Találatok: 18 hír

Meghökkentő javaslat a rendőröktől - Jeladó a motorokban?

Rendőrök a sürgetik a brit minisztereket, hogy mielőbb nyomkövető kerüljön a motorokba. Cél a hatékonyabb bűnüldözés, de akkor mi szükség van a pillanatnyi sebességre?

Szénszálas alkatrészek a motorosok szolgálatában - Könnyebb és messzebbre jut

Minden eddiginél könnyebben alakíthatjuk át a motort, hogy karcsúbb, kezesebb és nagyobb hatótávú legyen. Persze nem olcsó mulatság – több ezer eurót kóstál a teljes készlet.

Kovács Bálint mesél a jerezi győzelemről - Egy tökéletes hétvége

Mindkét futamot megnyerte és 14 ponttal vezeti a bajnokságot a Yamaha R1-gyel induló Kovács Bálint. Így látta az ifjú magyar motoros a Spanyol Superbike elmúlt hétvégi versenyeit.

A pestiek többsége is kitiltaná a benzines járműveket - Csak füstölögnek?

SportMotor
-
 Tegnap 13:22Autó-motor

A megkérdezettek többsége úgy véli, tíz éven belül el kell búcsúzni a hagyományos autóktól, motoroktól. Kérdés, hogy ez technikailag kivitelezhető-e vagy csak egyszerű utópia.

Újra régi fényében tündököl a Lambretta - Elpusztíthatatlan

SportMotor
-
 Tegnap 12:26Autó-motor

Csaknem fél évszázadot kellett várni a Lambretta feltámadására, de megérte kibekkelni, mert nemrég három vadonatúj modellcsaláddal tért vissza a legendás márka.

Percek alatt elkapkodták a KTM 1290 Super Duke RR-t - Fuss el véle!

Nemrég azt jósoltuk, hogy hamar gazdára talál az összes Super Duke RR, de erre mi sem számítottunk. Megrohanták a foglalási oldalt, az osztrákok pedig nem győzik gyártani az új Duke-ot.

Különös trendek a motorpiacon - Kevesebb motor, több ATV

SportMotor
-
 21.04.12 16:56Autó-motor

Az már tavaly tavasszal sejthető volt, hogy visszaesik az új autók és motorok forgalma, ennek dacára néhány ország és motorkategória kifejezetten jól teljesített. Úgy tűnik, terepezni akarnak az emberek.

Megújult a Yamaha-kereskedések arculata - Megéri benézni

SportMotor
-
 21.04.12 13:37Autó-motor

Új, egységes arculatra váltottak a hazai Yamaha-szalonok, hogy a motorosok még szebb, színvonalasabb környezetben válogathassanak a robogók, túragépek és sportmotorok között.

Kovács Bálint győzött Spanyolországban - Erős kezdés

SportMotor
-
 21.04.11 20:40Autó-motor

Ennél jobban nem is kezdődhetett volna az idény a H-Motónak és Kovács Bálintnak. Az ifjú magyar pilóta kategóriagyőzelemmel mutatkozott be az ESBK első versenyhétvégéjén.

Termékbemutató: B-Star Vintage Casual bőrkabát - Tűnj ki a tömegből!

SportMotor
-
 21.04.11 06:54Autó-motor

Nyakunkon a motoros szezon, így aztán érdemes átnézni holmijaidat, és ha kell, felfrissíteni a ruhatárat. Kedvcsinálónak bemutatjuk a B-Star gyűjteményének egyik legújabb tagját.

Rizoma szárnyak sportmotorokhoz - Mindenki szárnyra kap?

SportMotor
-
 21.04.11 06:45Autó-motor

Tulajdonképpen alig van leszorító hatása, mégis sikeres lehet a Rizoma visszapillantóval egybeépített aerodinamikai eleme. Háromszáz felett már kicsit lenyomja a motor elejét.

Megszűnik a kínai termékek áfamentessége - Viszlát, Ali?

SportMotor
-
 21.04.10 07:18Autó-motor

Gyökeresen megváltozik az Unión kívülről rendelt alkatrészek, áruk vámügyintézése. ÁFA-köteles lesz az összes termék, és a költségek miatt értelmét veszíthetik a kínai rendelések.

További BMW R 18 modellek érkeznek - A rekorder új motorjai

SportMotor
-
 21.04.09 08:06Autó-motor

A BMW igazi modelldömpinggel kezdte az évet, és ez meg is hozta gyümölcsét: új eladási rekordot ért el 2021-ben. Még idén újabb különleges gépekkel bővül a választék.

Kovács Bálint a Spanyol Superbike rajtrácsán - Győzelemmel szeretnék hazatérni!

A tavalyi, kétfutamos beugrás után 2021-ben már teljes szezont teljesít Kovács Bálint a Spanyol Superbike-ban. Most hétvégén kezdődik a bajnokság az első, jerezi fordulóval.

Bemutató: Malaguti RST 125 - Egy darabka 90-es évek

SportMotor
-
 21.04.08 10:06Autó-motor

Szigorodó környezetvédelmi előírások ide vagy oda, a Malaguti ragaszkodik a sportmotorokhoz, és továbbra is gyártja a pofás RST 125-öt. Utánajártunk, mit tud az olasz nyolcadliteres.