évről évre egyre több minden tart nyitva a Balatonnál ősszel is, a természet pedig egyszerűen csodálatos. Utazik a család sorozatunk legújabb részében Semjén "Anyakivan" Nóráék a magyar tengerhez kirándultak, és megmutatják, mi mindenre van ott lehetőség ilyenkor.

Új hangárral gazdagodik Ferihegy

Szélestörzsű repülőgépeknek épít hangárt az Aeroplex Central European Kft. Ferihegyen

Lenyűgöző fotók az év kilátójáról a Balatonnál

A balatonboglári Xantus János Gömbkilátóból káprázatos panoráma nyílik a magyar tengerre, nemrégiben az év kilátójának választották.

Európában a magyarok voltak az elsők, akik elrepülhettek sehova

Startlap Utazás
-
  20.10.27 15:04 Utazás

Először csak egy repülést terveztek, majd hamar rájöttek, hogy a határ a csillagos ég. A hétvégén a történelemben először szállt fel Budapestről egy Budapestre tartó utasszállító.