Találatok: 59 hír

Solway Firth: itt a második dal a Slipknot új albumáról

We Are Not Your Kind lesz a Slipknot új lemezének címe, amely augusztus 9-én jelenik meg a Roadrunnernél, és most meghallgatható róla a Solway Firth című dalra. A zenekar a lemezbemutató turnén Budapesten is fellép.

Jön William DuVall első szólóalbuma: „Ezen a lemezen szigorúan egyetlen hang és ...

Shockmagazin
-
  Ma 15:18 Zene

One Alone címmel jelenik meg ősszel William DuVall első szólóalbuma. Az Alice In Chains frontemberétől máris meghallgatható egy önálló dal, a 'Til The Light Guides Me Home.

Hammerfall: itt az új klipdal, februárban Budapesten koncerteznek

Augusztus 16-án, Dominion címmel jelenik meg a Hammerfall új albuma, amelyhez most elkészült a One Against The World című dal klipje. A csapat jövő februárban ismét Budapesten koncertezik.

Steel Panther - Budapest, 2019. július 17.

Shockmagazin
-
  Ma 05:40 Zene

Sokszor keseregtünk már azon, hogy noha Magyarország jó ideje integráns részét képezi a nemzetközi turnés vérkeringésnek, a koncertszervezők mégis ugyanazokat a zenekarokat köröztetik évek óta. Számtalan előadó (Al Di Meolától Richie Kotzenen és Stingen át a Dream Theaterig és a Sabatonig) szinte hazajár Budapestre, miközben…

Iggy Pop: ősszel érkezik az új lemez, szerdán koncert a Budapest Parkban

A héten Budapesten is fellép Iggy Pop, akinek szeptember 6-án jelenik meg új nagylemeze. A Free címadó dala máris meghallgatható.

Jön a Riot V tokiói koncertalbuma, nézd meg a Thundersteel felvételét!

Shockmagazin
-
  Ma 05:03 Zene

Augusztus 2-án új koncertalbummal jelentkezik a Riot V. A Live In Japan 2018 anyagról máris bemutatták a Thundersteel felvételét.

„Az új anyagnak komolyan nagyon jónak kellett lennie”

Shockmagazin
-
  Ma 05:02 Zene

Szeptember 6-án új albumot jelentet meg a Status Quo. A Backbone az első lesz a sorban a klasszikus boogie rockerektől Rick Parfitt gitáros 2016-os halála óta, és most bemutatták róla a címadó dalt.

M.E.T.A.L.: hallgasd meg az új Freedom Call címadó dalát!

Shockmagazin
-
  Ma 04:58 Zene

Augusztus 23-án új lemezt ad ki a Freedom Call, amelyről bemutatták a címadó dalt. A csapat ősszel Budapesten is ismét fellép.

Dawn Of The Dragonstar: új Twilight Force-dal az augusztusi nagylemezről

Shockmagazin
-
  Ma 04:57 Zene

Augusztus 16-án, Dawn Of The Dragonstar címmel új lemezt ad ki a Twilight Force. Az albumról máris meghallgatható a címadó szám.

Bruce Springsteen: Western Stars

Shockmagazin
-
  Tegnap 06:48 Zene

Sokszor megdöbbenek azon, amikor a portál adatbázisában kutakodom, hogy egyes emblematikus előadók – akik valamilyen módon kapcsolódnak a rockzenéhez – egy árva lemezkritikával sem szerepelnek a felületen, ami nyilván nem azért alakul így, mert nem szeretjük őket. Szerencsére azért Szilvi jóvoltából olvashattunk a tavalyelőtt megjelent,…

Pénteken jelenik meg a Soundgarden koncertalbuma, nézd meg a Black Hole Sun felvételét!

Shockmagazin
-
  Tegnap 06:07 Zene

Július 26-án nagyszabású koncertanyag jelenik meg a Soundgardentől. A Live From The Artists Denről most a Black Hole Sun felvétele is megtekinthető.

Alice In Chains: bemutatták a Black Antenna klipsorozat tizedik, utolsó részét

Shockmagazin
-
  Tegnap 06:05 Zene

Black Antenna a címe annak a sci-finek, amelyet az Alice In Chains tavalyi lemeze, a Rainier Fog inspirált. Most a tizedik epizódot is bemutatták.

Itt az első teljes dal a Sons Of Apollo élő DVD-jéről: „Minden összeállt aznap”

Shockmagazin
-
  Tegnap 06:04 Zene

Live With The Plovdiv Psychotic Symphony címmel ad ki augusztus 30-án koncertalbumot a Sons Of Apollo. A lemez számos különböző kiszerelésben lát napvilágot, és most bemutatták róla az első teljes dalt.

Augusztus elején jön az új Volbeat, hallgasd meg a Cheapside Sloggerst Gary Holttal!

Shockmagazin
-
  Tegnap 06:03 Zene

Augusztus 2-án jelenik meg a Volbeat hetedik nagylemeze, amely a Rewind, Replay, Rebound címet viseli. A zenekar most bemutatta az albumról a Cheapside Sloggers című szerzeményt, amelyben Gary Holt is vendégeskedik.

„Úgy gondolom, a dalok gyűjteményként erősebbek a debüt számainál”

Shockmagazin
-
  Tegnap 06:02 Zene

Szeptember 13-án jelenik meg a The Defiants második nagylemeze. A Zokusho című albumról máris meghallgatható egy újabb dal.