Találatok: 35 hír

Leégett a 300 éves, Patkó Bandi fájaként ismert tölgy

Leégett egy 300 éves, hatalmas tölgyfa  Barcs mellett. A 30 méter magas kocsányos tölgy belülről kapott lángra még pénteken. A tűzoltók egy napig küzdöttek a lángokkal, és végül csak a fa csonkolásával tudták eloltani a tüzet. A környéken a somogyi betyár, Patkó Bandi fájaként ismert tölgyet még a Rákóczi-szabadságharc idején ültetették,…

Családja előtt gázolták a halálra a holland biciklist

Felesége és lánya szeme láttára ütött el a villamos egy biciklist Budapesten a Bem rakparton. A szerencsétlenül járt kerékpáros a szerelvény alá került. Esélye sem volt, hogy túlélje a balesetet. Holttestét a tűzoltók emelték ki a villamos alól. A rendőrök még vizsgálják, hogy ki hibázhatott.

180-nal csapódott a villanyoszlopnak

Meghalt a fiatal sofőr, aki autójával villanyoszlopnak csapódott tegnap Eplény közelében a 82-es főúton. Úgy tudjuk, a megengedett sebesség kétszeresével, körülbelül 180-nal száguldott, amikor a kocsi lesodródott az útról. A 20 éves sofőrön már nem lehetett segíteni, utasát súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Kigyulladt egy társasház a Soroksári úton, 100 családot kellett kimenekíteni

Hatalmas háztűz Budapesten - csaknem 100 családot kellett menekíteni az otthonából, miután kigyulladt egy hétemeletes társasház tetőszerkezete a Soroksári úton. Nem sokkal dél előtt csaptak fel a lángok, két tucatnyi tűzoltóautó több mint 70 tűzoltóval vonult a helyszínre. A tető mintegy 2400 négyzetméteren égett, a tüzet délutánra sikerült…

Lángolt: 23 autóval oltották a lángra kapott társasházat

Így égett IX kerületi társasház teteje. Több méteres lángok fogadták a tűzoltókat. Már messziről lehetett látni a környéket beborító füstöt. Az U alakú épületben több lépcsőház is található. A tűz miatt körülbelül 100 lakásból kellett ideiglenesen kikísérni a lakókat. A szemtanúk szerint az épületnek a Soroksári és az Ipar utcai sarkán keletkezett

Vérfürdő egy esküvőn, Kabulban

Mészárlás egy esküvőn az afgán fővárosban! 63-an meghaltak és több mint 180-an megsebesültek, amikor öngyilkos merénylők felrobbantották magukat. Sok a gyerek az áldozatok között. A támadást az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára.

Négy beteget vert agyon egy román férfi

Agyonvert négy beteget az infúziós állvánnyal egy romániai kórház páciense. Kilenc embert súlyosan megsebesített. A férfit alkoholelvonási tünetekkel kezelték a pszichiátriai osztályon. A brutális vérfürdő mindössze egy percig tartott, majd megpróbált elmenekülni. Végül két éppen akkor érkező rendőrnek sikerült feltartóztatnia a kijáratnál.

Kiesett az ülésből a sofőr, kerítésnek hajtott a busz

Kiesett az ülésből a sofőr, kerítésnek hajtott a busz Szombathelyen, miután ütközött egy autóval szombat éjjel. Ezután a busz irányítás nélkül haladt tovább. Előbb egy parkoló terepjárónak, majd a ház kerítésének ütközött. Hárman sérültek meg a balesetben.

Videón a kamionok brutális ütközése

Felvétel a kamionok frontális ütközéséről. Egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy karamboloztak Kecskemét közelében az 52-es úton a napokban. A megdöbbentő videót ma tették közzé a rendőrök. Úgy tudjuk, hogy az egyik sofőr elaludt, ezért tért át a szemközti sávba. A vétlen sofőrt tűzoltók szabadították ki a felismerhetetlenségig összeroncso

Meghalt Török Zsolt, aradi hegymászó

Valószínűleg leszakadt egy szikla, amelyikbe kapaszkodott – emiatt zuhanhatott le a Fogarasi-havasokban Románia egyik leghíresebb, magyar származású hegymászója. Török Zsolt korábban meghódította a világ legnehezebben mászható hegyeit. Harminc évvel ezelőtt, 16 évesen pont ott kezdte a hegymászást, ahol tegnap holtan találták.

Tűz egy ukrajnai szállodában

Nyolcan meghaltak, tízen megsérültek, amikor tűz ütött ki egy szállodában a dél-ukrajnai Odesszában. Az épület felső szintjei égtek ki. A tűzoltóknak három órájukba telt, mire meg tudták fékezni a lángokat. A tűzvész okát még nem tudni. A túlélők szerint a mosodából terjedtek szét a lángok.

Durva balesetek a hosszú hétvége elején

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor péntek este két autó frontálisan ütközött a Csongrád megyei Kiszombor közelében. Kecskemétnél öten sérültek meg, amikor egy kocsi nagy sebességgel két másikba rohant reggel. Az autó az ütközéstől kigyulladt. Úgy tudjuk, hogy a balesetet okozó sofőr ittas volt.

Kényszerleszállt az M7-es mellett

Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő az M7-es autópálya mellett a szántóföldön, Zamárdinál. A kisgép motorja nagyjából a Balaton felett romlott el. A pilóta lélekjelenlétének köszönhetően mindenki sértetlenül megúszta.

Letartóztatták az anyát, aki agyonverte csecsemőjét

A kórházban tartóztatták le azt a 21 éves anyát, aki hetekkel ezelőtt olyan brutálisan összeverte csecsemőjét Kunmadarason, hogy a kislány az orvosi ellátás ellenére belehalt sérüléseibe. Információink szerint azért esett neki a kicsinek, mert hangosan sírt. Kihallgatása után, úgy tudjuk, megpróbált öngyilkos lenni az asszony, emiatt került a debre

Szívinfarktus vezetés közben

Szívinfarktust kapott vezetés közben, árokba borult autójával egy idős férfi Hajdú-Bihar Megyében. Felesége is vele volt, mindketten súlyosan megsérültek. A férfit mentőhelikopter vitte kórházba. A baleset után az idős házaspár fia is a helyszínre sietett. Ő azt mondta, anyja őt hívta fel elsőként a felborult autóból.