Találatok: 26 hír

Belehalt a rendszeres bántalmazásba egy 38 éves nő

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a 38 éves nő a folyamatos bántalmazás miatt halt meg. A hajdú-bihari nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat 57 éves élettársát, majd bűnügyi őrizetbe vették a férfit.

Titkolta valós lakcímét a drogdíler, jó oka volt rá: négyezer darab kábítószergyanús tablettát, két és fél kilogramm marih…

Több ezer kábítószergyanús tablettát, 2,5 kilogramm marihuánát és milliós összeget rejtegetett XVII. kerületi lakásában egy péceli férfi, akit közúti ellenőrzés során szúrtak ki a rendőrök. A nyomozók előterjesztést tettek a drogkereskedő letartóztatásának indítványozására

Átverte a pénzváltót, szeretnének elbeszélgetni vele a nyomozók (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága csalás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Drogterjesztőket vettek őrizetbe Somogy megyében

Privát Kopó
-
  20.02.23 07:22 Baleset-bűnügy

A rendőrök 2020. február közepén - egy korábbi eljárás során szerzett információ alapján - Kaposváron és több somogyi településen házkutatást tartottak, amely során nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Karóval a kezükben hőbörögtek a „navajonkik” Ózdon

Az Ózdi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást G. Richárd 20 éves és R. József 43 éves helyi lakosokkal szemben.

Műszaki cikkeket forgalmazó áruház weboldalát törte fel, majd okostelefonokat, okosórákat, játékkonzolokat és laptopok…

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztály nyomozást indított információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt D. Zsolt ellen. A 25 éves budapesti férfi 2019. december 8. és 2020. január 20. között egy műszaki cikkeket árusító webáruház informatikai rendszerét hackelte meg.

Buszon utazó nőt molesztált ez a nyomorult, keresik a győri nyomozók (fotó)

A Győri Rendőrkapitányság tettlegesen elkövetett becsületsértés vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Zenei fesztiválokon terjesztették a kábítószert - súlyosították a pár büntetését

Privát Kopó
-
  20.02.22 05:54 Baleset-bűnügy

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványának megfelelően a Pécsi Ítélőtábla súlyosította azon vádlottak büntetését, akik budapesti zenei rendezvényeken, illetve vidéki fesztiválokon kábítószerrel kereskedtek.

18 év fegyházbüntetésre ítélték a két újszülöttjét megfojtó 24 éves szörnyeteget

A Fejér Megyei Főügyészség több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személyek sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt azzal a sárkeresztúri nővel szemben, aki két éven belül két újszülött gyermekét ölte meg. Az ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság előkészítő ülésen hozta meg az ítéletét.

Félrelépett az asszony, megkötözte a férj

A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét. Ebben 17 éves fia is a segítségére volt. Kiderült, hogy a férfi otthonában engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket is.

Két nő tápszert akart rabolni egy harmadiktól

Letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a két nőnek, akik február 18-án, délután, a szegedi Bartók téren megkísérelték kirabolni egy ismerősüket.

Több mint 15 év elteltével fogták el a makói kettős gyilkosság elkövetőjét

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) nyomozást rendel el ismeretlen tettes ellen, aki 2004. november 16-án, a délelőtti órákban megölt egy idős makói asszonyt otthonában. Az édesanyja látogatására érkező nőt szintén meggyilkolta, majd a házban végzett kutatás után elmenekült a helyszínről.

Elfogták a rendőrök azt a két spanyol állampolgárt, akik bántalmaztak egy jegyellenőrt

Az erzsébetvárosi rendőrök egy spanyol férfit és nőt fogtak el, akiket közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsítanak.

Négyszer tagadta meg a hazugságvizsgálatot Gyárfás Tamás

Bírói, ügyészi kérdésekkel folytatódott Gyárfás Tamás egykori médiavállalkozó, sportvezető, a Fenyő-gyilkosság elsőrendű vádlottjának büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken, csütörtökön. Szóba került az is, hogy ügyvédje tanácsára nem vállalta a poligráfos vizsgálatokat.

Egymillió forint nyomravezetői díj annak, aki tudja, hol rejtőzködik Plank Zoltán (fotó)

Évek óta keresi a rendőrség Plank Zoltánt, aki a gyanú szerint társaival kirabolt két kínai állampolgárt, majd rálőtt a sértettek segítségére siető autóra.