Találatok: 69 hír

Családi filmek szombatra

Port
-
 Ma 00:01Film

December első szombatján korán kezdhetjük a karácsonyi készülődést a Mi a manó című ünnepi komédiával, de vámpírokkal, vérszipolyokkal, emojikkal, sárkányokkal és talpraesett árva gyerekekkel is találkozhatunk.

Ha jön a szombat...

Port
-
 Ma 00:00Kultúra

Újra itt a hétvége. Válogatásunkkal segítünk betartani a járványügyi előírásokat. Tigris már kilenckor színre lép. Kanapéra fel!

Dal az élet körfogásáról

Különös szerepet játszanak a ruhák és a természeti elemek Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint Blood Turns című klipjében. Az életben megjelenő ciklikusságot bemutató dal a zenekar készülő, új albumán lesz hallható.

Könyvek karácsonyra a legkisebbeknek

Port
-
 Tegnap 20:05Kultúra

A Pagony idén megjelent, legkisebb gyerekeknek szóló kötetei biztosan örömet szereznek majd a család legifjabb tagjainak.

Egészen elképesztő, ahogy digitálisan megöregítették David Beckhamet

A világ legnépszerűbb brit focistája a Ridley Scott Creative Grouppal forgatott kisfilmet a malária legyőzéséről.

A Manó és Menő Könyvek ünnepi ajánlata

Port
-
 Tegnap 17:25Kultúra

Rendhagyó lesz ez az idei karácsony, hiszen a családtagok sokszor talán a távolból gondolnak majd egymásra. A közös mesélés azonban így is nagy élmény lehet, a könyvet ráadásul online, szeretteink címére is megrendelhetjük.

Itt vannak az első képek a Trónok harca előzménysorozatából!

Az HBO berkeiben jutott szenzáció a mellé a bejelentés mellé is, hogy jövőre testvércégük, a Warner stúdió blockbusterei azonnal debütálnak az HBO Maxon is. Íme tehát a várva várt House of the Dragon első látványtervei!

Guy Ritchie már első filmjével bankot robbantott

Port
-
 Tegnap 14:10Film

Az egy dolog, hogy a nagyjából 1.35 millió dolláros költségvetésű film több mint 28 milliós hasznot hozott, de így ismertük meg Ritchie mellett Jason Stathamet és Vinnie Jonest is.

A Dűnétől a Mátrix 4-ig minden 2021-es Warner-blockbuster felkerül az HBO Maxra - csak nem Magyarországon

Port
-
 Tegnap 13:05FilmMoziHBO

Kizárólag az Egyesült Államokban. Magyarországon is lesz már jövőre HBO Max, de a hibrid modell átvétele egyelőre nincs napirenden.

Vidéki ballada az amerikai álomról – Csodálkozzunk rá Amerika legsötétebb lakóira!

Port
-
 Tegnap 12:05Film

Az Appalache-hegyvidék az USA egyik legelmaradottabb vidéke, filmünk pedig egy olyan srácról szól, aki ki tudott innen törni, mégis visszavágyik. De mi ebben a pláne, és miért utálják a filmet a kritikusok?

Megszólalt a Johnny Deppet helyettesítő Mads Mikkelsen

Port
-
 Tegnap 11:05Film

Miben lesz más az alakítása, és mit gondol azokról a körülményekről, amelyek közepette megkapta a Legendás állatok és megfigyelésük 3-ban Gellert Grindelwald szerepét? Többek közt ezekről beszélt a dán színész egy új interjúban.

Ezekkel a remek filmekkel lazulhatsz péntek este

Port
-
 Tegnap 06:45Film

Erős lesz pénteken a nosztalgiafaktor, de soha rosszabb filmeket!

Nincs advent Halász Judit-koncert nélkül

A Vígszínház mikulásnapi élő közvetítéssel várja a családokat, amelynek köszönhetően idén sem kell kihagynunk a színész-énekesnő adventi időszakban elmaradhatatlannak számító ünnepi fellépését.

Kalandozz a négy fal között!

Port
-
 Tegnap 00:00Kultúra

Online programajánló december első péntekére, kora reggeltől estig, kicsiknek és nagyoknak, minden műfajban. Használd ki a meleg szobád és a világháló előnyeit!

Az 5 legjobb új film a Netflixen decemberben

Port
-
 20.12.03 16:00Film

Meryl Streep friss remeklése, David Fincher Oscar-gyanús életrajzi filmje, a tragikusan fiatalon elhunyt Chadwick Boseman utolsó szerepe, George Clooney eddigi legambiciózusabb projektje és egy régi kedvenc – tudjuk, mit fogtok csinálni idén decemberben!