Találatok: 4 hír

Költséges tervezési hibától szenvednek az új Raspberry Pi-k

Prog
-
  19.06.19 12:30 Infotech

A Raspberry Pi sorozat legújabb generációs tagjai egy komoly tervezési hibától szenvednek, ami miatt egyetlen véletlen érintéssel végleg ki lehet nyírni őket. Ha a fatális érintés megtörténik, a tápellátást jelző LED ugyan világít továbbra is az egységeken, de azok valójában nem képesek elindulni - és megjavítani sem lehet őket.

Eldőlt: Ezek lesznek a Java 13 újdonságai

Prog
-
  19.06.18 07:00 Infotech

A Java platform fejlesztését irányító bizottság a napokban "rampdown phase one" állapotba léptette a JDK következő, 13-as verzióját. Ez utóbbi azt jelenti, hogy eldőlt milyen újdonságok kerülnek majd bele az új kiadásba - és mik azok, amik megjelenésére már csak egy későbbi frissítésben lehet várni.

Java-hoz szánt Visual Studio Code-ot adott ki a Microsoft

Prog
-
  19.06.17 07:00 Infotech2 hír a témában

A Microsoft a napokban jelentette be, hogy elérhetővé tette Visual Studio Code fejlesztőkörnyezete egy, kifejezetten Java-s munkához szánt változatát. Ugyan a VS Code-dal már eddig is lehetett a népszerű, bájtkódra forduló nyelven készülő programokat fejleszteni, mostantól azonban pár kattintásból lehet az erre szolgáló környezetet feltelepíteni, i

Game Builder - Kód nélküli játékfejlesztő játék a Google-től

Prog
-
  19.06.14 07:00 Infotech

A Google csütörtökön egy új olyan játékfejlesztő eszköz kiadását jelentette be, ami jelentős mértékben eltér megszokott társaitól. A Game Builder ugyanis maga is egy játékot képez, amit más játékok készítésére lehet felhasználni - szinte a legcsekélyebb programozási ismeretek nélkül is.