Találatok: 31 hír

Ne hagyjon fel nyáron sem a sporttal, csak tegye át a helyszínt a vízbe

Spa Trend Online
-
  Tegnap 20:18 Otthon

A nyári melegben futócipőt húzni nem mindig esik jól, de mozgás nélkül olykor még rosszabbul érezzük magunkat. Mi a megoldás? Át kell tenni a székhelyet a vízbe és ott átmozgatni a testet. Hogyan?

Fogyásban és sportolásban is segít a masszázsmedence

Spa Trend Online
-
  Tegnap 16:21 Otthon

Egy masszázsmedence hatékony társ a test karbantartásában, ellazításában és a lelki eredetű problémák kezelésében. Sokat tehet a megelőzésben és a már kialakult kellemetlenségek gyógyításában. Ilyen az amikor egy csinos külső, igazi értéket takar.

Különleges kerti bútor és hangulatos megoldás: Eye Catcher

Spa Trend Online
-
  Tegnap 16:09 Otthon

Az Ethos szemrevaló kertibútora a kényelem és a kelei hangulat esszenciája, amely minden kertet és teraszt díszbe öltöztet.

Grillezett kukorica ízesített vajjal

Spa Trend Online
-
  Tegnap 15:48 Recept

A főtt vagy grillezett kukorica igazi nyári klasszikus. Dobjuk fel egy kicsit a megszokott ízét mentás vajjal és a hűsítő hatás nem marad el.

Grillcsirke másként: a szicíliai csirke

Spa Trend Online
-
  Tegnap 13:03 Recept

A friss, tavaszi ízeket hozza vissze ez a recept. Fűszeresen izgalmas választás, ami zöld salátával éppen olyan finom, mint hasábburgonyával.

Jacuzzi – az apai szeretet csodákra képes

Spa Trend Online
-
  19.06.23 20:24 Otthon

Mi köze lehet a repülőgépgyártásnak és a mezőgazdasági vízpumpáknak a hidromasszázs-medencékhez? Elsőre nem sok közöset találunk bennük, de valljuk be másodikra sem...

A tízezer éves szauna története

Spa Trend Online
-
  19.06.23 20:21 Divat

Gondolta volna, hogy a finn szaunák elődeit nem sokkal a jégkorszak után, körülbelül 10000 évvel ezelőtt építették? Természetesen ezek még nem minden luxussal ellátott csinos kis kabinok voltak, hanem földbe vájt mélyedések, melyeket állatbőrökkel fedtek le, így tartották bent a hőt. A meleget pedig a főzésre és fűtésre egyaránt hasznát…

Itt a nyár! Még nincs késő lefogyni! - De hogyan is kezdjünk neki?

Sokan csak a nyár beköszöntével realizálják, hogy a hűvösebb hónapok alatt bizony megszaladt a mérleg nyelve és sajnos már nem csak pár plusz felesleges kilóval kell megküzdeni, hanem akár 20-30 kilogramm zsír is terheli a szervezetet. Azt mindenki érzi, hogy a túlsúly és az elhízás nem tesz jót egészségünknek és rontja…

Hajrá csajok! Nem csak a férfiak tudnak ám grillezni!

Spa Trend Online
-
  19.06.23 14:03 Recept

Általánosan elfogadott nézet - mondhatnánk sztereotípiának is - hogy grillezni csak a férfiak tudnak igazán jól. Olyan ez, mint a pörkölt főzés, a horgászat, a villanykörte csere vagy a pókerezés. Lehet, hogy évtizedekkel ezelőtt még megállták a helyüket ezek a sztereotípiák, de napjainkban már korántsem ez a helyzet. Úgyhogy hölgyeim, elő a grille

Ha itt a nyár, jöhet a legnépszerűbb grillétel, a hamburger!

Spa Trend Online
-
  19.06.23 13:03 Recept

Ma már szinte elképzelhetetlen egy grillparti hamburger nélkül! Kicsik és nagyok kedvence ez az étel, a grillsütőn mégis kicsit bizonytalanul látunk hozzá az elkészítéséhez, mert nem szeretnénk, ha nyers maradna, de azt sem, ha kiszáradna a húspogácsánk. A Broil King grillsütőin szerencsére gyerekjáték a tökéletes hamburger elkészítése, ehhez…

Kényelmes kerti bútorok, professzionális árnyékolók-ez a tökéletes kerti pihenés receptje

Spa Trend Online
-
  19.06.23 12:03 Otthon

Eljött a nyár, s vele együtt az igazi kánikula. A forró napok estéin szívesebben töltjük az időt a szabadban egy hűsítő ital mellett, sőt, nap közben is kimerészkednénk a teraszra, főként, ha megfelelő az árnyékolás, és nem a tűző napon kell ücsörögnünk.

A grillrács olajozásának legjobb módja

Spa Trend Online
-
  19.06.21 18:18 Recept

A grillrácsok karbantartása és olajozása elengedhetetlen a tökéletes sütési élményhez. A leragadó, darabjaira hulló étel elég kiábrándító, de a rossz olajozástól fellángoló tűz is okozhat problémát az ételben. Mi a megoldás? Mutatjuk!

Őrizze meg a medence tisztaságát a nyári főszezon alatt is

Spa Trend Online
-
  19.06.21 16:39 Otthon

A nagy melegben enyhet adó medencék víztisztaság fontos a biztonságos fürdéshez. Csakhogy a fényvédőkkel óvott testekről leoldódó anyagot szennyezik a vizet, ami hamar gátat vethet a gondtalan pancsolásnak. Bízza magát az Absorb-it szivacsra.

Kényeztesse bőrét már nyaralás előtt, hogy legjobb formáját hozza a pihenés alatt

Spa Trend Online
-
  19.06.21 15:00 Divat

A nyaralás során megváltozott környezet és az eltérő táplálkozás is nagy terhet ró a bőrre. A kültéri tartózkodás, a nagy meleg és a megszokott bőrápolástól való eltérés is okozhat bőrproblémákat. A jó hír, hogy felkészítheti bőrét minderre.

Grillezett kenyérsaláta paradicsommal

Spa Trend Online
-
  19.06.21 12:09 Recept

A pirított kenyérrel készült saláta önmagában is tökéletes, de köretnek könnyebb húsok mellé is kiváló.