Találatok: 36 hír

Zöld forradalom a Schneider Electric épületeiben

Realista
-
  19.10.12 09:30 Otthon

Idén októbertől a Schneider Electric 13 épülete már karbonsemlegesen működik, a társaság ezzel is hangsúlyozza elköteleződését a globális klíma-célkitűzések mellett. A cég 2018-ban 130 ezer tonnával csökkentette CO2-kibocsátását.

A tér nem csak arra való, hogy berendezzük

Realista
-
  19.10.11 22:00 Cégvilág

Avatott be a Blue Business Interior által képviselt szemléletbe Pásthy Zsolt, a cég értékesítési vezetője, amikor körbevezetett a vadonatúj, 500 négyzetméteres irodájukban.

A TED x Youth felkészítő trénere, Szijártó Adrienn pontokba szedte az álomirodádhoz vezető út lépéseit

Realista
-
  19.10.11 14:00 Cégvilág

Az iroda, ahol dolgozol, nem az igazi? Lehetne sokkal kényelmesebb, praktikusabb, modernebb vagy épp otthonosabb?

Göteborg és Malaga lesznek az intelligens turizmus 2020-as európai fővárosai

A svédországi Göteborg és a spanyolországi Malaga viselheti az Intelligens Turizmus Európai Fővárosa címet 2020-ban. Az európai uniós díjat másodszor osztották ki - tudatta az Európai Bizottság illetékes irodája.

Rá sem ismerünk az irodabútorokra! – 10 forradalmi változás az irodapiacon

Realista
-
  19.10.11 12:00 Otthon

Hatalmas átalakuláson ment keresztül az iroda az elmúlt évtizedben, az új munkakultúrák és új generációk kikövetelték maguknak az új irodabútorokat is. Az ergonomikus székek és asztalok mellett a közösségi terek mobíliái kerültek előtérbe. A sorozatunk kilencedik részében a bútorokról értekezünk röviden.

Az Opus Global eladta az Appeninn-részesedése felét

Realista
-
  19.10.11 11:00 Otthon

Az Opus Global Nyrt. az Appeninn Nyrt.-ben fennálló 18,7 százalékos tulajdonrészéből a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-nek értékesített 9 százalékot, az adásvételről szóló megállapodást október 8-án írta alá a két társaság. A BDPST-nek legkésőbb 2019. december 20-ig kell rendeznie a vételárat.

A CTP Invest és BRE úttörő portfolió minősítési megállapodást kötött

Realista
-
  19.10.11 10:00 Cégvilág

Az iparágban elsőként, a CTP Invest és a BRE együttműködési megállapodást kötött a „BREEAM In-use International” minősítés megvalósításával kapcsolatban a CTP egész ipari portfóliójára tekintettel.

Törökbálinton és Kaposváron építkezik a SPAR

Kaposváron Interspar hipermarketet, Törökbálinton szupermarketet nyit a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., a társaság 7 milliárd forintot költ a két, 2020-ban befejeződő beruházására.

Jelentősen csökkenhetné a környezetterhelést a kombinált fuvarozás

Néhány éven belül a 300 kilométer feletti árufogalom 30 százalékát, 2050-re pedig a felét vasúton vagy vízi úton kellene bonyolítani az Európai Unió közlekedéspolitikai irányelvei szerint. 

Ilyen lesz a a Corvin Sétány utolsó irodaháza!

Elindult a Corvin Sétány utolsó irodakomplexumának fejlesztése. A Corvin Irodák közvetlen közelében, két ütemben megvalósuló Corvin7 közel 30 000 négyzetméter bérelhető irodaterületet biztosít. A Futureal-csoport új irodaháza egyedi homlokzatával és kialakításával átformálja a Szigony utca arculatát.

Díjazzák Az Év Családbarát Irodáját

Realista
-
  19.10.10 12:00 Cégvilág

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom összefogott Az Év Irodája verseny szervezőivel, hogy együtt mutathassák meg a családbarát munkahelyek fontosságát. Most először Az Év Irodája verseny keretein belül meghirdetik Az Év Családbarát Irodája különdíjat. A három napos OfficeXPO szombati napján, október 19-én a családbarát irodák…

Erdőt telepít a Google

Realista
-
  19.10.10 11:00 Otthon

A Google 161 ezer négyzetméternyi területet vásárolt a kaliforniai Gilroy városánál, hogy fákat termesszenek.

Hamarosan újranyit a sztárok kedvenc magánszigete

Realista
-
  19.10.10 10:00 Otthon

Mit szólna, ha elvennék a telefonját, az autóját és a tévéjét? Talán nem örülne, de vannak, akik komoly összegeket is fizetnek ezért - és persze a paradicsomi környezetért. Floridába azonban akkor is érdemes ellátogatnunk, ha a luxus helyett „beérjük” a trópusi szigetvilág kínálta milliónyi látványossággal.

Rekordmértékben nőtt a vállalatok hitelezési kedve

Rekordmértékben, húsz százalékkal nőtt a hitelezés a magyar cégek körében az egy évvel korábbi szinthez képest az Atradius hitelbiztosító elemzése szerint. Az 1500 magyar és kelet-európai vállalat bevonásával készült, Fizetési Szokások Barométere című tanulmány szerint míg tavaly a vállalatközi kereskedelemben a tranzakciók 59,1 százaléka,…

2020 őszén nyitja meg kapuit az ibis Styles Budapest Genius Hotel

Realista
-
  19.10.09 17:00 Otthon

Dél-Buda egyik régóta várt fejlesztése, az ibis Styles Budapest Genius Hotel 2020 őszén nyitja meg kapuit az első vendégek előtt.