Találatok: 105 hír

Nevettél már ma? Most majd fogsz: itt van Samuel L. Jackson káromkodós #maradjotthon verse

Ő a Go The F*** To Sleep című, mókás hangoskönyv narrátora, a Jimmy Kimmel show karanténos kiadásában elő is adta az egyik mesét.

Ezt nézik a Netflixen a legtöbben karantén idején

Port
-
  Ma 10:30 Film

Az önkéntes karantén kezdetét jelentő héten a felhasználók elképesztő mennyiséget néztek egy vicces sorozatból, és egy Mark Wahlberg-film is rendkívül népszerű volt a streamelős szolgáltatás kínálatában.

Indul a Lázár-napló – Bíró Szabolcs középkorijárvány-híradója

Április 20-án jelenik meg Bíró Szabolcs legújabb, Lázár evangéliuma című középkorijárvány-regénye az Athenaeum Kiadó gondozásában. Az író ötrészes videósorozatot készített a történelmi horrorhoz, amely abból az alapötletből építkezik, hogy milyen lett volna, ha 1348-ban a pestis helyett élőholtak özönlik el Európát – és persze a Magyar…

Az Első Magyar Karantén-Színház szájmaszk design-versenyt hirdet

Az Első Magyar Karantén-Színház felhívását semmiképpen nem áprilisi tréfának gondolja Ez valóban nem egy áprilisi tréfa, az Első Magyar Karantén-Színház szájmaszk design-versenyt hirdet. Most bárki megmutathatja, hogy a Bárányok hallgatnak, a Maszk, vagy a V, mint vérbosszú című filmek legendás maszkjain túl egy, a koronavírus…

Szavazz és nyerj!

Port
-
  Ma 09:25 Könyv

Az te véleményed is számít! Szavazz május 8-ig, és segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Libri irodalmi közönségdíjat! A kiadó a szavazók között a díjak átadását követően 100 darab könyvcsomagot sorsol ki, amelyek mindegyike a 10 döntős mű egy-egy példányát tartalmazza.

A művészet szerelmeseinek

Megnyílt A művészet templomai című népszerű ismeretterjesztő sorozat online filmkölcsönzője, amely első körben hat filmmel, köztük a firenzei Uffizi képtárat, Róma bazilikáit, a milánói Scala történetét, Leonardo és Raffaello életpályáját bemutató alkotásokkal színesítheti a programkínálatot az otthon maradó művészetkedvelők számára.

Csütörtökön is #maradjotthon - itt vannak a programok, amiket online követhetsz

Port
-
  Ma 07:15 Kultúra

Az Akvárium Klub és a zenészek jóvoltából szobakoncerteket hallgathattok/nézhettek élőben, de a Bánkitó Fesztivál is sok érdekességgel jelentkezik online.

A filmtörténet legjobb gonoszai 5/1

Port
-
  Ma 07:10 Film

A jó filmes gonoszok egyszerre lenyűgözők és visszataszítók, szórakoztatók és megvetésre méltók, nélkülük nem sok film működne. Íme, az 50 kedvencünk – több részben.

Rajzold be magad a kuflik közé!

Port
-
  Ma 00:00 Kultúra

Ismeritek a kuflikat? Naná! Akkor figyeljetek, mert most egy igazán különleges játékban vehettek részt! És akár még a következő kufli-könyvbe is bekerülhettek.

Egy pillanatra ma is megállítunk

Port
-
  Ma 00:00 Könyv

Várjuk már az igazi tavaszi időt, mert bent ülni is jobb úgy, ha kint nincs olyan hideg. Ezzel a pár sorral reméljük, sikerül elhoznunk a meleget.

Jack Black nem fél hülyét csinálni magából a TikTokon koronavírus idején

Port
-
  Tegnap 17:50 Film

Miközben Patrick Stewart verset szaval a karanténban, a Jumanji sztárja westerncsizmában és egy szál gatyában táncol!

Így emlékezett a 27 éve elhunyt Brandon Lee-re a családja

Port
-
  Tegnap 16:50 Film2 hír a témában

A legendás Bruce Lee fia, A holló című film sztárja 1993. március 31-én veszítette életét egy tragikus baleset következtében. Nézd meg, mit írt most róla testvére, Shannon Lee az Instagramon!

Igen, a Darwin-díjról is csináltak már filmet, meg is nézhetjük csütörtökön a tévében

Port
-
  Tegnap 15:45 Film

A Darwin-díjat azok között osztják ki, akik a legbénább módon halnak meg. Késő este pedig olyan filmklasszikusokat nézhetünk meg, mint az Apokalipszis most, vagy a A tehetséges Mr. Ripley.

A Trónok harca nyomdokaiba lépett a Kisasszonyok

Port
-
  Tegnap 14:45 Film

Greta Gerwig kosztümös filmjében is felfedeztek a szemfüles nézők egy kínos bakit: műanyag palack éktelenkedik a XIX. századi hősök keze ügyében.

JCVD utolsó jó filmje

Port
-
  Tegnap 14:30 Film

A minőségen speciel lehet vitatkozni, de tény, hogy a Mindhalálig volt az akciósztár utolsó olyan filmje, amely széles körű moziforgalmazásba került, aztán jött a DVD és a B-kategória.