Találatok: 15 hír

Ismét lehet pályázni a BVK versenyére

StartUP!
-
  19.08.17 12:07 Cégvilág

Versenyt hirdet a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. A startupok 19 kategóriában pályázhatnak, számos kiemelt témában. A nyertesek kiállítási és egyéb megjelenési lehetőségeket kaphatnak.

A magyarok elégedettek az internet sebességével

StartUP!
-
  19.08.16 11:56 Infotech

Alapjában véve elégedettek a magyarok a vezetékes internet sebességével, ha mégis panaszkodnak, akkor legtöbben az otthoni vezetékes internetes telefonálással, a videotelefonálással és az online filmnézéssel voltak elégedetlenek az NMHH elemzése szerint. Az otthonokban kialakított wifi hálózatokra az esetek több mint 40 százalékában…

11 millió dollárt kapott a magyar járműkommunikációs startup

A Forbes listája szerint is ők az egyik legforróbb magyar startup, és már pedzegették egy ideje, hogy a következő körben a tengerentúlra eveznek befektetésért. Nos így lett: 3,2 milliárd forintnyi bizalmat szavaztak nekik, arról nem beszélve, hogy komoly networkre és háttértudsra is szert tettek a befektetőik által. Dübörög a Commsignia!

Okosotthon fejlesztésen dolgozik az LG

Az LG Electronics (LG) és az IoT- és okosotthon-megoldásokat kínáló LUMI United Technology szándéknyilatkozatot írt alá. A két vállalat célja egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amely az eszközök alapszintű irányításán túlmutatva még teljesebb otthoni IoT-környezetet biztosít a felhasználók számára.

A német startup megreformálja az olvasást

StartUP!
-
  19.08.15 20:12 Cégvilág

Egy nagyon vagány alkalmazás örvend egyre nagyobb népszerűségnek: a Blinkist könyveket tömörít. Kiemelik a legfontosabb részeket, így mindenki gyors olvasás révén juthat hozzá a briliáns elmék gondolataihoz.

Korszerüsítették a magyar egyetemek informatikai rendszereit

StartUP!
-
  19.08.15 11:50 Cégvilág

Közel 4 milliárd forintos EU-projektnek köszönhetően a felsőoktatási intézmények hatékonyabban tudnak működni, ugyanis korszerű informatikai rendszert vezettek be 15 intézményben. A projektnek köszönhetően hatékonyabbá válhat az intézményirányítás, így a kutatási és innovációs potenciáljuk is nőhet.

Luxusautók és luxusingatlanokat kínál az új apróhirdetési oldal

StartUP!
-
  19.08.14 22:05 Cégvilág

Egyre nagyobb a kereslet a luxuscikkek után, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Magyarországon közel 5000 luxusautót vásároltak az elmúlt évben, sőt a reexporttal együtt ennek akár a duplájáról is beszélhetünk. Egy új online platform ezt a trendet használja ki: elindult a Richlife.hu.

Majdnem százer magyar használja már a Revolutot

StartUP!
-
  19.08.14 18:04 Cégvilág

A londoni központú pénzügyi céget a nagybankok alternatívájaként hívták életre 2015-ben, az utóbbi időben pedig egyre dinamikusabb az organikus növekedése. Ma már 29 valutaalszámla érhető el, és 150 különböző devizában lehet egyszerűen, zökkenőmentesen fizetni, átváltani valós bankközi árfolyamon.

Zöld ötletek jelentkezését várja az akcelerátor

StartUP!
-
  19.08.14 16:30 Cégvilág

Jelentkezz zöld ötleteddel a Climate-KIC és a KPMG programjába, és indítsd el sikeres cleantech startupodat! Az accelerator programban évente több tucat ötletgazda dolgozik azon, hogy innovatív ötletét közösen a profi mentorcsapattal piacképessé fejlessze és gazdaságilag életképes vállalkozássá formálja.

Ezekkel a startupokkal dolgozik együtt az IKEA

Sok más nagyvállalathoz hasonlóan a svéd bútorgyártó is örömmel kihasználja a fiatal, innovatív vállalkozásokban rejlő potenciált. Novemberben indult pályázatra több mint 1100 pályázat érkezett be, összesen 62 országból. Az IKEA a nyár során lezajlott Demo Day keretében mutatta be ígéretes startupjait.

Új szabály változtatja meg az online fizetéseket

Szeptember 14-én nálunk is életbe lép a PSD2 EU direktíva részeként az erős ügyfélhitelesítésre (SCA) vonatkozó szabályozás, mely alapjaiban változtatja meg az online bankkártyás fizetések menetét. A Barion az online fizetési szolgáltatók közül Magyarországon elsőként és egyelőre egyedüliként kapta meg a két nagy nemzetközi…

Ösztöndíjprogram köti össze a visegrádi régió nagyvállalatait és startupjait

StartUP!
-
  19.08.13 16:19 Cégvilág

Régiós partnereivel közösen, 2019 őszén is elindítja a Design Terminal az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését és regionális piacra lépésük elősegítését célzó ösztöndíjprogramot, a Visegrádi Alap támogatásával.  A program során a startupok a visegrádi térség piacvezető telekommunikációs, energetikai,…

A FlixMobility kibővíti legújabb befektetési körét

StartUP!
-
  19.08.13 11:56 Cégvilág

A FlixMobility, a FlixBus és a FlixTrain nemzetközi mobilitási szolgáltatók anyacége bejelentette, hogy kiterjesztette „Series-F” befektetési körét és olyan befektetőkkel állapodott meg, mint a Baillie Gifford, a Luxor Capital Group és az Odyssey 44, emellett a BlackRock által kezelt alapoktól is kap befektetést a vállalat. Az elmúlt hónapban a bef

Számlanyitás és kártyarendelés banki elköteleződés nélkül?

StartUP!
-
  19.08.13 09:45 Cégvilág

Megjelent a Peak új mobilapplikációja, a második generációs PeakWallet. Számos olyan, neobanki elemet tartalmaz, amelyek a klasszikus pénzintézetek számára még mindig kihívást jelentenek.

A vállalati tréningek hatékonyságát segíti a magyar startup

StartUP!
-
  19.08.12 17:31 Cégvilág

A vállalati tréningek, bármekkora élményt adtak, az elhangzottak pár nappal később sok esetben oda kerülnek, ahová a félpár zoknik eltűnt darabjai. A hosszútávú eredmény nélküli tréning vége így kidobott pénz és idő. A Design Terminal tavaszi Mentorprogramjában részt vett SteadySkills ezért egy online utókövetési megoldást dolgozott ki,…