Találatok: 11 hír

Hogyan készítsd fel a masszázsmedencédet, ha vendégek jönnek?

Készülnek a koktélok és a parti falatkák? Akkor máris megtetted az első lépést a sikeres medencés buli felé. A pár falattal eltüntethető ételek nem koszolják a vizet, de ezen kívül is van pár trükk, amivel biztonságos és emlékezetes medencés bulit szervezhetsz.

Puha, de nem felfújható jakuzzi a tartós örömért

A felfújható jakuzzik egyre népszerűbbek olcsóságuknak köszönhetően, de tartósságuk, hőszigetelésükés masszázsélményük is elmaradegy profi masszázsmedencétől. A Softub medencében megtaláloda kényelmes hordozhatóság, a puha falak és a felosztás nélküli belső tér minden előnyét, de rendkívül tartós, garantáltan télálló és valódi…

Asztali grill romantikus vacsorákhoz

Még a legkisebb teraszon sem kell lemondanod a grillezés öröméről és a grillételek különleges aromájáról az Ofyr Tabl'O asztali grillel, hiszen ahol egy asztal elfér, ott ennek azapró, de hatékony grillnek is van létjogosultsága. Legyen az ételkészítés közös program!

A medence vízének tisztán tartása egyetlen készítménnyel

A medence vízminőségének megőrzése az egyik legfontosabb feladat, amit ha elhanyagolunk, azonnal érezteti a hatását. Csakhogy a pH szabályozó, a klór, a bolyhosító és a mérőeszközök kavalkádjával nem mindenki akar bajlódni egy-egy csobbanás előtt. Mit tegyél? Válaszd a holland AquaFinesse-t, ami egymagában megoldja a problémát!

Relaxáló hidromasszázs hidegben, melegben

A masszázsmedence egy nagy, de hosszú évekre szóló befektetés, amelyet az egész család kihasználhat. Fiatalok, felnőttek és idősek számára is rengeteg pluszt tud nyújtani, egész évben. A maximális relaxáló hatását élvezheted a hóesésben és a legnagyobb kánikulában is!

Nedvességpótló arckezelés a nyári hőséghez igazítva

Spa Trend Online
-
 21.07.29 06:45Divat

A nyári meleg bőrroncsoló és bőröregítő hatása talán már mindenki számára ismert. A nagy melegben az érzékeny arcbőr kiszárad, az Uv sugárzás roncsolja a sejteket és a fokozott izzadás is irritál. Ha nem szeretnéd elveszíteni bőröd egészséges ragyogását a legnagyobb kánikulában sem, próbáld ki a Pre-Vacation Hydra Plus 50 perces…

Maximális jakuzzis élmény megfizethető áron

A masszázsmedence alapjaiban változtatja meg az emberek pihenését, minőségi relaxációt hozva az életükbe. Hogy sokan mégsem mernek belevágni a vásárlásba, annakleggyakrabban két oka van: a karbantartás bonyolultságától való félelem és az ár. A FreeFlow mindkét területen jelesre vizsgázik.

Jakuzzikiállítás, ami több, mint vásár. Élmény!

Spa Trend Online
-
 21.07.28 05:45Életmód

Az évek óta töretlen sikerrel megrendezett SpaTrend Expo sokkal több egy kiállításnál vagy vásárnál, ahol az érdeklődők a kültéri kikapcsolódáshoz szükségesminőségi termékeket beszerezhetik. A SpaTrend évek óta azért küzd, hogy izgalmas programokkal, különleges sztárvendégekkel és finom falatokkal kedveskedjen a vendégeknek.

Színes kavicsok a kertben, az új kerti bútor trend

Kényelmes, színes és formabontó. Első pillantásra ezek juthatnak eszünkbe a Bluff ülőgarnitúráról, amelyek darabjai élénk kavicsokként hevernek a kertben. A puha és üde színfoltok minimalista stílusa extravagáns teraszokra és kényelmet szerető emberek otthonába kívánkozik.

Városi grill kisebb teraszokra is

Kompakt, nagy tudású és ízekben gazdag ételeket készítő grillre nagy igény van a városi környezetben is, ahol a túl sok füst zavaró lehet. Ilyenkor érdemes elgondolkodni a könnyen irányítható gázgrilleken, amelyek kis helyen elférnek, sőt saját szekrénnyel és rakodó térrel rendelkeznek. A kanadai Broil King kínálatában bőven találhatsz ilyet!

Nyáron jakuzzizni? Nem veszélyes ez?

A masszázsmedence karakterisztikus jegyei közé tartozik a meleg víz, de vajon mennyire lehet meleg az a meleg? Mit bír a szervezet, és mi a legjobb számára? Mennyi ideig élvezheted a forró vizet, főleg nyáron, és tényleg nem kell tartanod a rendszer vagy a tested túlmelegedésétől? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!