Találatok: 49 hír

Sanyika 3. C osztály fogalmazása - Hogyan kell jól viselkedni?

Jól viselkedni úgy kell, hogy nem viselkedünk rosszul. És ha jót teszünk, nem büszkélkedünk vele. Mint amikor a nagyi ruhákat rak a szegények ajtaja elé. Becsenget, és gyorsan elmegy, hogy ne lássák, ki volt.

Jogom van-e elaltattatni egy kutyát?

She
-
 Tegnap 17:00Életmód

Az életünk nem más, mint döntések sorozata, de nagyon ritka, hogy azonnali visszajelzést kapjunk azok helyességéről. Bizonyos esetekben pedig utólag sem tudjuk meg, így örök kétely marad.

A békacsókolás 4 szabálya - avagy íme, az út a herceghez!

She
-
 Tegnap 16:00Életmód

Kedves királylány, üdvözöllek a békacsókoló tanfolyamon. A következő percekben megtanítalak úgy szájon cuppantani egy békát, hogy az eredmény hosszú távon is kielégítő legyen.

Kemény életért kemény halál jár?

Létezik sors? Létezik karma? Létezik, hogy az, aki nem szépen élte az életét, annak a halála sem lesz szép? Lehet ez valamiféle büntetés, amelyet Isten szab ki?

Élvhajhász, erkölcstelen, kéjenc - Ő volt a XVIII. század botrányhőse (18+)

She
-
 Tegnap 05:10Kultúra

Élvhajhász, erkölcstelen, kéjenc, igazi botrányhős. Ugyanakkor író és filozófus. Nem tévedés, ezek az ellentmondásos szavak mind egy emberhez köthetőek: Sade márkihoz, akiről a szadizmus kapta a nevét.

Én ma szeretnék táncolni, ma szeretnék boldog lenni!

She
-
 Tegnap 05:05Életmód

14 éves korom óta anya szerettem volna lenni. Ez az álmom valóra vált, 3 gyermeket hoztam a világra és teljesen kiteljesedtem az anyaságban. Viszont 45 éves korom után jött az érzés, hogy nem csak anya, hanem nő is vagyok.

Ne parázz, a te melled sem lesz "kipukkadt tejeszacsi" a szülés után

She
-
 Tegnap 04:35Életmód

Téged is aggaszt, hogy milyen lesz az alakod a szülés után! Nem? Akkor te lehetsz a kivétel, esetleg nem vagy egészen őszinte... Az én környezetemben élő fiatal nőket ugyanis érdekli ez a kérdés - is.

Tetovált emberként mondom: óvatosan a tetkókkal!

13 évesen csináltattam az első tetoválásomat, és nem bántam meg. Ahogy egyiket sem, ami azóta a bőrömre került. Mindegyik jelentéssel bír, és mindegyikre jó érzéssel tekintek. De ez én vagyok.

Kiöregedtem a vad bulizásokból, pedig még harminc sem vagyok.

She
-
 21.04.21 17:00Életmód

Előadás után egyből hazamegyünk, bekuckózom a puha takaró alá, a kaja már be van készítve, kapcsolom a sorozatot, már huszonhét éves vagyok, nem tizennyolc. Persze nem most, hanem mondjuk 1,5 évvel ezelőtt, mielőtt kirobbant a koronavírus-járvány. De most egy kicsit tekintsünk el a vírustól, mert egy olyan helyzetről szeretnék beszélni, ami a…

Nem azért vannak az érzelmek, hogy letagadd őket...

She
-
 21.04.21 16:00Életmód

Nagyon megsajnáltam a pénztáros kislányt, aki a kassza mögött pityergett Alice Cooper-szerűen elfolyt fekete szemfestékkel az arcán. Szomorú volt valami miatt, és nem tudta magában tartani: lassabban is dolgozott, mint kellene, de valahogy senki nem rótta fel neki.

Tényleg csak a töltött káposzta jó újramelegítve?

She
-
 21.04.21 05:35Életmód

Egy szakítás után, amikor még szebbek lesznek a szép emlékek, és hiányolni kezdjük életünk egykori legnagyobb szerelmét, megesik, hogy vágyakozni kezdünk az iránt a pasi iránt, akivel nemrég szakítottunk, vagy éppenséggel, aki szakított velünk.

Kigyógyítottál a szerelmi bánatomból, és most nem tudok nélküled élni…

She
-
 21.04.21 05:10Életmód

Tipikus szerelmi történet az enyém, csak van benne néhány csavar. Egy óriási szerelmi csalódás után ott álltam egyedül, és amikor félig-meddig túl voltam a fájdalmas elengedésem, és elkezdtem újra, a nulláról felépíteni az életem, jött ő, és mindent összebogozott.

Hibát követtem el, amikor helyetted léptem...

She
-
 21.04.21 05:05Életmód

Sokáig azt hittem, az életben csak az számít, hogy megkapjam amit akarok - bármi áron. Legyen az egy szakképesítés, egy állás, egy pasi, sosem sajnáltam beletenni az energiát, mert mindig tudtam, mire vágyom, és felfogtam, hogy kizárólag akkor lehetek boldog, ha mindent megteszek a céljaimért. Ma viszont már kicsit árnyaltabban látom a…

Igenis létezik sírig tartó, örök szerelem - Erre a legjobb példa a szüleim házassága

She
-
 21.04.21 04:35Életmód

Manapság már egy-két év együttélés után is azt mondjuk, hogy „komoly kapcsolatban vagyunk". Aztán eltelik még két év és rájövünk, hogy ez a kapcsolat minden, csak nem komoly.

Egy aszexuális férfi házassága

She
-
 21.04.20 18:00Életmód

Normális esetben egy felnőtt ember életében a szex olyan, mint az evés, az ivás vagy az alvás. Röviden szólva: biológiai szükséglet. Kivéve, ha aszexuális az illető.