Találatok: 30 hír

Ha nem vagy a szavak embere – Mondd el a testeddel, hogy mit érzel

She
-
 Tegnap 05:35Életmód

Sokunk kerül hatalmas bajba, amikor arra kerül a sor, hogy kifejezzük az érzéseinket. A szép szavak ilyenkor bennakadnak, a fejben megszerkesztett mondatok eltűnnek, csak a hebegés és a dadogás marad, a végeredmény pedig olyan suta, hogy legszívesebben azt a keveset is visszaszívnánk, amit ki mertünk mondani. Ha te sem vagy a szavak…

Hozzád költözöm, de ez nem azt jelenti, hogy a te szabályaid szerint kell élnünk

She
-
 Tegnap 05:10Életmód

Körbenéztem a lakásban, és akkor tudatosult bennem, hogy ugyanúgy szanaszét vannak dobálva a pólói, gatyái, zoknijai. Eddig tulajdonképpen észre sem vettem, talán mert már hozzászoktam, pedig utálom az ilyen szintű kupit. Álltam, mint egy szerencsétlen, a kezemben tartottam a fésűjét, amelyből három szőke hajszálam lógott ki, amiért…

Mi leszel, ha nagy leszel?

She
-
 Tegnap 05:05Életmód

Biztos vagyok benne, hogy mindenki rengeteg emléket őriz a gyerekkoráról és abban is biztos vagyok, hogy ezek között akad jó néhány olyan is, amely szinte az összes gyermek emlékeiben szerepel.

Advent a világjárvány idején

Az advent sokak számára az év legszebb, leginkább várt időszaka, amikor már általában a karácsonyra hangolódunk. Feldíszítjük a lakást, mézeskalácsot sütünk vagy tojáslikőrt készítünk és becsomagoljuk az ajándékokat. De mi lesz az idei adventtel és karácsonnyal, így a világjárvány kellős közepén?

Olvasói levél - "Bocsáss meg! Gyűlöllek!" Ezt érzed, ha gyerekként veszíted el az anyukádat

She
-
 20.11.28 05:35Életmód

Ismét érkezett hozzánk egy olvasói levél, ami rendkívül megindító gondolataival segíthet azoknak, akik szintén elveszítették valamelyik közeli családtagjukat, hiszen megmutatja, hogy a gyász lépcsőit – beleértve a haragot – át kell élni ahhoz, hogy meg tudjon nyugodni a lélek.

Szeretnék valóban örülni! Anti-karácsonyi ajándékötletek nőknek

Azt hihetnénk, hogy egy nő mindennek örül, pedig ez távolról sincs így. A tévhit mögött talán az állhat, hogy mi nők empatikusabb lényünknél fogva, sokkal jobbam meg tudjuk játszani – jó szándéktól vezérelve persze -, hogy örülünk, csak, hogy ne bántsunk meg másokat. Számoljunk le ezzel végre!

Ötletek borongós estékre

She
-
 20.11.28 05:05Életmód

Négy óra és már sötétedik, kint meg szitál valami meghatározhatatlan, kifejezetten utálatos halmazállapotú csapadék. Így sétálni sincs kedve az embernek. Főleg maszkban. Különben is home office van, s mire vége, már itt is a nyolc óra és vele együtt a kijárási tilalom. Bezártság. Nem mehetünk sehova. Valamit akkor is csinálni kell, hogy ne…

A női fehérnemű története

She
-
 20.11.28 04:35Kultúra

Általában így indul mindenkinél a reggel: ébredés, mosakodás, fogmosás, öltözés. És mivel kezdődi az öltözés? Hát a fehérneművel, pontosabban az aznapi bugyi kiválasztásával. De nem volt ez mindig így.

Tetováltatnál? Kérlek, ezeket a hibákat sose kövesd el!

She
-
 20.11.27 05:35Életmód

Ahhoz, hogy szuper tetoválásod legyen, nem csak a művésznek, de neked is profinak kell lenned. Itt most nem elsősorban arról lesz szó, hogy miként kezeld a friss tetoválásodat – ami szintén nagyon fontos -, hanem arról a sok-sok mindenről, ami megelőzi a tetoválógép „felbőgését".

Az én háziállataim a szabadban élő madarak - Légy felelős etető télen!

She
-
 20.11.27 05:10Életmód

Az én lakásom túl apró, az életem pedig túlzottan szétszórt ahhoz, hogy saját háziállatom legyen. Nem szeretnék ugyanis felelőtlen gazdi lenni. Ám megtaláltam a módját, hogy mégis megélhessem a gondoskodás varázsát. A parkban lévő madarak az én kis kedvenceim.

Bankkártya, ásványvíz, mobil – minek az?

She
-
 20.11.27 05:05Életmód

Gyerekkoromban még egészen más világot éltünk és manapság rengeteg olyan dolog a mindennapjaink része, amelyekről kicsiként azt gondoltam, hogy lehetetlen, felesleges vagy azt sem tudtam, hogy létezik. Mutatok is párat.

Bruce Lee 15 legfontosabb életbölcsessége

She
-
 20.11.27 04:35Kultúra

Ma lenne 80 éves a kiváló harcművész-színész, Bruce Lee, akinek filmjein egész generációk nőttek fel, és aki sok harcművész példaképévé vált. Sőt, bölcs filozófusként is rengeteg hasznos gondolatot hagyott maga után, amiket érdemes megfogadni.

„Olyan csendes vagy, mondj valamit” – a legrosszabb, amit egy introvertáltnak mondhatsz

She
-
 20.11.26 05:35Életmód

Az introvertáltakat csendesnek, befelé fordulónak, félénknek szokták titulálni, olykor még az is elhangzik, hogy nem szeretik az embereket. Utóbbi egyáltalán nem igaz, csak nem mindenkit, és nem minden mennyiségben. Egyszerűen csak jobban szeretjük a kisebb társaságot és a mély beszélgetéseket, szemben a csevegéssel. Nem mintha a…

Ezt a 3 dolgot soha ne csináld egy párkapcsolatban

She
-
 20.11.26 05:10Életmód

Az amerikai romantikus filmek nem véletlenül csak addig tartanak, hogy a szerelem beteljesedik egy hosszú, (vagy éppen zéró) udvarlási időszak után, de, hogy mi is történik igazán az ifjú párral egy-két év eltelte után a hétköznapokban, azt már nem ábrázolják. Talán nem véletlen...

Téli arcápolási tippek egy szakértőtől

She
-
 20.11.26 04:35Életmód

Beköszöntött a hűvösebb idő, amely bizony megviselheti az arcbőrünket. A hideg, a szél, a szitáló eső vagy éppen hó, a fagy mind komoly megpróbáltatást jelenthet a bőrünk számára. A minap azon gondolkodtam, hogy télre arckrémet kéne váltanom, ám a kínálatot nézve teljes tanácstalanság lett rajtam úrrá.