Találatok: 8 hír

A magyar világbajnok, aki kétszer küldte padlóra a rákot

Leállt két nukleáris mérőállomás az oroszoknál, megkerülte a Napot egy autó. Hírösszefoglaló.

Komoly drágulás jön a közértekben szeptembertől

Két halálos közlekedési baleset is történt vasárnap. 23 órán át dolgoztak a tűzoltók, hogy megmentsék a legendás 300 éves Somogy megyei tölgyfát. Közel harminc ember küzd azért, hogy kihozzák a Tátra barlangrendszerében rekedt két férfit. Hírösszefoglaló.

Fotókon a budapesti benzikúton történt horrorbaleset

Startlap
-
  19.08.16 17:59 Baleset-bűnügy

Tíz hónapos kislányát verte halálra egy nő Kunmadarason. A Magyar Turisztikai Ügynökség kötelezte a pályázat nyerteseit, hogy óriásplakáton hálálkodjanak a támogatásért. Brutális módon végzett anyjával a mohácsi gyilkos. Hírösszefoglaló.

Mi kell egy szuper, közös, családi kerékpártúrához? 

Startlap
-
  19.08.15 23:23 Életmód

Hát egy család, és jó bringák.

Anyja megölése miatt keresik dr. Freiberg Pétert

Fékezés nélkül rohant bele egy álló rendőrautóba egy magyar kisbusz Németországban. Az osztrák sajtó szerint az Orbán család is érdekelt a Fertő tó melletti aggasztó beruházásokban. Tüntetésen követelik a balotaszállási kegyetlen állatkínzó börtönbe zárását. Hírösszefoglaló.

Egy általános iskolás lányból csinált prostituáltat egy fóti pár

Startlap
-
  19.08.13 17:40 Baleset-bűnügy

"Nagy volt a nyomás, feladtam egy pillanatra" - az eltűnt doktornő elmesélte, mi történt vele. Berki Krisztián kihirdette parádés választási programját: ingyen BKV és óriáskerék-jegy Tarlósnak. Egy ismert holland sportoló lehet az egyik drogdíler, akiket annyi cuccal kaptak el, ami egy egész városnak elég lenne. Hírösszefoglaló.

A nők is maszturbálnak

Startlap
-
  19.08.13 12:29 Szex

Nagyon is ráférne a nőkre egy kis plusz oktatás.

Íme a magyar falu, ahol majdnem minden 10. lakosra jut egy ittas vezetés

Mi történt azzal az irdatlan sok pénzzel, amiből szuperállampapírt vettünk? Egy hároméves gyereket és egy terhes nőt is halálra gázolt az ittas román, aki Facebook-közvetítést adott a száguldozásról. Vlagyimir Putyint feljelentették sisak nélküli motorozásért. Hírösszefoglaló.