Találatok: 14 hír

„Tiszta szívvel, tiszta fejjel, tiszta kézzel”: költségvetési csalással vádolja a főügyészség a Fidesz csömöri polgármesterj…

Bánhidi Balázs, a Fidesz csömöri polgármesterjelöltje az 5. rendű vádlottja annak a Fővárosi Törvényszéken zajló büntetőügynek, amely bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt indult - írja az index.hu.

Szexuális szolgáltatás helyett csoportos rablás

A rendőrség három gyanúsítottat - két férfit és egy nőt - vett őrizetbe.

A munkabérét követelte egy cowboy Szentendrén

A szentendrei rendőrök gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek egy 41 éves férfit, aki fegyverrel a kezében követelte munkaadójától a bérét.

Közeledik a tél, „nagybevásárlást” tartottak a cigányok: 17 darab női kabátot, 11 darab farmernadrágot loptak egy üzlet…

Privát Kopó
-
  19.10.10 12:53 Baleset-bűnügy

Két nő 2019. szeptember 2-án és szeptember 3-án, egy józsefvárosi üzletközpont egyik boltjából 17 darab női kabátot, 11 darab farmernadrágot, 2 darab női felsőt és 2 darab farmerruhát lopott el.

Interneten hirdetett különböző termékeket, besöpörte azok vételárát, aztán elérhetetlenné vált a primitív csaló

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság egy 20 éves helvéciai férfival szemben.

A fideszes Simonka több mint 20 milliót költött a NAV-vizsgálat leállítására, a felszámolókat is megvesztegette

A főügyészség szerint húszmillió forintot az Astoriánál adott át a fideszes Simonka György megbízottja a NAV-vizsgálat leállítása érdekében. De a békési fideszes országgyűlési képviselő nem a megfelelő embert fizette le, így nem sikerült megfékezni az adóhatóság eljárását. Nagyjából ugyanekkora korrupciós összeghez jutottak a felszámolók is.

Orosháza nem Győr: elégedetlen volt a „bérével” egy prostituált, akit nem Borkai Zsolt rendelt

Az Orosházi Járási Ügyészség zaklatás vétsége és 2 rendbeli, kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt kezdeményezte egy 36 éves orosházi nő távoltartásának elrendelését, aki korábbi szeretőjét és annak családját zaklatta.

„Csicskáztatásnak” érezte idős szülei gondozását egy részeges asszony, ezért börtöntöltelék élettársával megölte őket

Vádat emeltek egy hódmezővásárhelyi nő és élettársa ellen az asszony szüleinek brutális meggyilkolása miatt - tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség. A letartóztatásban levő párt több ember sérelmére, különös kegyetlenséggel, védekezésre, valamint a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan…

A cigány csak lopott és lopott, de a Drei Wetter Taft még mindig tartott

A budapesti rendőrök azonosították, elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki közel félmillió forint értékben lopott parfümöket és hajápoló termékeket egy Budapest II. kerületi üzletből.

Azzal fenyegette a 76 éves bácsit, hogy rágyújtja a házát

Privát Kopó
-
  19.10.08 12:07 Baleset-bűnügy

2019. október 7-én, délelőtt egy 76 éves mélykúti lakos tett bejelentést a rendőrségre, mivel három nappal korábban kirabolták.

Bilincsben a dílerek dílere

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói közel 9 millió forint értékű kábítószert foglaltak el, miután elfogtak két terjesztőt és az őket ellátó dílert.

Megverte, kifosztotta, fogva tartotta barátját egy 23 éves jómadár

A Győri Járási Ügyészség négy bűncselekmény elkövetésével vádolja a más ügyben jogerős szabadságvesztését töltő, jelenleg 23 éves férfit.

27 millió forintos csalás vádjával állítják bíróság elé az üzletkötőt

Vádat emelt a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség egy 44 éves férfival szemben, aki 2018-ban négy céget csapott be, és okozott nekik mintegy huszonhét millió forint kárt.

Első körben „csak” megverte, a második találkozás már rablással végződött

Rablás bűntett, garázdaság, és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárását a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 20 éves mezőkeresztesi férfival szemben.