Találatok: 14 hír

Növekedési szakaszban lévő startupokat keres az OTP Bank

StartUP!
-
  Tegnap 14:01 CégvilágOTPStartup

Az innovatív vállalkozások és az OTP Csoport közötti együttműködést elősegítő, jövő tavasszal induló nemzetközi partner programra november 22-ig jelentkezhetnek a hazai és külföldi már intenzív növekedési fázisban lévő startupok. Az OTP Startup Partner Programba bekerülő cégek lehetőséget kapnak arra, hogy a bankkal közösen tesztprojektet…

Magyar csapat fejleszti a szülők idősporoló applikációját

Társadalmunk és kultúránk jövőjének zálogai a gyermekek. A gyerekek boldogságának és jövőbeni sikerességének záloga pedig a harmonikus szülő-gyermek kapcsolat, a szülők számára azonban folyamatos kihívásokat jelent ez a fajta állandó jelenlét és fókusz, hiszen napi szinten kell megfelelniük a munka-család elképzelt ideális…

Elképesztő mértékben növekedhet a mérnökök jövedelme

A gépészmérnökök, a villamosmérnökök, illetve a mechatronikai mérnökök fizetése alig 5 év alatt duplázódott meg hazánkban – hívja fel figyelmet az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) az Oktatási Hivatal adataira hivatkozva.

A Hiventures főszervezésével jön a régió legnívósabb startup eseménye

StartUP!
-
  19.10.11 14:53 Cégvilág

A Hiventures már harmadik alkalommal rendezi meg a Regional Startup and Innovation Day nagyszabású eseményt, melyre november 7-én a Szépművészeti Múzeumban kerül majd sor. A régió egyik legnívósabb startup eseménye várható - lássuk a részleteket!

Hosszú idő után újra az iPhone vezeti a csúcskészülékek rangsorát

StartUP!
-
  19.10.11 09:12 Mobiltech

Egy neves fogyasztóvédelmi magazin évről-évre értékeli a kapható mobilkészülékek felhozatalát. hosszú idő után idén az Apple ismét a lista élére került, maga mögé utasítva a Samsungot. Az iPhone 11 Pro Max a világ jelenlegi legjobb okostelefonja címet is megszerezte.

A tiszta technológiára fókuszál az új startup program

A Startup Campus és az InnoEnergy HUB Magyarország működik közre a Debreceni Egyetemen induló három éves, átfogó, a lengyel, a szlovák, a magyar, a horvát és a szerb piacot megcélzó, a tiszta technológiát érintő fejlesztésekre fókuszáló programban. Az InNow névre keresztelt kezdeményezés három programot takar, amelyek különböző…

Értékes képzés jön startupoknak ingyenesen

StartUP!
-
  19.10.10 22:46 Cégvilág

Kimondottan a külpiacok elérésére készíti fel a startupokat és kkv-kat a Telekom Hello Biznisz és a Grow with Google közös szervezésében induló képzéssorozat. Az ingyenes kurzusokon a vállalkozók olyan, a határon túli terjeszkedést elősegítő megoldásokkal, eszközökkel és esettanulmányokkal ismerkednek meg, amelyek digitális…

Amerikai-Magyar Üzleti Tanács: a magyarok innovatívak, kompetensek és tele vannak önbizalommal

StartUP!
-
  19.10.10 10:02 Cégvilág

A startupok számára is nagyon jó hír, hogy az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács elnöke úgy vélekedik, hogy az amerikai befektetők számára azért vonzó Magyarország, mert a gazdaság szereplői innovatívak, kompetensek és tele vannak önbizalommal.

Nagy lehetőséget kapnak az energiaipari innovációk

StartUP!
-
  19.10.10 09:52 Cégvilág

Az energiaipar átalakításához, fenntarthatóbbá tételéhez elengedhetetlen, hogy jobban bevonják a folyamatba a felhasználókat - vélekedtek szakértők Párizsban. A tanácskozást az Európai Innovációs és Technológiai Intézet támogatásával működő InnoEnergy pártfogolta, a szakértők eszmecseréjének célja a zöldenergetika térhódításának segítése…

Magyar startup is van a legjobban finanszírozottak között

StartUP!
-
  19.10.09 18:05 Cégvilág

2014 óta 90 milliárd dollár került ki startupokhoz Európában, ebből pedig néhány tíz millió Magyarországra is jutott - az önvezető technológiákat fejlesztő AImotive a huszadik a CBInsights listáján.

Az EU egyre komolyabban foglalkozik a digitális jogokkal

A globális egyezmény még mindig várat magára a digitális adót illetően, így az Európai Parlament ismét napirendjére kívánja venni. Margrethe Vestager, az Európai Bizottság egyik ügyvelető alelnök-jelöltje az ügy fő szószólója. 

A startupokba történő befektetés alapján Magyarország élmezőnyben van

A startupokba történő befektetés alapján Magyarország a nyolcadik Európában – mondta Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány elnöke szombat este az M1 aktuális csatornán.

Húsz elektromos modellel jön ki az Audi

Az Audi nagyon ráerősít az elektromobilitás kérdéskörére. A német autógyártó társaság 20 tisztán elektromos meghajtású modellt vezet be 2025-ig, és több mint 10 milliárd eurót fordít a kapcsolódó fejlesztésekre.

2,5 millió eurós befektetéssel erősít a Neticle

Az intelligens szövegelemzéssel és médiafigyeléssel foglalkozó Neticle Labs 2,5 millió euró kockázati tőkebefektetés befogadásáról írt alá megállapodást. A befektetés a MOL és az MFB Invest befektetésével működő Enter Tomorrow Kockázati Tőkealaptól származik.