Találatok: 7 hír

Életmentő ötlet - így taníthat elsősegélyre egy flipper játék

Rábaköz Szíve
-
  19.10.11 08:49 Megyei

A Magyar Vöröskereszt tevékenységei között hosszú évtizedek óta kiemelkedő fontosságú az elsősegélynyújtás elméleti és gyakorlati ismereteinek minél szélesebb körben történő terjesztése, a társadalmi elsősegélynyújtás népszerűsítése.

Csornán és Kapuváron is megújul a Könyvtár

Rábaköz Szíve
-
  19.10.11 07:42 Megyei

Felújításra kerül a csornai városi könyvtár, melyről Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő, dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester és Sipos Bernadett, az intézmény igazgatóhelyettese tartott sajtótájékoztatót csütörtökön.

Vágányzár a Csorna-Pápa vonalon

Rábaköz Szíve
-
  19.10.09 07:31 Megyei

A vágányzár ideje alatt Pápa és Csorna között vonatpótló buszok közlekednek.

Vízhálózat öblítési munkák Csornán

Rábaköz Szíve
-
  19.10.09 07:12 Megyei

Október közepétől, várhatóan november közepéig vízhálózat tisztítási munkák folynak majd Csornán. Az alábbiakban a Pannon-Víz Zrt. felhívását közöljük.

Új bölcsőde épül Csornán

Rábaköz Szíve
-
  19.10.07 14:01 Megyei

A Magyar Kormány és az Európai Unió támogatásának köszönhetően 560 millió forintból épül új bölcsőde Csornán, mely zöldövezeti területen, könnyen megközelíthető helyszínen valósul meg. Csorna Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programon pályázott sikerrel, így 560 000 000 Ft értékben kezdheti meg az…

„Ahol állsz, szent hely!” A Szülőföld hazavár! – Maglóca 800 éves

Rábaköz Szíve
-
  19.10.07 06:17 Megyei

Szeptember közepén Veres András győri megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke megáldotta a külsejében megújult maglócai Szent Bertalan-templomot.

Megújult a Városháza előtti tér Csornán

Vasárnap délelőtt a 11 órai szentmisét követően átadták a felújított Városháza előtti teret Csornán. A beruházás százmillió forintba került, melynek a felét kormánytámogatásból finanszírozták.