Találatok: 59 hír

Jojo Nyuszi - Beleszállunk a nácikba rendesen, vagy nem?

Port
-
  Ma 17:40 Film

Jojo egy kissrác, a Hitlerjugend lelkes, de nem túl vérszomjas tagja a náci Németországban, Adolf pedig az ő képzeletbeli barátja, de milyen barát az, aki azonnal lelép, ha megjelenik egy zsidó, aki ráadásul egy lány?

Tíz dolog, amit nem tudtál a Jég veled!-ről

Port
-
  Ma 12:00 Film

„Nincsen jobb, mint a mi bobcsapatunk: az első jamaicai bobcsapat!” Az igaz történeten alapuló film vidám rigmusát biztos mindenki tudja – de vajon erről a tíz forgatási érdekességről hallottatok már?

25 éve láthattuk először a Született gyilkosokat

Port
-
  Ma 11:55 Film

1995. január 26-án mutatták be a magyar mozik Oliver Stone azóta kultfilmmé vált alkotását. Ennek örömére íme huszonöt érdekesség a filmről!

A vasárnapi filmkínálat még a szokásosat is alulmúlja, mi mégis gyűjtöttünk pár nézhető alkotást

Port
-
  Ma 07:15 Film

Fellini filmje, a Terminál és a Jackie Brown menti meg a vasárnap esténket.

Családi filmek vasárnapra

Port
-
  Ma 00:00 Film

A kicsiket a Dzsungel-mentőakció, az Aranyhaj és a nagy gubanc, valamint A Madagaszkár pingvinjei, a nagyobbakat a Nagytudásúak, a Hamupipőke-történet, a Ready Player One, az Egy kutya négy útja és a Szörnyek az űrlények ellen várja.

1917 - Nem ez az új Ryan közlegény megmentése, de szeretjük

Port
-
  Tegnap 18:20 FilmSam MendesMozi

Sam Mendes monumentális háborús filmje az I. világháború poklába visz el minket, és bár itt is egy testvér megmentése a tét, valahogy mégsem ér fel Spielberg mesterművéhez. El is mondjuk, miért!

Még 10 kultikus befejezés: nézd újra, hogyan értek véget a kedvenc filmjeid!

Port
-
  Tegnap 13:30 Film

Melyik izgalmas thiller végén emlegették Hemingway-t? Hát a tévét felrobbantó manókat? Kinek az agya járt egy légyen és kinek a szesztilalmon?

Tíz dolog, amit nem tudtál az Így jártam anyátokkal című sorozatról

Port
-
  Tegnap 13:30 Film

„Ismered Tedet?” Na és ezt a tíz érdekességet hallottad már róla és cimboráiról, illetve a velük a középpontban készült népszerű, tizenöt éve indult és öt éve zárult vígjátéksorozatról? Ha manapság a tévében már nem is kapcsolsz rájuk, cikkünket mindenképpen érdemes elolvasnod!

Almodóvar és Woody Allen rajongói is jól járnak szombaton

Port
-
  Tegnap 07:45 Film

Levetítik a Julieta című Almodóvar filmet és a Rejtélyes manhattani halálesetet is Woody Allentől. De lesz itt megtörtént eseményeken alapuló dráma (A harminchármak) és sok minden más is.

Budapesti premierrel és nyíregyházi vendégszerepléssel kezdi az évet a Feledi Project

Port
-
  Tegnap 00:00 Színpad

Február 1-én Budapesten a Müpában Az első Walpurgis-éj premierrel kezdi az évet és a hónap közepén, február 17-én Nyíregyházán a Táncfarsangon vendégszerepel a Feledi János vezette Feledi Project.

Mind a 70 000 mozit bezárták Kínában a koronavírus miatt

Port
-
  20.01.24 18:00 Film

A fertőzés sújtotta ázsiai országban pont most vetítik nagy sikerrel Jackie Chan új filmjét, és jön a holdújév, amikor rengeteg ember menne szabadságra, rokonlátogatóba.

Tarantino is elkezdte ekézni a Marvel-blockbustereket és a Star Wars-filmeket

Port
-
  20.01.24 15:45 Film

Szerinte ma már nagyon nagy a szakadék a Disney-birodalom popcornfilmjei és a híres rendezők eredeti ötletekből forgatott, ismert brandekhez nem kapcsolódó filmjei között.

Weinstein-ügy: sokkoló részletek

Port
-
  20.01.24 14:05 Film

A vád ismertetésével folytatódott a napokban a szexragadozó producer ellen New Yorkban indított tárgyalás. Az ügyésznő elképesztő esetekről számolt be.

A kertvárosi egyformaság poklából nincs menekvés

Port
-
  20.01.24 12:40 Film

Kijött egy előzetes a Social Network – A közösségi háló és a Zombieland sztárja, Jesse Eisenberg új filmjéhez, amiben vele együtt mi is hátborzongató élményekkel leszünk gazdagabbak.

Elképesztő izgalmakat ígér Daniel Radcliffe börtönszökéses filmje – itt is van a trailer hozzá!

Port
-
  20.01.24 11:30 Film

Az Escape from Pretoriában a Potter-filmek sztárja a '70-es évek Dél-afrikai Köztársaságában kerül rács mögé. De nem hagyja magát!