Találatok: 75 hír

DiCaprióék hozzák Tarantinónak a legeket

Ridikül
-
  Tegnap 20:20 Bulvár

Quentin Tarantino kilencedik rendezése, a Volt egyszer egy… Hollywood megállíthatatlannak látszik a mozikban. Hatalmas dollárbevétel van kilátásban.

A kócsagőrség újra divatba jött

Ridikül
-
  Tegnap 19:44 Színes

A kócsagőr programot múlt századi hagyományt felelevenítve, a természetvédelem erősítésére és népszerűsítésére hirdették meg újra 2013-ban.

Csillagjegyek, akikben a legtöbb tisztelet van

Ridikül
-
  Tegnap 18:18 Életmód

Egyes csillagjegyek attól különlegesek, hogy náluk a tisztelet nem csak egy elcsépelt frázis, hanem nagyon mély, őszinte tulajdonság. Tisztelni a másikat nem mindig könnyű, és erre rá is kell szolgálni.

Zsákos Frodó, a pöttöm levélbolha

Ridikül
-
  Tegnap 17:25 Életmód

A Psylla frodobagginsi két milliméteresnél kisebb, és az ugró levélbolhák családjába tartozik. Gollam nevét kígyófejű hal, Szauronét pedig – naná! – egy pók viseli.

Tudod-e, hogy kitől vásárolsz?

Sokan szeretnek újsághirdetések alapján vásárolni. Vonzó termékeket kínálnak, amelyet sokan gondolkodás nélkül megvesznek. De biztonságos ez? Mutatjuk, mire kell figyelni vásárláskor.

A jó bundás kenyér titkai

Ridikül
-
  Tegnap 15:15 Recept

A bundás kenyér a hangulatos, hétvégi reggelik alapkelléke. Ám ahhoz, hogy elkészíthessük úgy, hogy ne legyen nehéz a zsiradéktól és valóban ízletes legyen, tudni kell néhány fortélyt.

Túlsúlyos gazdinak pufók a kutyája – általában

Ridikül
-
  Tegnap 14:14 Színes

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál. Kimutatták, hogy ennek oka részben az, hogy a gazdik a jutalomfalatokat a kutya képzésének eszközeként használják, vagy csupán azért, hogy kedveskedjenek háziállataiknak.

Olaj – a folyékony orvosság

Ridikül
-
  Tegnap 10:10 Recept

Úgy tartják, a növényekben a természet gyógyító ereje lakozik. Hiszen az egészséges táplálkozással és életmóddal betegségek előzhetők meg, ehhez szervezetünk erősítésére, karbantartására és a szükséges vagy épp hiányzó elemek, ásványi anyagok bevitelére, folyamatos pótlására van szükség.

Hogyan egyél kevesebb sót – az egészséged érdekében?

Ridikül
-
  Tegnap 09:09 Egészség

Kis mennyiségű sóra nagy szüksége van a testünknek. Ám manapság sokkal több jut a szervezetünkbe úgy, hogy sokszor észre sem vesszük. De van mód arra, hogy kevesebb sót fogyasszunk.

A világ egyik leggyönyörűbb színésznője ma lett 85 éves

Az olasz díva, Sophia Loren ma töltötte be a 85. életévét, és még mindig gyönyörű, pedig a szakma nyomásának ellenállva soha nem feküdt kés alá a színésznő.

Will Smith Budapesten ünnepli új filmjének bemutatóját

Ridikül
-
  19.09.19 20:20 Bulvár

Budapestre érkezik a Gemini Man bemutatójára Will Smith. A színész, és a film rendezője is imádta a magyar fővárost, és mivel a film több jelenete is itt forgott, a bemutatót sem akarták kihagyni.

Mint a filmekben: megkötözték a háziakat, majd mesés zsákmánnyal távoztak

Ridikül
-
  19.09.19 19:19 Színes

Majdnem 700 millió forintnyi ékszert és készpénzt vittek magukkal az egyébként fegyvertelen rablók.

Ezek az igaz szerelem jelei

Ridikül
-
  19.09.19 18:18 Életmód

Boldog párkapcsolat sok van. De mitől lesz a jótól is még jobb, honnan tudhatod, hogy olyat találtál, ami ritka és különleges?

Óriási elismerés: nemzetközi Emmy-re jelölték a magyar színésznőt

Nemzetközi Emmy-díjra jelölték Gera Marina magyar színésznőt az Örök tél című film főszerepéért, Bergendy Péter Trezor című filmje pedig a legjobb tévéfilm / minisorozat kategóriájában kapott jelölést.

Már a kávésbögre is veszélyes

Veszélyes kávésbögrét talált és vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Arra figyelmeztet mindenkit, hogy, aki már megvásárolta semmi esetre se használja!