Találatok: 24 hír

Visszatért a legerősebb Skoda Kodiaq, ám most már dízel helyett benzines erőforrással

Ismét lehet gyári tuningos kivitelben kapni a Skoda legnagyobb SUV modelljét, miután a ráncfelvarrással bemutatkozott az RS verzió legújabb változata. Dízel helyett most már benzines erőforrás dolgozik az orrában.

Egy Juke méretű elektromos crossoveren dolgozik a Nissan

A Nissan villanyosítási folyamata egy kompakt méretű crossoverrel folytatódik majd a gyártó európai ügyvezető igazgatója szerint. Lényegében a Juke méretosztályában lép piacra az Ariya kistestvére.

Négyajtós elektromos bogárszerűséget mutatnak be Kínában

Jövő héten veszi kezdetét a Shanghai Auto Show, mely számtalan különlegességnek szolgál majd premier helyszínként. Ilyen lesz ez a négyajtós bogár különlegesség, melynek semmi köze nincs a Volkswagenhez, ellenben teljesen elektromos.

Egymilliárd dollárt fektet a Huawei önvezető és elektromos autók fejlesztésébe

A Xiaomi után a Huawei is teljes mellszélességgel áll bele a jövő autóiparába. A techipari gigavállalat kezdő lökésként 1 milliárd dollárt fektet elektromos és önvezető rendszerek fejlesztésébe.

Törli a tervezett nyári leállásokat a Ford az amerikai üzemekben

Speedzone
-
 Tegnap 13:20Autó-motor

Mivel a még mindig tartó félvezető-hiány miatt jelentős lemaradásban vannak az eredetileg tervezetthez képest a gyártók, szó sem lehet még egy esetleges nyári leállásról is a Ford szerint. Az alkalmazottak szabadságának átütemezését kérik.

Hyundai, egy alternatív valóságból

Speedzone
-
 Tegnap 10:52Autó-motor

Mi lett volna, ha a manapság tapasztalható villanyosítási hullám már a 70-es évek elején beindul? Tegyük fel, hogy a megfelelő technológiai háttér is megvan, így megszülethetett volna ez az egyedi Hyundai Pony példány!

Mercedes: biztos, hogy profitot fog termelni az EQS

Speedzone
-
 Tegnap 09:59Autó-motor

Bár sokan kételkednek a Mercedes elektromos luxusszedánjának a sikerében, a márka vezérigazgatója szerint semmi ok nincs aggodalomra.

Ez most már tényleg a Toyota elektromos autója lesz!

Speedzone
-
 Tegnap 08:28Autó-motor

Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy jövő héten koncepció szinten bemutatkozik a Toyota első elektromos autója. Ezzel együtt befutott az első kedvcsináló is, melynek segítségével egyelőre csak az újdonság orrával ismerkedhetünk meg.

Kicsit SUV, nagyon kombi. Itt az új Citroen C5 X!

Speedzone
-
 21.04.12 15:48Autó-motor

Piciti crossover, picit kombi és egy leheletnyi szedán is felfedezhető a Citroen újdonságában. A C5 X az olyan családosok járgánya lehet, akik a lendületes formai világot nem szeretnék feláldozni a praktikum oltárán.

Elektromos lehet a következő Porsche Cayenne

Speedzone
-
 21.04.12 12:52Autó-motor

Belsős informátorok szerint a Porsche elektromos útra lép a Cayenne következő generációjával is, legalább erre enged következtetni, hogy a Taycan fejlesztési igazgatója vette át a projektet.

BMW E30 pickup? Dehogy! Ez igazából egy Toyota Tacoma!

Speedzone
-
 21.04.12 11:17Autó-motor

Amerikai tanulók egy csoportja valósította meg a tökéletes BMW pickupot, avagy ilyen lett volna a platós E30, ha a Toyota adta volna hozzá az alapokat.

Futurisztikus elektromos roadster koncepcióval áll elő az MG

Speedzone
-
 21.04.12 09:45Autó-motor

A márka történetének új korszakát nyitja meg az MG Cyberster tanulmány, azaz az egykori patinás angol márka ismét elkezdett sportos irányba tervezgetni, természetesen most már elektromos formában.

Mindent bele, vagy még annál is többet – A Forza Motorsport sztori

Speedzone
-
 21.04.09 13:46Autó-motor

A Microsoft egyik legfényesebb csillaga a Forza Motosport széria, mely már 16 éve meghatározó része az autós játékok világának, így nem mehetünk el szó nélkül a sorozat igencsak gazdag történelme mellett.

Története legjobb negyedévét zárta a Rolls-Royce

Speedzone
-
 21.04.09 11:36Autó-motor

Bár 2021 eleje még a pandémiáról és a vele járó megszorításokról szólt, nagyon úgy tűnik, hogy ez nem szegte kedvét a Rolls-Royce vásárlóknak. A patinás gyártó minden idők legerősebb évkezdését produkálta idén.

Elkezdte a visszautalni a pénzüket a Tesla azoknak, akik kétszer fizették meg az autó vételárát

Még előző héten számoltunk be arról a furcsa esetről, hogy Amerikában valamiért a Tesla kétszer vette le egy tucatnyi vásárló bankszámlájáról az új elektromos autójuk vételárát. Most a gyártó elkezdte a kártérítést és egy 200 dolláros kuponnal kér elnézést a kellemetlenségekért.