Találatok: 24 hír

A hordószauna 3 legnagyobb előnye

A kifejezetten kültérre tervezett hordó szauna anyaga és formája is tökéletessé teszi az egész éves kültéri használatra. Ez a típus azonban a tetszetős megjelenésen kívül is tartogat további előnyöket!

Papírszűrő, ami egy évig is kibírja a medencében

Spa Trend Online
-
  Ma 06:39 Otthon

A masszázsmedencék víztisztaságának első számú őre a szűrő. A barázdált felületű egységek nagy területen szűrik és tisztítják a vizet, hatékonyságukat pedig cseppet sem csökkenti, hogy papírból készülnek.

Összecsaptak a szakácsok az online grillveseny első élő show-jában

Az idei online grillverseny első élő találkozója már lezajlott, amelyen négy versenyző mutatta meg mit tud a Séf a rácson!

Grillezett szőlő mozzarellával

Spa Trend Online
-
  Ma 04:39 Recept

Sajt és szőlő remek párosát emelheted újabb szintre, ha a grillen megpirítod a gyümölcsszemeket. Hogyan?

220V, meleg H2O vagy O2 fűtés a padló alá?

Spa Trend Online
-
  Ma 02:27 Otthon

Fűtőkábel? Intelligens fűtőfólia? Melegvizes vagy meleglevegős padlófűtés? Nagy dilemma a jó választás az építkezés vagy felújítás előtt állóknak. Érdemesépületgépészre bízni a dolgot, mert a jó tervezés évtizedekre meghatározza a életminőségünketés a folyószámlánk havi apadásának mértékéta fűtésszámla átutalása után.

Az öregedés várhat - Az örökké fiatal bőr titkát kerestük a hétvégi Anti-Aging konferencián

Spa Trend Online
-
  Tegnap 08:18 Divat

A szépségipar krémje gyűlt össze október 12-én Budapest legnívósabb konfereciatermében, a New York Palota első emeletén. A téma a Qms vagyisa Quck Medical Skin bőrre gyakorolt hatásának megismerése. A több alkalommal is a világ leghatékonyabb arcfiatalító módszerévé és Spa termékévéválasztott, szinte hihetetlen klinikai eredményekkel…

Altató helyett olvassa el tippjeinket a pihentető alvásért

Spa Trend Online
-
  19.10.13 05:39 Életmód

Álmos és fáradt? Nem tud elaludni? Ha elalszik, akkor pár óra múlva felébred és órák hosszat csak forgolódik? A legfrissebb kutatások szerint minden harmadik felnőtt küzd alvászavarral és a népesség több mint egyharmada nem alszik napi 7 óránál többet. Ön is ide tartozik, ugye? Az alábbiakban mutatunk pár tippet, melyek segítenek abban,…

5 tipp, hogy hogyan pihenjen ki egy igazán fárasztó hetet

Spa Trend Online
-
  19.10.12 05:39 Életmód

Hosszú volt a hét tele stresszel és túlórával? Mind ismerjük sajnos azokat a heteket, amikor minden összejön: beszámolók, meetingek, kevés alvás, stressz és idegeskedés. Ez pedig sajnos a bőrünkön, arcunkon, kisugárzásunkon is hamar meglátszik. Hogyan tüntessük el a fáradtság jeleit és hogyan frissüljünk fel a hétvége folyamán? Ehhez adunk…

Fa ez, vagy csak annak látszik? I. rész

Spa Trend Online
-
  19.10.11 12:42 Otthon

A laminált padlók gyártása olyan elképesztő fejlődésen ment keresztül, hogy aki nem járatos a lakberendezésben, általában nincs tisztában azzal, hogy fát látvagy csak a fényképét. Igen, ez különbözteti meg leginkább a padlót a valódi fa parkettától. Miben különböznek még? Nézzük meg!

Mi köze a svédeknek a laminált padlóhoz?

Spa Trend Online
-
  19.10.11 02:24 Otthon

Ki találta fel a laminált padlót? Maga a laminálás 100 éve indult hódító útjára. Akkoriban még csak bútorlapok felületén alkalmazták, mert járófelülethez nem volt elég kopásálló és stabil az anyag. 1977-ben Svédországban gyártották az első széria laminált padlót. Mivel az első klikkes rendszer megszületésére még majd' 20 évet kellett várni, ezérta

Egész grillcsirke zsályával

Spa Trend Online
-
  19.10.10 04:39 Recept

A nagy belső térrel rendelkező grilleknél kár kihagyni az egészben sült grillcsirke készítését. Az ízesítés szabadon variálható, egészséges és meglepően rövid idő alatt elkészül.

Szegődjünk a szegőlécek nyomába! Ii. rész

Spa Trend Online
-
  19.10.09 13:21 Otthon

Szegélyezni márpedig szükséges! De hogy ez ne legyen a szükséges rossz, arról a Parador kreatív tervezői gondoskodtak. Nemcsak a felületi azonosság, hanem a méret, a formagazdagság és mindenfazonhoz illeszkedő sarok- és sorolóelem könnyű szerelhetőségés profi megjelenés jellemzi a szegőléceket. Hány formából választhatunk?

Szegődjünk a szegőlécek nyomába! I. rész

Spa Trend Online
-
  19.10.09 11:27 Otthon

Ne legyünk félszegek, szakadjunk el a szokványos megoldásoktól! A padlószegély ugyan csak egy kicsike csík a fal mellett, de pont annyira meghatározó lehet, mint a nyaklánc vagy karkötő. Hallottál már rozsdamentes vagy festhető padlószegélyről? Mik azok az érdekességek, amiktől izgalmas és stílusos lesz a szoba?

Ne próbáld legyőzni a fizikát!

Spa Trend Online
-
  19.10.09 09:06 Életmód

A közösségi oldalakon elég gyakran megosztanak hajmeresztő fotókat elrontott kivitelezési munkákról. Ha nem nevetnénk, akkor sírnánk, főleg, ha a mi otthonukban tennének ilyet a kóklerek. Dilatáció, burkolatváltás, úsztatott padló... Hallottuk már ezerszer, de miért is kell komolyan venni?

Meleg körte saláta kecske sajttal

Spa Trend Online
-
  19.10.09 07:39 Recept

A grillen készült húsok mellé egy könnyed saláta is belefér. A meleg saláta tökéletes kiegészítője csirke és egyéb szárnyas ételeknek.