Találatok: 218 hír

Újabb vonatbaleset Vásárhely határában

Promenad
-
  Ma 12:38 Megyei

Csomorkányi út - Kutasi út közötti összekötő úton lévő átjáróban történt a baleset. Teljes útzár van érvényben, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Online edzések és az egyéni képzés van fókuszban a HFC-nél

Promenad
-
  Ma 12:08 Megyei

Megállt, de legalábbis nagyon lelassult a sport- és így a futballélet is hazánkban. A Hódmezővásárhelyi FC ennek ellenére igyekszik alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, edzőink továbbra is dolgoznak és segítik a sportolók fejlődését. Horváth Zoltán klubelnökkel beszélgettünk.

Újabb hasznos olvasmányt ajánl Lázár János

Okosmunka, digitális átállás, empatikusabb és átláthatóbb céges kommunikáció, erősebb és összetartóbb munkahelyi közösségek – egyebek mellett ilyen tulajdonságok kell, hogy jellemezzék majd a járvány utáni gazdaság vállalkozásait – írja a térség országgyűlési képviselője.

Koronavírus: Már több mint 600 egyéni vállalkozás szünetelteti tevékenységét a megyében

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a veszélyhelyzet bevezetése óta folyamatosan azon dolgozik, hogy részletes képet kapjon a megye vállalkozásainak helyzetéről, várakozásairól.

Online kézműves foglalkozást indít a vásárhelyi könyvtár

Promenad
-
  Ma 11:08 Megyei

A Németh László Városi Könyvtár gyerekkönyvtára egy online foglalkozást indít, melynek keretében minden héten új videót posztolnak, melyeken egy egy figura elkészítését mutatják be.

Oktatási Hivatal Bázisintézménye címet kapott a Szent István Általános Iskola

Az országban jelenleg mindössze 16 intézmény tudhatja magáénak az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címet. Mostantól köztük van a vásárhelyi Szent István Általános Iskola is.

Szerb embercsempész elment emeltek vádat Szegeden

Vádat emeltek egy szerb férfi ellen, aki mások által a Tiszán csónakkal átjuttatott határsértőket próbált Nyugat-Európába szállítani januárban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Adóeltörléssel segítene kis- és középvállalkozókon a vásárhelyi Fidesz

A vásárhelyi Fidesz arra kéri a polgármestert, hogy a koronavírus-járvány miatt idén ne kelljen fizetniük a kormány által is kijelölt kis- és középvállalkozásoknak építmény- és telekadót, valamint iparűzési adót – jelentette ki Cseri Tamás önkormányzati képviselő a csütörtöki sajtótájékoztatóján, amit Havasi Katalinnal, a párt helyi elnökével közös

Torlódnak a járművek több határátkelőhelyen

Torlódás alakult ki a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelynél, a kilépő oldalon a tehergépjárműveknek és a személygépkocsiknak egyaránt két órát kell várniuk - tudatta a rendőrség csütörtök délelőtt a holnapján.

Kínába lassan visszatér az élet – egy kint dolgozó magyar orvos beszámolója

Promenad
-
  Ma 10:13 Színes

Úgy tűnik, Kína kezdi legyőzni a koronavírust. Enyhítettek a szigorításokon, és már a vendéglátóhelyek is megnyitottak. A részletekről egy Kínában dolgozó magyar orvos számolt be.

Pozitív lett a koronavírustesztje Győr egyik alpolgármesterének és önkormányzati képviselőjének is

Pozitív lett a koronavírustesztje Radnóti Ákosnak, Győr alpolgármesterének és Hajtó Péter kormánypárti önkormányzati képviselőnek is - jelentették be közösségi oldalukon szerda éjszaka. Dézsi Csaba András polgármester szerda este közleményben tudatta, hogy a második tesztje pozitív lett.

Már 21 fertőzött van Csongrád megyében

Promenad
-
  Ma 09:18 Megyei

21-re nőtt a Csongrád megyében koronavírussal megfertőzöttek száma. A csütörtök reggeli adatok szerint 585 fertőzött van országosan.

Így süti ciabattáját Hegedűs Zoltán

Promenad
-
  Ma 09:06 Megyei

Egyre többen kezdenek el otthon péktermékeket készíteni. A legnépszerűbb a kenyér, de Hegedűs Zoltán, a Szakképzési Centrum kancellárja ciabattával is próbálkozott. Mutatjuk a receptet!

Elhunyt egy újabb beteg Magyarországon

Újabb koronavírussal-fertőzött beteg halt meg - írta a koronavirus.gov.hu csütörtök reggel.

Agyonlőhetik a koronavírus-járvány miatti korlátozások megszegőit a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigetek elnöke agyonlövéssel fenyegette meg a koronavírus-járvány miatti korlátozások megszegőit szerda éjjeli tévébeszédében.