Találatok: 43 hír

Virtuális programokkal készül az Allee a vásárlói kötődés megtartása érdekében

Pillanatok alatt alakultak át a fogyasztói igények és szokások, megváltozott, hogy miként viszonyulunk a követlen környezetünkben élőkhöz, vagy hogy épp hogyan intézzük a napi vásárlásainkat. A történtek az értékrendünkön és az életszemléletünkön is komoly nyomot hagytak. Mindez arra utal, hogy a válsághelyzet alapjaiban változtatta meg a…

A Philip Morris Magyarország a Kálvin Square-ben hosszabbított

Realista
-
 Ma 14:00Otthon

A Philip Morris Magyarország meghosszabbította bérleti szerződését a ConvergenCE által vagyonkezelt és üzemeltetett Kálvin Square irodaházban.

Részvételi költségvetéssel is fejlesztenék Budapestet

Realista
-
 Ma 13:00Otthon

A részvételi költségvetés egy új politikai intézmény, kultúra, amely elmélyíti a demokráciát - hangoztatta a főpolgármester Budapest részvételi költségvetésének első online tanácsülésén a hétvégén.

Már a MOM Parkban is elérhetők az E.ON töltői

Áprilistól 16 új töltőponttal várják az elektromos autók tulajdonosait a MOM Park bevásárlóközpont parkolójában.

A Balance Buildingbe költözik a Trenkwalder

A CPI Hungary Váci úti irodakomplexumát választotta a nemzetközi személyzeti szolgáltató cégcsoport budapesti központjának új helyszínéül.

Kihirdette idei díjazottjait az Icomos Magyar Nemzeti Bizottsága

Négy ICOMOS-díjat és két Példaadó Műemlékgondozásért díjat hirdetett ki az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága vasárnap, a műemléki világnapon. A 2021-es díjak ünnepélyes átadására, a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt, egy későbbi időpontban kerül sor.

Rekordárbevétel a NEO Property Services-nél

Rekordszintű, 23,5 milliárdos árbevétellel és 1,7 milliárd forintos adózás előtti eredménnyel zárta a 2020-as évet az AKKO Invest által néhány hónapja felvásárolt NEO Property Services. A magyar ingatlanüzemeltetői és szolgáltatói piac szempontjából meghatározó vállalat a tavalyi év után közel 1,5 milliárd forintos osztalékot fizet, mely már teljes

Társadalmi egyeztetés az Aquincumi hídról, ami amúgy 20 év múlva épülne meg

A tervek szerint májusban indul a társadalmi egyeztetés az Aquincumi hídról és az ahhoz kapcsolódó közlekedési hálózatról, vizsgálják majd azt is, hogy egyáltalán szükség van-e a dunai átkelőre - közölte a főpolgármester kabinetfőnöke egy online háttérbeszélgetésen.

Egyéves csúcsára ugrott a GKI fogyasztói bizalmi indexe

A GKI fogyasztói bizalmi index áprilisban egyéves csúcsára, mínusz 24,5 pontra ugrott, de még jelentősen elmarad a járvány okozta zuhanást megelőző, 2020. márciusi mínusz 12,1 pontos szintjétől - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt.

Gratzl Gábor csatlakozik a WING-hez

2021 februárjától üzletfejlesztési és tranzakciós menedzser pozícióban erősíti Gratzl Gábor a WING csapatát. A szakember közel öt éven keresztül szenior befektetési tanácsadóként dolgozott a CBRE Magyarország Tőkepiaci Tanácsadás csapatában.

Nyereséges évet zárt az AKKO Invest

A 2019-es átalakulással terhelt veszteségek után nyereséggel zárta 2020-at a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest. A vállalat konszolidált nyeresége meghaladta az 50 millió forintot, szemben a tavalyi év jelentős veszteségével.

Budapest történetének egyik legnagyobb fejlesztése zajlik

A Budapest Diákváros felépítésével a Déli Városkapu program részeként egy teljesen új városrész jön létre, írja Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára Facebook-bejegyzésében. A Főváros ellenben nem támogatja a kínai egyetemet.

Váratlanul visszaesett az építőipar

A KSH adatai szerint februárban egy év alatt 16,1, az előző hónaphoz képest 11,7 százalékkal csökkent az építőipari termelés. A statisztika meglepte az elemzőket is, de hosszú távú következtetést még nem érdemes levonni.

Hétezer milliárd forint fölé nőtt a befektetési alapok vagyona

Márciusban 2 százalékkal, 137 milliárd forinttal nőtt a befektetési alapok vagyona, amely ezzel először lépte át a hétezer milliárd forintot, a hónap végén a Bamosz tagjai 7110 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz).

Megkezdődtek az ötös metró próbafúrásai

Próbafúrásokkal kezdődött meg az M5-ös metróvonal megépítésének első szakasza a Kálvin térnél - közölte a Budapest Fejlesztési Központ (BFK).