Találatok: 64 hír

Miért ítélkeznek az anyák egymás felett?

She
-
 Tegnap 23:00Életmód

Bár egyre több a modern és sokoldalú szülő, mégis még mindig vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy az igazán jó anyák csak mártírként viselkedhetnek.

Hiába élsz kapcsolatban, az érzéseidet nem kapcsolhatod ki...

She
-
 Tegnap 22:00Életmód

Plédbe bugyolálva ültek a kávézó teraszán. A nyár utolsó sugarai erőlködtek, de a hatásuk már nem volt igazán melengető. Nem úgy a forró latte és a tea, amit jólesően szürcsölgettek.

Az érintés hatalma a szívre

She
-
 Tegnap 18:00Életmód

Ujjbegyek érintik az arcom. Finoman kúsznak végig a halántékomtól az állcsontomig. Éppenhogy csak összeér a bőrünk. Nem túl sok, nem túl kevés - egy leheletnyi törődés az éjszaka közepén.

Karakán nőnek lenni menő - arrogánsnak viszont nem!

She
-
 Tegnap 17:00Életmód

Egyre több nőtől hallom azt a véleményt, hogy a férfiak nem szeretik a határozott, karakán csajokat, akik kiállnak magukért, és megmondják a véleményüket.

Bántottak a kapcsolataidban, hát most te is bántasz...

She
-
 Tegnap 16:00Életmód

A szomorúság mindenkinek mást jelent, ahogy mindenki másképp is éli meg. De a különböző úton haladó életekben van pár olyan pad, melyekre, ha leülsz, a szomorúság hasonló, vagy akár ugyanolyan alakban telepszik melléd.

Örömgyilkos áldozatává váltam, aki nem más volt, mint a barátnőm

A te életedben is van olyan személy, aki akarva-akaratlanul is, de folyamatosan mérgezi az életedet, a gondolkodásodat és pusztán a jelenléte miatt feszélyezve érzed magadat?

Meddig tudok a páromon változtatni?

She
-
 Tegnap 05:35Életmód

A kontroll és az irányítás minden párkapcsolatban jelen van, de különbség van a saját akaratunkból történő változás és a másik személy megváltoztatása között. Mennyire várható el a változás a másik fél részéről? Elvárhatjuk-e egyáltalán a párunktól, hogy a kedvünkért változzon?

Mardos a bűntudat, amiért egyenként tépkedtem ki a hajamat

She
-
 Tegnap 05:10Életmód

Tizenéves voltam, amikor nem tudtam, miként dolgozhatnék fel egy traumát. Egy olyan sokk ért, ami után egyenként tépkedni kezdtem a hajamat, és nem tudtam ezzel leállni.

Ez már szexuális zaklatásnak számít? Te tudod, hol a határ?

She
-
 Tegnap 05:05Életmód

Évekkel ezelőtt robbant be a köztudatba a „#metoo", ami komoly mozgalommá nőtte ki magát világszerte. Ennek köszönhetően pedig rengeteg nő törte meg a hallgatást és vallott színt arról, hogy  valamilyen formában már átélte a szexuális zaklatást.

Férjként csődöt mondtál. Milyen példa leszel így a gyerekünknek?

She
-
 Tegnap 04:35Életmód

Amikor kimondtam az igent, akkor a fogadalom minden egyes részét véresen komolyan gondoltam.

Pucér testek, meztelen lelkek

She
-
 21.09.27 23:00Életmód

Már egy hónapja járok Hubával. Nagyon jó vele. Vicces, kedves, okos. Otthon érzem magam nála. Nem a lakásán, az ölelésében. Valami van benne, ami vonz, és nem enged el, valami közeli és ismerős, ahogy rám néz. Valami, ami mintha már megtörtént volna.

A lelkem egy darabja belehalt a betegápolásba...

She
-
 21.09.27 18:00Életmód

Mielőtt bármibe is belekezdenék: legmélyebb tiszteletem mindenkinek, aki valaha is segített gondoskodni egy beteg emberről. Teljesen mindegy, hogy meddig vagy hogyan...

Férfivélemény: Hát ezt elszúrtuk... Te is. Én is.

She
-
 21.09.27 17:00Életmód

Elszúrtunk valamit, én is, te is, mind a ketten tehetünk arról, hogy így alakult. Sok hibát követtem el - például nem mutattam ki, nem bizonyítottam be neked, hogy TE bizony első helyen állsz az életemben.

Nem minden pasi szemét, aki szó nélkül eltűnik!

Három napos ismeretség után összeköltöztem egy angol férfival - avagy nem mindenki szemétláda, aki magyarázat nélkül eltűnik.

Azt hittem, nem szeretsz. De az igazság ennél sokkal drámaibb.

She
-
 21.09.27 16:00Életmód

Egy forró nyári délután próbálgattam a ruhákat az esti randira. Barnabással ma van pontosan 10 napja, hogy először találkoztunk. A férfi magas, jóképű, sportosan elegáns, aki mellett igényem van arra, hogy megadjam a módját a találkozóknak.