Találatok: 70 hír

Gyors saláta sonkával ás sajttal

Ridikül
-
  Ma 10:10 Recept

Néha jól esik egy friss saláta ebédre, ahelyett, hogy mindig valami nehezet ennénk. Ez a saláta végtelenül egyszerű, és mégis nagyon gazdag hozzávalókban.

Ilyen lélegeztetőgép még nincs, amelyet az Óbudai Egyetemen fejlesztenek

Egyedülálló lélegeztetőgépet fejlesztenek az Óbudai Egyetemen. A MassVentil Project nevű fejlesztés március elején indult. Egyre több hazai és külföldi kutató, hallgató és ipari szereplő csatlakozott.

Lady Gaga nehéz döntést hozott

Ridikül
-
  Tegnap 20:20 Bulvár

A világszerte egyre jobban terjedő koronavírus-járvány miatt sok sztár kénytelen volt lemondani vagy elhalasztani a fellépéseit, de Lady Gaga még mást is átgondolt, ezekben a nehéz napokban.

Akár 8 méterre is repülnek köhögéskor a cseppek

Ridikül
-
  Tegnap 19:19 Színes

Akár 8 méterre is repülnek köhögéskor vagy tüsszögéskor a cseppek – állapította meg a Massachussettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatása.

Kitaláltad kik voltak a ma reggeli fotón?

Ridikül
-
  Tegnap 18:30 Bulvár

Ma reggel igazán különleges képet hoztunk nektek, mert nem egyetlen közismert személyt, hanem egyből kettőt is rejtett a fotón a maszk.

A szerelem nem ismer vírus adta határokat

Ridikül
-
  Tegnap 18:18 Életmód

Tori és Jeremy két átlagos, New Yorkban élő fiatal. De vonzalmuk miatt egy csapásra híresek lettek, és egy kicsit talán mindenki ilyen szerelemre vágyik.

Otthoni segélykoncerttel gyűjtöttek pénzt a legnagyobb sztárok - VIDEÓVAL

Ridikül
-
  Tegnap 17:03 Bulvár

Nyolcmillió dollárt gyűjtöttek két jótékonysági szervezetnek azon a koronavírus-járvány elleni küzdelemre gyűjtő jótékonysági koncerten, amelyet vasárnap szerveztek Amerikában több tucatnyi zenész sztár részvételével.

Elkészült a Korona-vírus kisokos!

Ridikül
-
  Tegnap 17:01 Színes

Tegnap óta megtalálható a neten a magyar tudósok által készített, közérthető módon írt, ellenőrzött információkat tartalmazó kisokos a koronavírus-járványról.

Így legyen mindig friss, tiszta a levegő a lakásban

Ridikül
-
  Tegnap 16:16 Színes

Mivel manapság kevesebb lehetőségünk van a szabadban lenni, így fokozottan fontos, hogy a lakásban mindig friss, tiszta legyen a levegő. Íme három trükk, hogy elkerüljük az áporodott levegőt az otthonunkban.

A legmenőbb otthonkák nem csak kényelmesek, stílusosak is

Ridikül
-
  Tegnap 14:14 Divat

Mivel a jelenlegi helyzetünkben, a legtöbb időt otthon töltjük, sokunkkal előfordulhat, hogy kicsit elhagyja magát. Ha egész napi úgysem kell sehova menni, megelégszünk a jó kis kényelmes mackónadrággal, pedig akár az otthoni öltözetet is fel lehet dobni, hogy stílusosak maradjunk!

Megszikkadt a zsemle? Így készíthetsz belőle új ételt

Ridikül
-
  Tegnap 10:10 Recept

A napokban jól jönnek az egyszerű receptek, de talán még jobban a maradékmentők. Így ugyanis minden morzsát felhasználhatunk. Így kevesebbet kell mennünk bevásárolni és még gazdaságos is.

Cukorbetegek: a szakorvosi javaslatok érvényessége meghosszabbodik

Ridikül
-
  Tegnap 09:09 Egészség

Azok, akik cukorbetegséggel élnek, a járvány ideje alatt különösen fontos a megfelelő kezelés és a fertőzés megelőzése az egészségük érdekében. Magyarországon több mint egy millióan cukorbetegek.

Ismét leleplezünk: őt rejtette ma a maszk!

Ridikül
-
  20.04.01 20:42 Bulvár

Megint eljött a pillanat, hogy felfedjük a titkot, amit már biztosan sokan magatoktól is kitaláltatok.

Hollywoodi sztárok énekli a karanténban John Lennon dalát

Gal Gadot színésznő önkéntes karanténjában sem akart tétlenkedni, és egy hihetetlen meglepetéssel készült az embereknek. Nem csak a rajongóinak, hiszen ezt a videót mindenkinek látnia kell.

Elhagyhatta a kórházat Plácido Domingo

A spanyol operaénekes március 22-én adott hírt a saját közösségi oldalán arról, hogy kimutatták nála a fertőzést.