Találatok: 500 hír

Nincs, aki leszedje, de ha lenne, akkor sem vennék meg

Ahogy már itt is számtalanszor szó esett róla, a járvány egyik legsúlyosabb járulékos hatása az agráriumban, hogy a határzár elvágja a dolgozni akaró idénymunkásokat a foglalkoztatóiktól. Komoly pácban van Németország spárgatermesztése, amely szinte kizárólag külföldi szedőkre épül, de ha le tudnák szedni, akkor az eladással lenne bajuk,…

Ide is begyűrűzött a koronavírus-járvány: földben maradhat a magyar luxuszöldség

Aggasztja a magyar termelőket, hogy a korai, fólia alatt termesztett spárga betakarításához honnan lesz elengedő munkaerő, a külföldi idénymunkások elmaradásával ugyanis munkaerőhiány alakulhat ki ezen a területen. A szakma szerint nagyon alaposan át kellene gondolni, hogy a rendelkezésre álló hazai munkaerőt hogyan tudják bevonni a…

Günther Steiner volt a Formula Podcast vendége - hallgasd meg, hogy mit mondott nekünk a Haas szókimondásról isme…

Formula
-
  Ma 08:30 Forma1

Parc Fermé: Günther Steiner volt a Formula Podcast vendége - hallgasd meg, hogy mit mondott nekünk a Haas szókimondásról ismert csapatfőnöke

Gregor Bernadett: Újra járom a hetediket

BorsOnline
-
  Ma 08:30 Színes

A világjárvány otthon tanulásra kényszerítette a diákokat is. A sztárszülők többsége a gyermekeikkel együtt van most a karanténban, s ha kell, a beadandó feladatok elvégzésében is segítenek.

Trump meghosszabbította a társadalmi távolságtartás előírásait

ProfitLine
-
  Ma 08:30 Külföld

Az amerikai elnök április végéig meghosszabbította a társadalmi távolságtartásra vonatkozó előírásokat az Egyesült Államokban - ezt Donald Trump maga jelentette be vasárnap este, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket irányító kormányzati munkacsoport szokásos napi sajtókonferenciáján a Fehér Házban.

Már Ungváron is ki tudják mutatni a koronavírus fertőzést (videó)

Gyorstesztekkel is kimutatható a vírusos fertőzés, de csak a megbetegedés 6-7. napján, ezt követően pedig laboratóriumi tesztelésre is szükség van.

Gulyás Gergely: A teljes kijárási tilalom egyenes út az államcsődhöz

Pénzcentrum
-
  Ma 08:30 Gazdaság

Ha teljes kijárási tilalom lenne, az ország megállna, senki nem tudna dolgozni, jövedelemhez jutni. Teljes kijárási tilalom még Olaszországban sincsen, az az államcsődhöz vezető egyenes út - jelentette ki Gulyás Gergely. A miniszter szerint...

26 éves tűzoltó lett az ország Erős Embere

Lokál
-
  Ma 08:29 Belföld

A 26 éves mádi tűzoltó, Juhász Péter komoly sérülésből felépülve fordult újra a versenyzés felé, azóta évről évre tarol a legkülönbözőbb versenyszámokban. Mondani sem kell, az erős emberek ebben a szezonban zárt ajtók mögött vetélkednek egymással, de vajon idén is a mádi tűzoltó lesz az országos bajnok?

356,91 forinton az euró

Népszava
-
  Ma 08:28 Gazdaság

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntekről hétfőre a nemzetközi devizakereskedelemben.

Újabb szakosztályok adakoznak a Fradinál

Sport365
-
  Ma 08:28 Foci

Ezúttal az Uzsoki Kórház kap 15 millió forintot.

Kigyulladt egy autó Orosházán

Egy személyautó motortere égett Orosházán, a Szilágyi Erzsébet utcában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Kampány indult a balatoni szálláshelyekért: erre kérik a turistákat

Blikk
-
  Ma 08:27 Belföld

Összefogás indult a Balaton-parti szálláshelyek és turisztikai központok túléléséért. A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület kampányában arra kéri a turistákat, lemondás helyett foglalják át utazásuk időpontját, írja a hirbalaton.hu.

Kövér és Áder engedélyével már éjfélkor élesedhet a koronavírus-törvény

Népszava
-
  Ma 08:27 Belföld

A kétharmad elfogadja, az államfő aláírja: nincs akadály a kormánynak teljhatalmat biztosító törvény elfogadása előtt.

Előzetest kapott a PlayStation 5 egyik első horrorjátéka

IGN
-
  Ma 08:27 Gaming

"Fejlődésünk kulcsát nem a mennyekben kell keresni" A Sony következő generációs konzoljára még nem sok játékot jelentettek be, de a TeamKill Media arra (is) szánja készülő horrorját.