Találatok: 58 hír

„Kurvára nem tartozik senkire”, ki lett Chris Fehn utódja a Slipknotban

Shockmagazin
-
  Ma 09:40 Zene

Egyelőre nem kívánja nyilvánosságra hozni a Slipknot, ki szerepel a friss promóciós fotókon az év elején kirúgott Chris Fehn helyén. A zenekar új albuma, a We Are Not Your Kind augusztusban jelenik meg.

Énekese nélkül játssza le európai turnéját az Atreyu

Shockmagazin
-
  Ma 09:10 Zene

Frontembere nélkül érkezik Európába, így Budapestre is az Atreyu. Alex Varkatzasnak egy kellemetlen sérülés miatt kell kihagynia az aktuális turnét.

Песнь 1: az első dal a megkettőződött Batushka Drabikowski-változatától

Shockmagazin
-
  Ma 08:56 Zene

Egyelőre úgy tűnik, a kettő közül az énekes Bartłomiej „Bart” Krysiuk által vezetett Batushka lesz a jogfolytonos. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a banda eredeti vezéregyénisége, Krzysztof „Derph” Drabikowski ne dolgozna a saját zenéin.

Another State Of Grace: itt az új Black Star Riders címadójának klipje

Shockmagazin
-
  Ma 08:07 Zene

Ősszel már negyedik nagylemezét adja ki a Thin Lizzy egyfajta utód-leágazásának is tekinthető Black Star Riders, ahol két új tag is játszik. Az Another State Of Grace-ről most bemutatták a címadó dal videóját.

Maybe: megtekinthető az Alice In Chains által inspirált sci-fi hetedik epizódja

Shockmagazin
-
  Ma 07:29 Zene

Black Antenna a címe annak a sci-finek, amelyet az Alice In Chains tavalyi lemeze, a Rainier Fog inspirált. Most a hatodik epizódot is bemutatták.

Gaahls Wyrd: végighallgatható az első nagylemez

Shockmagazin
-
  Ma 07:26 Zene

Május 31-én jelenik meg a Gaahls Wyrd első nagylemeze. A GastiR – Ghosts Invited album most hivatalosan is végighallgatható.

Sound Of Speed: 1992 óta először új dalt tett közzé a Spread Eagle

Shockmagazin
-
  Ma 07:23 Zene

Augusztus 9-én jelenik meg a Frontiersnél a Spread Eagle harmadik albuma. A lemez a Subway To The Stars címet viseli majd, és most bemutatták róla a Sound Of Speed című szerzeményt.

Sarlatáni kinyilatkoztatás: a második dal a Beheaded új lemezéről

Shockmagazin
-
  Ma 07:18 Zene

Június 14-én jelenik meg az Agonia kiadónál a Beheaded új nagylemeze. Az Only Death Can Save You-ról máris meghallgatható egy újabb előzetes dal.

Idén már biztosan nem jön ki az új Megadeth

Shockmagazin
-
  Tegnap 11:08 Zene

Már nagyban stúdiózik a Megadeth a következő nagylemezzel. Ugyanakkor David Ellefson szerint az egyelőre cím nélküli album biztosan nem jelenik meg 2019 folyamán.

Nyáron a Budapest Parkban koncertezik a Good Charlotte

Shockmagazin
-
  Tegnap 10:29 ZeneKoncert

Augusztus 14-én ismét Budapesten koncertezik a Good Charlotte. Az egyik legfelkapottabb amerikai pop/punk-formáció a Parkban lép majd színpadra a fővárosban.

Victims: két új dal, új album, októberben budapesti koncert

Shockmagazin
-
  Tegnap 10:02 Zene

The Horse And Sparrow Theory címmel június 28-án jelenik meg a Victims új albuma. A lemezről már két dal is meghallgatható, és a csapat ősszel Budapesten is fellép.

Elejétől végéig meghallgatható a Full Of Hell Weeping Choir nagylemeze

Shockmagazin
-
  Tegnap 09:19 Zene

Május 17-én, a Relapse-nél jelent meg a zúzdában erős Full Of Hell új lemeze. A Weeping Choir most elejétől végéig meghallgatható.

Jövő jéten Leeway NYC Budapesten

Shockmagazin
-
  Tegnap 09:05 Zene

Május 29-én Budapesten koncertezik a legendás Leeway utódbandája, a Leeway NYC, akiknek hamarosan egy EP-jük is kijön. Az ehhez forgatott első klip máris megtekinthető.

Minden egy: nézd meg a Moby Dick új videóját!

Shockmagazin
-
  Tegnap 09:01 ZeneSopron

Terápia címmel jött ki a múlt hónapban az új Moby Dick-stúdióalbum. A zenekar most a Minden egy dalhoz készített videót.

Holnap érkezik az új Diamond Head, hallgasd meg a címadó dalt!

Shockmagazin
-
  Tegnap 08:36 Zene

Holnap új albummal tér vissza a színre a Diamond Head, amelyről most a címadó számot is közzétették. A lemez már a második lesz a sorban Rasmus Bom Andersen énekessel a fronton.