Találatok: 250 hír

Professzionális vagyonvédelem Turbo HD kamera segítségével

ProfitLine
-
  Tegnap 23:30 Gazdaság

A modern Turbo HD kamerák alkalmazása egyértelműen előremutató és hatékony megoldásnak bizonyulhat vagyonvédelmi megfontolásból. Cikkünkben a technológia ismertetése mellett a két leginkább jellemző kamera típust is bemutatjuk.

Közösségi házat adtak át a zempléni Nyíri község

ProfitLine
-
  Tegnap 21:30 Gazdaság

Közösségi házat adtak át az alig 420 lakosú zempléni Nyíri községben pénteken.

Idén is fizeti a kormány a 35 év alatti fiatalok nyelvvizsgáját

ProfitLine
-
  Tegnap 20:30 GazdaságEmmi

Idén is biztosítja a kormány a 35 év alatti fiatalok nyelvvizsgadíjához szükséges támogatást - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szombaton az MTI-vel.

Mi a legbiztosabb módszer az alkoholszonda negatív eredményére?

ProfitLine
-
  Tegnap 19:30 Baleset-bűnügy

Az ünnepek közeledtével az átlagosnál is aktuálisabbá válnak az ittas vezetéssel kapcsolatos kérdések és problémák. Miért gond akár egyetlen pohár bor elfogyasztása is? Átverhető-e a szonda a közúti ellenőrzések során? Ismerje meg a válaszokat alábbi írásunk segítségével!

Airbus: az első teljesen automatikus felszállás

ProfitLine
-
  Tegnap 17:30 Gazdaság

Sikeres volt a világ első, képfelismerő technológiát alkalmazó, teljesen automatikus repülőgépfelszállása – jelentette be az Airbus. Tavaly december 18-án, 10 óra 15 perckor egy Airbus repülőgép emelkedett a magasba a Toulouse-Blagnac-i repülőtérről emberi beavatkozás nélkül, fedélzetén két pilótával és három tesztmérnökkel. A gép a kísérlet…

Így alakul az infláció az unióban

ProfitLine
-
  Tegnap 16:30 Gazdaság

2018. december/2019. december- a fogyasztói árak 12 havi változása; EU-28; euróövezet; tagállamok

153,4 milliárd forinttal emelte a magyar GDP-t a McDonalds

A Kpmg hatástanulmánya szerint a magyarországi McDonald's teljes GDP-hatása 2014 és 2018 között elérte a 153,4 milliárd forintot. Különböző adók és járulékok formájában 2009 és 2018 között a vállalat és franchise partnerei 82,6 milliárd forintot fizettek be a magyar államháztartásba, miközben több mint 27 milliárd forint értékben végeztek…

Emelkedik a kormányhivatali dolgozók bére

Mintegy 32 milliárd forintból emeli a kormány a területi közigazgatásban dolgozók bérét, legalább 10, de átlagosan 18 százalékkal, és a cafeteria-rendszert is újra bevezetik áprilistól a területi közigazgatásban - közölte a Miniszterelnökség szombaton az MTI-vel.

Befejeződött a csabai szélmalom felújítása

Csaknem 30 millió forintból új tetőt és vitorlákat kapott a békéscsabai szélmalom, a felújítás a héten befejeződött, a jelenleg gabonamúzeumként üzemelő épület hivatalos átadása február elején várható.

Alkalmi érmével készül a brit kormány a Brexitre

Fényjátékokkal, London belvárosának fellobogózásával és külön erre az alkalomra tervezett pénzérme kibocsátásával készül a brit kormány a Brexitre, vagyis az Egyesült Királyság EU-tagságának két hét múlva esedékes megszűnésére.

A válság előtti szinthez közelít az autókereslet

Véget ért a hét szűk esztendő az autóiparban, az eladások a válság előtti szinthez közelítenek - mondta Várkonyi Gábor autóipari szakújságíró szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A lengyel felsőház elvetette a bíróságokról szóló törvénymódosításokat

Elvetette az ellenzéki többségű lengyel felsőház pénteken a bíróságokról szóló, az európai fórumokon az utóbbi napokban vitatott törvénymódosításokat, ezzel a tervezet újból az alsóház elé kerül, ahol a kormánypárt van többségben.

Zelenszkij ad még egy esélyt a miniszterelnöknek

ProfitLine
-
  Tegnap 07:00 KülföldUkrajna

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy ad még egy esélyt Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat - tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

Romlott az amerikai fogyasztók hangulata az év első hónpjában

ProfitLine
-
  Tegnap 06:00 KülföldUSA

Enyhén romlott a fogyasztók hangulata az Egyesült Államokban januárban a Michigan egyetem szokásos havi felmérésének tanúsága szerint.

Hagyományos és digitális szolgáltatásait is fejleszti az OTP

ProfitLine
-
  Tegnap 05:00 GazdaságOTP

Az OTP egyszerre fejleszti a hagyományos és digitális szolgáltatásait, figyelembe véve az ügyfélkiszolgálás hatékonyságát és a környezettudatosság szempontjait - mondta az OTP ügyvezető igazgatója a bank pénteki sajtórendezvényén Budapesten.