Találatok: 38 hír

Így készül a ropogós kruton – Megfelelően tárolva egy hétig is eláll

Só&Bors
-
 Ma 11:06Recept

A leleményes konyhatündérek nem dobják ki a szikkadt, száraz kenyeret, helyette inkább formára vágva krutont készítenek belőle.

8 mennyei pohárkrém sütés nélkül: ha gyorsan szeretnél valami édeset

A poharas desszertek megúszós finomságok, a legtöbb sütés nélkül készül, szinte pillanatok alatt össze lehet állítani őket, hogy utána a legnagyobb élvezettel elkanalazd az édességeket.

Isteni, grillezett spárga húsok mellé: pillanatok alatt elkészül a finomság

Só&Bors
-
 Ma 09:28Recept

A spárga akkor lesz igazán ízletes, ha al dente módon, picit roppanósan kerül a tányérra.

Nagyon puha muffin lédús eperrel sütve: csak mindent össze kell keverni

Só&Bors
-
 Ma 08:36Recept

Az epres süteményeknek se szeri-se száma, de ha igazán gyors és egyszerű receptet keresel, készíts nagyon puha muffint belőle.

Így lesz sűrű szaftja a vajpuha zúzapörköltnek: lassú tűzön, sokáig főzd

Só&Bors
-
 Ma 07:52Recept

Nincs a receptben semmi titok, csak időt kell hagyni neki, hogy vajpuha legyen a zúza.

4 tipp, hogy jól sikerüljön a Pavlova: a tojás hőmérsékletére is figyelni kell

Só&Bors
-
 Tegnap 11:06Recept

A csodálatos habcsókos desszert egy orosz balerináról, Anna Pavlováról kapta a nevét. Az édesség akkor az igazi, ha kívül ropogós a textúrája, belül pedig krémes.

Vajpuha csirkecomb rozmaringgal sütve - Friss zöldfűszerrel lesz az igazi

Só&Bors
-
 Tegnap 10:16Recept

Mindenképpen friss zöldfűszerrel készítsd a csirkecombot, annak sokkal jobban érvényesül az aromája.

Villámgyors, pihe-puha csokitorta 3 hozzávalóból – Lisztmentesen is szuper

Só&Bors
-
 Tegnap 09:28Recept

Csokitortából bármikor, bármennyit meg lehet enni, az a lényeg, hogy minél több csokoládé legyen benne.

Sütőben pirult, krémes gnocchi: a kiadós finomság ropogós szalonnakockákat rejt

Só&Bors
-
 Tegnap 08:36Recept

Az olaszok kedvelt krumplis tésztáját, a gnocchit nagyon változatosan lehet elkészíteni, akár kicsit magyarosan, szalonnával és sajttal egybesütve.

Ismered a goji bogyót? Nem csak energiát ad, a szívedet is védi

Só&Bors
-
 Tegnap 07:50Recept

A goji bogyót a kínai orvoslásban használják, innen terjedt el a köztudatba, majd kezdték el szélesebb körben alkalmazni egészségmegőrző tulajdonságokkal ruházva fel a kis piros, aszalt, mazsolaszerű gyümölcsöt.

Ropogós bundában sült, sajtos cukkinifasírt: eteti magát, olyan finom

Só&Bors
-
 21.05.07 10:32Recept

Kívül kellemesen roppanós, belül pedig lágy és ízes a cukkinifasírt, bármilyen köret vagy főzelék mellé tökéletesen illik.

Isteni zabpehelykenyér magvakkal – Se keleszteni, se dagasztani nem kell

Só&Bors
-
 21.05.07 09:36Recept

Tele van ropogós magvakkal, kellemesen laktat és nagyon egészséges ez a zabpehelykenyér, ráadásul napokig puha marad.

Rugalmas tésztájú, édes marokkói fánk: szerény, filléres finomság

Só&Bors
-
 21.05.07 08:32Recept

A marokkói gasztronómia varázslatos, tele van édes és pikáns fűszerekkel, amelyek a hagyományos desszertekben is éreztetik magukat.

Krémes krumplipüré párolt zöldségekkel dúsítva – Mennyei tavaszi fogás

Só&Bors
-
 21.05.07 07:32Recept

Színes zöldségek roppannak a puha krumplipürében, amely húsok mellé tökéletes tavaszi köret lehet.

Tartós és csodaszép az élethű cukorvirág: évekig díszítheti az otthonod a kedvenc növényed

Só&Bors
-
 21.05.07 06:30Recept

Ha nem csak a szezonban szeretnél gyönyörködni a kedvenc virágodban, dekoráld az otthonodat élethű cukorvirágokkal, Kanyári Eszternek köszönhetően a tulipáncsokor télen sem csak álom.