Találatok: 37 hír

Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni

Már az előkészítő ülésen beismerte tettét, és elfogadta az ügyészség indítványát, így - nem jogerősen - 12 év börtönbüntetésre ítélte a Zalaegerszegi Törvényszék azt a férfit, aki januárban előbb az élettársát, majd a kutyájukat is megfojtotta, ezután pedig értesítette a rendőrséget.

Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy fiatalkorú lány és két társa ellen, akik egy Somogy megyei faluban rátámadtak a velük haragos viszonyban álló család tagjaira.

Négy testvérből és fiaikból szerveződött emberkereskedő bandát számoltak fel az NNI nyomozói: állami gondozott lányo…

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Szegedi Osztálya kizsákmányolás céljából, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett emberkereskedelem bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egy sarkadi férfi és társai ellen.

Viktor ezt nagyon benézte: drogdíler lakásában kutatást végző rendőröktől akart kábítószert venni

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően tartottak kutatást a díler lakásán, amikor a gyanútlan „vevő” érkezett.

Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a szegedi párral szemben, akik 2018. év tavaszától félelemben tartották a nő idős, beteg édesanyját.

Súlyosabb büntetést indítványozott az ügyészség az adócsalóknak

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint súlyosabb büntetés kiszabása indokolt a költségvetést károsító elkövetőkkel szemben.

Körözték ezt a sármos, sokat szoláriumozott fiatalembert, de ő vígan felborult az autójával és a bátyja adatait diktálta be…

Körözték, ezért bátyja adataival igazolta magát az a 28 éves férfi, akinek közel egy hónap után akadtak nyomára a dunakeszi rendőrök. Közben kiderült: várandós párja ellen is körözés volt érvényben.

Elégtétel: vascsővel tángálta el felesége szeretőjét

Húsz percen belül, a helyszín közelében fogták el a budakeszi járőrök azt a férfit, aki nem sokkal korábban vascsővel vett elégtételt felesége szeretőjén.

„Navajonki” Renáta sajátos formáját választotta a pénzszerzésnek: késsel fenyegetőzve akart kirabolni két kamaszlányt

A budapesti rendőrök elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint - késsel fenyegetőzve - Pesterzsébeten akart kirabolni két diáklányt.

Súlyos bűncselekmények elkövetésével vádolják a (majdnem) sztárügyvédet - az ügyvédi kamara elnöke „nem tud” vála…

Dr. Szilágyi Roland majdnem sztárügyvéd, hiszen több úgynevezett celeb védelmét látta/látja el büntetőügyekben. Egy ideig ő védte Galambos Lajost (Lagzi Lajcsi) az ellene áramlopás és vesztegetés gyanújával indult büntetőeljárásban, ugyancsak dr. Szilágyi próbálta Gáspár Győző (Győzike) ártatlanságát bizonygatni az adóhatóság előtt az…

Elfogták a debreceni verekedőket

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett, kétrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két férfivel szemben.

Meg akart erőszakolni egy nőt ez a cigánybűnöző, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elfogása érdekében (fotó)

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást Rácz László bagi lakossal szemben.

Néhány órán belül kétszer rabolta ki a szomszédasszonyát

Privát Kopó
-
  20.06.02 14:37 Baleset-bűnügy

A sátoraljaújhelyi rendőrök előállították azt a férfit, aki három órán belül kétszer rabolta ki a szomszédját.

Börtönből követett el telefonos csalásokat egy „uncsizó” rab

A Győri Járási Ügyészség negyvenöt rendbeli információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettével vádol egy férfit, aki szabadságvesztésének ideje alatt - telefonhívások útján - negyvenöt sértett adatait szerezte meg. A bankkártya adatokkal különféle mobiltelefonok hívószámainak egyenlege lett feltöltve összesen 1 860 500…

Ügyvédi segítséggel semmizték ki az idős jánoshalmai férfit

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség minősített csalás és ügyvédi visszaélés bűntette miatt vádat emelt egy kiskunhalasi ügyvédnő és két bűntársa ellen, mert az ügyvédnő 2016 májusában színlelt szerződések kötésével segített a bűntársainak abban, hogy megszerezzék egy idős jánoshalmai férfi ingatlanát, amivel több, mint 1 millió forint kárt…