Találatok: 7 hír

Vízhatlan tárolók a kerti berendezések elpakolásához

Spa Trend Online
-
  Tegnap 05:45 Otthon

Szeptember elsejével nem csak a naptári nyárnak lett vége, de az időjárás is azt harsogja, hogy ideje készülni a hűvösebb hónapokra. A kerti bútorok és teraszon található puha szöveteknek és párnáknak pedig nem is lehetne jobb helye egy vízhatlan, hatalmas és stílusos megjelenésű tárolónál.

Lábápolás felső fokon

Spa Trend Online
-
  20.09.17 05:45 Divat

Nyáron sokkal többet vagyunk mezítláb vagy papucsban, így erősebb behatások érik a lábainkat, különösen a talpakat. A nagy melegben hamarabb kiszáradnak és a zokni védelme nélkül sérülnek, a bőr töredezik vagy akár teljesen be is repedhez. Mit tehetsz ellene?

Városi grillel te is kihasználhatod az őszi jó időt

Több gyártó is készít kicsi, városi környezetre adaptált grillt, amivel még egy apró erkélyen is lehet húst sütni. Csakhogy az autentikus ízek füsttel, forró faszénnel, esetleg füstölő fával járnak, ezek egyike sem a szomszédok álma. Mi a megoldás?

Immunerősítő illóolajok a mindennapokra

Spa Trend Online
-
  20.09.15 05:45 Életmód

Az immunrendszerünk egy törékeny, de jól felépített rendszer, amit ha támogatunk és karban tartunk, megvéd minket a szezonális náthától és hamarabb legyőzi a kórokozókat. Az egészséges táplálkozás és sok folyadék fogyasztás mellett a természethez is fordulhatunk segítségért és egy kis immunerősítésért.

Városi lakásban is élvezheti a masszázsmedencék előnyeit

Spa Trend Online
-
  20.09.14 05:45 Otthon

A kültéri masszázsmedencék kétség kívül nagyon látványosak tudnak lenni, de ez nem jelenti azt, hogy a beltérre szánt, netán városi lakásokba tervezett jakuzzik kevésbé lennének szemrevalóak. Sőt!

Illatkristályok kifejezetten masszázsmedencéhez

Spa Trend Online
-
  20.09.13 05:45 Otthon

Vannak olyan napok, amikor legszívesebben a végtelenségig nyújtanánk a megnyugvást hozó, illatos esti fürdőket, de a víz egy idő után kihűl. Tegye a relaxáló fürdő helyszínét a kádból a jakuzziba és addig pihenhet, amíg akar. Ebben segítenek az illatkristályok is.

Polyrattan bútorápoló az őszi, téli időszakra

Spa Trend Online
-
  20.09.12 05:45 Otthon

A polyrattan jóval ellenállóbb természetes társánál. Jobban tűri az időjárás változást, a hideget és a nedvességet, de a hosszan tartó használathoz, ezeknek a bútoroknak is szükségük van egy kevés ápolásra.