Találatok: 28 hír

Hogyan grillez David Beckham?

Spa Trend Online
-
  Tegnap 15:33 Életmód

David Beckham egy vadonatúj grillsütőt vett magának és a családjának. Régóta ismert, hogy a futballsztár a kültéri sütés szerelmese. Az elmúlt évek során nagyon sok grill megfordult már a kezei alatt, és állítólag nagyon jól is ért ahhoz, hogy a családját és a barátait a saját maga készítette férfias ízekkel kínálja meg. Az angol The Sun magazin ír

Pély Barnáról kiderült, óriási jakuzzi rajongó

Spa Trend Online
-
  Tegnap 14:03 Életmód

Pély Barna egy interjúban elárulta, rajongva szereti a wellnesst. Nagy álma, hogy a jakuzziban ülve nézhesse kedvenc filmjeit, sorozatait, a megvalósítás már folyamatban is van.

Hogyan pihenjen tökéletes harmóniában otthonában?

Spa Trend Online
-
  Tegnap 08:03 Színes

A pihenés hagyományos módja, az olvasás, kanapén Tv nézés, keresztrejtvény fejtés, vagy épp zenehallgatás mindenki számára ismert, és közkedvelt tevékenységek, vannak azonban ezeknél sokkal aktívabb, mégis családcentrikus tevékenységek, melyek közül több is jótékonyan hat az egészségünkre.

Vízhatlan heverő a kerti pihenéshez

Spa Trend Online
-
  19.08.17 13:39 Otthon

A fedetlen vagy félig fedett kültéri helyek berendezés mindig kihívás az időjárás szeszélyessége miatt, de a Spalounge vízhatlan szövetei lehetővé teszik, hogy egész évben élvezhesse kertje változó szépségét.

Egyszerű, de ütős fűszerezés garnélához

Spa Trend Online
-
  19.08.17 11:18 Recept

A garnéla nem igényel sok fűszer, sőt, inkább érdemes minél kevesebb ízzel dolgozni, hogy megmaradjon az eredeti aroma.

A grillek és jakuzzik mekkája Önt is várja

Spa Trend Online
-
  19.08.17 10:03 Színes

Augusztus 23-án nyílik Magyarország talán legnagyobb masszázsmedence kiállítása és vására, ahol a jakuzzik mellett több ezer olyan csodát találnak a látogatók, melyekből egy igazán irigylésre méltó kertet és teraszt lehet berendezni.

Ha csak egy kiállításra megy el idén, akkor az év wellness kiállítása legyen az

Spa Trend Online
-
  19.08.17 07:03 Otthon

Ha mindig is érdekelte önt a kültéri wellness, a minőségi idő a szabadban, ha szereti otthonában a kényelmet és a luxust, és érdekli, mik a legújabb trendek a kert és wellness tér berendezésében, akkor ez lesz az Ön kiállítása.

Családi grill az örök kísérletezőknek

Spa Trend Online
-
  19.08.16 17:48 Recept

Teljesítmény, megbízhatóság és tartósság jellemzi a Broil King Monarch szériáját, ami tökéletes első és második családi grillnek. Elég nagy, hogy mindenkit jól lakasson, de elég kicsit, hogy könnyen lehessen mozgatni, raktározni.

Egy kiállítás, ami otthonába repíti a wellnesst

Spa Trend Online
-
  19.08.16 17:24 Kultúra

Wellness a saját otthonunkban? Nem, nem valamiféle sodrófás masszázsról van szó, sem pedig a fürdőszoba kitakarításáról. Az otthoni wellness igenis elérhető és hozzáférhető mindenki számára. Egy nyaralás árából minden nap élvezhetjük az otthoni wellnesst, hogy hogyan?

Kollagénes feltöltés tű és szikék nélkül

Spa Trend Online
-
  19.08.16 15:09 Divat

Az orvosok által fejlesztett Qms Medicosmetics otthon is biztonsággal használható termékeit egyszerű felvinni, az eredmény pedig szemmel látható. Klinikailag bizonyítottan 42%-kal csökkenti a bőröregedés jeleit és 28%-kal növeli a bőr rugalmasságát 12 héten belül. Fájdalom és kellemetlenség nélkül!

Egy masszázsmedence, ami olyan könnyű, hogy akár a nyaralóba is magaddal viheted

Spa Trend Online
-
  19.08.16 13:39 Otthon

Ha a masszázsmedencékre gondolunk, még mindig a helyhez kötöttség jut eszünkbe, pedig a Softubok esetében alig 50 súlyt kell mozgatni. Teljes gépezettel együtt! Ennél könnyebb áthelyezni és magaddal vinni egy masszázsmedencét nem lesz!

Édes-füstös tri tip

Spa Trend Online
-
  19.08.16 11:30 Recept

A tri tap a marha egyik legnemesebb része, ami a csípő és a combcsont között található. Különösen szaftos, ezért tökéletes grillezésre.

Masszázsmedence, aminek kisebb a teljesítménye, mint egy hajszárítónak

Spa Trend Online
-
  19.08.15 19:18 Otthon

Masszázsmedencét szeretne, de tart a felmerülő költségektől? A Softub medence esetében nem kell tartania rejtett összegektől vagy hatalmas villanyszámlától, havi fent tartási költsége mindössze 3000 forint. Túl szép, hogy igaz legyen?

Főétel és desszert egyben - különleges fogás tarol a Séf a rácson versenyen

Spa Trend Online
-
  19.08.15 17:18 Kultúra

Könnyed fogás, amivel időt és energiát spórolva készülhet a főétel és a desszert egyszerre. Igazi különlegességgel nyitott a Séf a rácson versenyzője, Tarsoly László, aki pontosan tudja hogyan lehet megfogni az embereket a gyomrukon keresztül.

Állítsa vissza bőre puhaságát nyaralás után

Spa Trend Online
-
  19.08.15 15:18 Divat

Nyaralás alatt nem könnyű zavartalanul folytatni a bőrápolási rutint, amire még rájön a megváltozott környezet szárító hatása is. (Több napsugár, több víz és idegen levegő.) A bőrnek ezért nyaralás előtt és után is jól jön egy erőteljes hidratálás, ami feltölti a raktárakat.