Találatok: 37 hír

Öt alkalommal fizetett hamis euróval

A férfi 2018 nyarának végén öt alkalommal fizetett hamis eurós bankjegyekkel, összesen 290 euró értékben.

Prostitúciós tevékenységre kényszerítettek egy 17 éves lányt

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. Két férfi egy 17 éves lányt - bántalmazással és fenyegetéssel - prostitúciós tevékenységre kényszerített.

Szándékosan el akarta gázolni vitapartnerét egy bicskei férfi

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és további bűncselekmények miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Bicskén a sértett megöléssel való fenyegetése után ittasan, gépkocsival akarta elütni a férfit.

Hivatali vesztegetés egy Pest megyei műszaki vizsgaállomáson

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást.

Százmilliókat sikkasztott az OTP Bank egyik vezetője

Mintegy 260 millió forintot sikkasztott el az OTP volt dél-dunántúli régióigazgatója, Fábián Balázs, aki még az otthoni bevásárlást is a bank pénzéből intézte.

Halálra késelte élettársát egy 43 éves nő

A rendőrök a helyszínen elfogták azt a tiszavárkonyi nőt, aki olyan súlyos sérülést okozott élettársának, hogy a helyszínen elhalálozott. A nyomozók az emberölés elkövetőjét őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Meggyilkoltak egy idős házaspárt Kislángon

Megöltek két idős embert Kislángon, a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy pár cipő miatt rántott kést a 25 éves debreceni útonálló

A rendőrségre 2020. szeptember 15-én, este érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Piac utcán egy férfi késsel megfenyegetett két fiatal fiút, és az egyiküktől elvette a táskájában lévő edzőcipőjét. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, az ismeretlen azonban addigra elmenekült.

HÉV megállóban várakozó nő válláról rángatta le a táskáját, rablás miatt kezdeményezték a letartóztatását

A szigetszentmiklósi rendőrök 8 órán belül azonosították azt a rablót, aki egy HÉV szerelvényre várakozó nő válláról rángatta le a táskát.

A román és a varázsszőnyeg

Magát iráninak, a szőnyegét pedig perzsának hazudta a román férfi, hogy idős embereket csapjon be. A budapesti rendőrök csalással gyanúsítják őt és bűntársát.

Békésen piálgattak, aztán gondoltak egy merészet és kifosztották vendéglátójukat

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Késsel próbálta „kezelni” a közlekedési konfliktus okozta nézeteltérést egy teherautó-sofőr

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgattak egy 58 éves férfit, aki - közlekedési konfliktus miatt - késsel fenyegetett egy gépkocsivezetőt - számolt be az esetről a Pestiriport.hu.

Otthonfelújítás - kicsit másképp

Magukat vállalkozónak állították be, és így vitt el közel 730 ezer forint értékű terméket egy házaspár. Végül saját lakásukat újították fel.

Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték az élettársát agyonverő hajléktalant

A Pécsi Ítélőtábla döntése nyomán jogerőssé vált az életfogytig tartó szabadságvesztésről rendelkező elsőfokú ítélet azzal a vádlottal szemben, aki élettársát brutális kegyetlenséggel ölte meg.

Családon belüli erőszak miatt vettek bűnügyi őrizetbe egy kaposvári férfit

Éveken keresztül bántalmazta, fenyegette élettársát egy kaposvári férfi, a rendőrök őrizetbe vették.