Találatok: 6 hír

We All Come From Pussies 29. Thealter / 7-9. nap

Revizor
-
  Tegnap 23:33 Kultúra

Mindannyian. Persze, ettől függetlenül nagyon is különbözünk. A különbségek elvileg és alapvetően jók, de sokszor tragikus történéseket és komoly társadalmi, politikai problémákat generálnak, témákat adva olyan előadásoknak, mint amilyeneket idén a Thealter utolsó három napján láthattunk. Mohai Aletta Beszámolója.

Amikor A Nézők Elfoglalják A Színpadot Sziget 2019

Revizor
-
  Tegnap 23:30 Kultúra

Arra gondoltam, ki kellene menni a Szigetre, és ha már ott vagyok, bele kéne nézni Ed Sheeran és Martin Garrix bulijába. Aztán a dolgok máshogy alakultak. Puskás Panni Írása.

A Bús Lány Panaszai Ugye boldog vagy?

Revizor
-
  19.08.15 23:42 Film4 hír a témában

Ha kibírja az első tíz percet, akár egy jó mozi élményével távozhat a kísérletezésre fogékony néző. De ha nem, akkor okosan teszi, ha már az előzetes alapján eldönti, hogy megkíméli-e magát mindettől. Susanne Heinrich filmje ugyanis nagyon megosztó lehet a filmfesztiválok kínálatát kevésbé ismerő néző számára. Papp Sándor Zsigmond…

Sándorommal Szabadságharcokba Balázs Ágnes: Petőfi-játék / Szentendrei Teátrum

Revizor
-
  19.08.15 01:06 Színpad

A színlap alapján még nem értettem, hogy jön össze Petőfi élete a street workouttal. Pedig nagy a közös halmaz, ott van mindjárt a #bátorság, az #erő, a #szenvedély, a széles rétegek megszólítása és az, hogy mindig elég egyetlen rossz mozdulat. Gergics Enikő Írása.

Történetek A Xxi. Századból 29. Thealter / 4-6. nap

Revizor
-
  19.08.15 01:06 Kultúra

A szegedi Thealter fesztivál legnagyobb erénye, hogy összegyűjti a hazai, progresszív szemléletű produkciók legjavát, és hasonlóan különleges külföldi előadásokat sorakoztat fel melléjük. A negyedik, ötödik és hatodik nap így sok meglepetést tartogatott a közönség számára. Puskás Panni Írása.

Megütik Az Embert, És Fáj Molnár Ferenc: Liliom / Szentendrei Teátrum

Revizor
-
  19.08.12 23:18 Színpad

Szokol Judit szentendrei Liliom-rendezésében a címszereplő helyett hangsúlyozottan az ő szerelme, Julika kerül a nézői figyelem középpontjába. Závoczky Endre pedig ennek hatására kissé perfiériára szorul saját történetében. Puskás Panni Írása.