Találatok: 23 hír

Hangelnyelő tornyok az irodaterekben a DO WORK!-től

Realista
-
  Tegnap 07:00 Cégvilág

Ma már szerencsére kevesen kérdőjelezik meg azt a tényt, hogy a hatalmas nyílt irodákban óriási a zajterhelés, így kellő akusztikai ráfordítás hiányában kifejezetten frusztráló a munkavégzés az ilyen terekben.

Az OTP Bank Magyarország legjobb digitális lakossági bankja

Realista
-
  19.08.18 22:00 Cégvilág

A New York-i székhelyű Global Finance magazin értékeli évről évre a világ legjobb bankjait és pénzügyi szolgáltatóit. A világ legjobb digitális bankjait idén 20. alkalommal díjazták. Az OTP Bank harmadik alkalommal nyerte el a Magyarország legjobb digitális bankja címet.

WELL – A jövő irodája

Realista
-
  19.08.16 13:00 Cégvilág

Korábban már foglalkoztunk a WELL minősítés céljaival és fontosságával. A téma már Magyarországon is átszövi az irodákat, hiszen az általa lefedett 10 terület (levegő, víz, táplálkozás, fény, mozgás, hő komfort, hang, anyagok, elme, közösség) elkerülhetetlenné teszi a rendszer alkalmazását.

Bamosz: júliusban stagnált a befektetési alapok vagyona

Júliusban 0,2 százalékkal, 12 milliárd forinttal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon, a hónap végén a BAMOSZ-tagok együttesen 6225 milliárd forintot kezeltek.

Erre figyeljünk, ha menő albérletre vadászunk!

Realista
-
  19.08.16 09:00 Otthon

Az augusztus és szeptember hónapok a budapesti albérletkeresők számára kétségkívül vízválasztónak tekinthetőek, hiszen nem csupán a frissen felvett egyetemisták, de a pályakezdők, munkahelyet váltók körében is fontos ez az időszak. Az OTP Ingatlanpont számukra gyűjtött össze néhány jó tanácsot.

Jelentősen nőtt a környezetbarát építőanyagok iránti igény

Az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt azoknak a lakossági építtetőknek a száma, akik hajlandók megfizetni a környezetbarát építőanyagok árát. A jelentős növekedés oka, hogy zárult az olló: változott az emberek véleménye és az árak is elérhető közelségbe kerültek.

Átadták a Baromfi Coop gyárát a Nyírségben

A fenntartható és hosszú távú gazdálkodáshoz elengedhetetlen a talaj szervesanyag-utánpótlásának biztosítása - jelentette ki az agrárminiszter a baromfitenyésztéssel foglalkozó Baromfi-Coop Kft. 2,6 milliárd forintból felépített új szervesanyag-kezelő központjának átadásán Nyírjákóban.

Már a föld felett zajlik a Metropolitan Garden építése

Realista
-
  19.08.15 11:00 Otthon

A pinceszint elkészültével megkezdődtek a Metropolitan Garden földfelszín feletti munkálatai. A projekt elérte a 70 százalék fölötti értékesítettségi szintet. 

Gödöllőn nyitja első új éttermét a Mcdonald’s magyar tulajdonosa

Realista
-
  19.08.15 10:00 CégvilágMcDonald's

A McDonald’s Corporation idén februárban jelentette be, hogy a hazai vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándor magyar üzletemberre ruházza át. 

Megnyílik az OfficeXPO, Az Év Irodája verseny belsőépítészeti kiállítása

Az Év Irodája verseny elindulásának 10. évfordulója alkalmából októberben egy 9 napos programsorozatot hívnak életre a szervezők Office Week néven. A rendezvény csúcspontja az OfficeXPO iroda-belsőépítészeti kiállítás lesz, ahol kifejezetten a munkahelyi környezetüket tudatosan építő cégvezetőket és munkavállalókat várják a MOM…

A Tate Modern volt a leglátogatottabb turistalátványosság 2018-ban Angliában

Realista
-
  19.08.14 20:00 Otthon

A VisitEngland frissen közzétett összesítése szerint a fizetős látványosságok közül pedig változatlanul a londoni Towert keresték fel a legtöbben.

Új gyárat építenek Salgótarjánban

Kétszáz embernek ad munkát épülő salgótarjáni üzemében a dél-koreai Bumchun Precision nevű cég, a beruházás értéke 41 millió euró, mintegy 13,3 milliárd forint.

Új vezető a UPS Magyarország élén

Yannick Mooijman személyében új országigazgatót nevez ki magyarországi, görögországi, romániai és szlovéniai operációi irányítására, ahol a szakember a UPS helyi működéséért, üzletfejlesztéséért és stratégiájáért felel majd. 

Videó! Magyarország legnagyobb műtárgy költöztetése a Néprajzi Múzeumban

Realista
-
  19.08.14 12:15 Otthon

Nyár végére 90 százalékig elkészülnek a 250 ezer felbecsülhetetlen értékű műtárgy csomagolásával.

10 éves a Telenor székháza Törökbálinton

Realista
-
  19.08.14 10:00 Otthon

Tíz évvel ezelőtt, 2009 nyarán költözött közel 12 ezer négyzetméteres alapterületű törökbálinti irodaházába a Telenor, írja a bdpst24.hu.