Találatok: 5 hír

Kissé drágul jövőre az osztrák autópálya-matrica

Egy kicsivel drágább lesz, és új színben tündököl majd a 2020-as évre érvényes osztrák autópálya-matrica. Az ára az infláció mértékében emelkedik, a színe pedig égszínkékre vált.

Bode Miller: tragédia után ismét gyermekáldás

Síelők
-
  Tegnap 13:14 Bulvár

Lassan már egy éve, hogy Bode Miller tragikus körülmények között elvesztette a kislányát. A házaspár a héten jelentette be, hogy őszre ikreket várnak. Közben egy rövid dokumentumfilm is készült a "fenegyerek" pályafutásáról.

Síugrás: Vörös Virág sporttörténelmi pontszerzése

Síelők
-
  19.08.19 21:14 Sport

A kőszegi síugró a 23. helyen végzett a vasárnapi GP versenyen, és ezzel pályafutása első pontjait gyűjtötte be. Ezzel a bravúrral első magyarként végzett pontszerző helyen a Grand Prix versenyen, ezúttal a csehországi Frenstatban.

Alpesi ősz Lachtalon - az ünnepi jószághajtás hagyománya

Síelők
-
  19.08.16 00:00 Életmód

Amikor Ausztriába beköszönt az ősz, az alpesi legelőkről a völgyekbe terelik a haszonállatokat, mindezt egy nagy bulival egybekötve. A lachtali „Almabtrieb” a régió legnagyobb és legszebb őszi rendezvényei közé tartozik. A hagyományok szerint szeptember utolsó szombatján kb. 450 pompásan feldíszített alpesi állat kezdi meg útját pásztorával a völgy

Reggelre havazott az osztrák gleccsereken

Síelők
-
  19.08.14 11:32 Életmód

Ahogy itthon hirtelen jelentősen csökkent a hőmérséklet, úgy Ausztriában is jóval hidegebb lett. A magashegységek teteje ma reggelre befehéredett, körülbelül 2500 méter felett több helyen havazott.