Találatok: 27 hír

Szamurájkarddal támadt az ismerősére

A Pápai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés miatt indított büntetőeljárást egy 44 éves helyi lakos ellen.

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték másodfokon a bőnyi rendőrgyilkost

Szerdán tartottak ítélethirdetést a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében, Győrben. A másodfokú bíróság helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, tehát jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott Győrkös István emberölés és lőfegyverrel visszaélés miatt. A 80 éves férfi legkorábban 25 év elteltével, azaz 105 éves korában bocsátható…

Bűnügyi felügyelet alatt ment fenyőfát lopni

Letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 20 éves férfit, aki az elmúlt időszakban - társaival - több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett Marcali környékén.

Vádat emeltek az anyja élettársát megkéselő sükösdi fiú ellen

Emberölési kísérlet miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy 16 éves sükösdi fiú ellen, aki 2019. június 9-én, egy családi veszekedés után egy késsel mellkason szúrta anyja élettársát.

Megkéselte 82 éves „alkalmi ismerősét” a 35 éves K. Anita

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2019. december 10-én, 12 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy Budapest XIII. kerületi lakásban többször megszúrtak egy idős férfit.

Pillangókéssel akarta behajtani 3 ezer forintos munkadíját

Privát Kopó
-
  19.12.10 04:53 Baleset-bűnügy

A Salgótarjáni Járásbíróság 2 év - végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett - börtönre ítélte önbíráskodás miatt azt a 25 éves salgótarjáni férfit, aki pillangókéssel akarta behajtani 3 ezer forintos munkadíját.

12 autót rongált meg ez a mozdonyszőke deli vitéz - a rendőrök szeretnének elbeszélgetni vele (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat rongálás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

Fogdosta az állapotos eladónőt - hiába kérte a járókelőket, senki nem sietett a kismama segítségére

A Kaposvári Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a harminc éves, többszörösen bűntett előéletű, Kaposvár környékén élő férfival szemben, aki Kaposváron, egy belvárosi üzletben zaklatott egy terhes nőt úgy, hogy percekig nem engedte ki a szorításából.

Ők voltak a letartóztatott fideszes képviselő bűntársai

Négyen kerültek előzetes letartóztatásba, egy ember pedig bűnügyi felügyelet alá a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közbeszerzéses pályázatokkal kapcsolatban. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az őrizetbe vett emberek egyike Fehér Petra, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés fideszes képviselője, Boldog István közeli munkatársa, most…

Utcai pofozkodás Csibrákon

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság egy 67 éves csibráki férfival szemben.

Fogyatékos gyermekek helyett önmaguknak gyűjtöttek pénzt a román csalók

A Lenti Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást öt fő román állampolgárral szemben. Egy áruház parkolójában egyikük - adománygyűjtésre hivatkozva - több embert megszólított, és tőlük pénzt kért fogyatékos gyermekek részére. 

Gépkocsit szeretett volna vásárolni, 900 ezer forint előleget fizetett fél évvel ezelőtt - azóta se autó, se pénz

Privát Kopó
-
  19.12.09 11:56 Baleset-bűnügy

Pál hatodik hónapja várja, hogy visszakapja azt a 900 ezer forintot, amelyet egy gépkocsi külföldről történő behozatalával kapcsolatban fizetett előlegként egy olyan férfinak - Nagy Lászlónak -, akinek a neve több furcsa üggyel kapcsolatban is felmerült a közelmúltban. A Privatkopo.hu értesülése szerint egymás után érkeznek a feljelentések a rendőr

Nyíregyháza: megverte az autóbuszvezetőt a 17 éves „navajonki”

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást egy 17 éves nyírteleki lakos ellen.

Drogozott egy kicsit, aztán kirabolt egy trafikot

Fegyveresen elkövetett rablás, valamint kábítószer birtoklása miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 22 éves pécsi férfi ellen.

Kikapós asszonykát üldöztek Pécsen, lövés is dördült

Szerelemféltésből kialakult vita miatt volt autós üldözés, Pécsen, szombaton. Az eset során egy lövés is eldördült.