Találatok: 134 hír

A pesti tőzsde is megérezte a ma bejelentett szigorításokat

Komoly eséssel zárult a csütörtöki kereskedés.

200 év után egymás torkának ugrott Törökország és Irán

Az iráni-török történelmi egyensúly 2016-ban megbillent, amikor Ankara aktívan beavatkozott a szír polgárháborúba és a feszültség egy újabb szintet ugrott tavaly, amikora győztes azeri háború következményeként egy évszázad után a törökök visszatértek a Kaukázusba.  A török revansisták a 100 évvel ezelőtti kaukázusi hadsereget tekintik…

Újabb részletek derültek ki a frissen bejelentett szigorításokról

Sok kérdés maradt még a hétfőn életbe lépő szigorítások kapcsán, de legalább néhányat már tisztázott a kormány csütörtök délután.

Indul a verseny a nettó zéró karbonkibocsátásért - élen az európai vállalatok

Elemzők szerint 2030-ra az összes vállalat csaknem egynegyede nettó zéró karbonkibocsátással rendelkezik majd. Az európai cégek élen járnak ezen a területen, de más térségek is egyre jobban felzárkóznak. 

Készüljenek az idősek: pár nap alatt 400 ezer embert oltanak be itthon

Az ígéretek szerint jelentősen felpörgeti az oltás ütemét a magyar kormány.

Garantiqa: az év végéig elérhető lesz a garanciaprogram

Egész évben elérhető marad a válság negatív hatásainak enyhítését célzó Garantiqa Krízis Garanciaprogram - közölte az MFB Csoporthoz tartozó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 

Lelombozó évforduló: egy éve irányítja életünket a koronavírus

Ma pont egy éve, hogy a Vuhanból elindult koronavírus megjelent Magyarországon, és hihetetlen, hogy ezidő alatt miket éltünk át. 

Kevesebbet költöttek, többet tettek félre az Erste ügyfelei

Ez is a koronavírus-járvány hatása. A kisvállalkozók hitelfelvételét fogta vissza jobban a Covid, a mikrovállalkozások 2020-ban 18 százalékkal kevesebb hitelt vettek fel, mint egy évvel korábban. 

Gulyás Gergely már azt pedzegeti, hogy a Néppártból is kiléphet a Fidesz

A parlamenti frakcióból már kiléptek, de ennél is tovább mehetnek - olvasható ki a miniszter szavaiból. További részletek a mai Kormányinfóról.

Újabb lehangoló nap a pesti tőzsdén, kihirdették Buffett trónfosztását

Bőven az európai átlag felett esik a magyar tőzsde, talán a magyar vírushelyzet romlása és a várható szigorítások miatt. Európában inkább csendes lecsorgás van a tegnapi csúnya amerikai esés után, de a kínai tőzsdén nagy volt a mínusz. Holnap jelent az OTP, a forint kissé gyengül. Warren Buffett helyét Cathy Wood veszi át sok befektető…

Szigorít a kormány: 2 hétre bezárnak az üzletek, 1 hónapra az iskolák

De március 22-től fokozatosan újranyitják az országot - ígérte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Még mindig szenvednek a ruhaboltok, a könyvesek és az iparcikk üzletek

Az idei első hónapban tovább csökkent a nem élelmiszer termékek forgalma – jelentette a KSH. Az ING elemzője a negatív folyamatokra hívta fel a figyelmet.

Szigorításra készül a kormány, nem mehetünk akármilyen maszkban a boltokba

Állítólag Szlovákia példáját követi Orbán Viktor. FRISSÍTÉS: bejelentették a szigorításokkal kapcsolatos első információkat, egyelőre a maszkokról nem volt szó, de még tart a kormányülés.

Négy hónapja nem ugrott egy nap alatt ekkorát a fertőzöttek száma

Folyamatosan zajlik az oltás, már 785 440 fő a beoltottak száma, közülük 267 153 fő már a második oltását is megkapta.

Külföldre megy a rekord évet záró Szerencsejáték Zrt.

Kilép a külpiacra az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt., közép- és hosszútávon pedig régiós szerepre tör a cég, amely a koronavírus-járvány ellenére túlszárnyalta tavalyi árbevételi tervét, az előző évi rekordot is meghaladó, 574 milliárd forintos összeggel, és az európai szinten is kiemelkedő növekedés alapján a vezérigazgató idén is újabb bevételi