Találatok: 80 hír

Ki is valójában Keanu Reeves barátnője?

Ridikül
-
  Ma 20:20 Bulvár

Néhány napja együtt jelentek meg egy rendezvényen, és most a fél világ azt szeretné tudni, ki az az Alexandra Grant. Elárulunk róla néhány fontos infót.

Ezek a sztárok örökre meggyűlölték egymást

Ridikül
-
  Ma 20:00 Bulvár

Sosem gondolnánk, amikor egy filmet nézünk, hogy a legjobb barátnőket, vagy a szerelmespárokat alakító színészek a valóságban ki nem állhatják egymást, mert olyan élethűen alakítják a szerepüket.

Érdekességek, amiket talán nem tudtál a Márton-napról

Aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik - tartja a mondás. De honnan jön a népszokás? Miért pont liba? És mi köze a márciusi időjárásnak Márton-naphoz?

Ezért nem jó magányosnak lenni

Ridikül
-
  Ma 18:18 Életmód

Egy kis egyedüllét többségünknek jól esik időnként, de a tartós magánnyal vigyázz, mert sokat árthat az egészségednek.

Nagy magyar divatsiker New York-ban

Ridikül
-
  Ma 17:17 Életmód

New York egyik legtrendibb negyedében, a Sohóban nyitotta meg az első tengeren túli üzletét a magyar Nanushka divatüzlet.

El sem hinnéd mi mindenre jó a csiszolópapír a háztartásban

Ridikül
-
  Ma 16:16 Színes

A csiszoló papír nem csak az építkezések és asztalos műhelyek tartozéka. El sem hinnéd mi mindenre használható fel a háztartásban. Érdemes belőle egy kisebb darabot mindig kéznél tartani.

A kelbimbó legjobb formája

Ridikül
-
  Ma 15:15 Recept

A kelbimbó is azon megosztó zöldségek közé tartozik, amelyet vagy nagyon szeretünk vagy nagyon nem. Ám barátságossá vagyis igazán ízletesé lehet tenni egy apró trükkel.

Eltörölték a kötelező nyelvvizsga- követelményét

Ridikül
-
  Ma 11:11 Színes

A kormány döntött a kötelező nyelvvizsga-követelmény eltörléséről, a hallgatói szervezet egyúttal a nyelvtanulás fontosságára hívja fel a figyelmet.

Ezek a világ legjobb pezsgői

Ridikül
-
  Ma 10:10 Recept

Kihirdették Londonban a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC) nagydíjait: a mindössze 14 nemzeti bajnok között a somlói Kreinbacher Birtok is szerepel, az abszolút világbajnok pedig a Dom Pérignon Vintage 2004 Magnum champagne lett.

Mennyi fogyás biztonságos havi szinten?

Ridikül
-
  Ma 09:09 Egészség

Hány kilót adhatunk le havi szinten, hogy ne ártsunk vele egészségünknek? És ami legalább ilyen fontos: hogyan csináljuk?

57 éves lett a Ghost sztárja

Ridikül
-
  Ma 07:07 Bulvár

A Sztiptíz, a Zaklatás és a Tisztességtelen ajánlat nagysikerű filmek gyönyörű színésznője, szinte hihetetlen, de ma lett 57 éves. Demi Moore olyan csodálatosan fest, hogy akár 20 évet is letagadhatna!

El sem hinnéd milyen gyakran kellene mosni a törölközőket!

Ridikül
-
  Tegnap 16:16 Színes

A törölközőket és kéztörlőket többnyire egy hét után dobjuk a szennyesbe, de vajon ez így higiénikus? Elég hetente egyszer kimosni ezeket? Meg fogsz lepődni, hogy mit javasolnak a szakértők.

Ne éhezz a következő évben: hagyományos libaételek

Holnap Márton napja van, amikor a hagyományok szerint libát kell enni. Ne maradj le, készíts egy isteni libasültet vagy akár levest. A libából számos étel készíthető és sok szokás kapcsolódik hozzá.

Pihenés vár Catherine Deneuve-re

Ridikül
-
  Tegnap 14:14 Bulvár

Jól reagál a kezelésre és pihen Catherine Deneuve, akinél a hét elején egy forgatás közben érkatasztrófa alakult ki.

A varázslatos körte ezer arca

Ridikül
-
  Tegnap 10:10 Recept

Az ősznek nem csupán jellegzetes ízei, hanem jellegzetes illatai is vannak. A sütőben sült sárga tök, a szilvalekvár illata bejárja ilyenkor a konyhát. De nem hiányozhat a jellegzetes aromával rendelkező körte sem a sorból.