Találatok: 29 hír

Repülőtéri utasmólót épít a Market

Realista
-
  20.01.17 19:00 Cégvilág

Elkészült az új utasmóló első ütemének kivitelezési munkáival a Market Építő Zrt. A Budapest Airport megbízásából épülő modern, magas komfortot biztosító csarnok kiváltja az eddigi egyszerűsített beszállítókapukat, így a diszkont légitársaságok utasai az épületből közvetlenül jutnak el a repülőgépekhez.

Mutatjuk az UpScale közvetlen, barátságos és motiváló irodáját a BSR Centerben

Realista
-
  20.01.17 16:00 Cégvilág

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. 

Fontos döntés született az ingatlanközvetítésről

A bíróság szerint sérti a jóhiszeműség és tisztesség követelményét az a szerződéses rendelkezés, amely az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén nem teszi lehetővé, hogy a fogyasztó az ingatlanát maga is értékesíthesse - közölte a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség vezetője.

Hatalmas innovációs parkok jöhetnek létre

Az Orbán-kormány döntésének értelmében nyolc helyen, köztük hat vidéki helyszínen hoznának létre innovációs parkokat. A teljes programra 300 milliárd forintot szánnak.

Európai összevetésben is lassult a lakásár-növekedés

Realista
-
  20.01.17 09:00 Otthon

Az Eurostat vadonatúj lakásár-statisztikája szerint hazánk a korábbi évek dobogós helyezése után már „csak” a középmezőnyt vezeti az ingatlanok drágulását tekintve. 2019. III. negyedévében, az egy évvel korábbi időszakhoz képest 7,8 százalékkal nőtt a magyarországi árszint, amivel a tízedik helyen állunk a 27 vizsgált európai ország listáján; az in

Ünnepel az Aréna Business Campus. Jól haladnak a fejlesztők

Decemberben Bokrétaünnepséggel köszöntötte az Aréna Business Campus „A” épület szerkezetépítési munkáinak befejezését az Atenor és kivitelező csapata, a Péter Építő Kft. Az ünneplésre az is méltán adott okot, hogy a fejlesztés a terveknek megfelelően halad.

Kortárs festmények és növények teszik barátságossá a Code & Soda csapat második otthonát

Realista
-
  20.01.16 16:00 Cégvilág

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. 

Még nagyobb lesz az Arena Mall. Gigantikus pláza születik?

Engedélykérelmet adott be a Symmetry Arena Ingatlankezelő Kft. az Arena Mall bővítésére. A most 42 ezer négyzetméteres alapterületű bevásárlóközpontot a tervek szerint másfélszeresére bővítenék, így a bővítés után elhódítaná a Westendtől a legnagyobb budapesti pláza címét.

Az építőipar levegőhöz jut 2020-ban

Realista
-
  20.01.16 13:00 Cégvilág

A Mapei Kft. belföldi árbevétele 19,4 milliárd forint volt 2019-ben, ami 19%-os növekedés az egy évvel korábbi eredményhez képest. A vállalat az építőipar lendületének mérséklődésére és a szakemberhiány enyhülésére számít 2020-ban.

Bővíti romániai piacát a Leier csoport

Realista
-
  20.01.16 12:00 Cégvilág

Tovább bővíti piacát a Leier csoport Romániában, miután a Brikston 2018-as átvételét követően idén év elején felvásárolta a Siceram segesvári téglagyárát.

Ismét jön az OfficeUP konferencia, ahol az irodai márkaépítésről mindent megtudhatunk!

Realista
-
  20.01.16 10:00 Cégvilág

Az Év Irodája verseny csapata és a HRfest közösen szervezik meg az OfficeUP konferenciát 2020. március 26-án a Várkert Bazárban, amelynek fókuszában az Office Branding áll, hiszen az új generációknak az egyik legfontosabb szempont a munkahely választásnál az irodai környezet és jóllét. A szervezők szakmai kiállítások és előadások…

Új utasmóló nyílt a Liszt Ferenc-repülőtéren

Átadták a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér új utasmólóját szerdán, ahol a diszkont légitársaságok utasai kényelmesen várakozhatnak, amíg beszállhatnak repülőgépeikbe; ezzel egy időben az eddigi, kényelmetlen "bádogvárost" pedig elkezdi lebontani a repülőtér üzemeltetője.

Irodaként üzemel tovább a Moszkva térből (is) ismert Pajtás

Realista
-
  20.01.15 16:00 Cégvilág

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak.   

Az ingatlanalapok vagyona stagnált 2019-ben

Tavaly 4,9 százalékkal, 302 milliárd forinttal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon, december végén a BAMOSZ-tagok együttesen 6464 milliárd forintot kezeltek. Az ingatlanalapok vagyona a szigorodó jogszabályok miatt stagnált, azonban így is 1549 milliárd forintos eszközértékkel rendelkeznek. 

Tavaly nagyot ment az építőipar, idén lassít a szektor

Tavaly novemberben az építőipari termelés 6,8 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, októberhez mérten azonban a szezonálisan és munkanaphatással kiigazított termelés 4,5 százalékkal csökkent - jelentette a KSH. A szakértők szerint a tavalyi 20%-os bővülés után idén szerényebb mértékű lesz a növekedés. Az uniós pénzek is…