Találatok: 10 hír

Karácsonyi meglepetés ajándék anti-aging kezeléssel

Az otthoni bőrápoláshoz szükséges termékek teljes spektrumát hazaviheted vagy szerettednek ajándékozhatod a Qms Medicosmetics jóvoltából. A prémium kategóriás anti-aging termékcsalád bőrbarát hatóanyagokkal dolgozik, hogy a bőr egészséges, ellenálló legyen és a legjobb formáját hozza egész télen át.

Prémium grillsütők 20%-kal olcsóbban, hogy családi élmény legyen a karácsonyi sütés

Spa Trend Online
-
 Tegnap 15:15Recept

Az egész év az otthoni kikapcsolódás jegyében telt el, így nem meglepő, hogy a december és a karácsonyi készülődés is hasonló mederben folyik. Az elmúlt időszak felértékelte az otthon és a családdal töltött idő szerepét, így mi is szívesen ajánlunk egy remek programot, ami összehozza a családot és mégis kiszakít a négy fal közül: ez a grillezés.

Hogyan késleltetheted a bőröregedést?

Spa Trend Online
-
 Tegnap 06:45Divat

Bármilyen genetikai készletet is örököltünk a szüleinktől, az idő előbb-utóbb utolér mindenkit, és a bőrön megjelennek az öregedés első látható jelei. Ahogy telik az idő, szaporodnak a ráncok, mélyülnek a szarkalábak és petyhüdtté válik a bőr. Mi az, ami miatt gyorsabban és mi az, amitől lassabban öregszik a bőr?

Élvezze az otthoni wellnesst egész télen

A téli időszak mindig a lecsendesedésről, a visszahúzódásról szól. Ahogy a természet is álomra hajtja fejét, úgy az emberek is behúzódnak a falak közé. Most még inkább, mint máskor. Ezt az időt azonban felhasználhatja felfrissülésre, töltődésre, a családi kapcsolatok javítására és stresszcsökkentésre. A masszázsmedence segít mindebben.

Kertészkedés helyett grillezéssel pihen Borbás Marcsi télen

Aki egész nyáron át élvezhette a kerti munkálatokat, a kint lét örömeit és a kertben termett finomságokat, az mit csináljon a tél beálltával? Ha nem szeretnél a leghidegebb évszakban sem a négy fal közé szorulni, fogadd meg Borbás Marcsi tanácsát és grillezz a szabadban!

Adj szeretteidnek testi-lelki feltöltődést

Spa Trend Online
-
 20.12.02 05:45Divat

Az év vége és a vele érkező ünnepi időszak lehetőséget teremt, hogy egy kicsit visszavegyünk a tempóból és magunkra, szeretteinkre fordítsunk egy kis extra figyelmet. A feltöltődésre mindannyiunknak szüksége van az elmúlt év után, le kell engedni, és elengedni a stresszt, hogy ne kiégéssel kezdjük 2021-et. Ehhez adunk egy kis segítséget.

Felfázás esetén is szabad a jakuzzi?

A felfázás túlságosan is gyakran keseríti meg a nők, ritkább esetben pedig a férfiak életét. A sokszor orvosi konzultáció nélkül, lábon kihordott kór tüneteit enyhíti a meleg víz, de vajon a jakuzzi használata is javasolható ilyenkor?

5 ok, amiért a masszázsmedence a legjobb karácsonyi ajándék

Nyakig járunk az ünnepi szezonban, ami a családról, szeretetről és együtt töltött idő helyett gyakran a rohanásról és kapkodásról szól. Hogy ez ne így legyen, idén olyan ajándékkal lepd meg a családod, ami segít a lelassulásban, javítja a társasági kapcsolatokat és még az egészségetekre is pozitív hatással van.

5 tipp a téli grillezéshez

Spa Trend Online
-
 20.11.27 06:45Recept

A téli időszakban a grillezés remek kültéri program lehet. Különösen most, hogy este már nem is mehetünk sehova. A grillezéssel eltöltött időben együtt lehet a család, élvezheti a friss levegőt és még egy finom vacsora is jár jutalmul. Hogyan tedd még biztonságosabbá és szórakoztatóbbá a téli grillezést?

Kényeztető arcmasszázs téli bőrregeneráláshoz

Spa Trend Online
-
 20.11.27 05:45Divat

A hideg, sötét és nyirkos napok beköszönte nemcsak a lelkiállapotra mér súlyos csapást, hanem a bőrre is. A hideggel, széllel vagy éppen a fűtés melegével és forró zuhannyal bombázott bőr ilyenkor rászorul az extra kényeztetésre, hogy ne veszítsen rugalmasságából, üdeségéből és frissességéből.