Találatok: 211 hír

Vannak olyan ellenzéki erők, amelyek ártani akarnak a magyarságnak

Vannak olyan ellenzéki erők, amelyek ártani akarnak a magyarságnak - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A járművek téli felkészültségét ellenőrzik a jövő héten

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken az MTI-vel.

Stadionavató – Forgalomkorlátozás lesz ma a Puskás Aréna környékén

Forgalomkorlátozásra kell számítani ma Budapesten, a Puskás Aréna környékén. A stadion megnyitójára, a Magyarország-Uruguay mérkőzésre mintegy hetvenezer szurkolót várnak. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a metró és az 1-es villamos igénybevételét javasolja.

A muszlimok miatt már a Márton-napi népszokásokról is le kell mondania a németeknek

A Márton-napi színdarabban „csúnya dolgokat” mondott Szent Márton, ezen kiakadt egy helyi muszlim és azonnal beindult a bocsánatkérés-cunami.

Ötszázalékos növekedéssel szárnyal a hazai gazdaság

Kifejezetten impozáns európai és régiós összehasonlításban is a magyar gazdaság növekedése, amely éves összevetésben a harmadik negyedévben elérte az öt százalékot. Az elemzők szerint egész évre kitart a lendület - adta hírül a Magyar Nemzet.

Gyarapodó falvak – sikeres a Magyar Falu Program

Promenad
-
  Ma 07:24 Megyei

A kedvezményezettek csaknem száz százaléka, azaz 2759 önkormányzat már pályázott a Magyar Falu Programban – tudatta Magyar Hírlappal Gyopáros Alpár kormánybiztos.

A lúggal megcsonkított Renner Erika története /második rész/

Promenad
-
  Ma 07:00 Színes

Renner Erika nevét 2013-ban ismerte meg az ország. Története a rendszerváltást követően kétségkívül az első olyan, nők ellen irányuló erőszak szimbóluma lett, amely Magyarországon sokakat megrendített, és amellyel legalább ugyanennyien éreztek együtt. Erika ugyanis a nyilvánossághoz fordult, és ismertette, hogy a nemi szervét és…

Varga Judit: Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek nagyarányú megvágása

Promenad
-
  Tegnap 20:00 Külföld

Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek tervezett nagyarányú megvágása, ugyanis az egyelőre kevésbé jól teljesítő uniós tagországok megerősödésével egész Európa gazdasága sikeresebb lesz - jelentette ki az igazságügyi miniszter Hágában, az MTI-nek telefonon nyilatkozva csütörtökön.

Fidesz: a bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást

Promenad
-
  Tegnap 19:44 Külföld

A bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást - közölte a Fidesz az MTI-vel azt követően, hogy az EP-frakciók koordinátorai egyelőre nem tudtak megállapodni a csütörtökön meghallgatott magyar biztosjelölt kinevezésének jóváhagyásáról.

Félpályás útlezárás az M43-as autópályán

Promenad
-
  Tegnap 18:36 Baleset-bűnügy

Félpályás az útlezárás az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán, Maroslele közelében.

Tizennégy illegális migráns a megyében

A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

Görbe-Bögre délután a Tájházban

Promenad
-
  Tegnap 16:51 Megyei

„Görbe-Bögre” délutánra várja az érdeklődőket november 17-én, vasárnap 15 órától a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ és a Közösségfejlesztés Vásárhelyen Program az Árpád utcai Tájházban.

Százmilliós terhet jelent a Villeroynak a közgyűlés döntése

Megszüntette a 800 főt foglalkoztató cégek 135 forint/négyzetméter adókedvezményét a vásárhelyi képviselő-testület, ezért a porcelángyárnak az eddiginél évente 113 millió forinttal többet kell fizetnie a város kasszájába. A csütörtöki ülésen emellett az is kiderült: a korábbiaktól eltérően, nem egy, hanem kettő aljegyzőt alkalmaz az önkormányzat a

Akadálypályát küzdöttek le a katonák Vásárhelyen

Gépjárművezetőknek tartottak vezetési gyakorlatot november közepén az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségében.

ABC, easy as 1,2,3 – angol napot tartottak a Szent Istvánban

Promenad
-
  Tegnap 15:39 Megyei

ABCDay’s néven tartott idegen nyelvi hetet a Szent István Általános Iskola. Az egy hét alatt a diákok játékos módon ismerkedtek meg a magyar, az angol, a német, az orosz nyelv szépségeivel.