Találatok: 65 hír

The Doomed: új dallal jelentkezett az A Perfect Circle

The Doomed címmel meghallgatható egy új dal az A Perfect Circle-től. A zenekar elméletileg hamarosan egy teljes lemezzel is jelentkezik – az elsővel 2004 óta.

2018-ban tényleg visszatérhet az eredeti felállású Kingdom Come

Shockmagazin
-
  Ma 05:48 Zene 

Tavaly hivatalosan is kikerült a Scorpions soraiból az alkoholproblémákkal küzdő James Kottak, aki azonban egy friss interjúban elárulta: már folynak az előkészületek első komoly zenekarának újjáélesztésére.

„Mára megtanultuk, miként kössük össze a lehető legjobban a dallamos és a súlyos ...

Október 20-án, The Sin And The Sentence címmel jelenik meg a Trivium új albuma, amelyről most Betrayer címmel a harmadik szám is meghallgatható. A zenekar basszusgitárosa szerint kiegyensúlyozott, egyszerre súlyos és dallamos anyag várható tőlük.

The Dark Element: a negyedik dal Olzon és Liimatainen projektjétől

Shockmagazin
-
  Ma 05:22 Zene  Finnország

The Dark Element névre hallgat az a projekt, amelyben a Nightwish korábbi énekesnője, Anette Olzon játszik együtt Jani Liimatainennel, a Sonata Arctica volt gitárosával. A formáció első albuma novemberben jelenik meg, és most a negyedik dalukat is meg lehet hallgatni.

„Úgy éreztük, ismét vissza kell térnünk a korábbi kiadványainkat jellemző üres, de ...

Shockmagazin
-
  Ma 05:16 Zene 

November 3-án új minialbummal jelentkezik a Code. Az Under The Subgleamről máris meghallgatható egy Plot Of Skinned Heavens című dal.

„Végre elérhető közelségbe került az emberiség zárómondata”

The Blood Of Gods címmel jelenik meg október 20-án, a Metal Blade gondozásában a GWAR új albuma. A lemez az első lesz a maszkos sokkrockerektől Dave „Oderus Urungus" Brockie énekes 2014-es halála óta, és most a harmadik dal is meghallgatható róla.

Marilyn Manson: Heaven Upside Down

Shockmagazin
-
  Ma 04:49 Zene 

Nem hittem volna, hogy az utóbbi időszak albumtermése – és különösen a 2015-ös The Pale Emperor után – valaha még azt mondom Marilyn Mansonra, hogy nahát, de nahát. Az előző anyaga kapcsán írt soraimat visszaolvasva pedig dupla nahát. Az öreguras polgárpukkasztó valahogy vissza tudott tekeregni az időben, s bár soha nem fog…

Dani a black metalról: „Soha nem volt szó semmiféle mozgalomról”

Shockmagazin
-
  Tegnap 14:00 Zene 

Nekünk eléggé tetszik a Cradle Of Filth új albuma, de a zenekar bizonyos körökben mindig is megosztó marad majd. Dani Filth egy friss interjúban ugyanakkor azt is megkérdőjelezte, hogy egyáltalán létezett-e valaha is egységes black metalos mozgalom.

Metalosított Wellhello a Down For Whatevertől

Shockmagazin
-
  Tegnap 12:50 Zene  2 hír a témában

Három Wellhello-dalt gyúrt egybe a Down For Whatever egy friss feldolgozáshoz. Az eredmény egy sajátos egyveleg, amit a csapat a mai magyar pop és a mai magyar metal egyvelegeként jellemez.

Ismét Udóval szólnak majd az Accept-dalok Budapesten

Shockmagazin
-
  Tegnap 12:40 Zene  Koncert

Live – Back To The Roots – Accepted! címmel, augusztus elején új koncertanyaggal jelentkezett Udo Dirkschneider, méghozzá ezúttal vezetéknevét viselő formációjával, amely kizárólag Accept-dalokat játszik. Az énekes ősszel Magyarországon is ismét fellép.

Viszály: Bette és Joan

Shockmagazin
-
  Tegnap 12:01 Zene 

Mindenki megszokhatta, hogy ha kedvünk szottyan, filmekről is írunk, és szerencsére a sosem látott aranykorát élő tévésorozat-ipar is nívós alkotásokkal inspirál minket arra, hogy meg-megemlékezzünk egy-egy, számunkra a többinél nagyobbat szóló, mélyebb nyomot hagyó szériáról. Nem is igazán kell már ennek aktuálitást keresni (persze…

Már csak Virgil Howe halála után jöhet ki az apjával közös album

Nexus címmel jelenik meg november 17-én Steve Howe és fia, Virgil közös nagylemeze. A Yes és az Asia legendás gitárosának legújabb munkájáról máris meghallgatható a címadó szerzemény.

„Remélhetőleg az In Flames és az Amaranthe rajongói egyaránt meghallgatnak majd minket”

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:48 Zene 

Meghallgatható még egy új szám a CyHra első lemezéről. A soraiban többek között Jesper Strömbladot és Peter Iwerset is ott tudó csapat felállása nemrég ötfősre hízott.

„John Carpenter, te tehetsz róla, hogy ez lett belőlem!”

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:33 Zene 

Új változatot tett közzé John Carpenter klasszikus Halloween-filmzenéjének legendás főtémájából Trent Reznor és Atticus Ross. A friss feldolgozás máris meghallgatható.

Wake Up Call címmel harmadik új dalát is bemutatta a Theory Of A Deadman

Shockmagazin
-
  Tegnap 05:19 Zene 

Október 27-én érkezik az Atlantic és a 604 Records kiadásában a Theory Of A Deadman új albuma. A Wake Up Call albumról most meghallgatható a Wake Up Call című szerzemény.