Találatok: 11 hír

Újraindult az amerikai jakuzzi gyártás - nyaralás helyett indulhat az otthoni wellness

Spa Trend Online
-
  Tegnap 18:10 Színes

Örömhír röppent fel az amerikai masszázsmedence gyártás piacán. A wellness óriása, a HotSpring masszázsmedencék gyártója újraindította kaliforniai gyáregységét. Ma indult a verseny a HotSpring egnépszerűbb sorozatának medencéi megszerzéséért:a Highlife, amelyet a Bmw autógyár design csapata varázsolt tökéletessé hamarosan…

Krausz Gábor és Marton Adrienn jótékony grillezése az Omsz részére

Spa Trend Online
-
  Tegnap 05:55 Életmód

A vírushelyzet javulni látszik, ami enyhítéseket hozott és az ígéretet, hogy lassan visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Sajnos ez nem jelenti azt, hogy a mentősöknek nem kell most is erejükön felül teljesíteniük. Ezért a Grillezz Velünk Live eseményén nekik kedveskednek a szakácsok frissen készített étellel, hogy így köszönjék meg áldozatos…

Puha falú medence a hidromasszázs erejével

Spa Trend Online
-
  20.05.27 10:55 Otthon

A puha falú medencék minden előnyét élvezheted anélkül, hogy le kellene mondanod a meleg víz és a hidromasszázs terápiás hatásáról. Kis vagy nehezen megközelíthető helyre is ideális a Softub, amit bárki egyszerűen telepíthet.

Grillezz a gyerekekkel

Spa Trend Online
-
  20.05.26 05:55 Recept

A grillezés akkor a legjobb, amikor egy közösségi, családi programként tekintünk rá, és nem egyedül állunk órákat a rácsok mellett, hanem szeretteinkkel körbe véve forgatjuk a lapátot. A gyerekeket is érdemes már korán bevonni egy kicsit, hogy elsajátítsák és megszeressék a kültéri sütést!

Grillezett rakott krumpli jótékony célra

A rakott krumpli nem az az étel, amivel egy grill parti alkalmával elkápráztatjuk vendégeinket. Tálalása nem látványos, ízei nem különlegesek, de ennek ellenére is az egyik legnépszerűbb magyar fogásról van szó. Pataky Péter most 50 adagot készített belőle, grillen, a mentősök részére!

Armadillo tojás pellet grillen

Spa Trend Online
-
  20.05.23 11:55 Életmód

Ikonikus grill étel, amihez - a neve ellenére - még véletlenül sincs köze a tojáshoz. Van benne viszont jalapeno paprika, krémsajt, finomra darált hús és bacon!

Mi? Grillezett szusi?

Spa Trend Online
-
  20.05.23 10:55 Életmód

A grillezés a japán konyhában is fontos szerepet tölt be, de pont a szusira nem igazán jellemző. Milyen akkor mégis egy grillezett szusi? Hogyan készül és megéri vele foglalkozni? A Sushi Sei étterem szakácsa bevezet a rejtelmekbe!

10 perces pizzatészta a minikonyhával

Spa Trend Online
-
  20.05.23 09:55 Életmód

A sütés-főzés örömét meg tudja keseríteni az előkészítés és a mosogatás időigényessége. A Thermomix minikonyhával mindkettőt lecsökkentheted, hogy több energiád maradjon a kreatív folyamatokra!

Pizzasütési praktikák grillhez

A pizza ideális étel grillpartikra, mert gyerekek, felnőttek egyaránt szeretik, könnyű összeállítani, személyre szabni és a minőségi kerámia grillen tényleg percek alatt elkészül.

Milyen grillt válassz?

Spa Trend Online
-
  20.05.22 09:55 Életmód

A rendhagyó tavasz után, egyelőre bizonytalan, hogy milyen nyarunk lesz, de az biztos, hogy, mint minden évben, idén is előkerülnek a grillsütők vagy az ötlet, hogy kellene venni egy tartós darabot. A minőségi grillek hosszú távú befektetések, ezért érdemes jól szét nézni a piacon a döntés előtt. Ebben segít a Grill Pláza Live!

Katus Attila wellnessről, egészségről

Spa Trend Online
-
  20.05.22 06:55 Otthon

A wellness és kültéri kikapcsolódás témakörének szentelt SpaTrend Expo Live hatodik napján Katus Attila volt a rendezvény vendége. Vele beszélgettek a terveiről, a wellnessről és a stressz ártalmas hatásairól.