Találatok: 34 hír

Így lehet gyorsabban panírozni – Ezzel a módszerrel még a mosogatást is megúszod

Só&Bors
-
 Ma 07:50Recept

A panírban sült ételeket nagyon sokan szeretik, gyakran lehet is hallani, hogy rántva minden sokkal finomabb lesz, ahogy az is köztudott, hogy a panírozás a konyhatündérek rémálma.

Gyors és egyszerű receptek maximum 5 hozzávalóból – A rohanós hétköznapok megmentői

Só&Bors
-
 Tegnap 10:30Recept

Esténként, munkából hazaérve semmire sem vágyunk jobban, mint egy gyors, laktató vacsorára, amihez nem kell nagybevásárlást sem tartani.

Ragacsos, duplán kókuszos sütemény: a desszertet édes máz koronázza meg

Só&Bors
-
 Tegnap 09:36Recept

Egyszerű keverem-kavarom a tésztája, de az édes máz összeállítása sem több 5 percnél.

Szuperegészséges céklasaláta bébispenóttal - Sajttal és magvakkal is feldobhatod

Só&Bors
-
 Tegnap 08:32Recept

Egészséges, felturbózza az immunrendszered és még finom is ez a villámgyorsan összeállítható céklasaláta.

Csirkemell olasz módra, mozzarellával töltve: sonkával körbetekerve sül pirosra

Só&Bors
-
 Tegnap 07:32Recept

A csirkemell kedvelt alapanyag, mégis vannak, akik félve dolgoznak vele, mivel könnyű kiszárítani, pedig egy kis odafigyeléssel nagyon szaftos végeredmény kerülhet a tányérra.

Így készíthetsz ízesített olajat: sokkal finomabb lesz tőle minden étel

Só&Bors
-
 Tegnap 06:30Recept

A gasztronómia világában kalandozók egyre többször találkozhatnak az ízesített olajokkal, amelyeket egyes fogások elkészítéséhez kifejezetten ajánlott használni.

Remegős gőzgombóc selymes vaníliasodóval: a puha tészta csokis tölteléket kap

Só&Bors
-
 21.02.25 10:32Recept

A gőzgombóc osztrák finomság, az egyik legkedveltebb hütte étel, ami édes és sós verziókban is kóstolható.

Egészben sült feta sajt fűszeres koktélparadicsommal: krémes tésztaszósz készül belőle

Só&Bors
-
 21.02.25 09:36Recept

Só helyett feta ízesíti a tésztát, a sajt krémessé teszi a szószt, de az édes paradicsom sem hiányozhat mellőle.

Omlós Hámán-táska csokidarabokkal a tésztájában - Purimi édesség még izgalmasabban

Só&Bors
-
 21.02.25 08:32Recept

Talán az eddigi legizgalmasabb purimi recept ez a csokichipses Hámán-táska, amelyből érdemes rögtön két tepsivel sütni.

Ilyen Julia Child elképesztően fokhagymás krumplipüré receptje – Rajongóknak kötelező

Só&Bors
-
 21.02.25 07:32Recept

Még a fokhagymarajongók is megdöbbenhetnek ezen a recepten, hiszen nem kevesebb, mint 30 gerezd kerül belőle a köretbe.

Ételek, amiket nem szabad nyersen fogyasztani: sütitészta, krumpli és még 5 élelmiszer

Só&Bors
-
 21.02.25 06:30Recept

Igaz, hogy a zöldségeket nyersen a legjobb fogyasztani, mert úgy jut a legtöbb vitamin a szervezetbe, de vannak olyanok is, amelyeket tilos friss állapotukban ropogtatni.

Cukorsziruppal bevont, fahéjas édesburgonya: sütőben sül rá a ragacsos máz

Só&Bors
-
 21.02.24 10:32Recept

Nagyon gyorsan és egyszerűen készül, húsok mellé főfogásként, de magában, desszertként is tökéletesen megállja a helyét.

Ropogósra sült csirkeszárnyak citromborsos olívaolajba forgatva – Gyors megoldás hétköznapokra

Só&Bors
-
 21.02.24 09:36Recept

A szárny az egyik legfinomabb része a csirkének, érdemes minél változatosabb pácokkal elkészíteni.

Isteni olasz aprósütemény a Dáma csókja - Selymes csokikrémmel van töltve a puha keksz

Só&Bors
-
 21.02.24 08:32Recept

A kekszfélék nagyon népszerűek, nemcsak finomak, hanem ezerféleképpen variálhatóak, tölthetőek.

Savanyított, ecetes lilahagyma pár perc munkával: a hűtőben hetekig eláll

Só&Bors
-
 21.02.24 07:32Recept

Húsok mellé szuper kiegészítő, a savanyított lilahagyma picit édes, picit sós, minden ételt feldob.