Találatok: 11 hír

Digitális forradalom: megnyilt az ország első háromdimenziós wellness központja

Spa Trend Online
-
  Tegnap 18:00 Színes

A koronavírus hatása előrébb hozta a digitális forradalmat, amely már egyébként is közeledett. Az otthon- léttel megnövekedett a családi körben töltött idő, melyet a legtöbben igyekzneka lehető legjobban kihasználni. Ezzel egyidőben az otthoni wellnesst, grillezést, szaunázást,kikapcsolódást támogató eszközök iránti kereslet egy csapásra…

Immunerősítő illóolajok a mindennapokra

Spa Trend Online
-
  20.03.28 10:05 Életmód

Az immunrendszerünk egy törékeny, de jól felépített rendszer, amit ha támogatunk és karban tartunk, megvéd minket a szezonális náthától és hamarabb legyőzi a kórokozókat. Az egészséges táplálkozás és sok folyadék fogyasztás mellett a természethez is fordulhatunk segítségért egy kis immunerősítésért.

Ezzel maradj távol a stressztől és a Covid 19-től

Spa Trend Online
-
  20.03.27 10:05 Otthon

Az idei tavasz egy olyan embert próbáló feladatot rótt ránk, amit senkinek nem könnyű feldogoznia. Míg van, aki éjt nappallá téve dolgozik, addig mások a lakásba szorulva, próbálnak meg egészségesek és bizakodóak maradni a kiszámíthatatlanság közepette. Te bármelyik csoport tagja vagy, segítünk, hogy a stressz egészségromboló hatása…

Hogyan élheti túl egy cég a korona vírus generálta gazdasági kihívásokat?

Spa Trend Online
-
  20.03.26 12:00 Színes

A koronavírus mindannyiunk életétegy csapásra megváltoztatta. Sokakat foglalkoztat, hogy hogyan éli túl ezeket egy olyan cég, ami ki van téve a közösségi élet hatásainak. Hogyan éli túl egy olyan cég, aki a wellness iparban élve eddig csak személyes találkozók során volt képes értékesíteni termékeit.Erről beszélgettünk Vezse Rolanddal.

Grillezett bárányszelet balzsamecettel

Spa Trend Online
-
  20.03.26 06:05 Recept

Az időigényes pihentetés után percek alatt készül el ez az ízletes húsétel, ami húsvétkor is bátran felszolgálható a családnak.

2 hetes bőrápolási kúra a karantén alatt

Spa Trend Online
-
  20.03.25 10:05 Divat

Nagyon úgy tűnik, hogy a természet megelégelte az állandó rohanást és kapkodást, most pedig súlyos leckét ad az életről és az emberi természetről. Mivel az elkövetkező időszak a bezárkózás ideje, használd fel arra, hogy kihozd magadból a lehető legjobbat. Kívül-belül!

Fűszeres, grillezett ananász

Gyors és egyszerű desszert, tészta nélkül. Könnyed finomság, de ízekben nagyon is gazdag.

Eljött az ideje, hogy megnyisd saját éttermed, méghozzá otthon a kertedben

Spa Trend Online
-
  20.03.24 08:00 Recept

Sosem volt még aktuálisabb a Broil King kanadai grillóriás szlogenje: Legyen saját étterme a saját kertjében. A jelen helyzetben a legjobb, ha a családdal töltjük az időnket, együtt grillezünk a kertben. Az időjárás is támogatja ezt a szabadidős tevékenységünket. Elő a grillsütőkkel, és nyomás ki a kertbe.